chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μπήκα για λίγο χθές αργά το βράδι στην ic όταν είχαμε πάει stage 2 αλλά είμουν κομμάτια και δεν μπορεσα να κάτσω αρκετή ώρα.. Δλδ πάλι το έχασα. Από τους exodus βλέπω ότι λείπουν και κλασικά ονόματα όπως ο flaming η και ο leader τους..
koyiote Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 o leader τους παιζει ακομα,ο flaming εχει παει στο aion. Παντως σημερα που το συζητισαμε με τα παιδια δεν ειμαστε σιγουροι οτι εφαγαν τον king.Δεν ειδαμε photos απο τον king ουτε καποιος ειδε να φερνουν τον king αλυσοδεμενο στην altdorf οπως την προηγουμενη φορα.Tα loot που εδειξαν ειναι μαλλον απο την πρωτη φορα.
zoocra77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Για πείτε εμπειρίες από το game μετά το πατς!!!Εγώ το καταευχαριστήθηκα πάντως...Έχει πέσει το Healling μου στα σενάρια γύρω στο 70% αν και σε ένα έσκασα 240.000 heal(αλλά μιλάμε για νούμερα που παίζουν το πολύ σε 100.000)!Έπαιξα γύρω στα 20 σενάρια και έχασα μόνο ένα(δλδ τώρα ποια μετράει και το σκιλ και όχι το σπαμ 1 button καθώς και το gear renown).Το rvr κολολέει χωρίς bombers και βρωμοτσοπας να σκάνε aoe....Ελπίζω να πατήσουν πάνω του και να φτιάξουν το balance μπουστάροντας τα κλας που αδικήθηκαν !Πολύ ωραία κίνηση για αρχή,αρκεί να συνεχίσουν έτσι και στους άλλους τομείς.Πάντως λογικά μέχρι το Σεπτεμβρη θα έχουμε και content αλλαγές από ότι ακούγεται(και ίσως και κάποιες rvr αλλαγές στα maps) p.s. Πλακα είχε 2-3 choppa και bw που δεν είχαν καταλάβει τι έπαιζε και έμπαιναν μέσα σε 60 άτομα κάνοντας git to da choppa και annihilate -scorch earth αντίστοιχα και φυσικά έφευγαν για πλάκα(αχχχ lol που φύγαvε χθες) p.s. 2 Ξενέρα της ημέρας το κάψιμο του σερβερ στην επίθεση στο fort που σας κάναμε.Είχανε όλοι φτιαχτεί και μετά το down του σερβερ πάνω από τους μισούς ξενέρωσαν και λογκάρανε
subdee Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μετά απο δύο χαρακτήρες destro στον K8P, έκανα reroll KOTBS στον Eltharion. Είναι κανείς σας σε guild να χωθώ κάπου;
koyiote Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Οι εντυπωσεις μου ηταν παρα πολυ καλες χ8ες και επιτελους το pvp γινεται πιο οραιο χωρις να υπαρχουν οι nοοbs με το 1 skill spam build.Οι healers και ιδιαιτερα οι WP DOK πρεπει να κινουνται και λιγο κα8ως δε μπορουν να healroun aoe πλεον ολοκληρο το παρτυ και να μενουν ακινητοι σε ολοκληρο scenario/rvr. Mε τους choppa γελασα και εγω πολυ χ8ες που εβλεπα μερικους να μπαινουν μεσα στο μπουγιο για aoe spamarontas 2 skills και στο τελος να φευγουν αδιαβαστοι. Για πιο fort λες? Πηγα και εκανα defend το shining way χ8ες βραδυ κατα της 10 και 4 προσπα8ειες που κανατε για να μπειτε στο lord room ηταν ακαρπες.Δε καταφερατε να περασετε το τανκ wall μας. Δεν ημουν απο την αρχη στο defend γτ ειχα παει για φαγητο οποτε δε ξερω αν εγινε νωριτερα καποιο crasharisma στον server. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:59 ---------- Μετά απο δύο χαρακτήρες destro στον K8P, έκανα reroll KOTBS στον Eltharion. Είναι κανείς σας σε guild να χωθώ κάπου; Sons of zeus μιλα μου στον koyiote η orison οταν εισαι οnline Yπαρχει κοντρα μεταξυ Sons of Zeus και Necrosis?
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ρε συ Τάκη μάλλον θα την κάνω από το guild. Πήγαν και κάναν mnerge 140 άτομα guild με ένα άλλο 200αρη και δεν γουστάρω με τίποτα να πάω σε guild με 400 ατόμα που δεν γνωρίζω. Τουλάχιστον με αυτούς που ήμουν τώρα παίζαμε για μήνες στον dragonback.. Πες μου κανα officer από τους Sons Of Zeus για να με κάνει invite αν δεν σε βρω μέσα.
zoocra77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Yπαρχει κοντρα μεταξυ Sons of Zeus και Necrosis? Οχι μωρέ απλά μερικές φορές μερικά μέλη κανουν πλακίτσα μεταξύ τους(ισα ισα που και ο Lucifer μπαινει στο vt μας μερικες φορές και εχω μιλήσει με αλλο 1 μέλος τους)!Παίζουν και τα lol pig gestures (αν και συνήθως τους νικάμε :P :O )
koyiote Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Οχι μωρέ απλά μερικές φορές μερικά μέλη κανουν πλακίτσα μεταξύ τους(ισα ισα που και ο Lucifer μπαινει στο vt μας μερικες φορές και εχω μιλήσει με αλλο 1 μέλος τους)!Παίζουν και τα lol pig gestures (αν και συνήθως τους νικάμε :P :O ) ναι γτ ετσι το ειχα αφησει και εγω πριν σταματισω να παιζω το πασχα,8υμαμαι τα βραδια μπαιναν ολοι στο ιδιο vent και καναμε rvr. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ---------- Πες μου κανα officer από τους Sons Of Zeus για να με κάνει invite αν δεν σε βρω μέσα. Lusifers,δε 8υμαμαι πιοι αλλοι ειναι officers αλλα αν μπεις και ειμαι μεσα κανε μου tell.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ηρθά στους sons of zeus αλλά έχω φάει μεγάλο ξενέρωμα με την μλκ που κάναν από το guild που είμουν. Χθές μίλισα με κάποιους officer και το έχουν μετανιώσει και οι ίδιοι. Τουλάχιστον εκεί έμπαινε αργά το βράδι και έβλεπες 20 άτομα να παίζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στους sons of zeus 2 το βράδι και είμουν μόνος μου Χθές που κάνανμε κάτι fort siege έκανα inspect τον flamming. Τι φοράει ο άνθρωπος!! 78rr armor!!
Rockavlon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το warbaddy το εχουν ακομα flamming και σια? η τωρα παιζουν κανονικα?
koyiote Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ηρθά στους sons of zeus αλλά έχω φάει μεγάλο ξενέρωμα με την μλκ που κάναν από το guild που είμουν. Χθές μίλισα με κάποιους officer και το έχουν μετανιώσει και οι ίδιοι. Τουλάχιστον εκεί έμπαινε αργά το βράδι και έβλεπες 20 άτομα να παίζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στους sons of zeus 2 το βράδι και είμουν μόνος μου Χθές που κάνανμε κάτι fort siege έκανα inspect τον flamming. Τι φοράει ο άνθρωπος!! 78rr armor!! 5 pieces sovereign νομιζω φοραει ε?. Οταν σταματισα το war πριν 4 μηνες απο τους Orders μονο ο Galliano ηταν 80 rr.Tωρα που γυρισα εχουν γινει αρκετοι 80 rr. Κα8ονται και στους Sons μερχι αργα το βραδυ αλλα τις τελευταιες μερες που να εισαι με τιν κολοζεστη μπροστα στο pc πανω απο 2 ωρες.
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Εχώ την εντύπωση αυτό το merge που έγινε με τους γαλλικούς server πριν μια βδοαμάδα πέρίπου έσπασε το balance του server και γιαυτό έχουμε πάει βεντούζα τους destro και είμαστε σχεδόν κάθε μέρα ic. Και μια φώτο από την χθεσινή μέρα από κάποιες μάχες που γίνανε ic γύρω από τον κύβο.
koyiote Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Εχώ την εντύπωση αυτό το merge που έγινε με τους γαλλικούς server πριν μια βδοαμάδα πέρίπου έσπασε το balance του server και γιαυτό έχουμε πάει βεντούζα τους destro και είμαστε σχεδόν κάθε μέρα ic. Και μια φώτο από την χθεσινή μέρα από κάποιες μάχες που γίνανε ic γύρω από τον κύβο. Δε νομιζω οτι φταιει το merge αλλα οτι αλαξαν το cc.Το playstile των destro ηταν spam cc. Δεν ηρ8αν μονο γαλλοι orders με το merge,ηρ8αν και destro.
Whiteyez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Πάντως εσείς οι Orders αν θέλετε σταματήστε να εκμεταλλεύεστε τα glits/hacks και δεν ξέρω εγώ τι άλλο όταν οι Destro κάνουν Defend τα Keeps έχει καταντήσει αηδία.
A7X. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Φφφ Λοιπόν , μετά απο ένα διάλειμα στο Wow (...) είπα να ξαναξεκινήσω. η !#@$ είναι ότι είχα σβήσει τον SW μου και νομίζω έχω μόνο ένα SH και ένα DOK αλλά σε χαμηλά lvl. Σε ποιό server είναι οι Sons of Zeus? εκεί τους έχω Μπορείτε να μου θυμήσετε ποιά ελληνικά guilds υπάρχουν σε αυτόν τον Server και από τις δύο πλευρές και ποια απο τις δύο είναι πιο κινητική; Και σε ποιό server είναι η άλλη πλευρά πιο κινητικη?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα