Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ που παίζω πάντως, μου αρέσει πολύ. Έχει χαβαλέ αν και πρέπει κάποια άτομα στην Destruction να γίνουν πιο ομαδικά, γιατί η Order είναι οργανωμένη και μας ρίχνει ξύλο, πάντως χθες το απόγευμα που ξύπνησαν μερικοί πήραμε το αίμα μας (και Keeps) πίσω. ;)

Mην ανησυχείς Ghost ήταν επειδή κοιμόμουν.Τωρά που ξύπνησα όμως .. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!!!

Ελπίζω μόνο να φτιάξει το ζητημα τα queues,μέχρι τώρα είναι το μοναδικό μειονέκτημα που έχω βρεί.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν πάση περίπτωση δεν είναι αυτό το θέμα μου, το μονο που θέλω να μάθω είναι πως είδατε το launch του παιχνιδιού και αν αξίζει να το πάρω τώρα ή να περιμένω.

Παρτο τωρα

Δημοσ.

παιδιά το patch που κατεβάζει είναι μεγάλο ?

είμαι πάνω σε 1 mbit γραμμή

Θα προλάβω να το δω σήμερα λέτε ?

Εdit τώρα είδα και τα νούμερα 822 mb δάκρυ αύριο το πρωί θα κατέβει

Δημοσ.

παιδια θελω βοηθεια.Εκανε κανεις το quest: THE CORRUPTION WITHIN???

Ψαχνω να βρω το bloodthorn εδω κ 4 ωρες χωρις επιτυχια....Αν ξερεις κανεις ας μου πει που ειναι pls...

Δημοσ.

thnks man!ολα οκ!το βρηκα!

Ωραιο το game τελικα σε γενικες γραμμες αλλα καθε φορα που προσπαθω να μπω μεσημερι η απογευμα πρεπει να περιμενω 1+ ωρα...Αυτο ειναι απλα απαραδεκτο...

Δημοσ.

Μάγκες noob question: Που στο διάολο μαθαίνεις proffecions? Ξέρω ότι είναι κάπου στα αρχικά lvls αλλά δε τα πήρα χαμπάρι, τώρα που είμαι lvl 12 είμαι στα Shadowlands...παίζει κάποιος trainer εκεί?

Αν όχι, πού μπορώ να τους βρώ χωρίς να χρειάζεται να ξαναπάω στα προηγούμενα areas?

Δημοσ.

Skia νομίζω βρισκετέ στο chapter 2.Εκεί έχει όλους τους trainer και πάς και τους μιλάς και μαθαίνεις το ανάλογο prof.Σε ποιό server είσαι ?

Δημοσ.

άλλη μια noob ερώτηση

είμαι lvl 5 high elf στο blighted isle

πως μπορώ να εμφανίσω το General Chat Channel

έτσι ώστε να μπορώ να μιλάω και να βλέπω

τι λένε οι άλλοι, όπως γίνετε στο wow .

Μόνο τους guards βλέπω τη λένε .

Στο wow η πολύ φλυαρία κουράζει αλλά και

η μουγγαμαρα είναι εξίσου σπαστική

edit

τελικά ωραίο το game ως τώρα που έχω δει

τα Public Quests Μαγεία

Δημοσ.

Φαινεται καλο το warr αλλα θα το σκεφτω καλα πριν το αγορασω οχι οπως εκανα με το αοκ κ εβαλα κ καρτα , και ουτε ενα μηνα δεν επαιξα :cry: .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απορια....για να παιξω χρειαζομαι μονο ενα αντιγραφο του παιχνιδιου και να εγραφω στο σιτε?(το αντιγραφο πειραζει αν δεν ειναι νομμιμο?)

edit

ακυρο,τελικα θελει cd-key.....

Επεξ/σία από Sadman
Δημοσ.

Ερωτήσεις μια και σκέφτομαι κάποια στιγμή στις επόμενες εβδομάδες να το κάνω install. Καταρχήν να ρωτήσω τον ghost τι λέει το game και τι εντυπώσεις του έχει αφήσει. Γνωρίζω ότι σίγουρα θα το έχει κάψει στο aoc μέσα σε μια βδομάδα είχε 70αρισει :P

Μετά σε ποιόν server έχουν μαζευτεί οι έλληνες και αν υπάρχει κάποιος pvp server. Τέλος μια και παίζω πάντα elementalist σε ποιά παράταξη να πάω? Και μαύρη μαγεία δεν με χαλάει αλλά με χαλάει να είμαι necro...

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εκανα ενα char σε ενα server στο παιχνιδι και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:αφου τον εφτασα σε καποιο επιπεδο ειπα να κοιταξω να κανω εναν αλλο char σε αλλο server.Οταν ομως φορτωνει το load screen το παιχνιδι δεν μου εμφανιζει τον πρωτο μου χαρακτηρα αλλα εχει κρατισει τον 2o server που ειπα να δοκιμασω.Πως γινεται να μου εμφανισει ξανα τον πρωτο χαρακτηρα για να παιξω?Περα απο αυτο στους servers δεν φαινεται σε ποιους εχω chars ετσι ωστε αν ειναι δυνατο να επιλεξω απο εκει.Δεν μπορω να βρω δηλαδη την επιλογη να εμφανιστει ο πρωτος μου χαρακτηρας.Απλα εχει κολησει στον 2ο server και στην λιστα με ολους τους αλλους.

BTW γινεται να βγει το policy που βγαζει στην αρχη του παιχνιδιου?Εχει γινει πολυ κουραστικο. :S

Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...