Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα μου έχουν μείνει τα instance. Πολύ μικρά πάντως τα δύο που έχουν και έναν hero στο τέλος. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο μεγαλυτερο dungeon στο game.

Στην τελευταία φώτο που έχεις θα δεις ότι ανοίγει μια πόρτα πίσω από το boss!Εκεί βρίσκεται το dungeon. Ωραίο αλλά έχει κάτι βλακείες παγίδες που σου τρώνε χρόνο(Ειδικά αυτή με τη φωτιά).Το ωραίο είναι ότι μπορείς να κάνεις invade το instnce και να έχεις ένα πολύ ωραίο 6vs6 με rewards!

Ωραίο σαν pve content η όλη φάση αλλά ξεχάσανε ότι το game είναι pvp :D

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσθέσω μερικές μικροβελτιώσεις που έχω δει ιδίως στο lag και στα γραφικά του lotd παρατήρησα ότι πλέον τα δέντρα, θάμνοι δεν είναι στατικοί όπως στην main land αλλά έχουν κίνηση.

Χθές είχαμε και μια ανακοίνωση για τις επόμενες σκέψεις για το game. Από τι λένε θα πρέπει να περιμένουμε μια νέα περιοχή τον Σεπτέμβριο μια και το game κλείνει τον ένα χρόνο αλλά και σύντομα θα έχουμε και ένα retail expansion.

Δημοσ.

Ενώ η GOA κλασσικά τον παίρνει. το site από το οποιο αγοράζω τα κλειδιά klp(igxe.com) μου έστειλε νέο κλειδί γιατί κατάλαβαν κι αυτοί φαίνεται ποσο για κλοτσιές είναι η GOA κι έτσι επέστρεψα.

Πολύ μικρή δεν είναι η νέα περιοχή;

Επίσης τι παίζει με κάτι npc των οποιων το συννεφάκι του quest είναι μπλε αντί για πράσινο;

Δημοσ.
Χθές είχαμε και μια ανακοίνωση για τις επόμενες σκέψεις για το game. Από τι λένε θα πρέπει να περιμένουμε μια νέα περιοχή τον Σεπτέμβριο μια και το game κλείνει τον ένα χρόνο αλλά και σύντομα θα έχουμε και ένα retail expansion.

Πολλές ανακοινώσεις, bug fixes, expantions!!!Ετοιμάζουν κάτι το ριζικό στο rvr(no more info for ya)!!!Αχ τι σου κάνει ο ανταγωνισμός....Μακάρι να το τελειοποιήσουν το game γιατί το αξίζει.Check για στείλε link αν έχεις την ανακοίνωση.

Ελπιζω να φτιαξουν και το vertical sync επειδη χαλαει πολυ το παιχνιδι...

Τι εννοείς?Αν κατάλαβα καλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις από την κάρτα γραφικών σου όπως και AA κτλ και πιάνει κανονικά.

Πολύ μικρή δεν είναι η νέα περιοχή;

Επίσης τι παίζει με κάτι npc των οποιων το συννεφάκι του quest είναι μπλε αντί για πράσινο;

Εντάξει κομπλέ είναι ρε συ η νέα περιοχή άλλα πολύ pve ρε αδερφάκι μου!Ελπίζω τουλάχιστον στους rvr server να το κάνουν να μπαίνεις όποτε γουστάρεις!Εκεί θα χε τρελό ξύλο γιατί τώρα έχει μόνο στις αλλαγές.

Μπλε συνεφάκια έχουν oi npc που σου δίνουν επαναλαμβανόμενα quest(killing exploring etc)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:01 ----------

Αααα και κυκλοφορεί ένα mount 70% ταχύτητα αν το χετε προσέξει δώρο σε μερικούς που τέσταραν το 1.3!!Αχ και να το ξερα.

Δημοσ.
Πολλές ανακοινώσεις, bug fixes, expantions!!!Ετοιμάζουν κάτι το ριζικό στο rvr(no more info for ya)!!!Αχ τι σου κάνει ο ανταγωνισμός....Μακάρι να το τελειοποιήσουν το game γιατί το αξίζει.Check για στείλε link αν έχεις την ανακοίνωση.

Τι εννοείς?Αν κατάλαβα καλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις από την κάρτα γραφικών σου όπως και AA κτλ και πιάνει κανονικά.

Εντάξει κομπλέ είναι ρε συ η νέα περιοχή άλλα πολύ pve ρε αδερφάκι μου!Ελπίζω τουλάχιστον στους rvr server να το κάνουν να μπαίνεις όποτε γουστάρεις!Εκεί θα χε τρελό ξύλο γιατί τώρα έχει μόνο στις αλλαγές.

Μπλε συνεφάκια έχουν oi npc που σου δίνουν επαναλαμβανόμενα quest(killing exploring etc)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:01 ----------

Αααα και κυκλοφορεί ένα mount 70% ταχύτητα αν το χετε προσέξει δώρο σε μερικούς που τέσταραν το 1.3!!Αχ και να το ξερα.

ο γρύπας; νόμιζα πως ήταν bug οταν είδα κάποιον να καβαλάει έναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντός είναι μικρή η περιοχή αλλά τα public quest της είναι πανέμορφα και υπάρχει και ένας εναλλακτικός προορισμός για τους high lvl αν βαρεθείς το συνεχόμενο pvp. Πάντως το νέο adon έφερε πλήθος κόσμου πίσω στο game και το rvr έγινε ξανά αρκετά massive. Γενικά πάντως από αυτά που λένε στο public chat νομίζω ότι έχουν μπει και αρκετοί νέοι στο game.

Σήμερα κάναμε ένα επικό defend στο stonewatch. Στην kv μας είχαν σκίσει λόγο του τεράστιου πλήθους τους αλλά τελικά καταφέραμε να τους διώξουμε στο 10 μετά από άψογο defend. Δείτε εδώ και μια φώτο απο την σημερινή μέρα.

dionissos025.th.jpg

dionissos026.th.jpg

edit: ξέχασα να ρωτήσω αλλά με τα νέο συστημα που δεν εμφανίζει τα wards στις armor τι γίνετε και μπορείς να τα δείς?

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

edit: ξέχασα να ρωτήσω αλλά με τα νέο συστημα που δεν εμφανίζει τα wards στις armor τι γίνετε και μπορείς να τα δείς?

Πήγαινε στο tome of knowledge στο armory και θα δεις!Τα wards αποθηκευονται εκεί και μένουν, ανεξάρτητα τι ρούχα φοράς.Δλδ μπορείς να φοράς sentinel και να έχεις excelcior wards.

Δημοσ.

Άπαξ και τα έχεις το παιχνίδι τα χρησιμοποιεί αυτόματα ανάλογα το fight.Τώρα πως τα ξεκλειδώνεις...Πρέπει να ικανοποιήσεις ΜΙΑ από τις απαιτήσεις που λέει ότι χρειάζεται..πχ αν για να ξεκλειδώσεις το πρώτο superior ward πρέπει να κάνεις equip τις invader boots ή τις darkpromise ή να σκοτώσεις 300 rr 55+!Είναι ανεξάρτητες του εξοπλισμού σου.Δλδ μπορώ να πάω stage 2 Aldorf και να μην φοράω warlord αλλά sentinel και τα wards να μετρανε κανονικά!!!!

Δημοσ.

Τον hero στον tomb of the sun τον έχει βγάλει κανείς και αν ναι πως. Θεωρείτε ο πιο εύκολος αλλά χθές βρήκα ένα τυχαίο party μπήκαμε μέσα και τις τρείς φορές που τον προσπαθήσαμε μας έσκισε.

Το παράξενο είναι ότι την πρώτη φορά τον είχαμε αφήσει κάτω απο 10% health αλλά τις άλλες δύο δεν μπορέσαμε να τον κατεβάσουμε ούτε κάτω από 90%. Ολο στον αέρα είμασταν

Δημοσ.

Απλά κάντε το με έναν(μοναδικό) healer που να νιώθει και όσους λιγότερους melee dps μπορείτε!Βασικά έστω και μια φορά να κάνει lifetap σε πάρτι με 2 healer δεν βγαίνει!

Αναλυτικά τακτς για κανονικό group γενικά:

Πρώτα πόλλα θέλετε πολύ dps.Οι melee και το τανκ πάνω του!Την πρώτη φορά που θα τον πιάσετε θα τηλεμεταφερθεί.Θα πρέπει το tank σας να τον φτάσει γρήγορα γιατί πετάει κάτι μπλε μπάλες που σε κανουν knockback αν δεν του ρίξετε hit.full dps και όταν πει την ατάκα θα σας ρουφίξω την ζωή όλοι οι melee μακρυα γιατι κλέβει μπόλικη ζωή.Γενικά κατά την ώρα της μάχης πετάει μπλε μπάλες της οποίες πρέπει να τις απογευγετε (γυρω γύρω στις πλατφορμες) και ποτέ δεν πατάτε έδαφος γιατί τρώτε dmg και μέχρι να ανεβέιτε έχετε χάσει και εσείς πολύ πάνω στο boss.

γενικά tips δοκιμάστε το με 1 healer(όπως είπα και παραπάνω) και το τανκ με 2handa.το καλύτερο θα ταν και με full ranged αλλά δεν βρίσκεις πάντα ;)

Check αν παίζεις βράδια να κανονίσουμε κανα duelaki έτσι για την πλάκα ;) το έχω γυρίσει σε dps και έχω πορωθεί άγρια με αυτά που κόβω!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ WE ΜΕ HEALLING KAI ARMOR :o :O :o

Δημοσ.

933 με ποτάκι και κόβω πολύ!!!!Αφού το ψήνω να βγάλω βιντεάκι με αυτά που κάνω!Το fraps το σηκώνω με το σύστημα που έχω?Χωρίς τρελά framerates????

OXI ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ :P :P :P :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...