Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μια χαρά μου είναι το game και αν δεν εμφανιστεί κάτι καλύτερο δύσκολα θα το παρατήσω ιδίως με την κατάσταση που υπάρχει στην αγορά. Τουλάχιστον εδώ ξέρεις ότι θα μπεις για κανα δίωρο και θα παίξεις αστάμητο pvp και με πλήθος κόσμου. Για μένα αυτό μου αρκεί..

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εμένα πάντως μια χαρά μου είναι το game και αν δεν εμφανιστεί κάτι καλύτερο δύσκολα θα το παρατήσω ιδίως με την κατάσταση που υπάρχει στην αγορά. Τουλάχιστον εδώ ξέρεις ότι θα μπεις για κανα δίωρο και θα παίξεις αστάμητο pvp και με πλήθος κόσμου. Για μένα αυτό μου αρκεί..

Το θέμα είναι όμως το ξεκάρφωτο pvp, που δεν έχει κάποιο σκοπό

Γιατί το game δεν έχει σκοπό..Όλοι πάνε pvp μονο και μονο για το RP για να βάλουν καλύτερο armor...Από ουσία τίποτα..

Αν είναι έτσι,έμπα και l2 σε ένα X1000000 server και δώσε μάχες...Θα σου έρθει και τσάμπα.

Δημοσ.

morbid angels,sons of zeus,exodus,blackhand orders παιζουν aion beta.

Χ8ες ανοιξε ενας chinese server και ειναι free για ολους μεχρι τις 15 μαιου.

Ζoocra αν ειναι να φατε τον king καντε το τωρα:P

Δημοσ.
Το θέμα είναι όμως το ξεκάρφωτο pvp, που δεν έχει κάποιο σκοπό

Γιατί το game δεν έχει σκοπό..Όλοι πάνε pvp μονο και μονο για το RP για να βάλουν καλύτερο armor...Από ουσία τίποτα..

Αν είναι έτσι,έμπα και l2 σε ένα X1000000 server και δώσε μάχες...Θα σου έρθει και τσάμπα.

ο σκοπός είναι το ίδιο το lore του warhammer και φυσικά να κλειδώνεις περιοχές ώστε να μπεις στην αντίπαλη πόλυ. Υπάρχει δλδ κάτι να κάνει κάθε μέρα να ασχολήσε με το pvp. Σε άλλα game του είδους οπως το aoc δεν υπήρχε καν lvl για μήνες και τώρα το pvp το κάνεις επειδή επιτρέπετε. Το ίδιο γίνετε και στο l2 αλλά και στο eve online το pvp το κάνεις για το τελικό loot που μπορεί να πέσει.

Θέλω να πω ότι σε όλα τα mmorpg δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος σκοπός για το pvp και γίνετε για να γίνετε. Τουλάχιστον στο warhammer υπάρχει σαν βασικό μηχανισμό του παιχνιδιού.

Δημοσ.
ο σκοπός είναι το ίδιο το lore του warhammer και φυσικά να κλειδώνεις περιοχές ώστε να μπεις στην αντίπαλη πόλυ. Υπάρχει δλδ κάτι να κάνει κάθε μέρα να ασχολήσε με το pvp. Σε άλλα game του είδους οπως το aoc δεν υπήρχε καν lvl για μήνες και τώρα το pvp το κάνεις επειδή επιτρέπετε. Το ίδιο γίνετε και στο l2 αλλά και στο eve online το pvp το κάνεις για το τελικό loot που μπορεί να πέσει.

Θέλω να πω ότι σε όλα τα mmorpg δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος σκοπός για το pvp και γίνετε για να γίνετε. Τουλάχιστον στο warhammer υπάρχει σαν βασικό μηχανισμό του παιχνιδιού.

Ο ρόλος του pvp στο eve online είναι πολύ ξεκάθαρος,όπως και στο l2 επίσης.

Το πρόβλημα με το wh έτσι όπως το έχουν κάνει είναι ότι απλά σκοτώνεις τον αντίπαλο,για να τον σκοτώσεις..Τουλάχιστον αυτό δείχνει η πράξη(χθες γινόταν defence με 1-2 wbs και όλοι μιλούσαν για το φαρμαρισμα αντικείμενον..)

Δημοσ.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι αυτό το πράγμα που με κρατάει στο game και τουλάχιστον θα με κρατήσει μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο. Είπα να μπω για λίγο να παίξω και τελικά έκατσα κανα τρίωρο... Κάναμε defend το shining way και τελικά το χάσαμε για 5 δεύτερα. Το είχαμε κρατήσει όλη την ώρα και 5 δευτερόλεπτα πριν κλειδώσει το fortess φάγανε τον lord.

Η αμεσότητα που υπάρχει στο pvp σε αυτό το game δύσκολα μπορείς να την βρεις κάπου αλλού. Το pvp απλά υπάρχει πάντα και massive και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμμετέχεις. Για το lag πάντως μην περιμένετε βελτίωση. Δεν γίνετε να βελτιωθεί η κατάσταση όταν σε μια περιοχή υπάρχουν 200+ και σφάζονται.

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ με τον Check..Πιστευω ότι αν δεν υπηρχε το λαγκ σε ορισμένες περιπτώσεις(που δεν νομιζω να μεινει έτσι για πολύ) θα μιλαγαμε για το καλύτερο mmo αυτή τη στιγμή..Βέβαια εξαρταται και το τι θες..Αν θες τρελο pve στυλ wow μείνε στο WoW....Πάντως ερχεται και το νεο rvr pve instance ενώ έχει και αρκετα καλό pve..Πάντως μην ξεχνάμε οτι και το Daoc δεν είχε end game αλλά λόγω των τρελών pvp μαχών είχε πολύ κόσμο ;)

stragetic pvp σαν αυτό του war δεν νομίζω να βρεις πουθενά...Να φαντάσου σήμερα στην Aldorf είχαν βρει ένα κολπάκι οι exodus με knight kai τον flaming και μας ειχαν ξεσκίσει...μεχρι που βρήκαμε το αντιδοτο.....Μπορείς βέβαια να παίξεις Zerg pvp και να ξενερώσεις...Εξαρτάται απο το τι θες.

morbid angels,sons of zeus,exodus,blackhand orders παιζουν aion beta.

Χ8ες ανοιξε ενας chinese server και ειναι free για ολους μεχρι τις 15 μαιου.

Ζoocra αν ειναι να φατε τον king καντε το τωρα

Αφου συνέχεια μέσα είναι.....Ειχαμε πολυ ωραιες μαχες σημερα εναντίον τους...Btw koyote αν μπορεις στείλε μου με pm τα λινκ να δοκιμάσω το aion...

Δημοσ.

σημερα μπηκα λιγο στο war και ετυχε να κανουμε defend το shining way.8ελω να αναφερ8ω στο σημειο στο τελος που για 2-3 sec lagare τρελλα ο server και εσπασε το τανκ wall και μπηκαν οι destro στο Lord room.Hμουν πανω στις σκαλες και εκανα heal εκεινη την ωρα και ξαφνικα εφαγα ενα dot απο magus και αμεσως μετα ηταν destro πισω απο μενα.

Ενω καναμε καλο defend τελικα επεσε το fort απο ενα lag του server τη τελευταια στιγμη.

Δε με ενοχλει αν μπηκαν οι destro στην altdorf μετα απο αυτο, αλλα για ενα lag χασαμε το tick που 8α ηταν αρκετα μεγαλο γιατι ειχαν προηγη8ει 3 wipes.

Ενω υπαρχει περιορισμος απο τον server στα ατομα που ειναι σε μαχη στο fort δε δικαιολογειται μετα απο τοσους μηνες να υπαρχει ακομη lag στα fortress.

Φυσικα και μου αρεσει το WAR αλλα με ενοχλει το lag που υπαρχει.

Η υπο8εση στο WAR ειναι το κα8ε realm να μπει στην αντιπαλη capital και να φαει τον King.

Για να γινει αυτο εννοειτε οτι 8α υπαρχει πολυς κοσμος στο rvr απο τους επιτι8εμενους και απο τους defenders.Eδω ομως ερχεται το lag και στα μαμαει ολα.

Check2fire για εναν casual παικτη συμφωνω μαζι σου οτι το WAR ειναι το καλυτερο game γιατι οποτε και να μπεις οnline υπαρχει rvr.

Για τους καμμενους ομως δεν ειναι ετσι γιατι περα απο ενα rvr υπαρχουν και καποιοι στοχοι.

Τις προαλες οταν καναμε το push με 12 wb παιζαμε rvr απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι.Στοχος ηταν να μπουμε ic και να παμε stage 2 ktl.Κατα τις 3 το βραδυ ο server crashare,ενω ειχαμε ολα τα bo το ενα keep και πηγαιναμε για το δευτερο και να κλεδωσουμε την zone και μετο crasharisma μας πηγε 2 ωρες πισω.Το αποτελεσμα ηταν μετα να ξενερωσει ο κοσμος και οι περισσοτεροι να πανε για υπνο.

Παιζαμε 9 ωρες συνολο και στο finale δε καναμε τιποτα.

Δημοσ.

Μα σε αυτά τα game ο σκοπός και η διασκέδαση δεν είναι να φτάσεις στον στόχο αλλά όλη η πορεία μέχρι τον στόχο. Μην μου πεις ότι αυτές τις ώρες που έπαιζες δεν το ευχαριστήθηκες με τις κατά τόπους μάχες που γινόντουσαν και με την αμεσότητα που υπήρχε.

Σε όλα τα υπόλοιπα game για να φτιάξεις μια pvp κατάσταση πρέπει να περιμένεις με τις ώρες. Ξεχνάς στο gw με ραντεβού που τις περισσότερες φορές δεν ερχόταν ο κόσμος και με ώρες αναμονής στο hall για να μαζευτούν όλοι. Στο aoc για να δεις μαζικές μάχες έπρεπε να κάνεις την αρχή και να βαράς όποιον έβρισκες μπροστά σου και έπρεπε να κάνουν και μαζική εμφάνιση οι scum που τους μισούσαν όλοι. Και το πιο τραγικό όλα αυτά χωρίς σκοπό ούτε καν με pvp lvl..

Στο lotro το να αναφέρεις pvp μάλλον για αστείο μπορούσες να το πεις. Οσο καιρό ήμουνα στο game παρακαλούσα παιδιά από το guild να φτιάξουμε team και να μπαίναμε στην περιοχή αλλά μάταια μόνος μου τα έλεγα μόνος μου τα άκουγα.

Στο l2 μια από τα ίδια με το aoc λες και είναι αντιγραφή αυτά τα game. Κορεάτικο pvp δλδ όλα τα δέρνω όλα τα σφάζω με το lag στους official server που έπαιζα να είναι τραγικό ιδίως μέσα στις μεγάλες πόλεις.

Στο eve online για να πεις πάω για pvp έπρεπε να έχεις μάθει πρώτα όλα τα μυστικά της διαστημικης αεροναυτιλίας αλλά και να έχεις παίξει για μήνες να ανεβάσεις τα skill σου και πάλι χλωμό θα ήταν να κάνεις κάτι σοβαρό.

Γιαυτό ρωτάω πειτε μου ένα game που έχει pvp τουλάχιστον αξιόλογο. Το aion σίγουρα θα το αρχίσω και μάλλον μόνο για το pve του γιατί πάντα κόλαγα με τον σχεδιασμό των κόσμων της ncsoft. Πάντως από pvp είμαι σίγουρος ότι θα έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό. Στο gw που κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα πολύ καλό pvp σύστημα αυτοί που το φτιάξαν δεν είναι κάν κορεάτες και το studio είναι από πρώην μέλη της blizzard.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν παιζεις το game 10 ωρες κα8ημερινα περα απο το pew pew 8ες να κανεις και κατι παραπανω.Ε αυτο το παραπανω δε μας αφηνει να το κανουμε οταν στο ταδε zone ειναι full απο destro και orders wb.

Οσο για το lotro ειχε pvp κα8ημερινα.Μονο το δικο μας guild στην creep side ειχε κα8ηερινα online 3 wbs.

Για να πας στην rvr zone του lotro πρεπει να εισαι 40lvl και για να παιξεις pvp με αξιωσεις χωρις να σε farmaroun πρεπει να εισαι 50lvl.(μετα το expansion της moria πρεπει να εισαι 60 lvl).

Εσυ οταν σταματισες το lotro ησουν 30κατι lvl,φυσικα και δε μπορουσες να παιξεις εκει,και δεν εβρισκες και παρτυ γιατι ελαχιστοι τοτε ηταν 50lvl.

Το aion εχει το ιδιο pvp system με το guild wars.

Parties μεχρι 6 ατομα τα οποια στηριζονται σε team build με skills που δε μπορεις να τα spammareis συνεχεια,τα οποια parties παιζουν ολα μαζι σε μια τεραστια zone.

Aυτο που κανουν τωρα στο aion και ειναι σε test φαση ειναι tournaments τα party/guilds μεταξυ τους.

Το guilds wars,lineage,aion ειναι της ιδιας εταιριας της ncsoft δηλαδη.

Απο την blizzard ειχαν φυγει 3 ατομα και πηγαν στην ncsoft και μαζι με τους υπολοιπους κορεατες εφτιαξαν το guild wars

To aion χρησιμοπιει την crytec 2 engine για τα γραφικα του,ειναι η μηχανη που χρησιμοπει8ηκε για το expansion του crysis,χωρις αυτο να σημαινει πως το aion ειναι βαρυ παιχνιδι.

Καλο ειναι να ασχολη8εις αρκετα με ενα game και μετα να βγαλεις συμπερασματα

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

To aion χρησιμοπιει την crytec 2 engine για τα γραφικα του,ειναι η μηχανη που χρησιμοπει8ηκε για το expansion του crysis,χωρις αυτο να σημαινει πως το aion ειναι βαρυ παιχνιδι.

Την Cryengine 1 χρησιμοποιεί που χρησιμοποιήθηκε στο Farcry και όχι στο Crysis... Αυτό έλειπε κιόλας να βάζανε cryengine 2...

Δημοσ.
Την Cryengine 1 χρησιμοποιεί που χρησιμοποιήθηκε στο Farcry και όχι στο Crysis... Αυτό έλειπε κιόλας να βάζανε cryengine 2...

Νομίζω πως χρησιμοποιεί του UT3(απόσο θυμάμαι ήταν από τους πρώτους που πήραν την άδεια για τα mmo τους).

Ρε παιδιά παίζει να βάλουν κάνα recruit a friend πραγματάκι,όπως στον αμερικανικό; Έχω βάλει 4 φίλους στο game...ΝΑ πάρο κάνα δωράκι :P

Επίσης σήμερα που φτιάχναμε το account ενός,παρατηρησα ότι στον eltharion οι destro περνούν bonus rp επειδή είναι λιγότεροι.... Και ρωτάω τώρα εγώ... Είναι εντελώς νούμερα;

Δημοσ.

βρες τον κορεάτη... Εδώ μια φώτο από την arena net. Οι κορεάτες που μπορείς να δεις μέσα στον κόσμο είναι 2 αντε 3 μετα βίας :P

Team.jpg

Δημοσ.
Νομίζω πως χρησιμοποιεί του UT3(απόσο θυμάμαι ήταν από τους πρώτους που πήραν την άδεια για τα mmo τους).

Ρε παιδιά παίζει να βάλουν κάνα recruit a friend πραγματάκι,όπως στον αμερικανικό; Έχω βάλει 4 φίλους στο game...ΝΑ πάρο κάνα δωράκι :P

Επίσης σήμερα που φτιάχναμε το account ενός,παρατηρησα ότι στον eltharion οι destro περνούν bonus rp επειδή είναι λιγότεροι.... Και ρωτάω τώρα εγώ... Είναι εντελώς νούμερα;

αν αρχιζουν να φωναζουν και οι orders στα forums για unbalance server και κανουν delete τα subscription τοτε 8α βαλουν αστερακι και για τους orders.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ----------

βρες τον κορεάτη... Εδώ μια φώτο από την arena net. Οι κορεάτες που μπορείς να δεις μέσα στον κόσμο είναι 2 αντε 3 μετα βίας :P

Team.jpg

δλδ 8ες να πεις οτι οι υπολοιποι στην foto ηρ8αν απο την blizzard?

Oι εταιριες ειναι πλεον πολυε8νικες χωρις αυτο να σημαινει οτι ολος αυτος ο κοσμος στη foto ειναι developers ουτε οτι η βαση της ncsoft και ο προεδρος της δεν ειναι κορεατες.

Δημοσ.

Wikipedia:

Games Using CryEngine

* Far Cry (2004, Microsoft Windows) - Crytek, Ubisoft

* Far Cry Instincts (2005, Xbox) - Ubisoft Montreal, Ubisoft

* Far Cry Instincts: Evolution (2006, Xbox) - Ubisoft Montreal, Ubisoft

* Far Cry Instincts: Predator (2006, Xbox 360) - Ubisoft Montreal, Ubisoft

* Far Cry Vengeance (2006, Wii) - Ubisoft Montreal, Ubisoft

* Aion: Tower of Eternity (2008, Microsoft Windows) - NCsoft, NCsoft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...