Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον flamming έπαιζε sc προχθές που κατέβηκαν σαν team οι exodus. Aυτό που κάνανε δεν το είχα ξαναδεί. Ρίχνανε τους destro μέσα σε δευτερόλεπτα. Αφού φτάσαμε μέχρι το camp τους λές και κάναμε περίπατο. Δεν είπα ότι θέλω να κάνω τόσο μεγάλο dmg αλλά είναι παράξενο να έχω κοντά στο 1k int και στα sc να κάνω τόσο λίγο dmg. Γενικά παίζω μόνο immolation και όλους τους πόντους τους έχω βάλει εκεί με κάτι λίγα στο conflagration.

Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι αυτό το built αποδίδει εκτός sc αλλά και σε sc ιδίως αν έχεις κάποιον να σε κάνει healing μπορείς να ρίξεις αρκετούς. Το πρόβλημα έιναι ότι το dmg μου είναι φτωχό σε σχέση με τους αλλούς και το παράδοξο είναι ότι έχω τον ίδιο αριθμό kill με τους υπόλοιπους..

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει πολυ κινηση απο Ελληνες στο War, ομως βλεπω ο καθενας σχεδον σε διαφορετικο server, π.χ. μεχρι πριν λιγους μηνες ο Eltharion ηταν ο πιο γεματος, τωρα Karak-Azgal,Norn K8P κτλπ.. Σε ποιον παιζεται εσεις;:P

Δημοσ.

Πότε αναμένεται το 1.3? Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψω στο game ας έχει και lag... θα το υποστώ κι αυτό :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Με τον flamming έπαιζε sc προχθές που κατέβηκαν σαν team οι exodus. Aυτό που κάνανε δεν το είχα ξαναδεί. Ρίχνανε τους destro μέσα σε δευτερόλεπτα. Αφού φτάσαμε μέχρι το camp τους λές και κάναμε περίπατο. Δεν είπα ότι θέλω να κάνω τόσο μεγάλο dmg αλλά είναι παράξενο να έχω κοντά στο 1k int και στα sc να κάνω τόσο λίγο dmg. Γενικά παίζω μόνο immolation και όλους τους πόντους τους έχω βάλει εκεί με κάτι λίγα στο conflagration.

Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι αυτό το built αποδίδει εκτός sc αλλά και σε sc ιδίως αν έχεις κάποιον να σε κάνει healing μπορείς να ρίξεις αρκετούς. Το πρόβλημα έιναι ότι το dmg μου είναι φτωχό σε σχέση με τους αλλούς και το παράδοξο είναι ότι έχω τον ίδιο αριθμό kill με τους υπόλοιπους..

το build αυτο επειδη παιζεται με το close quarters(25% more dmg αν ο target σου ειναι 45 feet και -25% dmg αν ο target σου ειναι πανω απο 45feet) και το annihilate που κανει dmg aoe ισο με το dmg που κανει το rain of fire με τη διαφορα οτι το annihilate κανει αυτο το dmg σε 3 sec ενω το rain of fire σε 10 sec,πρεπει να παιζεις πολυ κοντα στους destro.

Aυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον 1 healer μονο για σενα και 1 tank να σε κανει guard ωστε να παιρνεις το μισο dmg και το αλλο μισο παει στο tank.

Oποτε πρεπει να εχεις και δαυτερο healer για το tank.

Oι exodus παιζουν αυτο το build με 3 runepriest 2 bw 1 engineer puller,και σε περιπτωση που εχουν tank πανε με 2 runepriest η 1 runepriest και 1 wp παλιοτερα οταν ο galliano η8ελε renown :P

Περα απο αυτο οι bw εχουν το erosion απο το full darkpromise set που ριχνει στο target -200 σε ολα τα resistance,που σημαινει οτι αυτοματα ανεβενει το dmg που κανει το annihilate/rain of fire,βαλε οτι παιζουν με base crit 35% και οταν ειναι full combustion παιζουν με 70% crit.

70% πι8ανοτιτα να κανεις 100% dmg οταν παιζουν με full combustion.

Kαι εφοσον εχουν healers παιζουν παντα με 100 combustion.

Eδω παιζει και ενα αλλο tactic το οποιο το dmg που τρωει ο bw απο το combustion γινεται aoe dmg σε οσουν ειναι στα 30 feet γυρω του.

Το wildfire κανει extra aoe dmg,oποτε καταλαβαινεις γιατι ισοπεδωνουν τα παντα.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Καλως τους!!!!Αν είστε destro pm diafana αν θελετε help σε τπτ....Αν είστε order u ll die...Blood for the blood god :P

BTW τρελό νερφ οι dok....εξισσοροπουν τον sorc με bw

Δημοσ.

Dionissos εδώ αλλά είμαι σε αγγλικό guild. Αν θέλεις μπορώ να πω να σε κάνουμε invite αλλά υπάρχει και μεγάλο ελληνικό guild οι sons of zeus. Θα τους βρεις σίγουρα στο game να παίζουν :P

Δημοσ.

Orison (sons of zeus) Kανω ενα διαλειμα απο το war και παιζω AoC τωρα αλλα αν 8ες να μπεις στους sons πες μου να τους πω να μιλησει καποιος απο τους officers μαζι σου.

Δημοσ.

Ανέβηκε το patch 1.3 στους test server

Welcome to the first stage of the 1.3 Public Test! It’s an exciting time for WAR and this patch is massive. We're going to need your help more than ever to dive into every nook and cranny and leave no rock unturned as we get 1.3 ship-shape and ready for prime time!

This first segment will focus on the Combat & Careers changes we have in store, while some careers are impacted more than other there are a number of changes that impact everyone and its very important we get your experience from playing and testing them in a live environment with other players.

In addition to the C&C changes the mechanic for gathering resources and unlocking the Tomb Kings zones will also be in place, while we're not taking focus feedback on it at this time we'll have a bug forum available and encourage you to discuss your experiences in the General Feedback forum until its time to actually test it out.

Please note that The Land of the Dead is not currently available and while you can unlock it you won't be able to travel there during this segment. We know many of you are excited to check out all of the new content and it will come soon enough, for now enjoy part one and we can't wait to work with you and read your feedback!

To access the test server you will have to start the testpatch.exe which can be found in your WAR folder. This will patch the test version of 1.3 into a special subfolder. Select the server Vale of Creatures and have fun. You will still be able to launch WAR and access the live servers as usual without additional patching.

You will find the Highlights in our forum. Please use the test server section on the forum to deliver your feedback and discuss your experiences on the test server

Μπορεί αν μπω να το δοκιμάσω. Από τι βλέπω δεν είναι και δύσκολο να μπεις στους test server

Δημοσ.

Σε κα8ε patch μπορεις να μπεις και να το δοκιμασεις,Τρεξε τον patch client απο απο το φακελο που εχεις εγαταστεισει το WAR.

An 8ες να περασεις τον bw σου πηγαινε στο profile σου και κανε character copy.

Aν σε προηγουμενο patch ειχες φτιαξει αλλον character σε test client patch, τοτε 8α πρεπει να τον κανεις delete.

Δημοσ.

ναι ενδιαφερομαι για Ελληνικο guild! αν μπορεις πες μου τα name των officer! ευχαριστω πολυ ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:26 ----------

μου φαινεται η στα scenario τρωμε πολυ ξυλο; :P

Δημοσ.
ναι ενδιαφερομαι για Ελληνικο guild! αν μπορεις πες μου τα name των officer! ευχαριστω πολυ ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:26 ----------

μου φαινεται η στα scenario τρωμε πολυ ξυλο; :P

Mιλα ingame με τον Lusifer/Lusifers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...