Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ο anemos έπαιζε απο την αρχή στους pog ακόμα όταν έπαιζα και εγώ εκεί αν θυμάμαι καλά. Και μια φώτο από τις χθεσινές επικές μαχες. Μου φένετε οι death company έχουμε μείνει το μόνο οργανωμένο guild στον server :P

dionissos045.th.jpg

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε πρεπει να ηταν αυτος νομιζω του ειχα μιλησει και δεν ειχε παιξει lotro αν 8υμαμαι καλα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:59 ----------

Μου φένετε οι death company έχουμε μείνει το μόνο οργανωμένο guild στον server :P

dionissos045.th.jpg

Νομιζω οτι μονο οι death company εχουν μεινει γενικα απο τους orders:p

Δημοσ.
χ8ες ειμασταν lotd στο 6o boss και ηρ8αν invaders απο necrosis,και μετα το πρωτο wipe δε ξαναηρ8αν :P

Χαχαχα nice 1!Αλλά να ξέρεις ότι αν είμουν εγώ μαζί τους θα είχατε φάει wipe :P

Δημοσ.

δε το ειπα και καλα οτι ειμασταν καλυτεροι, το ειπα γτ δε δοκιμασαν παλι.Εξαλου οι μαχες 6 vs 6 κρινονε στις λεππτομεριες.

Αν ησουν εσυ σαν healer 8α ηταν διαφορετικα αλλα σαν dps dok δε νομιζω οτι βοη8αει σε party ειναι περισσοτερο solo player.

Δημοσ.
δε το ειπα και καλα οτι ειμασταν καλυτεροι, το ειπα γτ δε δοκιμασαν παλι.Εξαλου οι μαχες 6 vs 6 κρινονε στις λεππτομεριες.

Αν ησουν εσυ σαν healer 8α ηταν διαφορετικα αλλα σαν dps dok δε νομιζω οτι βοη8αει σε party ειναι περισσοτερο solo player.

Ναι ρε πλακίτσα σου κάνω :P ....Πέρα από την πλάκα έχετε καλούς παίκτες αλλά αυτό το bombing καταντάει κουραστικό!!!Βέβαια από την άλλη έτσι όπως έχει εξελιχτεί ο server δεν έχετε και άλλο τρόπο αντίδρασης...Ελπίζω σε γρήγορο merge γιατί αρχίζει και ξενερώνει ο κόσμος.Κρίμα γιατί το παιχνίδι έχει βελτιωθεί πολύ σε ένα χρόνο και θα συνεχίσει να βελτιώνεται συνέχεια(βλεπε 1.3.2)..Πάντως στην Ευρώπη στους επόμενους μήνες το game μάλλον θα σταθεροποιηθεί στους 8-10 σερβερ medium με high και αν συνεχίσουν έτσι ίσως τους ξαναυξίσουν.

Σαν dps dok ρίχνω τους healer για πλάκα :P, αν και σε γκρουπ το γυρνάω healer(money for respec plz)

Δημοσ.
Ναι ρε πλακίτσα σου κάνω :P ....Πέρα από την πλάκα έχετε καλούς παίκτες αλλά αυτό το bombing καταντάει κουραστικό!!!Βέβαια από την άλλη έτσι όπως έχει εξελιχτεί ο server δεν έχετε και άλλο τρόπο αντίδρασης...Ελπίζω σε γρήγορο merge γιατί αρχίζει και ξενερώνει ο κόσμος.Κρίμα γιατί το παιχνίδι έχει βελτιωθεί πολύ σε ένα χρόνο και θα συνεχίσει να βελτιώνεται συνέχεια(βλεπε 1.3.2)..Πάντως στην Ευρώπη στους επόμενους μήνες το game μάλλον θα σταθεροποιηθεί στους 8-10 σερβερ medium με high και αν συνεχίσουν έτσι ίσως τους ξαναυξίσουν.

Σαν dps dok ρίχνω τους healer για πλάκα :P, αν και σε γκρουπ το γυρνάω healer(money for respec plz)

Συνη8ως παιζουμε rvr 2-3 groups vs 1-2 wb.Χωρις bomping δε γινετε δουλεια.Σημερα καποια στιγμη δοκιμασαμε να παμε χωρις bombers αλλα σε μαχες που ημασταν λιγοτεροι ειχαμε προβλημα.Αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος τροπος να παιξουμε δεδομενου οτι δεν υπαρχουν αλλοι order online η καλυτερα orders που να νιω8ουν και να ξερουν να ακουν και να συνεργαζοντε.

Σαν dps dok μπορει να ριχνεις για πλακα healers αλλα σε premade παρτυ οι healers εχουν guard,ο ενας καλυπτει τον αλλο κτλ.

8α ελεγα καλυτερα να πηγαινες healer και να ερχοταν μια WE η Choppa για καλυτερο dps.

Δημοσ.

Χμμμ....dps dok full sacrifice και δώστου....Ωραία πράγματα....:-D

Δημοσ.

Εχεί πλάκα τον τελευταίο καιρό που βλέπουν death company και γίνετε μαζική φυγή στο πέρασμα μας :P Πρέπει να τραβήξουμε ένα videaki να δείτε να το βάζουν στα πόδια η destro και να φεύγουν άτακτα..

Και όπως λέει η παροιμία η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ :D

Δημοσ.

μπα στην προκειμενη περιπτωση κλαιει γτ τιποτα δε μενει ορ8ιο στο περασμα των dc :P.

Περα απο την πλακα τωρα ειναι καλυτερα.Πριν 10 μερες σκεφτομουν να σταματισω το war γτ δεν ειχε ξυλο.

Καναμε defend την altdorf και στα bo που φυλουσαμε σαν dc μετα το πρωτο wipe δεν ερχοταν κανεις.Αλαζαμε bo παλι τα ιδια.

Μπεναμε sc premade 2-3 groups και μετα απο λιγο εγραφε unbalance population.

Aκομα και σε open rvr αν ηταν οι destro ισοδυναμοι αρι8μητικα με μας φευγαν.

Τωρα μπορω να πω εχουν αλαξει λιγο τα πραματα και εχει ξυλο.Δεν εχει σημασια πιος ριχνει και πιος τρωει αλλα να γινεται τζερτζελες.

Δημοσ.

To warhammer δυστηχώς βασίζετε 100% στο population των server. Λίγο να σπάσει το balance η να αδειάσει από κόσμο έχεις γενικό πρόβλημα στο gaming. Πάντως την αμεσότητα που υπάρχει στο pvp στο game δεν την βρίσκεις πουθενά. Θέλω να γίνιε κανα merge ο server μας γιατί μου έχουν λείψει αυτά τα μαζικά pvp με το απίστευτο αριθμό που πλακωνόντουσαν και το απίστευτο lag :P

Δημοσ.

Νέο μεγάλο patch έρχετε για το game. Δείτε εδω τις αλλαγές που είναι και πολλές

http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2009_1-3-2#patch:0_section:1

Η συμαντικότερη για μένα είναι ότι καταργούνται τα fortess και γίνετε πιο άμεσο το attack στις capital city. Εμένα πάντως που άρεσαν αυτά τα fortess attack αλλά και τα defend..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...