Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι λεει ο squig ειναι οπως παλια η τον nerfaran? Σκευτομαι απο σεπτεμβρη να παρω δευτερο αccount και να ρολλαρω squig στον eltharion.

Δημοσ.

Σήμερα μου έστειλαν 10 μέρες free trial για να δω τις αλλαγές στο παιχνίδι.Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω;

Btw συνεννοημένοι είναι με τη Funcom;Και αυτοί μου στείλαν πριν λίγο 14 μέρες trial για το Age of Conan.

Δημοσ.

Λογικά θα σου λέει στο mail που σου στείλανε πότε η μέχρι πότε ισχύει η προσφορά. Πάντως στο warhammer έχει ανάξει το rvr σχεδόν καθημερινά.

Δημοσ.

Το έχαψα αλλά δε λέει.Μάλλον την άλλη βδομάδα θα το ενεργοποιήσω.Δε νομίζω να είμαι τόσο γκαντέμης και να λείψει τόσο γρήγορα η προσφορά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και μένα ήρθε το 10 μέρες free . Επίσης έλαβα και από τη funcom και επίσης μόλις είχα βάλει κάρτα στο wow αφού το είχα σταματήσει και έπαιζα μόνο dota ....

Όλα αυτά μου ακούγονται δελεαστικά , να δω τι θα πρωτοδοκιμάσω τώρα και τι θα με κρατήσει .

Δημοσ.

Δίνουν και 10% more xp renown σε όσους γυρίσουν για 10 ημέρες, το οποίο στακάρει και με τα υπάρχον boost!

Καλή πρωτοβουλία αλλά λάθος στιγμή imo...Αξίζει μόνο για να δεις τη νέα περιοχή και να κάνεις λίγο το νέο dungeon το οποίο είναι αρκετά δύσκολο και δεν βγαίνει εύκολα σε 10 μέρες...Τώρα για το rvr....Θα πηξετε στο bombing :P....Career balance και κατάργηση του aoe τώρα!!!!!!!!!!Το game θέλει βελτίωση ακόμη αλλά πολλά πραγματάκια στο end game θα αλλάξουνε αυτόν ή τον άλλο μήνα με πρώτο και καλύτερο το siege στις πόλεις!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία για να είμαι προετημασμένος ..... Σε ποιον server είστε μαζωμένοι και τι realm ?

Δημοσ.

Εγώ παίζω στον Eltharion, destuction side, Necrosis guild!!

Ο check είναι φλώρος order (ξέρεις με τους καλούς κτλ) :P.

Πάντως τώρα τελευταία κάνουμε epic duels τα βράδια!Κανονίζουμε μέσω irc και συνήθως μαζεύεται 2-3 wb!!!

A btw όσοι έχουν σταματήσει μικρά lvl ή κάποιοι έχουν alters καιρός να τους ανεβάσουν!Δίνει η mythic 10% more xp buff celebration+ 10% more xp απο το comeback trial +η νέα περιοχή που πας από τα 25 και παίζει ΤΡΕΛΟ XP!επίσης στα 20 lvl παίρνεις κάτι quest που σου δίνουν 63000 xp το καθένα και είναι πανεύκολα.Ουσιαστικά σε κάνει 25αρι για πλάκα!!!!!

Δημοσ.

Α πες το ότι είναι κανονισμένο... Γιατί κάθε μέρα που μπαίνω αργά το βράδι γίνετε χαμός σε πολλές περιοχές.

Δημοσ.
Ε

A btw όσοι έχουν σταματήσει μικρά lvl ή κάποιοι έχουν alters καιρός να τους ανεβάσουν!Δίνει η mythic 10% more xp buff celebration+ 10% more xp απο το comeback trial +η νέα περιοχή που πας από τα 25 και παίζει ΤΡΕΛΟ XP!επίσης στα 20 lvl παίρνεις κάτι quest που σου δίνουν 63000 xp το καθένα και είναι πανεύκολα.Ουσιαστικά σε κάνει 25αρι για πλάκα!!!!!

Μέχρι πότε ισχύει το celebration buff;Είμαι 24 lvl οπότε μου έρχεται κουτί.Βέβαια μιας και θα πάω διακοπές δε πρόκειται να το ξαναρχίσω κανονικά αλλά 10 μερούλες λιώσιμο καλά είναι.

Btw και εγώ στους Necrosis ήμουν:-)

Δημοσ.

Χθές μπήκαμε στην ic και παραλίγο να πάμε stage 2. Μας κλείσανε με 97%. Ο ορισμός του massive rpg για άλλη μια μέρα χθές

dionissos030.jpg

dionissos029.jpg

Στο τέλος αφού κλείδωσαν την ic πήγαμε temple και γράψαμε άλλη μια ένδοξη σελίδα στο έπος των order :D. Δεν θα είμασταν πάνω από 20 άτομα και τους κρατήσαμε απέξω για αρκετή ώρα δίνοντας σκληρές μάχες. Απέξω πρέπει να ήταν πάνω από 2 warband dest.

For the empire!!

dionissos036.th.jpg

Επειδή μετά πήγα lotd να ρωτήσω κάτι. Μου έχει μείνει το riccis glypth αλλά ενώ έχω κάνει το pq δύο φορές δεν μου το έχει δώσει ακόμα. Γνωρίζει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες παιζω παλι με τους order(η mythic μας ενεργοπιησε τα account μας για 10 μερες).

Δε πηγα lotd,παιζω οποτε εχω χρονο free μονο rvr,siege,scenarios.

Ειδα οτι εχει βελτιω8ει αρκετα το lag και γενικα το παιχνιδι ειναι αρκετα playable απο οτι ηταν παλιοτερα.

Βεβαια μερικοι ακομη παραπονιουνται αλλα lag εχει σε ακρεες καταστασεις οπου μαζευεται πολυς κοσμος 200+ ατομα σε ενα μερος,οπως χ8ες βραδυ στις stairs στο south keep στο black crag.

Στο lotro στο rvr οταν ειναι πανω απο 100 παικτες στο ιδιο σημειο crasharei ο server.

Στο Αge of Conan οταν ειναι πανω απο 50 παικτες στο ιδιο σημειο το παιχνιδι αρχιζει να γινεται unplayable.

Αυτα για να δειτε οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα:-)

Δημοσ.

καλά σε είδα χθές το βράδι. Την ώρα που μπήκα όμως οι order φεύγαν για ύπνο και στο τέλος δεν υπήρχε κανείς για rvr είχαν φύγει όλοι :P

Το land of the dead είναι μικρή σε έκταση περιοχή καθώς και τα tomb είναι αρκετά μικρά αλλά τα boss που βρίσκονται εκεί μέσα είναι φοβερά δύσκολα. Εχεί ενδιαφέρων αν πας από εκεί αρκεί να βρεις κάποιο group

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...