Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φφφ Λοιπόν , μετά απο ένα διάλειμα στο Wow (...) είπα να ξαναξεκινήσω. η !#@$ είναι ότι είχα σβήσει τον SW μου και νομίζω έχω μόνο ένα SH και ένα DOK αλλά σε χαμηλά lvl.

Σε ποιό server είναι οι Sons of Zeus? εκεί τους έχω :P

Μπορείτε να μου θυμήσετε ποιά ελληνικά guilds υπάρχουν σε αυτόν τον Server και από τις δύο πλευρές και ποια απο τις δύο είναι πιο κινητική;

Και σε ποιό server είναι η άλλη πλευρά πιο κινητικη?????

στον eltharion, απο order Μονο τους son of zeus ξερω,απο destro,necrosis,greek legion,oi wit devils εχουν πολλους ελληνες(δεν ξερω εαν ειναι 100% ελληνικο) και οι Anarchy ειναι International αλλα εχουν πολλους ελληνες και στους deathrow Ο leader ειναι ελληνας και επισης εχει πολλους...αν θες καθαρα ελληνικο guild οι necrosis ειναι οι καλυτεροι...τουλαχιστον πριν 2,5 μηνες που σταματησα να παιζω

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πάντως εσείς οι Orders αν θέλετε σταματήστε να εκμεταλλεύεστε τα glits/hacks και δεν ξέρω εγώ τι άλλο όταν οι Destro κάνουν Defend τα Keeps έχει καταντήσει αηδία.

Δε ξερω τι εννοεις.Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?

Δημοσ.

Όταν ήμουν για RVR πάρα πολλές φορές ενώ κάναμε defend κάποιο Keep αρκετοί Orders με κάποιο κολπάκη περνούσαν τα τοίχοι ανέβαιναν στον Lord με άνεση και μας την έπεφτα από πίσω με λίγα λόγια. Μιλάω για Eltharion πάντα.

Δημοσ.
Όταν ήμουν για RVR πάρα πολλές φορές ενώ κάναμε defend κάποιο Keep αρκετοί Orders με κάποιο κολπάκη περνούσαν τα τοίχοι ανέβαιναν στον Lord με άνεση και μας την έπεφτα από πίσω με λίγα λόγια. Μιλάω για Eltharion πάντα.

ολα τα melee dps απο order/destro εχουν pick lock και μπορουν να μπαινουν μεσα στα keeps απο τις postern doors.

Aπλα πρεπει να εχεις renown rank 30+ για να παρεις αυτο το skill.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:36 ----------

Τάκη σε ποιό σέρβερ έχεις όρντερ και σε πιό ντέστρο; οι SW έχουν φτιάξει καθόλου για PvP?

Eltharion Order στους Sons Of Zeus /Karag Azgal Destro στους Morbid Angels.

Δημοσ.
ολα τα melee dps απο order/destro εχουν pick lock και μπορουν να μπαινουν μεσα στα keeps απο τις postern doors.

Aπλα πρεπει να εχεις renown rank 30+ για να παρεις αυτο το skill.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:36 ----------

Eltharion Order στους Sons Of Zeus /Karag Azgal Destro στους Morbid Angels.

Το θέμα είναι ότι δεν έμπαιναν από τις πόρτες ;).

Δημοσ.

Λοιπόν ξαναέφτιαξα έναν SW στον Eltharion. Τάκη μπορώ να μπώ στους Sons of Zeus ή πρέπει να ανεβω lvl πρώτα;

Δημοσ.
Λοιπόν ξαναέφτιαξα έναν SW στον Eltharion. Τάκη μπορώ να μπώ στους Sons of Zeus ή πρέπει να ανεβω lvl πρώτα;

παιζει και ο dragonian με SW στους Sons of Zeus,ειναι και ο vakhos εδω και αποτι βλεπω ολοι οι gree που παιζουν war 8α ειμαστε στο ιδιο guild ξανα :-D

εχει και ο psychofski IB στον etharion και προσπα8ω να τον πεισω να το αρχισει ξανα αλλα perimenei to starcraft 2.

Δημοσ.

Χτες μου ξανάρθε 10ημερο trial για το παιχνίδι.Δεν είχα χρησιμοποιήσει το προηγούμενο λόγω εξεταστικής και επειδή βαριόμουν και να το ξανακάνω εγκατάσταση αλλά μιας και αυτές τις μέρες δεν έχω κάτι να κάνω λέω να το βάλω σήμερα να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
παιζει και ο dragonian με SW στους Sons of Zeus,ειναι και ο vakhos εδω και αποτι βλεπω ολοι οι gree που παιζουν war 8α ειμαστε στο ιδιο guild ξανα :-D

εχει και ο psychofski IB στον etharion και προσπα8ω να τον πεισω να το αρχισει ξανα αλλα perimenei to starcraft 2.

Πες του μεχρι το 2010 θα εχει καιρό να περιμένει :P

http://www.eurogamer.net/articles/starcraft-ii-delayed-into-2010

Λείπω μερικές μέρες σε διακοπές γιαυτό δεν έχω μπει καθόλου και το laptop που έχω μαζί δεν παίζει ούτε tetris :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χτες μου ξανάρθε 10ημερο trial για το παιχνίδι.Δεν είχα χρησιμοποιήσει το προηγούμενο λόγω εξεταστικής και επειδή βαριόμουν και να το ξανακάνω εγκατάσταση αλλά μιας και αυτές τις μέρες δεν έχω κάτι να κάνω λέω να το βάλω σήμερα να το δοκιμάσω.

Μου ηρθε και εμενα, εκανα ξανα install, αλλα δεν ξερω απο που μπορω να ενεργοποιησω τις 10 μερες. Στο e-mail δεν εχει καποιο λινκ, και δεν μπορω να κανω και το update αν δεν κανω log in με το account μου.

Edit: Ακυρο, το βρηκα. Ειχαν μπλοκαριστει τα λινκ απο τον browser :P

Επεξ/σία από ..MementoMori..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...