koyiote Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αν αφησεις ενα game σε αφηνει και αυτο.8ελω να πω πως στο war ησουν πολυ casual απο οτι 8α επρεπε,και ισως ειναι ο λογος που εχεις απογοητευτει.Παιζεις 1 χρονο,εχεις μονο 1 char μολις πηγες 60rr, δεν εχεις κανει ακομα vulture lord και lost vale και δεν εισαι σε κανενα guild party για pve,να ντυ8εις βασικα οχι τιποτε αλλο.Οι ωρες που δια8ετεις για το war ειναι ελαχιστες,δικαιωμα σου βεβαια να 8ες να παιζεις 3-4 παιχνιδια ταυτοχρονα. Ουτε σε μας αρεσει να farmaroume αδεια keeps αλλα δεν ειναι δικο μας το προβλημα.Εμεις εχουμε full warlord alts και 8ελουμε να προχωρησουμε παραπερα να παμε στον king να ντυ8ουμε sovereign.Αν ειχες ασχολη8ει λιγο παραπανω με το game 8α ησουν full warlord και 8α μπορουσες να ερ8εις μαζι με το guild στον king και οχι να πηγενεις να παιξεις risen επειδη δεν εχεις τα wards.
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παίζω για το rvr και μόνο και το να παίξεις bomber δεν θέλει και καμια τρελή armor αλλά με τα stat μου είμαι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι πριν υπήρχε ένα ενδιαφέρον και μια ένταση γενικά στο παιχνίδι. Τώρα μου είναι βαρετό να παίζω χωρίς αντίπαλο. Και την χ.. και την sovereign αν είναι να την πάρω με αυτό τον τρόπο. Οσό για το pve από τι γνωρίζεις ποτέ δεν παίζω εδώ και κάτι μήνες γιατί δεν έχει ενδιαφέρων κιολας. Αν πάντως δεν κάνουν ένα merge θα μείνετε μόνοι σας στον server. Ηδη οι destro έχουν αρχίσει σταδιακά και το παρατάνε το game. Οσό για την armor που λες είναι μύθος ότι η pve armor είναι καλύτερη από την pvp. και δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι core παίχτες δεν αφήνουν να κάνεις inspect? Δεν έχω δει κανένα να φοράει full set warlord αλλά ως συνήθως invader με κανα κομματι conqueror η pve. Τέλος αν θεωρείς ότι τα 33.000 rvr kill και οι 24 μέρες καθαρού παιχνιδιού είναι casuasl ε τότε έχεις άλλο ορισμό για το τι συμαίνει casual Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2009 από chek2fire
koyiote Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 οταν λεω να ντυ8εις απο pve δε μιλαω ντε και καλα για armor.Kαι μιας και παιζεις bombing 8ες το setaki με τα rings απο lotd που σου δινει -3% να σε κανουν distrupt,το staff με το magic power (το magic power δεν γινετε cap),8ες toughness και wounds και αλλα πολλα που ειμαι σιγουρος οτι δε τα εχεις γτ ποτε δε μπηκες στο κοπο να ρωτισεις.Μεχρι προχ8ες επαιζες χωρις close quarters που ειναι το must tactic για bomber. Oσο για την sovereign και τους destro ειπα σε προηγουμενο post τους λογους που δε παιζουν rvr.Eμεις 8α συνεχισουμε να πηγαινουμε για τον king,το τι 8α κανουν οι destro ειναι δικο τους προβλημα. τεσπα δε 8ελω να τσακω8ω μαζι σου παλι καλα να περασεις οπου και να πας,και μιας και σoυ αρεσει το rvr μονο κανε κανα αλτ και παιξε στον norn η στον azgal.
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ηδή τους έστειλα email μήπως μπορέσουν και μου κάνουν tranfer αυτόν τον char μου. Και ρώτα και τους core bw αν έχεις το wounds σε 6500, το toughness σε 340 και το critical σε 25 για 60rr αν είναι άσχημο.. Και έχω και άλλο ένα κακό από τον σορό των bw δεν σπαμάρω μόνο δύο skill αλλά παίζω με full set και με dot σε μερικές περιπτώσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- edit: Μόλις έφυγα από τους death company μήπως μπορέσω και πιέσω να γίνει το tranfer. Να πω ότι οι death company ήταν το πιο οργανωμένο core guild που βρήκα όλα αυτά τα χρόνια σε κάποιο mmorpg. Ομόρφη εμπειρία να παιζεις μαζί τους. Φοβερό λάθος που οι destro νόμιζαν ότι το bombing είναι απλά ένα σπαμάρισμα των skill και θα έπρεπε να μπουνε μια μέρα στο vent να ακούσουν πόσο οργανωμένα και με στρατηγικά τεχνάσματα παίζαμε τόσο καιρό.
koyiote Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 8α σου πω ingame ποια πρεπει να ειναι τα stats δε 8ελω να τα γραψω εδω,αν και 8α επρεπε να τα ξερεις ηδη ο poro τα εχει πει αρκετες φορες.
koyiote Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 μα δεν ειναι αυτα stats για bomber.Για το close quarters δε σου ειχε πει τιποτα?
chek2fire Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και ποιά είναι γιατί θα με τρελάνεις εσύ. Μαζί με το poro τα έχω φτιάξει και ακόμα και ο karmina και ο poro έχουν πάνω κάτω τα ίδια. Πως μπορεί όλοι μας να έχουμε τα ίδια stat και έσυ που έχεις διαφορετικά να θεωρείς ότι είμαστε λάθος. Δλδ είναι λίγο το wounds που με τα buff φτάνει τα 7500 και το int με τα buff στην μάχη να φτάνει στα 980 και το critical στα 28%. Μπορεί να μην παίζω με τις ώρες το game αλλά δεν είμαι και κανας noobas και το built μου το έχω συζητήσει με όλους τους bw ingame. Αλλά τις ώρες που έπαιζα δεν ήσουν σχεδόν ποτέ online και σε προκαλώ να μου πεις εδώ ακριβώς το built που θα έφτιαχνες με την armor και τα talisman που θα έβαζες πάνω έτσι από περιέργεια να δω τι θα έκανες... Πάντως βλέπω δύσκολο να με κάνουν tranfer τους έστειλα ήδη δύο email αλλά μου απαντάνε μηχανικά ότι δεν γίνονται transfer αυτή την εποχή σε άλλο server και φυσικά τους έστειλα μετά ένα email ότι ήδη χάσανε έναν παλιό τους πελάτη. Είμαι όμως αποφασισμένος να το κυνηγήσω και άλλο. Ηδή έχω στείλει email παραπόνων στην ΕΑ αλλά και στην mythic για την άθλια εξυπηρέτηση της Goa. Και φυσικά τα εξοργισμένα μυνήματα στο forum για την κατάσταση του server συνεχίζονται http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=elthariongeneral&thread.id=545&view=by_date_ascending&page=26 Να πω και μερικές γενικές εντυπώσεις για το game αλλα και για τα σοβαρά λάθη που έκανε η mythic και από 800.000 συνδρομητές βρέθηκε σε ένα χρόνο με 100.000 και με τάση μείωσης τους. Καταρχήν όλη η ιδέα του παιχνιδιού για μένα ήταν φοβερή. Δλδ να παίζεις σε ένα μαζικό rvr με πολιορκίες κάστρων αλλά και με επιθεση ακόμα και στην ίδια την πρωτεύουσα του αντιπάλου. Και όντος στο game έζησα ανεπανάληπτες massive pvp σκηνές με 300+ άτομα να πλακώνονται στον ίδιο χώρο. Αν δεν το δει κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το αίσθημα που υπήρχε σε τέτοιες μάχες. Το κακό όμως ήταν ότι η mythic είχε επιλέξει μάλλον την χειρότερη μηχανή γραφικών για να υποστηρίξη μια τέτοια massive κατάσταση. Τo lag πάντα ήταν σε απαράδεκτο επίπεδο και όσα patch και να βάλανε ποτέ δεν κατόρθωσαν να σταματήσουν την φυγή του κόσμου που παραπονιόταν για το lag. Το δεύτερο λάθος τους ήταν ότι κατά την γνώμη μου δεν υποστήριξαν το game όσο έπρεπε με νέο περιεχόμενο. Για να κρατάς τον κόσμος ιδίως τους casual παίχτες που πάνε και έρχονται στα game πρέπει να τους δίνεις συνεχώς νέο περιεχόμενο η να τους κάνεις να πιστεύουν ότι παίζουν νέο περιεχόμενο. Η mythic κάτι τέτοιο δεν το έκανε και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να υποστηρίξη μόνο τους core gamer που θα μένανε στο game μόνο και μόνο για το rvr του. Εδώ όμως υπήρχε μια παγίδα. Το unbalance. Αν χάλαγε η ισοροπία του server τότε υπήρχε και μαζική φυγή από το realm που είχε τους λιγότερους παίχτες. Και αν αυτό συνεχιζόταν για καιρό τότε στο τέλος χάλαγε τελείως ο server με αποτέλσμα να νεκρώσει. Το είχαμε δει να συμβαίνει στον dragonback και τώρα στον eltharion. Νομίζω ότι δύσκολα θα πάρει τα πάνω του παιχνίδι ιδίως και με το πρόσφατο χαντάκωμα της mythic από την ΕΑ. Πλέον δεν υπάρχει καμία ουσιαστική ανακοίνωση για τα μελοντικά σχέδια που έχουν για το παιχνίδι παρά μόνο που και που αόριστες δηλώσεις για μελοντικά bug fixes και σταθεροποίηση των server. Πάντως να πω και τα θετικά τους τελευταίους μήνες έζησα ότι καλύτερο έχω δει στα mmoprg τόσα χρόνια που παίζω. Επαίξα σαν bomber σε core guild στους death company δίπλα σε πάρα πολύ καλούς παίχτες όπως o poro,clemence,lanister,salvos και μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά είδα πως είναι να παίζεις σε ένα pro premade guild. Απόλυτη πειθαρχία και ο καθένας ήξερε πολύ καλά τον ρόλο του και το τι έπρεπε να κάνει ingame. Ιδίως τότε που υπερασπιζόμαστε μόνοι μας τον server έζησα τις καλύτερες στρατηγικές στιγμές. Οι destro γενικά σε αυτό τον server νομίζω ότι δεν έχουν ηγεσία να τους καθοδηγήσει.. Τεσπα. Αυτά με το game και μπορεί αν ξανασχοληθώ σε λίγους μήνες όταν κάνουν κάποιο merge όταν προσθέσουν νέο περιεχόμενο η όταν θελήσω να δω τι παίζει.
koyiote Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και ποιά είναι γιατί θα με τρελάνεις εσύ. Μαζί με το poro τα έχω φτιάξει και ακόμα και ο karmina και ο poro έχουν πάνω κάτω τα ίδια. Πως μπορεί όλοι μας να έχουμε τα ίδια stat και έσυ που έχεις διαφορετικά να θεωρείς ότι είμαστε λάθος. Δλδ είναι λίγο το wounds που με τα buff φτάνει τα 7500 και το int με τα buff στην μάχη να φτάνει στα 980 και το critical στα 28%. Μπορεί να μην παίζω με τις ώρες το game αλλά δεν είμαι και κανας noobas και το built μου το έχω συζητήσει με όλους τους bw ingame. Αλλά τις ώρες που έπαιζα δεν ήσουν σχεδόν ποτέ online και σε προκαλώ να μου πεις εδώ ακριβώς το built που θα έφτιαχνες με την armor και τα talisman που θα έβαζες πάνω έτσι από περιέργεια να δω τι θα έκανες... 8α σου στιλω email καλυτερα,ξερεις οτι δε γινεται να γραψω τα stats εδω που τα διαβαζουν ολοι. Αν εισαι noobas η οχι δε ξερω μαλλον ισως να εισαι λιγο αδιαφορος,η λεξη noobas δε μαρεσει,παντως ενας οποιοσδηποτε bw bomber ξερει τι ειναι το close quarters. BW στο war ειναι πολλοι αλλα μονο 5 ξερουν να παιζουν το bombing σωστα.
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είδα τα stat που έστειλες και μπορώ να δηλώσω ότι είναι τελείως παράλογα. Μιλάς για 8000 wounds ότι είναι το λιγότερο και χωρίς buff!! και ότι πρέπει να έχεις και 400toughness και αυτά χωρίς buff!! Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει φτιάξει τα stat του ιδίως τα δύο που αναφέρεις σε τόσο μεγάλα επίπεδα. Για να ανεβάσει κάποιος στο game ένα stat του σε τόσο μεγάλα επίπεδα ότι class και να είναι θα πρέπει αναγκαστικά να θυσιάσει κάτι άλλο. Δλδ για να έχει τα wounds σε 8000+ θα πρέπει να θυσιάσει το toughness το int και το critical. Rpg παίζεις και όχι κάποιο arcade game που τα σφάζεις και τα μαχαιρώνεις όλα... Και μετά έχω και μια ένσταση στην αναγκαιότητα ενός bw να ανεβάζει μόνο το wound και το toughnes παραμελόντας φυσιολογικά τα υπόλοιπα του stat γιατί καθώς είπα δεν μπορείς να τα έχεις όλα και να είσαι superman. Ο ρόλος ενός bw και ιδίως όταν παίζει bomber είναι να σπάσει αρχικα την πρώτη γραμμή των αντιπάλων δλδ τα tank του να αχρηστέψει μετά τους sorceress του προσωρινά κάνοντας τους silence και μετά να περάσει στα μετόπισθέν και να αρχίσει να κάνει bombing τους healer τους σκοτώνοντας τους όσο πιο γρήγορα μπορεί. Για να κάνεις αυτό το απλό πράγμα θέλεις να έχεις καλό critical,int και γενικά καλό magic power και ένα αξιοπρεπή wound και toughnes για να κρατηθείς στην ζωή. Ενάς bw δεν μπορεί ποτέ να γίνει tank γιατί απλά όσο και να ανεβάσεις τα wounds και toughnes πάντα από την φύση σου θα τρώς το περισότερο dmg. Αν νομίζεις ότι μπορείς να φτιάξεις tank ένα bw τότε έχεις κάνει φοβερό λάθος ingame . edit: Και κάτι τελευταίο. Δεν θυμάμαι ποτέ να πέφτω μονος μου στις μάχες που δίναμε. Πάντα όταν έπεφτα μετά από λίγο έπεφτε και ο poro η ο karmina η και μερικές φορές γινόταν και το ανάποδο. Πως γίνετε να μην κρατιόνται αυτοί ζωντανοί και να πέφτουμε σχεδόν πάντα όλοι μαζί οι bw? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2009 από chek2fire
koyiote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μ αρεσει που εισαι διακριτικος.Νομιζω στο email σου εξηγησα τι 8υσιαζεις στο build αυτο και τι ανεβαζεις και ποια η αναγκαιοτητα να κανεις λιγο pve να παρεις τα καταλληλα items να ντυ8εις. Σε αρκετα εισαι λα8ος και δε 8α κατσω εδω δημοσια να σου πω τι πρεπει να κανεις.Σου εστειλα email και εξακολου8εις να συνεχιζεις αυτη τη συζητηση εδω.Πιστευε οτι 8ες εξαλλου δεν εισαι στους DC πλεον οποτε δε χρειαζεται να μιλαμε αλλο γιαυτο. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2009 από koyiote
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μα εγώ μιλάω πάντα με επειχηρήματα και πάντα δημόσια καθώς δεν φοβάμαι να παραδεχτώ και ότι έκανα λάθος αν ποτέ κανω λάθος. Εσύ γιατι αποφεύγεις να απαντήσεις σε ότι λέω. Γιατί δεν λες τα stat που έχουν οι αλλοι bw των death company και γιατί δεν μου λές τι armor και τι talisman θα βάλεις για να βγάλεις όλα αυτα τα super duper ouaou stat. Γιατί με αυτά που μου είπες στο email κάτι δεν βγαίνει σωστά στην μέτρηση.. και είσαι τόσο εκτός αντικειμένου παιχνιδιού που νομίζεις ότι όταν λέω να σπάσει ο bw τα tank ότι μιλάω ότι την πέφτει στα tank.. Ενώ εγώ λέω απλά να σπάσει το πρώτη γραμμή τους και να περάσει ανάμεσα τους αλλά και αυτό για σένα μάλλον θέλει ολόκληρη ανάλυση μέχρι να καταλάβεις πως γίνετε. Φυσικά όλα αυτά γίνονται σε δευτερόλεπτά και μόνο το bombing έχει διάρκεια. Εκεί θέλεις να έχεις καλό magic power και critical ώστε να ρίξεις τα healer του γρήγορα. edit: Και κάνεις λάθος όταν λές ότι δεν είμαι στους death company πλέον. Δεν είμαι στα game καθόλου πλέον. Εμένα μου αρέσει να παίζω σε δύσκολες καταστάσεις και όχι να φαρμάρω τους λιγοστούς destro που μείνανε στον server και να περηφανεύομαι από πάνω ότι έριξα τον king χωρίς καμία αντίσταση. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2009 από chek2fire
koyiote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Τo παρατραβας και 8ες να αρχισουμε τα καλα του gw παλι ε? Επιμενεις να γραψω εδω τα stats των αλλων bw απο το guild? Δε πας καλα μαλλον.Στο email σου ειπα τι πρεπει να κανεις αλλα μαλλον ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Οσο για τις δυσκολες καταστασεις ποτε δεν ησουν μεσα,εμπαινες στις 2 το βραδυ οταν οι περισσοτεροι απο μας πηγαιναν για υπνο. Και οσο επαιζες ησουν εκτος heal aggro,τις περισσοτερες φορες μακρια απο το τανκ που σε εκανε guard και σχεδον ποτε δε bombares μαζι με το υπολοιπο παρτυ. Για τον king και να η8ελες δε προκειτε να πηγενες με τα wards που εχεις. Το εχω πει και αλλη φορα δε με νοιαζει αν δεν ερχοντε οι destro να υεπρασπιστουν την ic η τον king τους. Εμεις απλα προχωραμε παρακατω.Και στο κατω κατω δε παιζαμε σε αδειο server εμεις τους αναγκασαμε να σταματησουν το war
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εσύ είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν έχει την αποκλειστικότητα στα mmorpg και δεν δεν είσαι αλανθαστος. Και είναι δύσκολο να καταλαβείς ότι μπορεί κάποιος να παίξει μια χαρά χωρίς να έχει κάψει τον εγκέφαλο του με τις ώρες. Το πιο κακό είναι ότι τις ώρες που νόμιιζες ότι το guild ήταν όλο για υπνο υπήρχε ένα full wb από το guild που έδινε ανεπανάληπτες μάχες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αλλά και αυτό το αγνοείς από τι βλέπω. και πάνω από όλα επιμένεις σε ότι το καλύτερο built για τον bw είναι να τον μετατρέψεις σε tank κάτι που δεν το κάνει κανείς ingame αλλά έχεις αποκλειστικότητα και στην πατέντα. Οσο για τα stat θέλω να μου πεις αναλυτικά πως τα βγάζεις. Καταρχήν δεν είναι μυστικό τα built των bw και μπορείς να τα βρεις στο internet. Το δικό σου θέλω να δω πως βγαίνει με τα 8000+ wounds και το 400 toughness και θέλω να δω τι έχεις θυσιάσει γιατί αυτό δεν το αναφέρεις. Γιατί φοβάσαι να το γράψεις? Μήπως επειδή ένα τέτοιο built είναι τελείως ανέφικτο? Και πως είμουν μακριά από το tank και το heal argo όταν ήμουν πάντα δίπλα στον poro όταν έπαιζα? Μήπως και αυτός ήταν μακριά. Στην συκοφαντία για άλλη μια φορά είσα πρώτος..τι ναπω..
zoocra77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ξεκολλάτε ρε Το bombing είναι για τους ΦΛΩΡΟΥΣ DPS DOK FTW ΜΕ 1900 crit στην πόρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα