BelaLugosi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Masterpano ο Panoz δικος σου alt ειναι? Νομίζω πως δεν είναι δικός του Ακούγεται πως θα γίνει merge ο Eltharion με τον Azgal?
koyiote Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως δεν είναι δικός του Ακούγεται πως θα γίνει merge ο Eltharion με τον Azgal? Ωχ μη μου λες τετοια εκει εχω ολους τους destro alts μου.
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μακάρι γιατί ο eltharion δεν έχει πια τον κόσμο που είχε. Μπήκα για λίγο στους άλλους δύο server και μιλάμε υπήρχε rvr ακόμα και σε tier1 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ---------- Αλλο ένα event αρχίζει σήμερα για να γεμίσουμε επιτέλους και το event slot με κάποιο item αν και έχω την εντύπωση ότι οι πάντες αδιαφορούν γιαυτά τα event και απλά συνεχίζουν να κάνουν ότι κάνουν κάθε μέρε δλδ να πλακώνονται στο ξήλο μεταξή τους
BelaLugosi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ωχ μη μου λες τετοια εκει εχω ολους τους destro alts μου. Πολύ φοβάμαι πως ο Eltharion όχι απλά πέθανε αλλά σαπίζει κιόλας. Και εγώ είχα τα alt order στον Eltharion αλλά τι να κάνω τα έσβησα..Πάντως μεταξύ Norn και Azgal ο πρώτος έχει περισσότερο κόσμο που σημαίνει εάν γίνει το merge όλοι θα καταλήξουμε σε αυτούς τους 2 αργά ή γρήγορα..Είδωμεν πάντως...
koyiote Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ναι μας τα εχουν πριξει με κατι events με ανουσια rewards.Μακαρι το χρονο που σπαταλανε να φτιαξουν ενα event να τον αφιερωναν στο να διορ8οσουν κανα bug.
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χθές για πρώτη φορά μετά από καιρό μπήκαμε ic και είμασταν και αποφασισμένοι να πάμε για τον king. Δεν ξέρω τι είχε γίνει αλλά ενώ κερδίζαμε και στα τέσσερα instance που υπήρχαν οι dest συνέχιζαν να κερδίζουν πόντους. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ξαναμαζεύτηκαν μερικοί από τους destro.
BelaLugosi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χθές για πρώτη φορά μετά από καιρό μπήκαμε ic και είμασταν και αποφασισμένοι να πάμε για τον king. Δεν ξέρω τι είχε γίνει αλλά ενώ κερδίζαμε και στα τέσσερα instance που υπήρχαν οι dest συνέχιζαν να κερδίζουν πόντους. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ξαναμαζεύτηκαν μερικοί από τους destro. Βασικά μας χορτάσατε ξύλο <.< Δεν ξέρω αν έπαιζαν και πριν οι Bohemia αλλά εχτές είχε αρκετούς μέσα..
koyiote Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χθές για πρώτη φορά μετά από καιρό μπήκαμε ic και είμασταν και αποφασισμένοι να πάμε για τον king. Δεν ξέρω τι είχε γίνει αλλά ενώ κερδίζαμε και στα τέσσερα instance που υπήρχαν οι dest συνέχιζαν να κερδίζουν πόντους. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ξαναμαζεύτηκαν μερικοί από τους destro. X8ες στα πρωτα 40 λεπτα το score ηταν 85-48 υπερ των order και κερδιζαμε και στα 4 instance. Oι death company με full guild wb ηταν στο ιδιο instance με greenpeace και reign. Μετα το 40λεπτο οι greenpeace πηγαν στο 1629 οπου ηταν οι bohemia και order of death,απο 1 group το κα8ε guild και οι υπολοιποι pugs,και λιγο αργοτερα ηρ8αν και οι reign. Το 8εμα ειναι οτι μολις αρχισαμε να χανουμε points απο το 1629 και ενω νικουσαμε στα υπολοιπα 3 instances τα VP αρχισαν να πεφτουν. Εστειλαν οι death company 2 group στο 1629 αλλα το instance ηταν full και δε μπορουσαν να μπουν. Ετσι οπως ειναι το συστημα με τα VP τωρα ειναι δυσκολο να πας stage 2 γτ δε γινεται να κερδιζεις σε ολα τα instances. Δεν ειναι σιγουρο αν 8α πηγεναμε για king,δε ξεραμε πιοι 8α μινουν online μεχρι αργα.Για τον king 8ες περιπου 10 ωρες για να κανεις τα pq και τα quest με τους lords πριν το king και να ριξεις τον king στο τελος.Μαλιστα στο ally λεγαμε αν περασουμε stage 2 να παμε για warlords. Εγω αντι8ετα εχω να πω πως χ8ες γυρισαν αρκετοι orders αλλα δε ξερω αν ηταν τυχαιο γτ χ8ες το απογευμα οι servers του Aion ηταν κατεβασμενοι για μερικες ωρες λογω συντηρησης.
BelaLugosi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 X8ες στα πρωτα 40 λεπτα το score ηταν 85-48 υπερ των order και κερδιζαμε και στα 4 instance.Oι death company με full guild wb ηταν στο ιδιο instance με greenpeace και reign. Μετα το 40λεπτο οι greenpeace πηγαν στο 1629 οπου ηταν οι bohemia και order of death,απο 1 group το κα8ε guild και οι υπολοιποι pugs,και λιγο αργοτερα ηρ8αν και οι reign. Το 8εμα ειναι οτι μολις αρχισαμε να χανουμε points απο το 1629 και ενω νικουσαμε στα υπολοιπα 3 instances τα VP αρχισαν να πεφτουν. Εστειλαν οι death company 2 group στο 1629 αλλα το instance ηταν full και δε μπορουσαν να μπουν. Ετσι οπως ειναι το συστημα με τα VP τωρα ειναι δυσκολο να πας stage 2 γτ δε γινεται να κερδιζεις σε ολα τα instances. Δεν ειναι σιγουρο αν 8α πηγεναμε για king,δε ξεραμε πιοι 8α μινουν online μεχρι αργα.Για τον king 8ες περιπου 10 ωρες για να κανεις τα pq και τα quest με τους lords πριν το king και να ριξεις τον king στο τελος.Μαλιστα στο ally λεγαμε αν περασουμε stage 2 να παμε για warlords. Εγω αντι8ετα εχω να πω πως χ8ες γυρισαν αρκετοι orders αλλα δε ξερω αν ηταν τυχαιο γτ χ8ες το απογευμα οι servers του Aion ηταν κατεβασμενοι για μερικες ωρες λογω συντηρησης. Νομίζω πως έχει και κάποια συμμετοχή το tier 3 όσον αφορά αν ανεβαίνουν τα VP για να μπορέσει να κλειδώσει το stage 1. Εφ'όσον δεν κατεβηκε κανένας Destro tier 3 δεν παιζει να κλειδωθεί. Πάντως και σήμερα υπήρχε αρκετούτσικος κόσμος τριγύρω . Είδωμεν...
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Και γίνανε και ωραίες μάχες ιδίως αυτή στο fort ήταν όλα τα λεφτά. Πάντως προσωπικά η κατάργηση των fort που θα γίνει με το νέο patch δεν μου αρέσει καθόλου.
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τελικά πολύ γουστάρω σε αυτό το guild αλλά και γενικά σε αυτό το game.. Χθες βράδι ενώ μας είχε πάρει η κάτω βόλτα και μας σκίζανε κάναμε μια κίνηση που φέραμε τα πάνω κάτω. Ενώ μας είχαν κάνει attack στο fort και δεν είχαμε και μεγάλη τύχη στο defned αποφασίσαμε και πηδήξαμε ομαδικά απο το τήχος στον πιο κάτω όροφο τους αιφνιδιάσαμε και τους σκοτώσαμε.
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει να ανεβάσουν επειγόντος κάποιο expansion η και καινούργιο περιεχόμενο για να ανανεώσουν λίγο το ενδιαφέρων. Αυτή η ΕΑ είναι τελείως για τα μπάζα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η mythic μια τόσο καλή εταιρεία παραγωγής mmorpg πήγε σε αυτούς. Να και εδώ δύο φώτο από τον μοναδικό char που έχω στο game μετά από ένα χρόνο μάλλον casual gaming...πριν... και μετά
koyiote Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Απλο ειναι η EA εδωσε τα περισσοτερα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα