Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είχαμε φοβερά προβλήματα με τους server. Μια στη altdorf που μας πέταξε ομαδικά έξω και μια στην reikland αργότερα που και εκεί κράσαρε ο server μας πέταξε έξω και για 10 λεπτά μετά δεν μπορούσες να κάνεις login. Το lag φυσικά ήταν τελείως απαράδεκτο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά η goa τα έχει κάνει θάλασσα.

Είναι νομίζω και λόγο της μαζικότητας που υπάρχει στο game. Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να γυρνάνε πίσω αρκετοί που είχαν φύγει από το game και λόγο του merge να γίνετε αυτό το χάλι. Δεν δικαιολογήτε αλλιώς αυτή η μαζικότητα σε παίχτες που βλέπουμε την τελευταία βδομάδα. Και εδώ τα screenshoot της ημέρας

Εδώ μετά το κρασάρισμα του server στην altdorf και περιμέναμε μετά να μπούμε ξανά μέσα

dionissos061.th.jpg

και εδώ πριν το κρασάρισμα του server στην reikland στο north keep

dionissos062.th.jpg

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι νομίζω και λόγο της μαζικότητας που υπάρχει στο game. Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να γυρνάνε πίσω αρκετοί που είχαν φύγει από το game και λόγο του merge να γίνετε αυτό το χάλι. Δεν δικαιολογήτε αλλιώς αυτή η μαζικότητα σε παίχτες που βλέπουμε την τελευταία βδομάδα. Και εδώ τα screenshoot της ημέρας

Πιστευω πως οταν φαγαμε τον destro king και μετα οι destro 8ελουν εκδικιση.Κατα καιρους μαζευοταν online ολοι μαζι,αλλα δε παιζαν κα8ε μερα.Αυτος ο κοσμος υπηρχε στον server αλλα για καποιο λογο που δε γνωριζω δεν παιζαν rvr στο t4.

Αλωστε εγω ημουν που φωναζα στο φορυμ εδω οτι αυτος ο server ειναι balance.

To 8εμα ειναι πως ηταν κανονισμενο μια βδομαδα πριν,να επιτε8ουν οργανομενα οι Orders στην ic και αυτη τη φορα να μη farmaroun invaders αλλα να προχωρισουν στο stage 2 stage 3 και οσο παει γτ μετα το patch 8α αλαζε ο τροπος που 8α λειτουργουσαν τα instance μεσα στην ic και 8α ηταν δυσκολοτερο να πας stage 2.

Tωρα λοιπον ολοι οι destro ειναι οnline και περιπου οι μισοι και λιγο παραπανω orders ο server σερνεται,να δεις τι εχει να γινει οταν επιστρεψουν ολοι οι orders.

Δημοσ.

Δυστηχώς το βράδι οι destro κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο stage και να μας κλειδώσουν την altdorf. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μέχρι τώρα πάντως αυτοί αν δεν φάνε τον king δε ησυχάζουν.

Δημοσ.
Δυστηχώς το βράδι οι destro κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο stage και να μας κλειδώσουν την altdorf. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μέχρι τώρα πάντως αυτοί αν δεν φάνε τον king δε ησυχάζουν.

Nαι τωρα μπηκα και ειδα οτι εχουμε 3 stars αλλα απο οτι φενεται δε προχωρισαν stage 4.

Αντε να φανε τον king να δουν την γλυκα.Κατα την γνωμη μου το παιχνιδι μετα το stage 2 ειναι βαρετο για ολους οσους τους ενδιαφερει το pvp μονο.

Ισως δε 8α επρεπε να ηταν ετσι.

Στο lotro που επαιζα το rvr του ειχε μονο μια περιοχη με 3 keeps και 2 μικροτερα camps και renown επαιρνες μονο οταν εκανες kill αλλον παικτη και για 2 χρονια που ημουν εκει κα8ημερινα απο τις 3 το μεσσημερι μεχρι αργα το βραδυ το rvr του ηταν πολυ εντονο.

8ελω να πω πως οι περισσοτεροι ηρ8αμε στο war μονο για το rvr του και αν 8ελαμε pve 8α παιζαμε αλλο game.

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις που ειναι το trail of bones chapter 1 στην altdorf?

BTW αυτο το event φενεται να εχει ενδιαφερον γιατι μερικα απο τα quest του ειναι σε rvr περιοχες και ειναι στις ιδιες περιοχες και τα ιδια quests και για τα 2 realm οποτε το rvr ειναι δεδομενο.Σημερα το πρωι ειμασταν 1wb orders vs 1 wb destro στο thunder mountain και προσπα8ουσαμε ολοι να κανουμε το event

Δημοσ.

Ουυυυ.....Γίνεται χαμός και εγώ έλειπα...Τώρα που γύρισα όμως, παρακαλατε μην μπουμε stage 3 :P

Btw Χρονια πολλά στους warhammιστες του φόρουμ.

Cya inside

Δημοσ.

Ναι και τις 2 και κάτι ώρες....Full server lag.Πρεπει να το φτιαξουν...(βασικά δεν μπορουσα να healaro χωρίς se αφου δεν γεμιζε η μπάρα με την καμία).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφυγα στο μισαωρο,ουτε και εγω μπορουσα να κανω heal,πολλες φορες ετρωγα dmg απο αορατους,το παρτυ μου ενω ειχε full hp στο add on μου ξαφνικα πε8ενε και κατι τετοια τρελλα.Προσπα8ησαμε να μπουμε σε σεναριο μηπως και ειναι καλυτερα αλλα δε μπορουσαμε να κανουμε que.Tα καταργησαν τα σεναριο μεσα στις capital? Γιατι ουτε και στην altdorf προχ8ες μπορουσαμε να μπουμε.

Τεσπα πιο καλα το διασκεδασα σημερα στο ΤΜ με το event και το pew pew παρα στην ic.

Kατι πρεπει να κανουν γτ ο κοσμος αρχισε να ξενερωνει.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Σήμερα έβαλα το trial να δώ τι παίζει, καλούτσικο φαίνεται..έχετε να προτείνετε κανέναν καλό server?

Δημοσ.
Σήμερα έβαλα το trial να δώ τι παίζει, καλούτσικο φαίνεται..έχετε να προτείνετε κανέναν καλό server?

οπου 8ες εκτος απο τον eltharion,αλλος ενας αν ερ8ει πιστευω 8α πεσει ο server και δε 8α σηκω8ει ποτε ξανα lol.

Btw οι exodus παιζουν το beta του aion και μεις ψαχνουμε να βρουμε κανα beta key

Δημοσ.

Μετά το trial γνωρίζει κανέναν άν μπορώ να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου σε όποιον server θέλω (US - EU)?

Δημοσ.
οπου 8ες εκτος απο τον eltharion,αλλος ενας αν ερ8ει πιστευω 8α πεσει ο server και δε 8α σηκω8ει ποτε ξανα lol.

Btw οι exodus παιζουν το beta του aion και μεις ψαχνουμε να βρουμε κανα beta key

στο site blackorkdown.com μου φαίνεται έχει οδηγίες για το πως και τι απαιτείται για την beta(κινεζικη)Εγώ προσπάθησα αλλα μια δεν δούλευαν κάτι download link,μια έσπαγα το κεφάλι μου με τα κινεζικα και το παράτησα,άμα βγάλετε άκρη εσείς πείτε κι εμενα :D

Επίσης κάτι είδα στα σχόλια ότι δίνεις 10$ για 100 ώρες πρόσβασης στην beta..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...