Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλό χειμώνα παιδιά!

Να ενημερώσω τους Έλληνες gamers ότι αν θέλουνε Ελληνικό guild υπάρχουν οι Necrosis στον Eltharion server destro πλευρά!Γυρίσαμε πολλοί και βγάζουμε 10-15 άτομα κάθε απόγευμα online!Από Σεπτέμβρη λογικά θα βγαίνει καλό warband ισσοροπημένο ελπίζω.

more info: http://www.greekwarhammer.com/

Btw Επαιξα λίγο το tomb of the king to inctance!Είναι λίγο δυσκολούτσικο αλλά βγαίνει(θέλει καλό gear και high renown βεβαια)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ όποιος είναι order και θέλει κανα duel ας μου στείλει κανα pm να κανονίσουμε(όχι ανταλλάγες kill κτλ αυτά δεν τα κάνω ακόμη :P)

Καλώς ορίσατε πάλι..Άντε σιγά σιγά να οργανωθούμε...

Χειμώνας γαρ..Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι η τελευταια ευκαιρια να κανετε κατι στο rvr.

Oι περσσοτεροι orders εχουν φυγει απο το παιχνιδι.

Εχω εναν alt και παιζω το τελευταιο καιρο και τα scenario στο Τ2,Τ3 ειναι απο ελαχιστα ως κα8ολου.

Το rvr στο Τ4 ειναι πεσμενο και αυτο.

Να δειτε που ο eltharion παει για merge συντομα αλλα δε ξερω πως 8α γινει αυτο γιατι ειναι ο μονος open rvr server.Iσως γινει ο eltharion merge σε καποιον pve server.

Δημοσ.

μάλλον ήταν σε διακοπές. Σήμερα γίνανε ενδιαφέρων μάχες στην reikwald με πλήθος κόσμου. Μόνο οι death company είχαμε ενα full wb εκεί για καμιά ώρα. Είδα και κάποιους από τους exodus να παίζουν ξανά. Από τι έχω ακούσει οι core παίχτες τους πρέπει να έχουν φτιάξει τους green peace από την μεριά των destro.

Δημοσ.
μάλλον ήταν σε διακοπές. Σήμερα γίνανε ενδιαφέρων μάχες στην reikwald με πλήθος κόσμου. Μόνο οι death company είχαμε ενα full wb εκεί για καμιά ώρα. Είδα και κάποιους από τους exodus να παίζουν ξανά. Από τι έχω ακούσει οι core παίχτες τους πρέπει να έχουν φτιάξει τους green peace από την μεριά των destro.

ημουν στο defend του reikwald χ8ες οταν το χασαμε και μπηκαν οι destro στην altdorf.Ειμασταν λιγοι σχεδον 1 wb και κατι,κρατισαμε οσο μπορεσαμε και χασαμε το fort επιτα απο αρκετη ωρα.

Μαλλον εσυ αναφερεσε σε αλλο defend αργα τη νυχτα.

BTW εφτιαξα εναν squig στον karak norn και κοβει πολυ ασχημα.Εκει γινεται χαμος εχει πολυ εντονο rvr σε ολα τα τιερ.

Η altdorf χ8ες ειχε 2 stars η ic 4 stars,οι destro ηταν στην ic,τα scenario στο τ1-τ2 ηταν μεχρι τις 4 το πρωι και το open rvr στο τ2/τ3 ηταν πλη8ος κοσμου εξω απο τα wc να κανουν pew pew,παρολο που τα keeps στο τ3 ηταν κλειδωμενα.Μου 8υμισε παλιες καλες εποχες πριν ενα χρονο οταν ειχε ξεκινισει το παιχνιδι που ειμασταν ολοι 20-30 lvl και παιζαμε open rvr χωρις σκοπιμοτιτες.

Δημοσ.

Οντός εκεί είναι πάντα ο server med ότι ώρα και να είναι. Στην ίδια κατάσταση είναι και ένας γερμανικός. Χθές κατά τις 7 μπήκα στο game και ήταν στην περιοχή 70 άτομα από destro μόνο σύν τα δικά μας είχε πάνω από 100

Δημοσ.
Από τι έχω ακούσει οι core παίχτες τους πρέπει να έχουν φτιάξει τους green peace από την μεριά των destro.

Καμία σχέση τα παιδιά με τους Exodus.Οι Exodus κάνανε reroll σε destro αλλά σε άλλο σερβερ και μάλλον επειδή καλοπεράσανε γυρίσανε πίσω!Οι Greenpeace είναι από τα πρώτα guild destro στον server και οι πρώτοι σε renown στον σερβερ(είμαστε μαζι σε alliance).Νομίζω προήλθαν από τους Russian corp μετά την διαλυσή τους!

Τώρα για το game μετά τις αλλαγές στο rvr εγώ το γουστάρω πάρα πολύ!Οι χθεσινές μάχς στην Άλντορφ ήταν τέλειες.Τα pve είναι αρκετά καλά(νέο event σήμερα) και γίνονται και αρκετές αλλαγές προσθήκες λόγω bioware(ισως??).Και το καλύτερο από όλα είναι οτί βλέπω ένα κλίμα να bannarontai οι cheaters κτλ έως και οριστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δημοσ.

A ok γιατί το είχα ακούσει να το λένε... Χθές πάντως σε altdorf οι death company κόψαμε κ.... Για πρώτη φορά έπαιξα bomber και είχαμε ένα full wb στον instance που είμασταν και σπέρναμε την καταστροφή. Από που περνάγαμε αφήναμε πίσω μας σιχαμερά άσχημα και πράσινα πτώματα :lol:

Δημοσ.
Καμία σχέση τα παιδιά με τους Exodus.Οι Exodus κάνανε reroll σε destro αλλά σε άλλο σερβερ και μάλλον επειδή καλοπεράσανε γυρίσανε πίσω!Οι Greenpeace είναι από τα πρώτα guild destro στον server και οι πρώτοι σε renown στον σερβερ(είμαστε μαζι σε alliance).Νομίζω προήλθαν από τους Russian corp μετά την διαλυσή τους!

Τώρα για το game μετά τις αλλαγές στο rvr εγώ το γουστάρω πάρα πολύ!Οι χθεσινές μάχς στην Άλντορφ ήταν τέλειες.Τα pve είναι αρκετά καλά(νέο event σήμερα) και γίνονται και αρκετές αλλαγές προσθήκες λόγω bioware(ισως??).Και το καλύτερο από όλα είναι οτί βλέπω ένα κλίμα να bannarontai οι cheaters κτλ έως και οριστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Άμα έιναι πρώην Rus Corp κατάλαβα...θα πάει το cheat σύννεφο...τα ξέρουμε...:mad:

Δημοσ.
Πανέμορφο το νέο instance μπήκα για λίγο χθες και είδα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Εντελώς παραμυθένιο...

ναι αλλα τα reward ειναι αχρηστα κατα την γνωμη μου.Χα8ηκε να υπαρχει ενα event που να δινει κατι χρησιμο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ----------

ανησηχιτικα τα πραματα στον eltharion 7 το απογευμα που μπηκα ηταν το population low-low.

Δημοσ.

ωραία να παίζεις πάντως με ένα οργανωμένο guild σαν τους death company. Το rvr ακόμα είναι αρκετά ζωντανό ιδίως από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδι. Οι dest νομίζω αυτό τον καιρό έχουν το πάνω χέρι στον server.

Δημοσ.

Εσύ που έλεγες ότι φύγανε από το game οι dest. Χθές εντυπωσιακός ο αριθμός τους και για άλλη μια φορά παίξαμε επικές μάχες. Μου άρεσε αυτό που κάναμε στο keep στην kv και τους nukarame μέσα σε κλειστό χώρο τους την πέσαμε από πίσω και μπορέσαμε να πάνε στο fortess τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...