Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο official site τους έχει..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

Μόλις είδα μερικές από τις αλλαγές που έφερε το σημερινό 1.2.1 patch. Αν και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα καθώς ακόμα δεν έχουν βγεί τα release notes πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακά όσα είδα.

Καταρχήν πλέον όλα τα set armor μπορείς να τα αγοράσεις από το guild hall!!!

Μιλάμε τα πάντα από conqueror μέχρι warlord... Aπό τι κατάλαβα τα αγοράζεις με tokens που θα παίρνεις από το rvr αλλά δεν ξέρω αν αυτή η δυνατότητα προστέθηκε με το σημερινό patch.

Μεγάλη βελτίωση έγινε και στο guild παράθυρο και νομίζω κάτι ανάλογα προσεγμένο μόνο στο guild wars μπορείς να βρείς.

Από τι φένετε έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με αυτό το patch.

Δημοσ.
Στο official site τους έχει..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

Μόλις είδα μερικές από τις αλλαγές που έφερε το σημερινό 1.2.1 patch. Αν και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα καθώς ακόμα δεν έχουν βγεί τα release notes πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακά όσα είδα.

Καταρχήν πλέον όλα τα set armor μπορείς να τα αγοράσεις από το guild hall!!!

Μιλάμε τα πάντα από conqueror μέχρι warlord... Aπό τι κατάλαβα τα αγοράζεις με tokens που θα παίρνεις από το rvr αλλά δεν ξέρω αν αυτή η δυνατότητα προστέθηκε με το σημερινό patch.

Μεγάλη βελτίωση έγινε και στο guild παράθυρο και νομίζω κάτι ανάλογα προσεγμένο μόνο στο guild wars μπορείς να βρείς.

Από τι φένετε έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με αυτό το patch.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ARMOUR ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!!!!!!!

Ποπό ότι πρέπει μου έκατσε μετά το χθεσινό pull/powerllevel που έκανα και 40ισα!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πείτε μια ρε παιδιά για core servers, ποιός είναι active και ωραίος;

Δημοσ.

Είναι θέμα των server νομίζω. Και το μεσημέρι που είχα μπει ειχα διάφορα θέματα όπως χάνοντας οι npc η κόλαγα σε ορισμένα μέρη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:08 ----------

Αυτό που έγινε σήμερα το βράδι δεν το έχω ξαναδεί αυτούς τους μήνες που παίζω το game καθημερινά. Τις τελευταίες μέρες οι destro έχουν λυσάξει να μπουν altdorf εδώ στον edltharion αλλά σήμερα αυτή την μαζικότητα δεν την έχω ξαναδεί. Αφού οι destro πήραν το fort στο shining way μετά η μάχες μεταφέρθηκαν στην reikland όπου μόνο σαν έπος μπορείς να τις χαρακτηρίσεις.

Μιλάμε οι derstro μας βαράγανε από όλες τις μεριές και ενώ είχαμε λάο αυτήν την μαζικότητα και το πλήθος δεν μπορούσες να το αντιμετωπίσεις με τίποτα. Εχώ βγάλει κάποιες φώτο αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί κόσμο μιλάμε...

dionissos055.th.jpg

dionissos056.th.jpg

Για το patch τώρα εδώ μπορείτε να δείτε τα release notes

http://img.war-europe.com/syndic_img/news/patches/Patch1_2_1_en.html

τώρα πλέον σε κάθε rvr μπορείς να συκώσεις από τν αντίπαλο κάποιο medallion που μετά μπορείς να τα κάνεις set armor αγοράζοντας τα από sigmar hammer. Εκεί μπορείς να βρεις όλα τα set ακόμα και τα mythic.

To θέμα όμως είναι ότι είναι πανδήσκολο να μαζέψεις τα 200+ medallion που θέλει για να αγοράσεις την armor και πρέπει να καεις στο rvr Νομίζω ότι πιο εύκολα θα σου έρθει γενικά να πάς σε κάποιο instance και να σου πέσει.

Δημοσ.

Άσε κι εγώ ξενέρωσα μόλις είδα τους αριθμούς που απαιτούνται..

Χθες όντως έγινε πανικός! Πάντως νομίζω ότι περισσότερο από το κώλυμα δεν μπόρεσαν να μας κερδίσουν παρα λόγω εφαρμοζομενων τακτικών. :D

Από τότε που έπεσε η xaoupoli παίζει να έχουνε τρελαθεί!

Δημοσ.

Την έκανα απο το game κατά της 4 το πρωι και γινόταν χαμός από destro. Λογικά χθες πρέπει να μπήκαν στην latdorf νωρις το πρωι..

Δημοσ.

Βγήκε ένα patch που διόρθωνε όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν.

We’re aware of several issues related to the 1.2.1 patch, especially related to stability. Mythic and GOA are currently working together to provide you with a small hotfix patch as soon as possible in order to resolve these issues.

We thank you for your patience and understanding and we’ll keep you updated on the situation here.

Update 20:00 CEST: We will be bringing Eltharion, Karak-Norn and Karak-Azgal down for emergency maintenance. We plan to bring them back online around 20:45 CEST. We apologise for the inconvenience and the short notice.

Update 22.15 CEST: In order to solve the stability issues and the rare rollback problems experienced by some players after the 1.2.1 patch, we're currently undergoing an emergency maintenance. This maintenance will last for about one hour.

We understand the inconvenience caused by an evening maintenance, but we received this important update from Mythic this evening and we prefer to apply it as soon as possible. Obviously we’ll be adding 1 day of free game time to every active account.

We sincerely thank you for your understanding and we'll keep you updated throughout the maintenance.

Update 23.30 CEST: The servers are now back online, thank you for your patience.

Χθές πάντως για άλλη μια φορά γίνανε φοβερές μάχες σε kv. Σε κάποια φάση είχε τόσο πολύ κόσμο που από κάποια στιγμή όποιος προσπαθούσε να έρθει τον πέταγε πάλι πίσω. Η περιοχή είναι φουλάρει και ήταν κλειστή.

Λογικό ήταν καθώς είχαμε πάρει από ένα fort και εμείς και οι destro και όλο το παιχνίδι είχε πέσει πάνω στην kv. Κάναμε πάντως ένα φοβερό defend στο north keep και καταφέραμε να τους διαλύσουμε όταν φτάσανε στο lord room.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ----------

Ωραίο αυτό για όποιον θέλει να επιστρέψει στο game :P

backinwarapril09.png

Δημοσ.

Mπηκα με bw για να δω τις αλαγες στo aggro του rof.Ημουν σε ενα fort μαζι με αλλους bw και τις περισσοτερες φορες το rof μου δεν εκανε dmg γιατι καποιοι αλλοι bw ειχαν τους ιδιους targets με μενα.Ενιωσα στην κυριολεξια σαν γλαστρα.Ειτε ημουν εκει ειτε οχι ηταν το ιδιο.

Το ιδιο λογικα πρεπει να συμβαινει και με την sorcerer.8α μπω αργοτερα με την sorc μου να δω.

Κριμα γιατι αλαζουν τα δεδομενα και δε δινεται η δυνατοτητα σε αυτους που ειναι λιγοτεροι να κανουν defend.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...