koyiote Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ναι ξερω ειναι δυσκολο να πας stage 2 τωρα απλα ο στοχος μας ηταν τα warlord cresta σε πρωτη φαση και μετα να κανουμε contested την ic για 22 ωρες και απο κει και περα οσο παμε.Παντως απο το stage 2 και μετα εχει μονο pve. Το σαββατο βραδυ εγιναν πολυ καλες μαχες στο tm και πηραμε και ενα keep rank 5 απο τους nagaryth σε λιγοτερο απο 30 λεπτα παρολο που το εκαναν defend αρκετοι.Α λα8ος το keep τους το πηραμε στο black crag. Παντος ετσι οπως εχει γινει το game οποιος εχει το zerg εχει και το μαχαιρι. Eχει να πεσει lag στην necropolis με το pvp και pve που 8α γινετε εκει και μαλλον χλωμο το βλεπω να ειναι playable το dungeon τις πρωτες μερες τουλαχιστον. Χ8ες παλι φτασατε κοντα πρεπει να ειχατε 91vp στο τελος.Φενεται οτι ειναι 8εμα χρονου να πατε stage 2.
zoocra77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ξέρεις τι...φτάσαμε 95 σε κάποια φαση...Και τελειωναμε το 1 pq εμείς με καποιoυς από το ally μας(οπότε λογικά θα κλείδωνε) αλλά τσουκ έπεσε 89 :S..θέμα χρόνου γιατί έχουμε και άτομα για king.Θα δείξει... Πάντως εδώ απάντησε ένας gm: http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=generaldiscussionEN&thread.id=2941&view=by_date_ascending&page=2 One thing need to be clear; we're running a business here and GOA and Mythic are separate corporations. North American players are Mythic customers whereas European players are GOA customers who play Mythic's game. This bring with it lots of advantages but I'm the first to admit that for some players, such as the OP, this is not an ideal solution. That said, on a collective level, there is no ideal solution; WAR is too complex of a project to allow such a thing. Simply put; the current situation is a compromise fuelled by the wish to give our very best to European players.
koyiote Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 τελικα δε παιζετε αλλο το game. Eιμασταν black crag,ειχαμε παρει απο ενα fort το κα8ε realm και ειμασταν αρκετοι και απο τα 2 realms. Πολυ lag o κοσμος ξενερωσε και πηγαν premade scenario για καλυτερα αλλα μετα απο λιγο και εκει χαλια ηταν. Τελικα η goa μου εδωσε εναν ακομη λογο να δοκιμασω το aion beta (αν καταφερω και βγαλω ακρη με τον chinese client)
FocusX Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το lag ήταν ο κυριότερος λόγος που το παράτησα παρότι σαν game μου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό τον καιρό σκεφτόμουν να ξαναδοκιμάσω αλλά αν είναι μια από τα ίδια... ας το αφήσω καλύτερα.
koyiote Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 κοιτα το game στηριζεται στο zerg.Aυτη τη στιγμη οι destro εχουν 5-6 wb κα8ημερινα και παιζουν ολοι μαζι σαν big zerg.Το προβλημα ειναι οτι παρολο που οι orders εχουν αυτο τον κοσμο online κα8ημερινα οταν πανε rvr το παιχνιδι γινετε unplayble απο το lag.Οταν καμια φορα εχουμε παραπανω κοσμο ο server crasharei.
Vagolas Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Το lag ήταν ο κυριότερος λόγος που το παράτησα παρότι σαν game μου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό τον καιρό σκεφτόμουν να ξαναδοκιμάσω αλλά αν είναι μια από τα ίδια... ας το αφήσω καλύτερα. Και εγω για τον ιδιο λογο το παρατησα ειχε κατατησει αηδια το πραμα παρολα αυτα το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 καιρός να αρχίσεις να συνηθίζεις το κορεάτικο grinding Πάντως αυτό που γίνετε σε αυτό το game δεν πιστεύω να το δούμε πουθενά αλλού τουλάχιστον για αρκετό καιρό. Τέτοιες massive μάχες μόνο στο eve έχω διαβάσει ότι γίνονται αλλά και εκεί όχι αυτός ο χαμός που γίνετε όλη την ώρα. Οποτε και να μπεις στο game γίνετε μια συνεχής μαζική σφαγή. Λογικό είναι για μένα να έχει lag με τόσο κόσμο και δύσκολο να μπορέσουν να το φτιάξουν. Πότε θα δούμε τα νέα istance?
zoocra77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Νομίζω τέλη Μαιου με αρχες Ιουνίου το πολύ(κρίμα που έχω εξεταστική και δεν θα το χαρω πολύ). Πάντως όσο αφορά το λαγκ. Όντως έχει massive μάχες.Αρκετες των οποιων είναι πολύ ξεχωριστές και ενδιαφερον.Αλλά για μένα για αυτήν την κατασταση φταίει η εταιρια με τα οτι να ναι merges της.Λένε τώρα ότι θα βάλουν όρια και στα rvr ή κάτι τέτοιο.Μέγαλο fail πάντως στην Ευρώπη το game αν δεν αναβαθμίσουν τους σερβερ τους. Αν και εντάξει τρελό λαγκ έχει στις μαχες που βρίσκονται πάνω απο 400 άτομα και απο τις δύο πλευρες πράγμα και λογικό. Koyote ετσι όπως το βαλες βγάλτο δεν θα σου αρεσει.(Έτσι λένε..Εγω προσωπικά δεν θα το αγκίξω λόγω εταιρίας και grinding).Αν θες να δοκιμάσεις game δοκίμασε το Mortal Online( http://www.mortalonline.com/ )..έγω πάντως έκανα sign στη beta του και απο οτι εχω διαβασει πρεπει να λέει τρελά(στυλ darkfall).
koyiote Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αν βαλουν και οριο στο rvr τοτε τι να πω να πληρωνω ενα game και να μη μπορω να παιξω ουτε rvr επειδη ειναι full δε το κανω.Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να μην ανανεωσω την συνδρομη μου μεχρι το επομενο patch που λενε οτι 8α φτιαξουν το προβλημα με το lag. To aion το αρχισα και μεχρι τωρα μου αρεσει,οσο για το grinding αν υπαρχει εξαρταται απο το πως εννοεις grinding.Δλδ το aion εχει ελαχιστο pve και γενικα ευκολο pve και σε βοη8αει να πας 20 lvl να παρεις τα φτερα για να πας στην rvr περιοχη.Αν το grinding ειναι στο pvp δε με απασχολει κα8ολου γιατι 8α κανω κατι που 8α μου αρεσει. Chek2fire αν 8υμασαι το guild wars ειχε απειρο grinding στο pve με τους τιτλους που επρεπε να ξεκλειδωσεις.Ειχε και grinding στο pvp του,που για να παρεις renown pointς επρεπε να πας heroes ancent με team και να παιξεις με αλλο team και αν κερδιζες επαιρνες 1 renown point ,αν εχανες δεν επαιρνες τιποτα.Ενας high rank ειχε περιπου απο 1500-2500rp οποτε μπορεις να φανταστεις ποσο καψιμο ειχε πεσει.Οταν πηγαινες team arenas επαιρνες 1 gladiator point κα8ε 10 σερι νικες,αν εχανες στις 9 σερι νικες δεν επαιρνες τιποτα.Ειναι και αυτο ενα ειδος grinding. Μηπως 8υμασαι τι γινοταν και ακομα γινεται σε ΗΑ και TA? Το guild wars εχει πουλισει μεχρι τωρα 6.000.000 κοπιες. Αν κανεις login τωρα και δεις παιζουν 8000 guilds gvg και στο HA TA γινεται ο ιδιος χαμος που γινοταν και τοτε. 8ελω να πω πως το grinding δεν ειναι απαραιτητα κακο αν το παιχνιδι σου προσφερει ευχαριστιση να το παιζεις και δεις οτι η ωρα που παιρνας σε αυτο δε παει χαμενη και περνας ομορφα.
GabrielConnor Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 καιρός να αρχίσεις να συνηθίζεις το κορεάτικο grinding Όποιος λέει πως το Aion έχει καμιά σχέση με το παραδοσιακό MMO grinding αρχέτυπο των κορεατών, προφανώς δεν το έχει παίξει. Φιλικά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Όποιος λέει πως το Aion έχει καμιά σχέση με το παραδοσιακό MMO grinding αρχέτυπο των κορεατών, προφανώς δεν το έχει παίξει. Φιλικά Όλα έτσι ξεκινάνε και στο endgame δείχνει πάντα το αληθινό του πρόσωπο το κάθε ΜΜΟ...
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Όλα έτσι ξεκινάνε και στο endgame δείχνει πάντα το αληθινό του πρόσωπο το κάθε ΜΜΟ... Εχεις δικιο, αν δεν δεις το endgame δεν μπορεις να ξερεις... Αλλα τουλαχιστον μεχρι να φτασεις εκει δεν ειναι αυτη η αηδια του L2.
koyiote Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 γιατι σ'αρεσει το end game του war? Aπο το stage 2 και μετα ειναι μονο pve.
ksaplostra Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εγώ θα το παρατήσω πάντως μόλις λήξει η κάρτα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα