Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει μη pvp server. σε ολα τα maps σε βαζει να πηγαινεις σε περιοχες που θες δεν θες θα εχεις pvp flag.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα το campfire που παίρνεις με το preorder είναι imbalance για pvp. Χάναμε μια βάση όντας λίγοι άνοιξαν 2 campfires και τα high elfάκια πήραν το πούλο :D.

Καμία σελίδα σαν το wowhead.com για το wow υπάρχει για το warhammer?

Τέλος instances υπάρχουν ή όχι δεν κατάλαβα ρε toufas το post σου πριν στο topic του wow.

Δημοσ.

ειναι χαλια τα πραγματα.... στον eltharion πρεπει καθε φορα να περιμενω απο 30 εως 60 λεπτα για να παιξω εινο λογικο αυτο? θα φτιαξει αυτο το πραγμα?

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω με την σειρα μου (και λιγο αργοπορημενα) χτες το Warhammer. Διαλεξα ενα core σερβερ με high population destruction και χωρις queue. Zealot χαρακτηρα κατεληξα και τον εφτασα χτες 4 level. Το παιχνιδι γενικα ειναι πολυ ωραιο, καλοδουλεμενο γενικα χωρις τα κολληματα και τον εκνευρισμο που ειχε στην αρχη το AOC.

Μου φαινετε η ανεβαινει level αρκετα ευκολα? Ειναι στα πρωτα 10 level ετσι η μετα δυσκολευει πολυ?

Ακομη δεν καταφερα να δω το pvp που παιχνιδου, στα lvl 8+ μετα ελεγα να ασχοληθω για να μην εχω μεγαλη διαφορα απο το maximum 10 που υπαρχει για την περιοχη (tier) που ειμαι. Γενικα μετα απο ποιο level αξιζει καποιος να ασχοληθει με το pvp?

Δημοσ.
Ξεκινησα και εγω με την σειρα μου (και λιγο αργοπορημενα) χτες το Warhammer. Γενικα μετα απο ποιο level αξιζει καποιος να ασχοληθει με το pvp?

Σιδεροκέφαλος :-D, PvP απο τα πρώτα levels αξίζει να ασχοληθείς γιατι

α) το κάθε tier μετράει στο overall war effort,

β) γιατί έτσι και αλλιώς το game σε σπρώχνει προς τα εκεί απο την αρχή (απο τα πρώτα quests που θα πάρεις ένα απο αυτά είναι με scenario δλδ BG),

γ) γιατί θα μάθεις το class σου καλύτερα (και τα άλλα και του εχθρού)

δ) γιατί παίζει ωραίο gear με το που ανεβαίνεις renown rank (pvp level) απο την αρχή.

Njoy :-)

Δημοσ.

Χτες καθως εσφαζα μερικους order καποιος με εκανε invite σε ενα guild. Μπηκα λοιπον και ανακαλυψα μερικα πραγματα σχετικα με τα guilds τα οποια δεν ηξερα.

1) Το guild βαζει taxes (εφορια) ,το δικο μου εχει 6%. Αυτο σημαινει οτι το 6% των χρηματων που λοοταρεις παει αυτοματα στο bank και στο γραφει κιολας σαν μηνυμα. Με ανταλαγμα ολα τα μελη του guild να περνουν +9% exp απο παντου! Βοηθαει δηλαδη να εισαι σε guild στο lvlup.

2) Το guild ανεβαινει lvls. Το δικο μου guild ειναι lvl 7 και δε ξερω μεχρι ποσο μπορει να φτασει. Παντως στο 7 lvl το μονο ability που εχουμε προσβαση ειναι αυτο με το bonus στο lvlup για ολα τα μελη του guild και απο οτι ειδα απο κατω εχει περιπου 35 ακομα abilities τα οποια ειναι κλειδωμενα και πρεπει να ανεβει lvl το guild η να κανει κατι αλλο (?) το οποιο δε ξερω ακομα, για να τα ξεκλειδωσει.

Φανταζομαι οτι αν εισαι μελος ενως τερματισμενου level guild να εχεις προσβαση σε τρελα abilities και skills.

Οποτε παιχνιδι χωρις guild οπως επαιζα τοσο καιρο στο wow (και ημουνα και τουμπανος, λογω pvp) δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το game δλδ για την ακρίβεια έπαιξα ελάχιστα. Μπήκα στον server Sea of Dreams και έφτιαξα έναν bright wizard και εδώ μια φώτο από τον nooba μου

dionissosm004sz0.th.jpgthpix.gif

Πρώτες εντυπώσεις το game τρέχει τελείως απροβλημάτιστα και το είδα αρκετά προσεγμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρει όσο πρόλαβα να δω δλδ. Με λίγα λόγια το game φένετε να είναι ολοκληρωμένο και να βγήκε στην ώρα του. Σε σύγκριση με το aoc που συνεχίζω να παίζω νομίζω ότι το aoc υπερτερεί στα γραφικά του και σε αυτό τον τομέα είναι μακράν καλύτερο. Ακόμα τα spell του wizard με αυτά τα ελάχιστα που έχεις για αρχή δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό. Φτωχά πολύ τα εφέ σε αντίθεση και εδώ με το aoc που ο demonologist είναι κανονικός nuker και σπέρνει την καταστροφή τριγύρω του...

Δημοσ.
Σιδεροκέφαλος :-D, PvP απο τα πρώτα levels αξίζει να ασχοληθείς γιατι

α) το κάθε tier μετράει στο overall war effort,

β) γιατί έτσι και αλλιώς το game σε σπρώχνει προς τα εκεί απο την αρχή (απο τα πρώτα quests που θα πάρεις ένα απο αυτά είναι με scenario δλδ BG),

γ) γιατί θα μάθεις το class σου καλύτερα (και τα άλλα και του εχθρού)

δ) γιατί παίζει ωραίο gear με το που ανεβαίνεις renown rank (pvp level) απο την αρχή.

Njoy :-)

Thanks!

Εκανα χτες pvp μεσα σε BG/scenario ενω ημουν level 5. Εφαγα απιστευτο ξυλο και χασαμε πανηγυρικα απο τους Order. Για dmg ουτε λογος, τους εκλανα κανονικα ολους με τον Zealot. Στο heal κατι εγινε βοηθωντας ενα tank αλλα παλι μας πετσοκοβανε για πλακα. Το strategy παντως με tanks μπροστα, dmg απο πισω kai caster και healers στην 3η γραμμη δεν το ακολουθει κανεις και πιστευω το στυλ γιουρια που ειχε στα bg's του wow στα αρχικα level εδω δεν πιανει με τπτ, θελει οργανωση το πραμα.

Μπλε items απο ποια level και μετα υπαρχει περιπτωση να σηκωσω? Εχω κανει αρκετα public quests και ως n1 (roll+contribution) reward παλι βγαζει κατι χαζα αντικειμενα.

Δημοσ.

Μπλέ rewards αρχίζουν να παίζουν (influence rewards, PQs) απο lvl 12 και μετά.

Όντως είναι διαφορετικό το approach στο pvp στο WAR απο το WoW.

Στα higher tiers θα αρχίσει να φαίνεται η διαφορά ποιότητας και στα scenarios και στο RvR, απο guilds και PUGs.

Πάντως το game είναι ένα τικ μακριά απο το να πατήσει το WoW στο λαιμό, αν φτιάξουν λίγο το combat (animation fluidity, visual και audio feedback στα abilities κατα τη διάρκεια της μάχης) τότε μπορώ θα μπορέσω να πω με σιγουριά ότι όχι μόνο είναι WoW killer αλλά ότι το έχει κηδέψει κιόλας με συνοπτικές διαδικασίες.

Edit: Τέτοιο involvement του παίχτη σε ΟΛΑ τα aspects σχεδόν (PvP, PQs, Quests, RvR, grouping, guild management, abilities, talents etc.) ενός MMO απο τόσο χαμηλά levels και με τόσο φυσικό τρόπο δε νομίζω ότι έχω ξαναδεί σε game ποτέ.

Μέχρι στιγμής μπράβο απο μένα στη Mythic, αν συνεχίσουν έτσι νομίζω ότι θα μου τα παίρνουν for years to come.

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις το game τρέχει τελείως απροβλημάτιστα

Είσαι σίγουρος ότι πήρες το Warhammer Online? :D

Το ξεκίνησα κι εγώ το game και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις διάφορε καινοτομίες που λανσάρει (βλ. Public Quests). Το βρίσκω γενικά εξαιρετικό σαν ιδέα και καλό θα ήταν όλο το team εκεί να το προσέξουν και να ασχοληθούν πραγματικά, διότι είναι ακόμα full of bugs. Κακά τα ψέμματα δεν έχω ακόμα απαιτήσεις. Αλλά όταν σε κανα 6μηνο επιστρέψω να το ξαναξεκινήσω, εκεί θα έχω απαιτήσεις. Δυστυχώς τα bugs δεν με αφήνουν να το συνεχίσω. Θα παίξω μέχρι να λήξει το δωρεάν και μετά θα περιμένω το WOTLK. Στάνταρ αργότερα θα ξαναπιάσω το warhammer και ελπίζω έως τότε να έχουν λυθεί πολλά σοβαρά προβλήματα και πρώτο και καλύτερο τα προβλήματα με το limit population στους servers τους! Πάντως δείχνουν ότι με τα μικρά patchakia που βγάζουν, το παλεύουν!

Δημοσ.

Αυτό που λέτε για τους server δεν το αντιμετώπισα καθόλου. Το perrformance του είναι άψογο και το game τρέχει μια χαρά τα spell έχουν καλή ανταπόκριση και γενικά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι στραβό στο game..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...