Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια ημουν μελος των Necrosis αλλα επειδη σταματησα το game,βγηκα απο το guild...Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο καλο guild με σοβαρα ατομα για να περναμε καλα?? Μπορεις να ξεκινησεις με το να αλλαξεις την υπογραφη σου (kidding) . http://war-online.gr/ εδω νομιζω οτι θα βρεις κατι ...
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ποιό καθαρό pvp μου λέτε?. Πλέον το game είναι μόνο pvp και κανείς δεν νομίζω να κάνει κάποιος τπτ άλλο ingame. Χθές ενώ κάναμε δύο defend σε δύο fortess σχεδόν ταυτόχρονα και είχαμε και warband να πάει να κλειδώσει το caledor. Εγίναν για άλλη μια φορά φοβερές μάχες.
zoocra77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως χθες μπήκα με έναν squig alter~~Τον άραξα στο camp σας στο τ1 και δεν σας αφησα σε ησυχία..Πραγματικά πολύ φάση(μετά το τριωράκι σταμάτησα γιατί μου μίλησε eνας gm)
koyiote Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως χθες μπήκα με έναν squig alter~~Τον άραξα στο camp σας στο τ1 και δεν σας αφησα σε ησυχία..Πραγματικά πολύ φάση(μετά το τριωράκι σταμάτησα γιατί μου μίλησε eνας gm) Ναι τα ιδια ειχα κανει και εγω με τον witch hunter στο τ1,εμπαινα stealth στο wc σας και σκοτωνα τους afk αλλα μου την ειπε ο gm Mια μερα ειχαμε κανει το ιδιο στην praag στο wc σας.Ειχαμε ανεβει στην μαντρα μαζι με τον playahr και σκοτωναμε οποιον ερχοταν απο το wc,αλλα παλι μετα απο ενα μισαωρο εμφανιστικε ο gm. To 8εμα ειναι δε κανουμε καποιο exploite ουτε καποιο cheat.Eιναι κα8αρα προβλημα της mythic ας φτιαξει τους npc guards να παιρνουν μεγαλυτερο aggro η στο φιναλε να βαλει περισσοτερους npc στα wc,λιγο παραπανω lag στα wc δε νομιζω να παραπονε8ει κανεις,εδω εχει lag εκει που δε 8α επρεπε να ειχε )-p
paki Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) για πεστε μου,eltharion εισαστε? επαιξα ενα τριμηνο μολις κυκλοφορισε αλλα το εκοψα μετα. Θα το ξαναβαλω ομως γιατι δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα καλυτερο ατμ. Ι μ@Λ@κια ειναι οτι επαιζα ston allariel και αποτι ειδα δεν μπορω να κανω char transfer οποτε αντε παλι απο την αρχη . Order's be aware....i'm Back ... edit-ειχα και στον eltharion παιχτες τωρα το ειδα. λβλ 24 sorc Επεξ/σία 21 Μαΐου 2009 από paki
chek2fire Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Eltharion είμαστε όλοι. Μπες και κάνε whisper σε κάποιον. Σήμερα μπήκαμε ic. Απορώ με τέτοια λύσα που έχουν oi destro πως τα καταφέρνουμε. Και εδώ μια φώτο από το σημερινό Τις τελευταίες βδομάδες το lag δεν είναι τόσο τραγικό. Συμβαίνει και σε εσάς η μόνο σε μένα ειναι?
zoocra77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παιδιά ναι....Στο wilhems fist σήμερα που πρέπει να ήμασταν τουλάχιστον 300+ άτομα δεν είχε καθόλου λαγκ. Απορώ με τέτοια λύσα που έχουν oi destro πως τα καταφέρνουμε. @@ λύσα οι βρωμοφαρμεουλες. Άντε να μπει το πατς γιατί μου την δίνει η κατάσταση.
koyiote Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Eltharion είμαστε όλοι. Μπες και κάνε whisper σε κάποιον. Σήμερα μπήκαμε ic. Απορώ με τέτοια λύσα που έχουν oi destro πως τα καταφέρνουμε. Και εδώ μια φώτο από το σημερινό Τις τελευταίες βδομάδες το lag δεν είναι τόσο τραγικό. Συμβαίνει και σε εσάς η μόνο σε μένα ειναι? To εχω πει και αλλες φορες αν 8ελουν οι orders να μπουν στην ic εχουν τον κοσμο και τον τροπο να το κανουν. Το κακο ειναι οτι δε μαζευονται συχνα. Αφου ξερεις ρε σπυρο πως γινεται,βγαινει η ανακοινωση σε ολα τα orders guilds την ταδε μερα εχουμε push στην ic,και της αλλες μερες χανονται στα lv-sc-wt. Οι destro δεν εχουν την ιδια οργανωση να κανουν κατι τετοιο.Και δε μιλαω για τα 3 guild που ειναι σε alliance nagaryth,necrosis,boss που παιζουν οργανωμενα αλλα απο κει και περα ειναι τα χαος. Οταν αποφασιζουν οι order να μπουν ic τοτε βλεπεις 12-15 guilds να δουλευουν σαν 1. Αυτο το πραγμα ειληκρινα δε το εχω δει σε αλλο παιχνιδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω πριν λιγο καιρο που ξαναεβαλα καρτα αφου το ειχα αγορασει οταν ειχε βγει . Δεν καταφερε να με τραβηξει ακομα για μια φορα που σκεφτηκα οτι εβαλα αδικα την καρτα μιας και επαιξα 2 ωρες μονο .
koyiote Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εγω πριν λιγο καιρο που ξαναεβαλα καρτα αφου το ειχα αγορασει οταν ειχε βγει . Δεν καταφερε να με τραβηξει ακομα για μια φορα που σκεφτηκα οτι εβαλα αδικα την καρτα μιας και επαιξα 2 ωρες μονο . Οπως ολα τα παιχνιδια ετσι και εδω 8α πρεπει να ασχολη8εις λιγο να πας 20-30 lvl για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. Στο WAR ολος ο χαβαλες γινεται στο τ4 και οταν εισαι 40lvl. Δε λεω υπαρχει rvr και στα μικροτερα tier αλλα που8ενα δε 8α δεις επικες μαχες οπως ειναι οι μαχες στο t4. Bεβαια εξαρτατε και τι παιχνιδι ψαχνεις να παιξεις,αν ψαχνεις να βρεις ενα τυπου wow μαλλον εκανες λα8ος.
paki Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 παιδες μπηκα, εχω εναν maraυder 32 lvl ena dok 29 kai ena sorc 23. Ποιον λετε να ανεβασω? σαν dok παντως θυμαμαι οτι κρατουσα ολο το παρτυ mou alive ανετοτατα , σαν mara θυμαμαι οτι ετρωγα πολυ ξυλο απο τουσ bw klp και σαν sorc οτι εκανα τρελο dmg αλλα εαν με εβαζε σημαδι ενασ meele τον πουλο. Νομιζω 8α συνεχισω τον dok, ti lete?
zoocra77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 παιδες μπηκα, εχω εναν maraυder 32 lvl ena dok 29 kai ena sorc 23. Ποιον λετε να ανεβασω? σαν dok παντως θυμαμαι οτι κρατουσα ολο το παρτυ mou alive ανετοτατα , σαν mara θυμαμαι οτι ετρωγα πολυ ξυλο απο τουσ bw klp και σαν sorc οτι εκανα τρελο dmg αλλα εαν με εβαζε σημαδι ενασ meele τον πουλο. Νομιζω 8α συνεχισω τον dok, ti lete? Για μένα μετά τις αλλαγές στον dok(που ακόμα δεν εχω καταλαβει αν ειναι για καλό ή όχι και αν θα με συμφέρουν.Αν και για τρελό νερφ φαίνονται) θα σου λεγα δαγκωτό μαραουντερ.Πάντως και ο sorcerer είναι καλή επιλογή αφού και boost παίρνει(παρόμοια τακτικ με του bw) και κακά τα ψέματα τρώει κόσμο.Εξαρτάται τι θες mellee ή ranged με aoe(απλά να σου πω ότι τα παιδιά με marauder στην guild γουστάρουν τρελά με το boostaki που ρχεται). Και δε μιλαω για τα 3 guild που ειναι σε alliance nagaryth,necrosis,boss που παιζουν οργανωμενα Δυστυχώς τώρα ποια διαλύθηκαν οι boss(έχουν 6 ατομα στο guild και μόνο ο unleash έχει μείνει που να αξίζει) και έφυγαν και οι nc απο το alliance το κάθε guild παίζει μόνο του. Δε λεω υπαρχει rvr και στα μικροτερα tier αλλα που8ενα δε 8α δεις επικες μαχες οπως ειναι οι μαχες στο t4. Καλά προχθές έπαιζα με τον αλτερ τσοπα 30 lvl τ3 που γούσταρα τόσο πολύ που έλεγα δεν ξαναπιάνω το main..Μιλάμε pug 24 ppl wb και να χουμε τρελή οργάνωση και skill.Φαντάσου ότι στο 95% Χωρίσαμε τα group για να πάνε άλλοι για γρήγορα pq άλλοι να φυλάνε τα obj..Τέτοια οργάνωση και skill σε pug και δει σε t3 δεν έχω ξαναδεί πουθενά.
paki Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Για μένα μετά τις αλλαγές στον dok(που ακόμα δεν εχω καταλαβει αν ειναι για καλό ή όχι και αν θα με συμφέρουν.Αν και για τρελό νερφ φαίνονται) θα σου λεγα δαγκωτό μαραουντερ.Πάντως και ο sorcerer είναι καλή επιλογή αφού και boost παίρνει(παρόμοια τακτικ με του bw) και κακά τα ψέματα τρώει κόσμο.Εξαρτάται τι θες mellee ή ranged με aoe(απλά να σου πω ότι τα παιδιά με marauder στην guild γουστάρουν τρελά με το boostaki που ρχεται). το θεμα ειναι healers υπαρχουν? γιατι με τον μαραουδερ αν δεν σε προσεχει καποιος απο πισω δεν κρατιεσαι πολυ ορθιος
koyiote Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Για μένα μετά τις αλλαγές στον dok(που ακόμα δεν εχω καταλαβει αν ειναι για καλό ή όχι και αν θα με συμφέρουν.Αν και για τρελό νερφ φαίνονται) θα σου λεγα δαγκωτό μαραουντερ.Πάντως και ο sorcerer είναι καλή επιλογή αφού και boost παίρνει(παρόμοια τακτικ με του bw) και κακά τα ψέματα τρώει κόσμο.Εξαρτάται τι θες mellee ή ranged με aoe(απλά να σου πω ότι τα παιδιά με marauder στην guild γουστάρουν τρελά με το boostaki που ρχεται). το θεμα ειναι healers υπαρχουν? γιατι με τον μαραουδερ αν δεν σε προσεχει καποιος απο πισω δεν κρατιεσαι πολυ ορθιος healers υπαρχουν αλλα το 8εμα ειναι οτι με το marauder δε 8α μπεις γουρια να φας κοσμο. 8α παιξεις support με τα tanks η αλλιως 8α πας flank στην backline των οrder (healers.bw) Kαι με την sorcerer κανεις τρελλο dmg αν παιξεις σωστα αλλα οπως λεει και ο zoocra ειναι πιο στυλ παιχνιδιου σου αρεσει περισοτερο,range η melee dps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα