Yperaspisths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πουλαω warhammer online+2μηνη prepaid card 40 euro
Vagolas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μια ερωτηση θελω να κανω το lag εχει φτιαξει καθολου γιατι σκεφτομουν να το ξαναρχισω τωρα που πηρα καινουργιο pc
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κάπως έχει διορθωθεί και πλέον δεν έχουμε αυτό το χάλι που υπήρχε πριν. Πάντως μην περιμένετε να είναι το game και τελείως lag free με 200+ άτομα σε μια περιοχή.
melask Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το lag έχει βελτιωθεί αρκετά, τουλάχιστον στον Eltharion. Η εταιρεία συνεχώς κάνει network maintances για να φτιάξει η κατάσταση στο μέγιστο δυνατό. Το πρόβλημα που υπάρχει ακόμα είναι το λεγόμενο frame loss , που με μια τούμπανο-καρτα γραφικών και ένα duo επεξεραστή πάυει να υπάρχει. Κακό ναι μέν για τα πιο low-badget pcs, αλλά ευελπιστώ ότι σε ένα εξάμηνο από τωρα, η κατάσταση θα διορθωθεί.
paki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το lag έχει βελτιωθεί αρκετά, τουλάχιστον στον Eltharion. Η εταιρεία συνεχώς κάνει network maintances για να φτιάξει η κατάσταση στο μέγιστο δυνατό. Το πρόβλημα που υπάρχει ακόμα είναι το λεγόμενο frame loss , που με μια τούμπανο-καρτα γραφικών και ένα duo επεξεραστή πάυει να υπάρχει. Κακό ναι μέν για τα πιο low-badget pcs, αλλά ευελπιστώ ότι σε ένα εξάμηνο από τωρα, η κατάσταση θα διορθωθεί. θα διορθωθει απο την εταιρια η σε κανα εξαμηνο να αρχισουμε τις αναβαθμησεις?
melask Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πιστεύω να διορθωθεί...Δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τίποτα ακόμη. Τα γραφικά του παιχνιδιού όμως σίγουρα καλυτερεύουν και με το νέο patch.
zoocra77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πολύ καλοφτιαγμένα τα pve encounters στο land of the dead!Πραγματικά πωρώθηκα χθες το βράδυ αλλά φάγαμε 3-4 wipe σε ένα lair και το παρατήσαμε!
apathya Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 βγηκε το 1.3 patch; μαλλον σε test server θα εννοεις
zoocra77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Yep ptr!! Δείτε και το καλοφτιαγμένο τοπικ με πληροφορίες που έφτιαξε ο φίλος μου ο Μελάς από πάνω(είναι ταπεινός και δεν θέλει να διαφημίσει το σαιτ !! Όχι ότι θέλει και διαφήμιση ) http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,1173.msg8779/topicseen.html#new Aχχχ θα πέσει ξυλίκι τρελό!
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Και εδώ ένα video από pvp στις νέες περιοχές. (και έλεγα χθες βράδι που έχουν πάει όλοι ) http://www.youtube.com/watch?v=PoomovGrlOE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.keenandgraev.com%2F%3Fp%3D2490&feature=player_embedded Δείτε περισσότερα εδώ http://www.keenandgraev.com/?p=2490 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2009 από chek2fire
Souvlatzis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Φαίνεται οτι έγινε καλή δουλεία...τουλάχιστον απο τα video(εγώ δεν έχω πάει ακόμα)!!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδια το εχω το παιχνιδι αλλα εχω να παιξω απο τον Νοεμβριο. Τι εγινε τελικα η κατασταση πλεον πως εχει στο παιχνιδι? Κοσμος υπαρχει η θα με φαν τα σολο κλαρινα? Με το balance των κλασεων τι γινεται? Συνεχιζει να βρισκεται σε καλο επιπεδο οπως και παλια η "εμεις οι βλαχοι οπως λαχει"? Απο lag τι λεει? Αξιζει να του ριξω καμια καρτα η τζαμπα το 30αρι ? Βεβαια τωρα μεσα στο καλοκαιρι δυσκολο να παρω καρτα αλλα θα ηθελα να μαθω καμια πληροφορια ως προς την προοδο του παιχνιδιου μετα απο τοσο καιρο.
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Για κόσμο πιστεύω είναι το μόνο game που μπορείς να βρεις τόσο κόσμο μαζεμένο σε μια μόνο περιοχή
Souvlatzis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Για κόσμο πιστεύω είναι το μόνο game που μπορείς να βρεις τόσο κόσμο μαζεμένο σε μια μόνο περιοχή Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Για παράδειγμα πρωινά και καθημερινές ειδικά σε μερικούς server δεν γίνοντα πολλά πράγματα, αλλά όταν μαζέβονται γίνεται πραγματικά χαμός παρόλο το αρκετό lag που υπάρχει ακόμα.(σιγουρα βέβαια είναι καλύτερα από οτι παλιότερα). Το class balance έχει παραμείνει σε αρκετά καλά επίπεδα. Πάντως τουλάχιστον εγώ αμα είχα σταματίσει δεν νομίζω να ξανάρχιζα να παίζω. Άμα θες πάντως ψάξε sites κτλ (όπως το warhammeralliance), ή παίξε με ένα trial account πριν πάρεις την απόφασή σου!!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Για παράδειγμα πρωινά και καθημερινές ειδικά σε μερικούς server δεν γίνοντα πολλά πράγματα, αλλά όταν μαζέβονται γίνεται πραγματικά χαμός παρόλο το αρκετό lag που υπάρχει ακόμα.(σιγουρα βέβαια είναι καλύτερα από οτι παλιότερα). Το class balance έχει παραμείνει σε αρκετά καλά επίπεδα. Πάντως τουλάχιστον εγώ αμα είχα σταματίσει δεν νομίζω να ξανάρχιζα να παίζω. Άμα θες πάντως ψάξε sites κτλ (όπως το warhammeralliance), ή παίξε με ένα trial account πριν πάρεις την απόφασή σου!! Μπα αστο μωρε, αν ειναι να παω σε MMO τωρα θα παω μετα τον Σεπτεμβρη και μαλλον θα ειναι το AION.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα