Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον eltharion έχει κόσμο. Για να καταλάβεις σήμερα οι destro μας κάνανε δύο fort attack και κάναμε defend και στα δύο.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στον eltharion έχει κόσμο. Για να καταλάβεις σήμερα οι destro μας κάνανε δύο fort attack και κάναμε defend και στα δύο.

εχει κοσμο αν και εχουν φυγει οι core απο τους bad karma, sons of zeus, exodus, death company για το aion,και πολλοι orders ειναι διακοπες ακομα η τουλαχιστον δεν ειναι online.

Oι destro μπαινουν altdorf κα8ημερινα,κατι που δε γινοταν υπο κανονικες συν8ικες 1 μηνα πριν.

Δημοσ.
εχει κοσμο αν και εχουν φυγει οι core απο τους bad karma, sons of zeus, exodus, death company για το aion,και πολλοι orders ειναι διακοπες ακομα η τουλαχιστον δεν ειναι online.

Oι destro μπαινουν altdorf κα8ημερινα,κατι που δε γινοταν υπο κανονικες συν8ικες 1 μηνα πριν.

Άντε να πάνε στα κορεάτικα να ηρεμήσουμε και εμείς λιγάκι μπας και δούμε και καμμιά άσπρη μέρα με τόσο κλάμα πλέον..

Μην ανησυχείς koyiote..είναι καλοκαίρι ακόμα έχεις δίκιο αλλά μήπως να το γυρίσεις σε destro γιατί δεν σας βλέπω καλά από τον Σεπτέμβριο..Οι Libertalia aka Exodus και οι Sons of Zeus το παράτησαν αλήθεια ?

Δημοσ.

Οι death company παίζουν καθημερινά. Ολά τα παιδιά από το προηγούμενο μου guild πήγαν εκεί. Οι exodus και αυτοί παίζουν κανονικά αλλά από τι έχω μάθει οι core παίχτες τους έχουν φτιάξει guild από την μεριά των destro και παίζουν τώρα εκεί.

Xθές έφυγα από τους sons of zeus γιατί από τι λένε θα το διαλύσουν το guild. Κάνω προσπάθεια τώρα να μπω στους death company αλλά εκεί παίρνουν μόνο rr60+.

Δημοσ.
Λα8ος εκανα οι Death Watch η8ελα να πω.

Και οι death watch παίζουν κανονικά. Σήμερα είπα να κάνω pm στον leader των death company να του ζητήσω να με κάνει invite και ότι γίνει... Με έκπληξη ανακάλυψα ότι ο mephisto είναι έλληνας!! Ο leader στο καλύτερο guild του server είναι ελληνας!!

Φοβερή έκπληξη μια και μας έχω για τελείως γτπ..

Τελικά με κάναν invite. Είναι και σε alliance με όλα τα γνωστά pvp guild του server όπως οι death watch.

Τάκη αν θέλεις έλα και εσύ εδώ μια χαρά είναι...

Δημοσ.

ναι λεω να ερ8ω και εγω.Ηξερα οτι αυτοι που εφτιαξαν το guild ηταν μια παρεα απο τη 8εσσαλονικη,αλλα οχι πιος ειναι ελληνας και πιος οχι.

Α υπαρχει και ενα νεο guild οι myrmidones που αν δε κανω λα8ος πρεπει να εκαναν reroll απο τους destro.

Δημοσ.

Παίχτες είχα πάρει μια gamecard 60days (δεν την έχω περάσει) και επειδή δεν σκοπεύω να συνεχίσω το game την πουλάω 15euro όποιος ενδιαφέρετε.

Δημοσ.

Τελικά οι death company είναι γαμώ τα guild. Χθές αργά μέχρι τις 4 το πρωί παίζαμε όλοι μαζί 14 άτομα και πήραμε δύο περιοχές και ένα fortess. Πολύ ομαδικό gaming και οργανωμένο. Και έχει και αρκετούς έλληνες officer.

Δημοσ.
Τελικά οι death company είναι γαμώ τα guild. Χθές αργά μέχρι τις 4 το πρωί παίζαμε όλοι μαζί 14 άτομα και πήραμε δύο περιοχές και ένα fortess. Πολύ ομαδικό gaming και οργανωμένο. Και έχει και αρκετούς έλληνες officer.

Παντα το ειχα απορια ο salvos ελληνας ειναι?

Δημοσ.

Ούτε που ξέρω αν και έχουμε παίξει πολλές φορές στο ίδιο warband. Αλλά αυτός είναι σε άλλο guild αν και στο ίδιο alliance με τους death company.

Δημοσ.

Καλό χειμώνα παιδιά!

Να ενημερώσω τους Έλληνες gamers ότι αν θέλουνε Ελληνικό guild υπάρχουν οι Necrosis στον Eltharion server destro πλευρά!Γυρίσαμε πολλοί και βγάζουμε 10-15 άτομα κάθε απόγευμα online!Από Σεπτέμβρη λογικά θα βγαίνει καλό warband ισσοροπημένο ελπίζω.

more info: http://www.greekwarhammer.com/

Btw Επαιξα λίγο το tomb of the king to inctance!Είναι λίγο δυσκολούτσικο αλλά βγαίνει(θέλει καλό gear και high renown βεβαια)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ όποιος είναι order και θέλει κανα duel ας μου στείλει κανα pm να κανονίσουμε(όχι ανταλλάγες kill κτλ αυτά δεν τα κάνω ακόμη :P)

Δημοσ.

Btw Επαιξα λίγο το tomb of the king to inctance!Είναι λίγο δυσκολούτσικο αλλά βγαίνει(θέλει καλό gear και high renown βεβαια)

Στο 5ο boss οποτε πηγεναμε με AM/RP ολα πηγαιναν ρολοι,αλλα οταν πηγαιναμε με WP αντι AM buggaran τα champions και ερχοντουσαν και τα 2 πανω στο τανκ.

Συναντησατε κανα bug?

Δημοσ.

Το 5ο boss είναι πριν τους σκορπιούς έτσι?

Να σου πω την αλήθεια αυτόν μια φορά τον εχω φάει και τον φάγαμε με ένα exploit γιατί είχε πάει αργά και τα άλλα παιδιά βαριόντουσαν!Free Loot :P

Δημοσ.
Το 5ο boss είναι πριν τους σκορπιούς έτσι?

Να σου πω την αλήθεια αυτόν μια φορά τον εχω φάει και τον φάγαμε με ένα exploit γιατί είχε πάει αργά και τα άλλα παιδιά βαριόντουσαν!Free Loot :P

ναι πριν ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...