Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε μόνο εμείς παίζουμε...Τι να πω δεν ξέρω...Πολύ ξενέρωσαν που δεν είχατε defence και φυγανε.Και τώρα που pusharete εχουμε μείνει μόνο οι necrosis.Φαντάσου έχουμε 15 άτομα online(αν και συνήθως ειμαστε παραπάνω τετοιες ώρες) αυτή τη στιγμή και στο alliance 44.Οι gp έχουν 6 άτομα online :S.Εντoμεταξύ όλοι κάνουν pve γαμώ την κοινωνία μου.

Είχαμε την ευκαιρία να γίνονται τρελές μάχες και οι Desto εξαφανίστηκαν..Και εξαφανίστηκαν όταν φτιάξανε και το bug με τα vp στις πόλεις.ΕΛΕΟΣ

Πάντως το bombing έιναι κουραστικό και πολλοί σταμάτησαν λόγω αυτού

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το bombing δεν ειναι προνομειο των orders.Yπαρχουν και καποια destro guilds που παιζουν bombing οπως οι fallen,οι reign.

Eγω πιστευω οτι υπαρχουν πολλα guilds ανοργανωτα που δε νιω8ουν και δε ξερουν πως να στη8ουν και πως να αντιμετοπισουν το bombing.

Oι reign πρεπει να ειναι οnline κα8ημερινα απο σας αλλα νομιζω αυτοι παιζουν μονοι τους, δε πρεπει να συνεργαζονται με κανενα destro guild.Ειναι κατι σαν τους exodus σε μας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:58 ----------

Γαμοτο επρεπε να παω καπου σημερα και μολις γυρισα μπηκα στο vent και ακουω να κανουν τα sub bosses πριν τον king και να πεφτουν τα royals.Kαι τα 2 wb απο το ally μας ειναι full και δε μπορω να βρω free spot :-(

Δημοσ.

Πάντως αυτό που λες zoocra77 είναι φοβερά άδικο. Για ένα μήνα + αν θυμάσαι το μόνο guild που έπαιζε εναντίον σας είμασταν εμείς. Ολοί οι άλλοι order είχαν εξαφανιστεί από τον server και μόνο οι death company παίζαμε οργανωμένα. Θυμάμαι πάντα είμασταν ένα wb με το πού τρία party και παίζαμε εναντίον σε +2 wb destro χωρίς να έχουμε βοήθεια από άλλους order.

Μετά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχετε βρει ακόμα τρόπο να αντιμετωπίσετε το bombing. Νομίζω ότι σας λείπει η σωστή οργάνωση. Και μην νομίζεις ότι το bombing είναι σπαμάρισμα ένος spell. Μιλάμε θέλει φοβερή πειθαρχία και έναν πολύ καλό leader για να καθοδηγήσει την ομάδα.

Πάντως ο server τώρα που εξαφανίστηκαν οι dest έχει γίνει απίστευτα βαρετός....Κάτι πρέπει να κάνει η mythic για να αλλάξει την κατάσταση με τον eltharion επειγόντως.

Χθές αν και είμουν στο wb που κλειδώσαμε την ic δεν μπόρεσα να πάω για το king λόγο ότι δεν έχω τα wards. Πάντως πήγα και τον βρήκα στην altdorf και τράβηξα μια αναμνηστική φωτογραφία :D

dionissos051.jpg

Δημοσ.

τελικα χ8ες αφου φαγαμε τον king βρηκα free spot στο wb και πηγα και καναμε παλι το warlord pq στο monolith.

Oταν παμε stage 2 υπαρχουν 2 warlord pq,Το ενα ειναι στο monolith και το αλλο διπλα απο το temple στην αρενα.

Η διαφορα με πριν το patch ειναι οτι τωρα τα pq αυτα ειναι instance για 1 wb και οταν πε8ανεις κανεις spawn παλι μεσα στο instance οπου υπαρχει και ενας healer npc για να βγαλεις το wound debuff.

Οταν γινουν και τα 2 warlord pq τοτε ανοιγει το instance με τα 4 sub bosses που ειναι πριν τον king.Το κα8ε sub boss πεταει ενα royal cresta και υπαρχει και 1% πι8ανοτιτα να πεσει 1 mythical weapon.Στο τελος ο king πεταει 2 royal cresta και sovereign sets.

Aπο τη στιγμη που 8α ανοιξει το stage 2 απομενουν 6 ωρες ωστε να γινουν ολα τα pq και να πεσει και ο king.Μετα τις 6 ωρες το siege γινετε reset.

Kα8ολη την δειαρκεια του siege απο το stage 2 ως τον king οι destro ειναι στην ic και συνεχιζουν να κανουν τα invaders pq η rvr με τους orders που δε πηγαν για king.

Για την ιστορια το ally μας ειχε 2 wb full warlords που εκαναν τα pq και τον king.

Στο 1 ηταν οι ansias/death watch/bohemia/death company και στο αλλο που εριξαν και τον king ηταν οι exodus/death company.

Oi death company χ8ες ειχαν 40 ατομα online οποτε μοιραστηκαν στα 2 ally wb και καπιοι απο αυτους εμειναν απεξω.

Δημοσ.

την ώρα που είμουν μέσα σχεδόν όλοι όσοι ήταν στο wb πήγαν για τον king και πολλοί απο εμάς που μείναμε απέξω κάναμε logout.

Δημοσ.

Φίλε Check δεν σας αδικώ καθόλου...Με αυτό το ποστ αδικώ εμάς...Ξέρεις ποσοι κάναμε defence εναντίον 90 ατόμων που είσασταν?Και στο δικό μας keep και στο άλλο στα Dwarves είμασταν εμείς 15 ατομα και ένα party των blood pollution χωρις healer.Στην ic δε είμασταν πάλι εμεις με τον Luranni kai καμια 10αρια pugs...Και μετά πες μου ρε φίλε πως να κάνω άμυνα?Και δεν συγκρίνω την δικιά μας guild που είναι εθνική και έχει μεσο όρο activity τα 15-18 άτομα και softcore με τη δικιά σας που εχετε μέσο ορο τα 30 ξερω γω και ημιhardcore(απο την άποψη οτι έχετε στανταρ build party κτλ).

Τώρα για το bombing....Μόνη αντίδραση στο bombing έιναι το bombing.Είχα αυτήν τη συζήτηση και με έναν άλλο Έλληνα γνωστό bomber που σταματησε στο irc.1ον εγώ προσωπικά bombing έπαιζα 3-4 πατς πριν (με τον Σερένα αν τον θυμάστε) οπου και το παιδι και γενικά όλοι μας το κουραστήκαμε και 2ον μπορείτε να κάνετε καλύτερο bombing με λιγότεροι προσπάθεια ενώ εμείς θέλουμε τρελο οργανωμένο party + καλή επικοινωνία(γενικά το bombing build σας είναι ποιο εύκολο,ενώ εμάς ο sorcerer είναι ποιο one target φτιαγμενος παίκτης).Πάντως γενικά το bombing δεν είναι παιχνίδι και πρεπει να το βγάλουν εκτός παιχνιδιου(μην το βλεπεις σαν εγω και εσύ μπορώ να το κάνω και το έχω ξαναποστάρει και ποιο παλια που το κανα).ΔλΔ ποιο πολύ ευχαριστήθηκα το game προχθες που είχα ένα πάρτυ στην ic και έναν healer.

Τελος για μένα με τον κόσμο που έχετε και με τα τελευτάια nerf ποιο αποτελεσματικά θα ταν να παίζετε όχι bombing αλλά που...Είναι ποιο δύσκολο :P(Θα βλέπατε τούλαχιστον διπλάσια απόδοση αν το αλλάζατε τρόπο παιχνιδιου).

Δημοσ.

Αναγκαστηκαμε και παιξαμε bombing γιατι ηταν ο μονος τροπος να παιξουμε εναντια στο zerg τη στιγμη που ημασταν outnuberd.

Oσο για το bombing δεν ειναι προνομοιο των bw.Παιζουμε bombing και χωρις bw στο παρτυ.Οι greenpeace παιζουν bombing με τους choppa.Σιγουρα ο bw βοηθαει στο bombing αλλα γινεται και χωρις αυτον.

Διαβαζω στα forums και λενε οτι το bombing ειναι spam 2 skills μονο.Αν ηταν ετσι ολοι 8α παιζαν bombing.Το σωστο bombing ειναι πολλα πραματα μαζι,και δεν ειναι μονο skills.

Δε συμφωνω οτι η απαντηση στο bombing ειναι το bombing.H απαντηση ειναι καλυτεροι skilled players που να ξερουν να παιζουν καλα τον χαρακτηρα τους και να ξερουν να παιζουν ομαδικα.

Δε 8α κατσω να πω εδω τι πρεπει να κανετε για να πολεμησετε το bombing,δε 8α ηταν σωστο αλλωστε.

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Είμαι Slayer 40 με rr 51 στον Karak Azgal. Μου κάνουν μεγάλη εντύπωση αυτά που γράφετε εδώ οι φίλοι που έιναι order γιατί εγώ βιώνω εντελώς άλλη κατάσταση στον server μας. Το Altdorf έχει φτάσει σε 1 star και οι dessies είναι καθέ μέρα στο stage 1 για 2-3 φορές.

Υπάρχουν ίσως πολύ λόγοι για αυτό και σίγουρα περιλαμβάνουν το επίπεδο οργάνωσης του order (σχεδόν ανύπαρκτο), το πεσμένο ηθικό και την έλλειψη ικανότητας στο Orvr. Ο βασικός λόγος για μένα όμως είναι η τεράστια διαφορά στους πληθυσμούς. Είμαστε badly outnumered και οτάν είμαστε σε καταστάσεις 1 vs 3 το θεωρούμε όχι μονο φυσιολογικό, αλλά και "fair chance" όπως λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι εκεί.

Για ποιόν λόγo υπάρχουν τόσοι παραπάνω dessies από εμάς?

Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους servers (και θέλω να μάθω από εσάς αν μπορείτε). Κάποιος είπε ότι 1 μεγάλο Order guild από τον Karak Norn, έκανε reroll destro στον Karak Anzal και για αυτό έχουμε τόση μεγάλη διαφορά στους αριθμούς.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Σιγουρα αν η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη στο πλυ8ησμο οσο και οργανωμενοι να ειστε ειναι δυσκολο να κανετε κατι καλο.

Ισως ο κοσμος σας να εχει μειω8ει λογω του οτι οι destrro μπαινουν altdorf κα8ημερινα.Αυτο συμβαινει και στον eltharion.Οταν οι destro εμπαιναν κα8ημερινα altdorf οι orders δεν επαιζαν και τωρα που μπαινουμε εμεις ic οι orders μας γυρισαν και οι destro δε παιζουν πια.

Απο οτι ξερω στον Anzgal destruction παιζουν οι exodus(ειναι ενα πολυ καλο guild με εξαιρετικους παικτες που παιζουν order στον eltharion),και απο οτι διαβασα οι freashmeat ειπαν 8α κανουν reroll orders στον Anzgal

Ισως 8α πρεπει να αρχισετε να γραφετε στο official forum για το ποσο unballance ειναι ο server.

Ετσι ειχαν κανει και στον K8P και εγινε το merge μετα απο λιγο καιρο.

Βtw πως εφτασε η altdorf 1 star σας φαγανε τον king?

Δημοσ.

Πάντως το καλύτερο bombing το χω κάνει με zealot(ωχ μην σας δίνω ιδέες.....) :P

Πάντως τι έκανα σαν dok σήμερα σε 2 σενάρια το πρωί:

diafana029.jpg w1680.png

και σε αυτό χωρίς healer:

diafana028.jpg w1680.png

Δημοσ.
Πάντως το καλύτερο bombing το χω κάνει με zealot(ωχ μην σας δίνω ιδέες.....) :P

Πάντως τι έκανα σαν dok σήμερα σε 2 σενάρια το πρωί:

diafana029.jpg w1680.png

και σε αυτό χωρίς healer:

diafana028.jpg w1680.png

ουπς ρε συ diafana εσυ εισαι:-) skoulamethra εδω τι λεει το guild? απο rr θα εχετε 80αρισει ολοι οι παλιοι λογικα ε?

Δημοσ.
Γειά σε όλους. Είμαι Slayer 40 με rr 51 στον Karak Azgal. Μου κάνουν μεγάλη εντύπωση αυτά που γράφετε εδώ οι φίλοι που έιναι order γιατί εγώ βιώνω εντελώς άλλη κατάσταση στον server μας. Το Altdorf έχει φτάσει σε 1 star και οι dessies είναι καθέ μέρα στο stage 1 για 2-3 φορές.

Υπάρχουν ίσως πολύ λόγοι για αυτό και σίγουρα περιλαμβάνουν το επίπεδο οργάνωσης του order (σχεδόν ανύπαρκτο), το πεσμένο ηθικό και την έλλειψη ικανότητας στο Orvr. Ο βασικός λόγος για μένα όμως είναι η τεράστια διαφορά στους πληθυσμούς. Είμαστε badly outnumered και οτάν είμαστε σε καταστάσεις 1 vs 3 το θεωρούμε όχι μονο φυσιολογικό, αλλά και "fair chance" όπως λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι εκεί.

Για ποιόν λόγo υπάρχουν τόσοι παραπάνω dessies από εμάς?

Δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους servers (και θέλω να μάθω από εσάς αν μπορείτε). Κάποιος είπε ότι 1 μεγάλο Order guild από τον Karak Norn, έκανε reroll destro στον Karak Anzal και για αυτό έχουμε τόση μεγάλη διαφορά στους αριθμούς.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Παντως προσωπικά την εποχή που είμασταν τόσοι λίγοι order στον δικό μας server είχα ευχαριστηθεί το game από την ένταση που υπήρχε στο wb μας και που βάζαμε πάντα ένα στρατηγικό σχέδιο για να νικήσουμε τους τριπλάσιους και τετραπλάσιους order.

Μπορεί τις περισσότερες φορές να μας σκίζανε αλλά όταν νικάγαμε ήταν φοβερό συναίσθημα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέσιμο που τους είχαμε κάνει όταν είχαν φάει τον lord και είχαμε κρυφτεί σε ένα χώρο που δεν μας είχαν πάρει χαμπάρι και σκοτώσαμε πλήθος dest.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν την είχαν πέσει στο fort πάλι 3+ wb και εμείς δεν είμασταν ούτε ένα και πηδήξαμε από τα τοίχοι και τους την πέσαμε από πίσω διαλύοντας τους..

Τώρα που έχουμε πλέον το πάνω χέρι έχω αρχίσει και βαριέμε θανάσιμα..

Δημοσ.
Βtw πως εφτασε η altdorf 1 star σας φαγανε τον king?

Όχι δεν εφαγαν τον king αλλα 2 από τα sub bosses στο stage 2. Το θλιβερό είναι ότι αυτό έγινε αργά το βράδυ (μετά από τις 02:00) και ουσιαστικά δεν υπήρχαν order online για να κάνουν κάτι. Γενικά μετά τα μεσάνυχτα ο πληθυσμός του order στον Karak Azgal μειώνεται αισθητά (μάλλον έχει να κάνει με τις ηλικίες των παιχτών - δεν βλέπω άλλο λόγο).

Τις τελευταίες 2 μέρες έχουμε αλλάξει την τακτική μας και τα πάμε καλύτερα, ως εξής:

Όταν οι dessies πιέζουν στα elf areas, εμείς πιέζουμε στα empire areas με αποτέλεσμα να κλειδώνουν αυτοί τα elfs, να κλειδώνουμε εμείς τα empire και να μαζευόμαστε όλοι στα dwarfs σε ομηρικές μάχες....

Δυστυχώς εκεί αρχίζουν τα crashes:mad: Στο νότιο keep του KV (εμείς κάναμε επίθεση) ο server έπεσε 4 φορές. Κάθε φορά μετά το crash βρίσκαμε τις πύλες του κάστρου ξανα κλειστές, τις ρίχναμε και όταν μπαίναμε inner...έπεφτε και πάλι ο server.

Αυτό κράτησε έως την 01:00am οπότε πολλοί order έφυγαν και μετά από 30 λεπτά οι dessies ήταν ξανά στην Altdorf.

Ήταν παντως οι καλύτερες στιγμές του order από θέμα πληθυσμού (πάντα λιγότεροι από τους dessies αλλά σε αναλογíα 1 vs 1.5 τώρα και όχι 1 vs 3 ως συνήθως - όλοι αναρωτιόντουσαν από που ξεφύτρωσαν οι παραπάνω órder εκείνο το βράδυ).

Τώρα θα ήθελα να μάθω πως μπορούμε να ανεβάσουμε ξανά το Rank της Altdorf. Ούτε στο Sigmars Hammer δεν μπορούμε να μπούμε (τα guild scrols δεν δουλευουν) και δεν μπορούμε να πάρουμε από τα NPCS εκεί το σχετικό εξοπλισμό (πχ invaders armor).

Αυτά και συγνώμη για το μεγάλο post:o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:40 ----------

Τώρα που έχουμε πλέον το πάνω χέρι έχω αρχίσει και βαριέμε θανάσιμα..

Αυτός ήταν ο λόγος που άφησα τον Karak Norn (BW RR 48 εκεί) για να πάω στον Azgal...Σίγουρα υπάρχει πολύ ένταση στο Orvr σε εμάς (πολλά BOs κρίνονται στο δευτερόλεπτο) και ποτέ δεν πλήτεις:mrgreen:....αλλά θα προτιμούσα έναν πιο balanced πληθυσμό.

Δημοσ.

Ο γρηγοροτερος τροπος να παρετε πισω τα αστερια ειναι να μπειτε στην ic και να κανετε τα pq απο το stage 1 και μετα.

Αλλο τροπο γρηγορα δε ξερω ισως κλειδωνοντας περιοχες.Παλια επαιρνες points και απο τα fortress.

O αλλος τροπος και πιο αργος ειναι ο εξης:

H altdorf στο rank 1 εχει καποια pq και ενα dungeon ανοικτο.Κα8ε φορα που τα κανετε η altdorf παιρνει points.

Oταν πατε rank 3 ανοιγουν τα sigmars crypt/warblade tunnels και δινουν περισσοτερα points κα8ε φορα που τα ολοκληρωνετε.

Αν και δε 8α επρεπε να σου πω πως 8α παρετε τα stars πισω για να μη το δει ο zoocra τωρα που η ic τους εχει μινει με 1 star :-P.

Eδω το videaki απο τη μαχη με τον destruction king,την προηγουμενη κυριακη.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1GSpQZcWDGc[/ame]

Δημοσ.
ουπς ρε συ diafana εσυ εισαι:-) skoulamethra εδω τι λεει το guild? απο rr θα εχετε 80αρισει ολοι οι παλιοι λογικα ε?

Έλα ρε.....Μπες καμια μέρα vt να τα πούμε και βάλε και κανα μήνα καρτα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...