Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα paid transfers(αλλά θα ανοίξουν κάποτε που θα πάει)....

Από core σε pvp σερβερ δεν νομίζω πάντως να γίνει.Πάντως αν θες Destro ελα eltharion(pvp server) και σε περιμένει η καλύτερη ελληνική guild του game (mature, softcore ,organised και με τελεια ατμοσφαιρα :D ;) )

Koyote άστο το Aion είναι μια μούφα και μισή.Εκτός αν θες να πάιζεις υπτάμενο pvp εναντίον bots(φαντάσου στον beta οι μισοί παίκτες είναι μποτ).Ωραιο game αν θες πάντως φαίνεται ένα στο στυλ darkfall που θα βγεί(μου διαφεύγει το όνομα).

Πάντως σαν να ψιλοεφτιαξε το λαγκ μετά τα τελευταία πατς.Στο πρώτο φορτ σήμερα που είχαμε και οι δύο το καπ δεν πολυλάγκαρε καθώς και στην Άλντορφ.

Α και κάτι άλλο.Έρχετε μεγάλη κατρακύλα σε όλους τους σέρβερ για τους order(είδες αν μαθαίνεις να παίζεις μόνο και rof και ένας στους δύο order είναι bw??????).Αλλά λογικό....Οι περισσότεροι διαλέγουν τον ποιο imba char και αυτό που παίρνει το ποιο τρελό μπαφ (και δεν το λέω για τους bw που είχαν ρολάρει στην αρχή το κλας για διαφορους λόγους).Η αλήθεια είναι όμως πως οι περισσότεροι bw(ειδικά αυτοί που ένιωθαν), φτάσαν τρελά renown numbers όπως και πολλοί sorc(αν και το συστημα στους destro καθώς και το lore-fashion δεν τους πολυανέβασε)...Και θα δεις που τώρα θα γεμίσουμε σε σκουιγκια,wls,archmages και shamans.

Currently our best brains are thinking about strategy, how to stop the masses of destruction melee power without Rain of Fire. (No serious ideas so far).

by ninjagon....funny eh???? :P

p.s Κρίμα πάντως που το κλας είχε γινει 1 button mode γιατι ειναι αρκετά ενδιαφέρον και πολύ powerfull αν παιχτεί σωστά.Αν και θα περάσει καιρός μέχρι να μαθετε το κλας σας τωρα ποια :P

p.s. 2 τα τιμημένα vps στην αλντορφ, δεν ανεβαίνουν με την καμία ρε γμτο.Και θέλω να δω να δω τα υπόλοιπα stages.

p.s. 3 το endgame του war μέχρι χθες και μετά το 1.2.1 ήταν unplαyed λογω λαγκ κτλ.Θα δείξει αν το σημερινο ετυχε ή πέτυχε :P.Αν και βλέπω ασχολούνται πολύ με το νέο πατς.Ελπίζω να μας καταπλήξουν γιατί το game ποτε δεν έχασε τις προοπτικές του και σιγά σιγά χάνει κόσμο λόγω ανικανότητας μερικών να δουν μπροστά και να σχεδιάσουν σωστά τις κινησεις που κάνουν(βλέπε goa servers, merges,1.2 "balance" patch κτλ)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά ποτέ δεν έπαιζα fire rain bw και άς ήταν κάποτε τις μόδας... και φυσικά έπαιξα bw γιατί σε όλα τα mmorpg παίζω πάντα wizard και έχω και άλλο ένα κουσούρι.. Ποτέ δεν φτιάχνω δεύτερο char αλλά παίζω πάντα με τον wizard μου γιατί θεωρώ ότι οι υπόλοιπες class είναι μόνο για να δουλεύουν για τον wizard :D

Δημοσ.

O check2fire με ξερει πολλα χρονια,ειμαστε στο 3ο mmo που παιζουμε μαζι τωρα.

Σε ολα τα μμο που επαιζα σε αντι8εση με τον chek2fire εφτιαχνα ολα τα class που μπορουσα να φτιαξω και στα 2 τα realms.

Στο War εχω Βw,wh,wp,wl,kotbs,dok,we,magus,choppa.Παιζω απο το βετα τον αυγουστο,μπορει να μην εχω high rank class ακομα αλλα εχω αρκετα class μεταξυ 50-60rr.

Aν επαιζα ενα class 8α ημουν 80rr προ πολλου.Στον axe bite pass ημουν ο πρωτος dok lording στον server μετα απο ενα μηνα παιχνιδιου απο τη στιγμη που εκανε release το game.

Με τον bw επαιζα immolation path (aoe dots ,withering heat) και οσα points περισσευαν στο rof.

Oταν γυρισα το build σε rof και annihilate επαιζα με close quarters(κανεις 25% more dmg oταν o target ειναι σε 45 feet range και -25% dmg οταν ο target ειναι σε range μεγαλυτερου του 45 feet).Oπως καταλαβαινεις για να παιξεις αυτο το build πρεπει να εχεις pocket healer,1tank να σε κανει guard και να παιζεις παντα πολυ κοντα στους targets σου.Ειναι team build.

Φυσικα υπηρχαν και πολλοι bw που επαιζαν μονο με rof χωρις close quarters και κρυβονταν πισω απο βραχους και δεντρα και σπαμαραν rof.Oπως υπηρχαν και πολλοι sorcerer που καναν το ιδιο.

Το 8εμα μεταξυ destro και οrders ειναι το cc.disorient,aoe knockdown,pulling,root.

Δε ξερω γιατι αλλα το προνομιο του cc το εχουν μονο οι destro.

Disorient ειχαν και οι bw αλλα μετα το 1.2 patch εχουν 50% chance να κανουν desorient.

Aoe knockdown ουτε για πλακα μονο aoe knockback.

Η συνη8ης τακτικη απο destro ειναι οι chosen να κανουν charge και aoe knockback και οι sorcerer pos στο καπακι.

Ο κα8ε noob chosen μπορει να σπαμαρει aoe knockback απο το σπιτι του γιατι απο την αρχη του game το σκιλλ αυτο ειναι bugarismeno και αντι για 30feet που λεει μπορει να το κανει απο τα 150 feet,και οι sorc να σπαπαρουν pos.

O μονος τροπος για να σταματουσες αυτο ηταν το αοε του rof αλλα μετα το nerf αντε γεια.

Μηπως 8ες να μηλισουμε για το aoe του slayer που σε καμια περιπτωση δε φτανει το αοε του choppa? H για το αοε pulling του choppa που για ενα περιεργο λογο δεν το εχει ο slayer.

H mythic σε κα8ε patch φτιαχνει 1-2 imba classes αθτο ειναι γνωστο.Τωρα ερχεται η σειρα του squic,shaman,archmage,και στο επομενο patch 8a nerfaristoyn καποια αλλα classes και καποια αλλα 8a γινουν imba.

Kαι μιας και μιλαμε για imba το πιο imba class στο game ειναι ο dok στο dps path.

Το game οπως ειναι τωρα με το pos k rof να κανουν dmg μονο σε 9 ατομα το πολυ το να παρεις ενα keep/fort ειναι παιχνιδακι.Λιγο πιο δυσκολο 8α ειναι να παρεις ενα keep full upgrade αλλα πιο guild 8α δωσει τοσα gold για να το εξοπλισει δε ξερω.

Με το νεο συστημα μαλιστα στις capitals που δε μπορεις να διαλεξεις instance και δε μπορεις να μπεις σε scenario το να πας stage 2 ειναι πολυ δυσκολο πλεον οποτε βλεπω ολοι να αδιαφορουν για τις keep/fort fights και οι μαχες να μεταφερονται στο πρωτο stage στις capitals,μιας και το reward για το κα8ε realm σε περιπτωση που κανει defend η περασει το stage 2 ειναι τα invader cresta.

Περιμενω να δω πως 8α ειναι το νεο dungeon στην rvr zone που ετοιμαζουν.

Στο lotro υπηρχε ενα τετιου ειδους dungeon σε rvr zone και εμπαινε οποιο realm ελεγχε την περιοχη.

Το 8εμα ειναι οτι αν η περιοχη ελεγχεται απο τους orders κανεις δε 8α κατσει εξω να φυλαει τη περιοχη ολοι 8α μπουνε μεσα να φαρμαρουν sets.Oποτε οι destro 8α παρουν την περιοχη πισω και με τη σειρα τους 8α μπουν μεσα να φαρμαρουν sets και να σκοτοσουν οποιον order βρουν μεσα.

Tωρα αν το dungeon ειναι σαν το lost vale που πρεπει να φας με την σειρα καποια bosses για να φτασεις στο τελευταιο δε νομιζω καπιο realm να τα καταφερει χωρις να μη δεχτει flank απο το αντιπαλο realm που 8α εχει παρει τον ελεχγο της περιοχης πισω και 8α εχει μπει στο dungeon,εκτος και αν δωσουν καποιο cooldown για τον ελεγχο της περιοχης.

Η αλλη πι8ανοτητα ειναι να το κανουν σαν το lotro δλδ το dungeon να ειναι σε στυλ bastion stairs και να φαρμαρεις οποιο boss γουσταρεις αλλα εκει 8α ειναι βαρετο γιατι ολοι 8α κανουν camp τα boss spawn και αν δεν εχεις καποιο μεγαλο group 8α ειναι δυσκολο να κανεις aggro το boss.Παλι με επιασε η πολυλογια lol

Tεσπα 8α δουμε πως 8α γινει.

Δημοσ.
Το 8εμα μεταξυ destro και οrders ειναι το cc.disorient,aoe knockdown,pulling,root.

Δε ξερω γιατι αλλα το προνομιο του cc το εχουν μονο οι destro.

hehe και να φανταστείς ότι πριν το 1.2 λέγαμε το ίδιο :P...Βασικά από ότι έχω καταλάβει γκρινιάζουμε για τα ίδια πράγματα και ίσως αλλάζουνε τις ισσοροπίες επίτηδες για να δούνε end game όλοι και να αλλάζουνε οι ισσοροπιες με αυτό τον σκοπό.

Πάντως αν δεις αντικειμενικά τα πράγματα το balance των char έφτιαξε στο 1.2(αν εξαιρεσεις wh που έγινε πολύ καλύτερος του we και ο choppa πολυ καλύτερος του slayer.Θα έλεγα και για bw και sorc αλλά τώρα ποιά δεν έχω δει κανένα να παίζει σωστά.Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις).Πάντως ο Choppa δεν υπάρχει και οι περισσότεροι we το γύρισαν σε τέτοιο.

Kαι μιας και μιλαμε για imba το πιο imba class στο game ειναι ο dok στο dps path.

Κρίμα που δεν το παίζουνε πολλοί.Ίσως λόγω του ότι θες invader για να το παίξεις σωστά.Ίσως και λόγω έλλειψης healer Πάντως πριν το 1.2 ήταν wp φοβερος healer και dok καλύτερος dmg dealer.Βέβαια αυτό ισσορόπισε ;).Και να σας πω την αλήθεια δεν θα με έβλεπα να έχω άλλο main αν και στην αρχή ξεκίνησα με sorcerer,αλλά την βαρέθηκα αμέσως(και εγώ στα περισσότερα games wizard είχα :P).Βασικά οι dok wp αυτοί τη στιγμή είναι οι καλύτεροι healer για εμένα(όχι μόνο λόγω του heal που κάνουν).

Και για τέλος.Αυτό που ακούγεται είναι ότι καθε μισάωρο θα αλλάζει η κατοχή του instance ανάλογα με το rvr που παίζεται σε μια περιοχή.Οπότε αν π.χ. είναι οι order μέσα στπ instance και στο μισάωρο το κερδίσουμε εμείς τότε θα μπαίνουμε και θα γίνεται ΚΟΛΑΣΗ :P.Θα δείξει.....Πάντως από ότι έχω διαβάσει στα forums από άτομα που έπαιζαν daoc,το αντίστοιχο darkness fall ήταν ότι καλύτερο είχε το game.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ----------

btw κολογλύφτες :P

A week ago, we implemented Patch 1.2.1 on the European servers and with it, many anticipated improvements and additions to the game. However, and unfortunately, this patch caused a decrease in server stability, causing significant issues with performance and in rare cases even character rollbacks. These issues was quickly addressed by Mythic but to implement the fixes we had to bring down our servers during prime time, something we normally avoid.

We know how frustrating these events have been for our players and as a token of this we’ve already attributed a free day to all active European accounts. However, we’d also like to give you a more tangible compensation; starting this afternoon and running throughout the weekend all European servers will enjoy a flat 20% bonus to Experience and Renown gain!

What are you waiting for? Log in, make WAR and don’t miss the ongoing Live Event “Beyond the Sands”!

WAAAAAGH!!

Δημοσ.

το 8εμα με τα nerf επρεπε να ειναι ως εξης.Αντι να nerfaroyn το σκιλλ να δινουν το ιδιο και στο αλλο realm.ετσι δε 8α ξενερωνε ο κοσμος και 8α ηταν balance.

Παντος στο WAR παιζει και ενα αλλο ειδος nerf που δεν εχει να κανει με το πιο skill ειναι op αλλα με το πιο realm 8ελουν να προστατεψουν.Στην αρχη ηταν οι destro περισοτεροι οποτε τους nerfaran λιγο και εκαναν op καποια class απο orders ωστε να γυρισει ο κομσος πισω.Αργοτερα nerfaran τους orders για τον ιδιο λογο,και το παιχνιδι 8α πηγαινει ετσι σε κα8ε νεο patch.Θα μιλαμε για order patch και destro patch απο δω και περα.

Φτιαξαν και τα bugged books δε ξερω αν υπηρχαν bugged chalice.Απο τα books υπηρχαν 2 που εδιναν διπλάσια righteous fury.πχ το blue εδινε +18 και το Purple που ειχε ο galliano εδινε +24.

Εδω εχω ενα score σε σεναριο με τον orison με blue bugged book

http://bayimg.com/eapoPaaBD%20011.

Eδω σε ενα scenario οπου ο flaming βαραγε ενα buggarismeno champion την ωρα που καναμε camp στην βαση σας.

http://bayimg.com/eapoOAabd 010

Δημοσ.
Πάντως αν θες Destro ελα eltharion(pvp server) και σε περιμένει η καλύτερη ελληνική guild του game (mature, softcore ,organised και με τελεια ατμοσφαιρα :D ;) )

ρε συ δεν κανονίζεις για μένα να μπω στους necrosis?;) γτ εφαγα πόρτα λόγω χαμηλού lvl:(

Δημοσ.
ρε συ δεν κανονίζεις για μένα να μπω στους necrosis?;) γτ εφαγα πόρτα λόγω χαμηλού lvl:(

Αν είσαι πάνω από 25 lvl κάτι θα κανουμε και για σένα :P

Άντε ανέβα asap ;)

Δημοσ.

lol 10 είμαι. είχα order μέχρι προχτές αλλά έφαγα ένα σκάλωμα με πόσο "λίγους" έχουν τα elves και ειδικά τον shadow warrior μου και έκανα wipe και restart με DOK

Δημοσ.
lol 10 είμαι. είχα order μέχρι προχτές αλλά έφαγα ένα σκάλωμα με πόσο "λίγους" έχουν τα elves και ειδικά τον shadow warrior μου και έκανα wipe και restart με DOK

hatori προδοτη 8α πας στους destro? :P

Δημοσ.
hatori προδοτη 8α πας στους destro? :P

χαχα η σκοτεινή μου φύση τελικά επικράτησε:devil:

μην ξεχνάς ότι καταβάση είμαι ένας boa sin :P

btw άλλαξα account γτ εκείνο ήταν outdated :P

Δημοσ.
χαχα η σκοτεινή μου φύση τελικά επικράτησε:devil:

μην ξεχνάς ότι καταβάση είμαι ένας boa sin :P

btw άλλαξα account γτ εκείνο ήταν outdated :P

Παντως δεν εχεις και αδικο και μενα μαρεσουν περισσοτερο οι dark elf απο τα high elf στο war,και οχι μονο.Μ'αρεσει ο chosen σε εμφανιση απο οποιοδηποτε order tank,η witch elf τα σπαει ακομα και ο squic εχει πιο πολυ φαση απο τον ξενερωτο shadow warrior.

Δημοσ.

ΑΑΑχχχχ στο τσακ για stage 2.......

βασικά έχει βελτιωθεί το λαγκ στις πόλεις και στα φορτ αλλά και πάλι μερικές φορές είναι unplayed.

Δημοσ.
ΑΑΑχχχχ στο τσακ για stage 2.......

βασικά έχει βελτιωθεί το λαγκ στις πόλεις και στα φορτ αλλά και πάλι μερικές φορές είναι unplayed.

ναι τι να σου πω,σαββατο βραδυ οταν σκασαμε με 12 wb στο tm επειδη το caledor και το reikland ηταν κλειδωμενα και δεν ειχε μεινει αλλη zone ελευ8ερη να παμε ο server crashare.

Kριμα γιατι ηταν οργανωμενο attack απο 12 guilds και ειχαμε στοχο το βασιλια.Αυτο το dc μας πηγε 2 ωρες πισω.

Απο τοτε που φαγαμε τον king 2 φορες που παιξαμε οργανομενα ολα τα guilds ο server crashare.

Παντος εχουν δουλεια να κανουν ακομα με το lag.Zoocra δε βλεπεις lag το τελευταιο καιρο γιατι δεν πανε οι orders να παιξουν rvr.Κα8ε φορα που μπαινετε στην altdorf το πολυ να κανουν defend στις zones 2-3 order wb.Eκει ναι δεν εχει lag αλλα ο κοσμος των order δεν ειναι μονο αυτοι.

Οταν μαζευομαστε ολοι το game ειναι unplayable και ο server crasharei.

Δημοσ.

Εντάξει με τόσο κόσμο που ξύπνησε απο μας χλωμό να πηγαίνατε stage 3 αλλά u never know ;)....Nice try though

Πάντως χθες το βράδυ πάλι για λίγο δεν πήγαμε stage 2 :S

A και μάλλον το lag δεν φτιαχτηκε καθόλου...Παραλίγο να πέσει ο σερβερ 2-3 φορές στην βραδινή έφοδο στις περιοχές.Θελουν upgrade οι σερβερ ρεεεεεεεεεεεε...Ξυπνάτε οι τις GOA...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...