koyiote Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ που έλεγες ότι φύγανε από το game οι dest. Χθές εντυπωσιακός ο αριθμός τους και για άλλη μια φορά παίξαμε επικές μάχες. Μου άρεσε αυτό που κάναμε στο keep στην kv και τους nukarame μέσα σε κλειστό χώρο τους την πέσαμε από πίσω και μπορέσαμε να πάνε στο fortess τους. στον diafana το ελεγα,ηταν necrosis me greek legion στο serpents και χασανε απο pugs. Eιπα οτι εφυγαν οι orders απο το game οχι οι destro.
zoocra77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι ρε καμία σχεση...Οι greek legion πήγαν στους anarchy και βοήθαγα ένα φίλο στο lvling (yotipaki) 31 lvl σαν dps spec.Δεν ήμασταν premade. BTW δεν σας χάλασε το defence...Στην αρχή είμασταν μισο wb μόνο necrosis there.Serena λογικά σας πείρε πολλά kb Όπως και το προχθεσινό defence στο keep μας στο Caledor με τους death company (cheers ομως ωραίες μάχες).Πρέπει να κόβω damage σαν dps ε???Αν και θελω δουλίτσα ακόμη να μάθω το στυλ και πως να παίζω τους wh.
koyiote Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Όπως και το προχθεσινό defence στο keep μας στο Caledor με τους death company (cheers ομως ωραίες μάχες).Πρέπει να κόβω damage σαν dps ε???Αν και θελω δουλίτσα ακόμη να μάθω το στυλ και πως να παίζω τους wh. Nαι προχ8ες ειχαμε ωραιες μαχες στο caledor.Σημερα φαγαμε αρκετα wipes στο kadrin valey αλλα ειχατε πολυ κοσμο και μονο οι death company ηταν εκει.Οι υπολοιποι orders προφανως ηταν στο fort και περιμεναν να κλειδωσετε την zone.Mετα πηραμε λιγο το αιμα μας πισω στο dragonwake Eπισεις πολυ καλο defend ειχαμε κανει και χ8ες στο reikland στο north keep,καταφεραμε και το κρατησαμε για 2-3 ωρες χωρις να καταφερετε να περασετε ουτε το πρωτο wall.Μεχρι που εφυγαν αρκετοι δικοι μας για υπνο αργοτερα. BTW 8α βαλω καμια μερα τον bw μεσα και αυτη την WE την nycta 8α την κανω μερα :-P.Πολυ μου την πεφτει στον wp μου Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2009 από koyiote
BelaLugosi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στον diafana το ελεγα,ηταν necrosis me greek legion στο serpents και χασανε απο pugs.Eιπα οτι εφυγαν οι orders απο το game οχι οι destro. Ποιοι greek legion καλέ ? Δεν έχει μείνει και κανένας απο εμάς... Τώρα να χειμωνιάσει να τους μαντρώσω...Άντε να σε κάνουμε και εσένα destro σιγά σιγά... Ποιοι greek legion είναι στους anarchy αλήθεια?
koyiote Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Masterpanos ειναι leader στους anarchy?
Masterpanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι leader είμαι στους Anarchy! Και ναι έπαιζα Lotro 1 χρόνο Lore Master Για πες ποιος ήσουν εσύ στο Lotro? Επίσης οι Greek Legion έχουν κανει merge σε μας εδώ και αρκετούς μήνες...
koyiote Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ελα ρε masterpano σε ψαχνω τοσο καιρο και λεω δε μπορει αυτος 8α ειναι. Ο Νavar ειμαι απο lotro.Eιμαι στους death company τωρα με τον Orison (wp) και τον koyiote(bw). 8υμαμαι τοτε που παιζαμε μαζι rvr στο lotro και λεγαμε οτι 8α παμε στο warhammer.Τελικα πηγε κανεις αλλος απο τους power of greece στο war? Oι rated xrx απο creep side ηρ8αν ολοι στο war και ειμασταν στους morbid angels και τον απριλιο πηγαν ολοι στο age of conan.Πηγα και εγω για 4 μηνες και γυρισα τον ιουλιο παλι war.
zoocra77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως πολύ eltharion topic το κάναμε από warhammer topic :P Αααα ο Orison είσαι σαν wp!!!!Πρώτο target όταν θα μαι dps
chek2fire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και το παράξενο είναι ότι όλα τα μεγάλα pvp guild του server έχουν έλληνες leader και από στα δύο realm.
koyiote Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως πολύ eltharion topic το κάναμε από warhammer topic :P Αααα ο Orison είσαι σαν wp!!!!Πρώτο target όταν θα μαι dps εχουμε συναντη8ει αρκετες φορες οταν ησουν dps,και μαλιστα μου εχεις παρει και 2 db. Μαλιστα μια φορα σου πηρα και εγω ενα κατα τυχη οταν εκανα το smite στο μπουγιο για να παρω righteous fury
Masterpanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχαχα, έλα ρε Navar! Ναι θυμάμαι ότι το λέγαμε! Αν και rvr στο Lotro δεν ηταν κ τόσο rvr για να το λέμε έτσι . Από PoG ο Segasam έχει έρθει WAR (irl φίλος) στους Anachy με όνομα firfirikov (shaman) Και ο Anemos νομίζω ήρθε WAR αλλά σε άλλον server...
subdee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Όσοι ήταν K8P μεταφέρονται είτε Eltharion ή Karak Norm απο 15 Σεπτέμβρη. Πέθανε και ο πιο ιστορικός server. Τι άλλο ακόμα;
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 καλύτερα να έρθετε στους δικούς μας server να ανάψει για τα καλά το rvr...
koyiote Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 καλύτερα να έρθετε στους δικούς μας server να ανάψει για τα καλά το rvr... ναι να ερ8ει και κανας order γτ εχουμε μεινει εμεις και εμεις,ολο defend κανουμε τελευταια.
BelaLugosi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχαχα, έλα ρε Navar! Ναι θυμάμαι ότι το λέγαμε! Αν και rvr στο Lotro δεν ηταν κ τόσο rvr για να το λέμε έτσι .Από PoG ο Segasam έχει έρθει WAR (irl φίλος) στους Anachy με όνομα firfirikov (shaman) Και ο Anemos νομίζω ήρθε WAR αλλά σε άλλον server... Ο Anemos ο WL ? Ήταν στον Dragonback Mountains πάντως πριν γίνει το merge με τον Eltharion..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα