chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σήμερα κάναμε 6 συνεχόμενα fortess defend!! Μιλάμε βγάλαμε πάνω από 8k renown αφού πήρα μισό lvl από εκεί. Δεν ξέρω τι είχαν πάθει η destro αλλά με το που τους διώχναμε από το fortess φεύγανε και πηγαίνανε γρήγορα να κλειδώσουν το επόμενο. Ολα παίζοντας στα λεπτά γιατί ενώ περιμέναμε κανα δύο λεπτά να βγάλει το loot αυτοί ήδη ήταν στην εξωτερική πόρτα του επόμενου fortess. Ετσι με το που έπεφτε το loot τρέχαμε στο επόμενο. Αυτό έγινε για έξι φορές συνεχόμενες χωρίς να υπάρχει κάποιο κενο. Στο πέμπτο fortess είχαμε σπάσει στα δύο γιατί κάνανε attack σχεδον σε δύο fortess ταυτόχρονα. Να ρωτήσω το critical το ανεβάζεις μόνο από τα item και ποιά είναι αυτά και πόσο θιεωρείτε καλό να έχεις για bw?
koyiote Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 το staff απο το bastion stairs δινει +7% crit. τα rings απο το stage 1 οταν επιτε8ομαστε στην ic δινουν 2% crit το κα8ενα(purple bag) 5% απο το set(annihilator,sentinel,darkpromise) ειναι και μερικα αλλα armor pieces που δινουν crit. Και τελος απο τους ποντους που βαζεις στον renown trainer.(45rr +2% -55rr +4% -70rr+6%)
SwAToNeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Θα ηθελα παιδια να μου λυσετε μια απορια. Τους εστειλα μηνυμα επειδη εχω πολυ μικρο framerate στις orvr ζωνες τουσ εστειλα τις πληροφοριες που μου ζητησαν και μου απαντησαν με το παρακατω:From the traceroute information you have supplied to us, there would appear to be an issue with your connection. Please contact your ISP and confirm they do not have any Packet Shaping protocols in place and are not restricting the Warhammer Online client in any way. We are using this public network range; 80.12.99.2/24 80.12.100.2/23 80.12.102.2/24 Please provide this information to your ISP in hopes that they will be able to resolve your iss.Ξερετε τι σημαινουν ολα αυτα που λεει γιατι εγω δεν βγαζω ακρη ειναι δυνατον να φταιει η συνδεση για το χαμηρο framerate? Framerate = fps = PC Το traceroute που κάνουν είναι θέμα lag. Άρα λάθος κατανόηση. Σωστά τα λένε αν έχεις game lag (latency) τότε ίσως φταίει ο πάροχος. Πχ conx τρέχει Packet Shaping protocols για θέμα overload γραμμών απο torrents. Εσύ πάντως για θέμα framerate φταίει το pc σου. Κατέβασε γραφικά και ξαναδοκίμασε.
apathya Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 btw, οποιος ειναι στον Eltharion, ας με κανει friend Lazorf, βαριεμαι μονος δν ξερω κανεναν απο το game
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν μπήκες σε κανα guild ακόμα? Θα σε βάλω στα friend σήμερα αλλά εγώ παίζω ως συνήθως αργά το βράδι μετά τις 1
apathya Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αυτους που μου εστειλες σε πμ τις ωρες που μπηκα δεν τους βρηκα μεσα , δυστυχως λογο σχολικων υποχρεωσεων δεν ειμαι "διαθεσιμος" για την ωρα τα ξημερωματα, απο το καλοκαιρακι
Atreas21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Στον Karak-Azgal πάντως οι συσχετισμοί άλλαξαν και πλέον οι destruction έχουν το πάνω χέρι. Στα τ2 και τ3 οι order δεν υπάρχουν , ενώ στο τ4 έχουμε καθημερινά τουλάχιστον 4-5 fort defense
apathya Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ειμαι 11lvl και ειμαι στο T2, τα σπαει! οσο πιο πολυ μεγαλωνεις τοσο πιο ωραιο γινετε! Επισης μπηκα και στο guild chek2fire
koyiote Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 σε πιο guild μπηκες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ---------- Στον Karak-Azgal πάντως οι συσχετισμοί άλλαξαν και πλέον οι destruction έχουν το πάνω χέρι. Στα τ2 και τ3 οι order δεν υπάρχουν , ενώ στο τ4 έχουμε καθημερινά τουλάχιστον 4-5 fort defense hehe εκει εχουμε το destruction guild μας,αλλα μεχρι τωρα τρωγαμε πολυ ξυλο απο τους orders.
zoocra77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σήμερα κάναμε 6 συνεχόμενα fortess defend!! Μιλάμε βγάλαμε πάνω από 8k renown αφού πήρα μισό lvl από εκεί. Δεν ξέρω τι είχαν πάθει η destro αλλά με το που τους διώχναμε από το fortess φεύγανε και πηγαίνανε γρήγορα να κλειδώσουν το επόμενο. Ολα παίζοντας στα λεπτά γιατί ενώ περιμέναμε κανα δύο λεπτά να βγάλει το loot αυτοί ήδη ήταν στην εξωτερική πόρτα του επόμενου fortess. Ετσι με το που έπεφτε το loot τρέχαμε στο επόμενο. Αυτό έγινε για έξι φορές συνεχόμενες χωρίς να υπάρχει κάποιο κενο. Στο πέμπτο fortess είχαμε σπάσει στα δύο γιατί κάνανε attack σχεδον σε δύο fortess ταυτόχρονα. Βασικά την έχουνε δει φαρμινκ όλοι(έλεος)..Κλειδώνουν περιοχές και δεν εμφανίζονται στα φορτ αλλά πηγαίνουν σε άλλη για το renown..Δλδ τι να πει κανείς πραγματικά....Άντε να βγει το 1.3 γιατί βαρέθηκα τα γύρω γύρω όλοι!!
apathya Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 koyiote μπηκα στο guild του chek2fire, φυσικα ηθελα πιο πολυ στο Ελληνικο αλλα ο Lucifers μου ειπε οτι δεχονται ατομα απο 21 ετων κ πανω(μαλλον κ με στρατιωτικη θητεια ) δυστυχως ειμαι μικροτερος...
koyiote Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Βασικά την έχουνε δει φαρμινκ όλοι(έλεος)..Κλειδώνουν περιοχές και δεν εμφανίζονται στα φορτ αλλά πηγαίνουν σε άλλη για το renown..Δλδ τι να πει κανείς πραγματικά....Άντε να βγει το 1.3 γιατί βαρέθηκα τα γύρω γύρω όλοι!! hehe και να ηταν μονο αυτο,για fake μαχες εχεις ακoυσει? wb vs wb να farmaroun renown και invader/warlord cresta? To εκανα και εγω καποιες φορες λιγο πριν σταματισω το WAR.Σκοτωναμε τους παντες εκτος τους healers για να μπορουν να κανουν ress και μετα το ιδιο εκαναν και οι destro σε μας.Μια αυτοι μια εμεις εναλαξ ωρες ατελιωτες.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Χθές στα 3 defend από τα 6 τους παίξαμε μέσα στον lord. Με το που τους διώχναμε δεν ξαναπροσπαθούσαν αλλά φεύγανε για να κλειδώσουν τις επόμενες περιοχές.
koyiote Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Χθές στα 3 defend από τα 6 τους παίξαμε μέσα στον lord. Με το που τους διώχναμε δεν ξαναπροσπαθούσαν αλλά φεύγανε για να κλειδώσουν τις επόμενες περιοχές. Οταν κλειδωνουν μια περιοχη παιρνουν γυρω στα 4k renown μονο απο το κλειδωμα.Βαλε τα renown απο τα keeps και τα bo και 8α καταλαβεις γιατι δε ξαναπροσπα8ουν να παρουν τα fortress. Στο WAR εχει χα8ει πλεον το κα8αρο pvp ολοι φαρμαρουν ευκολα renown και invader/warlord cresta.
Tantalord Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Παιδια ημουν μελος των Necrosis αλλα επειδη σταματησα το game,βγηκα απο το guild...Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο καλο guild με σοβαρα ατομα για να περναμε καλα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα