Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χ8ες ειχαμε ενα fight στο black crag και ριξαμε πολυ γελιο.Ημασταν 2 παρτυ απο το guild και ηταν μπροστα μας οι reign με 2 παρτυ και πισω μας οι dark slayers με αλλα 2 παρτυ και προσπα8ουσαν να μας κανουν σαντουιτς.Πηγαινουμε μπροστα και τρωμε ολους τους reign και γυρναμε για να χτυπισουμε τους dark slayers.

Με το που ειδαν οι dark slayers οτι οι reign εφαγαν wipe κανουν μεταβολη στο καπακι και αρχιζουν και τρεχουν.Εκει πηγαμε να τους τρεξουμε αλλα μας επιασαν κατι γελια και το παρατησαμε :-)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα μπήκαμε ic και παραλλήγο να πάμε και stage 2. Ηταν όλοι ενθουσιασμένοι να τους φάμε τον king αλλά δυστηχώς το ότι χάσαμε το πρώτο pq μας στοίχισε. Και είμασταν νομίζω 2 λεπτά μακριά από το να κάνουμε lock την ic.

Και από τι φαίνετε ξαναγύρισαν και οι exodus στο game :D

Δημοσ.

Ναι αρχισαν να κανουν recruit.

καλα χ8ες ξεκινισε για πλακα.Πηγαμε praag οχι για να κλειδωσουμε ουτε να παρουμε keeps αλλα για να σπασουμε τα νευρα σε μερικους destro ωστε να αρχισει το rvr.

Σε μια φαση ο lanister λεει παμε dw αν παρουμε το keep κλειδωνει και ετσι εγινε.

Στην ic φτασαμε 99% δυστιχως.Το 8ετικο ειναι οτι ειδαμε που χασαμε Points και πιστευω την επομενη φορα που 8α μαζευτουμε παλι να τα καταφερουμε.

Δημοσ.

εγιναν καποια ωραια duels στο chaos wastes χ8ες αλλα υπηρχαν καπιοι retards ελληνες και εχτιζαν morale πριν αρχισουν το fight λες και δε το καταλαβαιναμε.Τι να πω... :-(

Δημοσ.

Ρε συ εγω που είμουν CW χθες και έκανα duels γιατί δεν είδα τπτ????Αυτός ο Grimnyr πολύ ωραίος τυπάς και έχει σεταριστεί πολύ ωραία

BTW εσύ ποιος είσουν?Ο orison δεν είσαι?Με μπερδεψες :S

Δημοσ.

ναι ο orison ειμαι,την ωρα που ησουν εσυ ημουν tovl,ακουσα τον grimnyr που ελεγε στο vent οτι εκανε duel μαζι σου.Αργοτερα κατα τις 3-4 το βραδυ πηγα και εγω για να τους κανω ress και ηταν η oxia anelter luranni fonikos kruth,και καπιοι αλλοι απο destro που δε 8υμαμαι τα ονοματα τους.

Ο fonikos και ο kruth εχτζαν morale πρωτα σε καποιον order και μετα εκαναν taunt για duel :-(

btw o grymnir κατεβαζε τον foniko ακομα και ετσι, αλλα οπως και να εχει ειναι μεγαλη τσατσια.

Μετα απο λιγο ηρ8ε και ενας shaman δε κρατησα το ονομα του,και πεταγε που και που κανα healing buff σε καπιον destro που εκανε duel.

Στον grimnyr ειναι δυσκολο να βγαλεις critical πλεον.

Δημοσ.

Από τι λένε θα καταργήσουν τις 15 μέρες free trial και πλέον θα μπορεί κάποιος να παίζει σε t1 όσο καιρό θέλει. Καλή κίνηση για να ζωντανέψουν λίγο και τα χαμηλά tier.

Δημοσ.

Οσο είσαι healer :P.....Αλλα γενικά δεν παίζω πολύ dps spec εκτός αν έχω τον ......... από πίσω μου(δεν λέω name για να μην τρώει focus).

Πάντως γενικά πάω στους healer και btw σε σχέση με τους άλλους εσύ δεν πέφτεις :P.Έχω τρελά όπλα και κόβω πολύ dmg.Παρακαλάτε να συνεχίσει να μην μου πέφτουν τα tyrant..... :P(πάντως γίνε ρε καμιά μέρα dps να κάνουμε κανα duel γιατί απο wp μόνο με τον neketeru εχω παίξει και τον babanovac χθες στο ic)

Δημοσ.

Αν ειμαι σε premade group δε πεφτω ευκολα απο radoms.

Χ8ες στο caledor στο ποταμι αν εμενα εκει πι8ανον να με ετρωγες, το παρτυ μου να εμενε χωρις healer και στο τελος να ακουγα τη κατσαδα απο τον poro που πε8ανα 500 μετρα μακρια απο το παρτυ.

Και στην ic στο apex σε ειδα καποιες φορες πισω μου να μου την πεφτεις και ετρεχα να σε περασω μεσα απο το bombing μας :-p

Duels δε κανω ποτε σε κανενα mmo,ποτε δεν εκανα και ειμαι τελιως αντι8ετος με αυτα.Ειμαι πιο πολυ του 6x6 premade.

Aν 8ες φτιαξτε κανα παρτακι να παιξουμε καμια φορα.

Δημοσ.

τι εγινε τελικα το παρατησατε το war? Δε βλεπω destructions σχεδον κα8ολου τις τελευταιες μερες,εκτος απο το σαββατο το μεσημερι στο altdorf siege αλλα μετα την 1η ωρα αδειασε το instance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...