koyiote Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Wikipedia: ναι εχει δικιο το προσεξα μολις εκανα lgoin στο aion σημερα,χρησιμοπιει την cryengine 1 του farcry.
zoocra77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Επίσης σήμερα που φτιάχναμε το account ενός,παρατηρησα ότι στον eltharion οι destro περνούν bonus rp επειδή είναι λιγότεροι.... Και ρωτάω τώρα εγώ... Είναι εντελώς νούμερα; :S Καλή φάση ε???δεν ξέρω πως σκέφτοντε αλλά εντάξει για αυτούς πριν το merge....Στην αρχή του σερβερ οι ορντερ μπήκαν πρώτοι στον σερβερ μας IC και πρώτοι στην ευρώπη νομίζω...Την ιδια μέρα που μπήκαν πήραν και το bonus ...Επαναλαμβανόμενη ιστορια???Ισως κατι ξέρει η mYthic παραπάνω....(πάντως δεν με χαλάει....να ανεβάσω το choppako μου)
koyiote Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 :S Καλή φάση ε???δεν ξέρω πως σκέφτοντε αλλά εντάξει για αυτούς πριν το merge....Στην αρχή του σερβερ οι ορντερ μπήκαν πρώτοι στον σερβερ μας IC και πρώτοι στην ευρώπη νομίζω...Την ιδια μέρα που μπήκαν πήραν και το bonus ...Επαναλαμβανόμενη ιστορια???Ισως κατι ξέρει η mYthic παραπάνω....(πάντως δεν με χαλάει....να ανεβάσω το choppako μου) Δε νομιζω πως ειναι αυτο.Πριν το merge οι οrders στον dbm φωναζαν για unbalance server και εκαναν delete τα subscriptions,γιαυτο εγινε και το merge στον eltharion και βαλανε το bonus για τους orders.Μετα το merge και τα συνεχομενα ic siege οι destro ηταν αυτοι που φωναζαν για unbalance server και αρκετοι σταματησαν να παιζουν και ετσι η mythic εβγαλε το bonus απο τους οrders και το εβαλε στους destructions.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 καταφερα και μπηκα στο beta του aion τελικα και για πες...
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι τώρα είναι balance o server και αυτό φένετε όταν αποασίσουν οι order να παίξουν. Οι dest έχουν πιο μεγάλη όρεξη να κάνουν siege.
koyiote Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι τώρα είναι balance o server και αυτό φένετε όταν αποασίσουν οι order να παίξουν. Οι dest έχουν πιο μεγάλη όρεξη να κάνουν siege. Nαι 8ελουν να φανε τον king να αποκαταστισουν τιν τιμη τους Παντα ειχαν κοσμο οι destro αλλα μετα το merge σταματησαν να παιζουν rvr.Oποτε ομως αποφασιζαν να παιξουν εδειχναν τη δυναμη τους. Παντως με τα medalions system οι orders δε φενεται να ενδιαφεροντε τοσο πολυ να κανουν defend τις zones γιατι το defend στo stage 1 της altdorf εχει καλυτερα medalions. Aυτο φενεται κα8ε φορα που ενω οι destro κλειδωνουν τις zones και to defend ειναι σχεδον ανυπαρκτο(εκτος απο μερικες φορες απο καποια random groups) οταν μπαινουν στην altdorf το defend ειναι δυνατο μεσα στη πολη.
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Νομίζω αν κάνεις πετυχημένο fortess defend παίρνεις και από εκεί medallion.
koyiote Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Νομίζω αν κάνεις πετυχημένο fortess defend παίρνεις και από εκεί medallion. ναι παιρνεις conqueror cresta αλλα κανεις δεν ενδιαφερεται ολοι προτιμουν τα invader cresta απο τα city sieges. Kαι αν εισαι 60rr+ και φας καποιον αλλον 60rr+ πας για warlord cresta.
daviddavis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 έφτιαξα πριν 5-6 μέρες ένα trial account και σήμερα αγόρασα μια prepaid card...όταν περναώ το νούμερο μου λέει license required...πρέπει να αγοράσω το game πρώτα. δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο;
daviddavis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ε ναι βρε αλλιώς γιατί να το πουλάνε το game? ok. thanks...
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Οι μάχες δεν τελείωνουν ποτέ σε αυτό το game. Σήμερα γίναν επικές μάχες γενικά σε όλες τι περιοχές με κινήσεις τακτικής και από τις δύο πλευρές. Μου άρεσε το σημερινό γιατί επιτέλους παίζαμε αρκετά έξυπνα με split στα warband σε διαφορετικές περιοχές αλλά ακόμα και στην ίδια περιοχή σε διαφορετικά flag. Αλλίως δεν μπορείς να παλέψεις τους destro τόσο τρέλα που έχουν να φάνε τον βασιλιά. Και μια φώτο από σήμερα σε kv Θα ήθελα να μάθω αυτός ο Galliano o leader των exodus που υπάρχει και άγαλμα του στην altdorf τι armor φοράει αλλά δεν σε αφήνει να του κάνεις inspect.
koyiote Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θα ήθελα να μάθω αυτός ο Galliano o leader των exodus που υπάρχει και άγαλμα του στην altdorf τι armor φοράει αλλά δεν σε αφήνει να του κάνεις inspect. To αγαλμα του στην altdorf υπαρχει επειδη ειναι rr80. H armor που φοραει ειναι sentinel και αυτο γτ μεχρι τωρα εχει τα καλυτερα stats για healer.(+5% healing crit,+5% disrupt).Απο οσο ξερω εχει και full darkpromise/invader για τα capital sieges αλλα σηνη8ως φοραει sentinel. Εκανα delete το subscription μου,ισως το ανανεωσω παλι τον ιουνιο με το νεο patch αν διορ8ω8ουν καποια προβληματα με το lag κυριως αλλα και με το game και δε μιλαω για unbalance αυτο ειναι το τελευταιο για μενα.
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ok. thanks... το license στο ebay εχει 12-13 euro
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μόλις κάναμε αλλό ένα καλό defend σε shining way. Diafana αυτός που σου έριξε την χαριστική βολή είμουν εγώ . Δυστηχώς πρέπει να φύγω σε λίγο και έφυγα από το game και φαίνετε φοβερά ενδιαφέρων η σημερινή μέρα καθώς και στις τρείς περιοχές γίνονται σκληρές μάχες. Τo lag βεβαια είναι και αυτό αμετανόητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα