zoocra77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Οργανωμένο attack και ανοίξαμε 3 fort επίτηδες για να μην ξέρουν σε ποιο θα πάμε! Μπήκαμε στην aldorf μέσα σε μία ώρα για πλάκα και ρεκόρ εν ενεργεία fort!!!Καλό ε?
whitesnake18 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Παιδια γεια σας ειμαι καινουριος και θα ηθελα εσεις σαν πιο εμπειροι στο παιχνιδι αυτο να μου πειτε καποια πραγματα πριν ξεκινησω,οπως αν αξιζει το game ποιον server να ξεκινησω τι chars υπαρχουν κλπ...ευχαριστω
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μπορείς να διαβάζεις αυτό εδώ το wiki http://el.warhammeronline.wikia.com/wiki/Greek_Warhammer_Online_wiki Για server έλα από eltharion που έχει και αρκετούς έλληνες και έχει γενικά κίνηση. Το game για να ξέρεις είναι πιο πολύ pvp με καθημερινές μάχες και πολιορκίες σε κάστρα αλλά ακόμα και στην πρωτεύουσα του αντιπάλου. Πάντως και το pve περιεχόμενο του θα σε κρατήσει για αρκετό καιρό μέχρι να φτάσεις 40lvl.
koyiote Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Οργανωμένο attack και ανοίξαμε 3 fort επίτηδες για να μην ξέρουν σε ποιο θα πάμε! Μπήκαμε στην aldorf μέσα σε μία ώρα για πλάκα και ρεκόρ εν ενεργεία fort!!!Καλό ε? Ετσι πρεπει μονο με οργανωμενα attacks γινεται δουλεια και οχι μονο απο ενα alliance αλλα απο ολα τα guilds του server.
chek2fire Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Σήμερα μπήκαμε ic και περάσαμε stage 2. Γ.μ την τύχη μου με το που μπήκα στο παιχνίδι πήγα στο the maw για να μπω στην ic και με έπιασε το stage 2 λίγο πριν το fortess.. Στην πύλη μετά είχαν στρατοπεδεύσει destro και δεν μπορούσες να μπεις με τίποτα
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση μόνο. Πότε έρχεται το expansion περίπου και που μπορώ να βρω πληροφορίες γι'αυτό? Άκουσα ότι έρχεται μαζικό pve content........
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 10 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά μπορεί και νωρίτερα. Χθές μπήκαμε για άλλη μια φορά ic και περάσαμε και stage 2. Αυτο το pq στο stage 2 είναι φοβερά παλούκι. Αυτό ο lord σε στέλνει με ένα hit και γενικά όση ώρα είμουν μέσα δεν είχαμε κανα tank αξιόλογο και δεν μπορούσαμε να το τελειώσουμε. και μια φώτο από το χθεσινό...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση μόνο. Πότε έρχεται το expansion περίπου και που μπορώ να βρω πληροφορίες γι'αυτό? Άκουσα ότι έρχεται μαζικό pve content........ Καποιος σκεφτεται να μας αφησει για το Warhammer η μου φαινεται ?
zoocra77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση μόνο. Πότε έρχεται το expansion περίπου και που μπορώ να βρω πληροφορίες γι'αυτό? Άκουσα ότι έρχεται μαζικό pve content........ http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=286455 Δεν είναι τόσο pve το content αλλά έχει αρκετά στοιχεία!Το warhammer alliance έχει μπόλικα στοιχεία αν θες να ψάξεις. BTW PTR phase 2 και μπόλικες αλλαγές: http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2009_1-3-0 Καλό φαίνεται.Νερφάρουν το aoe(για εμένα καλό) σε όλα τα class radius κτλ!Ελπίζω το game να χτίσει πάνω του και να μην έχουμε τόσες συχνές αλλαγές στο gameplay. p.s. Αχ αυτοί οι csr...Φάγανε instant το ένα bossaki στο ic :S
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Καποιος σκεφτεται να μας αφησει για το Warhammer η μου φαινεται ? Όχι μωρέ, απλά μου αρέσει και το warhammer και ασχολούμαι αραιά και που. 10 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά μπορεί και νωρίτερα. Και γιατί δεν το έχω βρει πουθενά για προπαραγγελία?
subdee Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Και γιατί δεν το έχω βρει πουθενά για προπαραγγελία? Είναι live το expansion. Go back to Blizzard!!:cry:
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Define live? Είναι δωρεάν ή όχι? Γιατί μέχρι ώρας τα updates στο wow τα λέμε patch και είναι δωρεάν, τα expansions βγαίνουν (και) σε retail μορφή για αγορά και τα πληρώνουμε κανονικά.
Souvlatzis Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θα είναι δωρεάν. Κάτι σαν τα μεγάλα patch της Blizzard (zul'aman, ulduar, κτλ)
dkangel000039 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θα είναι δωρεάν. Κάτι σαν τα μεγάλα patch της Blizzard (zul'aman, ulduar, κτλ) και εγω ετσι ειχα διαβασει καπου οτι θα ειναι δωρεαν και μακαρι να ειναι!! ελπιζω να μη μας γυρισει σε εποχες WOW που διναμε 40ευρα για το expansion......
melask Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδιά είναι απλά ένα Patch έκδοσης 1.3...Ναι, είναι δωρεάν και όσοι έχετε αφήσει το WAR...come back! Άντε να φάμε κανα ordera ;P σημείωση: Ιούνιο έρχεται..το πολύ Αρχές Ιουλίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα