koyiote Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Kαι εγω ξενερωσα σημερα οχι για την altdorf αλλα με τους exodus και τους bohemia και εκανα log off και πηγα για καφε. Οταν ακομα ειμασταν στην kadrin valey οταν επιτε8ικαμε για πρωτη φορα στο south keep και ενω ειμασταν στην main gate ειχαμε αφησει τους exodus και bohemia να φυλανε την postern door μη μας κανετε flank.Kαι σηκω8ηκαν και εφυγαν για να πανε να παρουν το defensive boon.Bγηκατε απο την postern door και μας κανατε wipe.Aπο τοτε και υστερα αρχισε ενας τσακωμος στο region chat και μετα απο καμια ωρα δεν τους αντεξα αλλο και ειπα δε παει να μαμη8ει και η altdorf αντε γεια παω για καφε. Ο bw κανει το ιδιο aoe που κανουν και οι sorcerer και στο επομενο patch 8α nerfaristei το aoe και των 2.Οι sorcerer εχουν ενα tactic το triumphant blasting το οποιο λειπει απο τους bw και κα8ε φορα που κανουν ενα destruction skill και κανουν crit(κα8ολου δυσκολο οταν παιζουν με 100 dark magic) κανουν knockback τους orders. Προσωπικα δεν εχω προβλημα και μακαρι να πηγενατε στο stage 2 για μενα το αξιζατε δεν ειμαι fun των order ειμαι fun του rvr. Tα capital siege τα βαριεμαι και ιδιως τα stage 2 και μετα.βασικα ενα ring 8ελω απο purple bag οταν επιτε8ομαστε στην ic αν το παρω ποτε μην τον ειδατε τον παναη ξανα σε capital siege:-) Παντως πολλοι order απο τοτε που πηγαμε stage 3 εχουν ξενερωσει με το end game και δε βλεπω μεγαλη προ8υμια να μπουν στην ic,και προχ8ες που μπηκαμε παλι δεν ειδα κανεναν προ8υμο να παμε stage 2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:19 ---------- Καλά οι της GOA είναι τόσο βλάκες?Αφου δεν σηκώνει ο server τόσα άτομα τι το κάνετε το merge????Ερευνα δεν κανανε?Έλεος δλδ... Δεν ειναι το προβλημα μονο στον eltharion με το lag πιστευω.Οταν κανεις login 8α δεις οτι ο population ειναι med-med,οπως ειναι και σε μερικους αλλους servers αλλα υπαρχουν και 2-3 server με population high-high,φαντασου εκει τι πρεπει να γινεται. Το τραγελαφικο ειναι στα fort siege οπου επιτρεπουν να ειναι 200 ατομα max αλλα αυτο δε σημαινει 100 orders 100 destro αλλα οποιος προλαβει και πολλες φορες οταν οι orders εχουν πραγματι πολυ κοσμο online αφηνουν τα αλλα wb s να κλειδωσουν την zone και bazoyn 3-4 wb κοντα στο fort οποτε μολις κλειδωσει η zone να καπαροσουν τα slots. Στο τελευταιο siege στο chaos wastes προχ8ες οι destro εκαναν το ιδιο και περιμεναν τους order μεσα στο fort αλλα για κακη τους τυχη o server crashare και εκανε reboot και ετσι οι orders καταφεραν και πηγαν πρωτοι και στην ουσια πηραν το fort με ελαχιστους destro να το κανουν defend
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ωρές ώρες νομίζω ότι εδώ στους order καίμε κάρβουνο. Σήμερα ενώ είχαμε πάρει το fort στο the maw η μάχη μεταφέρθηκε στο dragonwake. Εκεί αρχικά οι destro είχαν λαό και μας είχαν σκίσει. Γρήγορα όμως μαζευτήκαμε δύο full wb μαζί με κόσμο που ήταν εκτός. Και ενώ είχαμε πάρει όλα τα σημεία στο χάρτη και είχε μείνει μόνο το east keep και το ag έγινε η μλκ του αιώνα. Μιλάμε θα πρέπει να πάρουμε βραβείο στατηγικής βλακείας με αυτήν την κίνηση. Αρχικά πήγαμε στην πύλη του keep και εκεί που νομίζαμε ότι είμαστε για το keep ξαφνικά φεύγουν οι περισσότεροι και πάνε ag. Φυσικά οι dest βγήκαν έξω θέρισαν εμάς που μείναμε πίσω και μετά πιάσαν και τους υπόλοιπους με την ησυχία τους... Τι να πεις..
koyiote Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ωρές ώρες νομίζω ότι εδώ στους order καίμε κάρβουνο. Σήμερα ενώ είχαμε πάρει το fort στο the maw η μάχη μεταφέρθηκε στο dragonwake. Εκεί αρχικά οι destro είχαν λαό και μας είχαν σκίσει.Γρήγορα όμως μαζευτήκαμε δύο full wb μαζί με κόσμο που ήταν εκτός. Και ενώ είχαμε πάρει όλα τα σημεία στο χάρτη και είχε μείνει μόνο το east keep και το ag έγινε η μλκ του αιώνα. Μιλάμε θα πρέπει να πάρουμε βραβείο στατηγικής βλακείας με αυτήν την κίνηση. Αρχικά πήγαμε στην πύλη του keep και εκεί που νομίζαμε ότι είμαστε για το keep ξαφνικά φεύγουν οι περισσότεροι και πάνε ag. Φυσικά οι dest βγήκαν έξω θέρισαν εμάς που μείναμε πίσω και μετά πιάσαν και τους υπόλοιπους με την ησυχία τους... Τι να πεις.. Υπαρχει αδιαφορια μεγαλη στο να κλειδωσουν τις περιοχες.Μιλησα τις προαλες με τον leader του μεγαλυτερου alliance των order και δε 8ελουν να μπαινουν στην ic συνεχεια γιατι φοβουνται λεει μην παρατησουν οι destro το παιχνιδι. Πιστευω κανεις δε σταματαει το παιχνιδι απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι destro ειναι 60+rr. Kαι στο φιναλε οι destro εχουν κοσμο σε αυτο το server αλλο αν δεν ειναι online συνεχεια.Για παραδειγμα χ8ες βραδυ οταν μπηκαν στην altdorf ειχαν 48 ατομα σε κα8ε instance,και τα 6 instance ηταν full απο destro δλδ μιλαμε για 300 destro χ8ες βραδυ στην altdorf.300 destro ειναι 12 wb για να μη λεμε δλδ οτι ο server ειναι unbalance. BTW το cof δεν επεφτε χ8ες με 5 wb να το κανουν defend,και κατι πρεπει να γινει με το tactic των sorcerer δε γινετε να κανουν τανκ οι sorcerer την main gate του inner keep με το αοε knock back,η να nerfaristei το tactic η να μεγαλωσουν το immunity οταν γινεσαι knockback. Oι choppa εχουν ενα pulling skill στο 40 lvl ιδιο με τους marauder με τη διαφορα οτι ειναι για 30 feet και εχει 10 sec cd που ολος περιεργως οι slayer δε το εχουν,και αυτο το pull δεν εχει immunity με αποτελεσμα να παιζουν volley με κανα δυστιχο bw η healer οταν ειναι 2-3 choppa μαζι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:05 ---------- Σημερα επειτα απο οργανωμενο attack απο ολα τα alliance κλειδωσαμε πολυ γρηγορα και πηραμε τα fort σε maw και fell landing και μπηκαμε ic οχι για farm invaders οπως καναμε συνη8ως αλλα για stage 3 και οσο παει. Τα καταφεραμε κλειδωσαμε το stage 1 σχετικα γρηγορα και φτασαμε μεχρι stage 3 μεσα στο citabel οπου ειναι ο destruction king.Eιμασταν λιγο ατυχοι γιατι στο πρωτο wing το end boss ειχε ενα bug και οταν καναμε respawn αλλους μας εβγαλε στο τ1 αλλους στο chaos wastes αλλους μεσα στην ic αλλα σε διαφορετικο instance ktl.Ειχε παει λιγο αργα και πολλοι μετα απο αυτο πηγαν για υπνο και 8α το συνεχισουμε αυριο παλι.H ic ειναι κλειδωμενη απο τους orders για 21 ωρες δλδ μεχρι αυριο βραδυ στις 9 το βραδυ περιπου.
zoocra77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Να ακούσω για balansed server πάλι ξανά, να γελάω ως αύριο.... edit: Ή για να το διορθώσω (Balanced classes και serversssss) και μην ακούσω eight peaks... Το ολο θέμα είναι οι bw και λογω αυτών το game ειναι unplayed(θα έλεγα το ίδιο και για τους sorcerer αλλά στους περισσότερους σερβερ η αναλογία bw με sorcerer είναι πάνω από 3-1).Μου θέλανε και 1.2 balance patch...Δώστε aoe στο λαό...Πραγματικά το μόνο game που έχω παίξει που το αοε είναι ποιο δυνατό από τις απλές κινήσεις..Δλδ αυτό που βλέπω να είμαι ένας να πηγαίνω πάνω σε bw και να μου κάνει aoe και annihilate μόνο δεν υπάρχει) p.s όσοι έχουν bw να προλάβουν να πάρουν renown γρήγορα γιατι από Ιουνιο αν συνεχιστει το game ετσι ζήτω που καήκαμε......Ο watdan είδη 80 και φτασαμε σε σημείο να wiparei 3 wb μονος του(βασικα 5 άτομα) p.s 2 αν συνεχιστεί το μη ban σε άτομα με cheating θα φτάσουμε σε σημείο να πάιζουμε για το ποιος έχει το καλύτερο cheat Επεξ/σία 13 Απριλίου 2009 από zoocra77
subdee Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Όλα τα MMO γίνονται επιτυχίες ή αποτυχίες κυρίως απο την κοινοτητά τους. Κάτι βέβαια το οποίο δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς. Αρά που καταλήγουμε; Όταν ένα MMO αρχίζει και γίνεται δημοφιλές, το πιάνουν πολλοί, μεταξύ άλλων και ανώριμοι/εγωιστές gamers που χαλάνε την κοινότητα. Εγώ όταν έπιασα το warhammer, έβαζα στο νου μου σκέψεις μεγάλων μαχών, άντρα με άντρα και όχι αυτά που γίνονται τώρα. Και στην αρχή έτσι ήταν. Ήταν βέβαιο αναπόφευκτο όσο έγινε πιο γνωστό ότι ειναι ωραίο παιχνίδι, να σκάσουν και οι προαναφερόμενοι. Δεν είναι σύμπτωση που διασκεδάζω πιο πολύ παίζοντας το AoC αυτές τις μέρες. Δε θα το παρατήσω βέβαια το Warhammer γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος που παίζει το παιχνίδι όπως πρέπει. Ούτε θα παρατήσω την Witch Elf μου επειδή δεν έχω IWIN button. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το game, τουλάχιστον στον K8P έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση με τα δύο guilds που ήρθαν απο DBM. Έπεται συνέχεια...
koyiote Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Το ολο θέμα είναι οι bw και λογω αυτών το game ειναι unplayed(θα έλεγα το ίδιο και για τους sorcerer αλλά στους περισσότερους σερβερ η αναλογία bw με sorcerer είναι πάνω από 3-1) δε καταλαβαινω τι 8ες να πεις.Δλδ να νερφαρουν μονο τους bw επειδη σε αυτο το server ειναι περισοτεροι απο τους sorcerer? 8ελεις ειλικρινα να μιλισουμε για αοε? Oι chosen που στα σεναριο κανουν 360κ dmg αοε και knockback τους παντες κα8ε 10 sec γιατι το skill τους ειναι bugarismeno και αντι για 30feet range εχει 150feet? Oι squick που με το morale 4 κατεβαζουν οποιον ειναι σε 100 feet στο μισο? 3 squicκ μπορουν να κανουν spike ενα ολοκληρο wb? Oι marauder που κανουν charge σπαμαροντας ενα σκιλλ συνεχεια αοε και οπιον παρει ο χαρος? Το ιδιο και οι choppa? Oι sorcerer που αν χρειαστει το παιζουν τανκ με το tactic για το knockback και κανουν defend τα keep? To pit of shade που ειναι bugarismeno και συνεχιζει να κανει dmg ακομα και αν οι sorcerer εχουν πε8ανει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ---------- Δλδ αυτό που βλέπω να είμαι ένας να πηγαίνω πάνω σε bw και να μου κάνει aoe και annihilate μόνο δεν υπάρχει) Kαι τι δουλεια εχεις ενας healer dok να πας πανω σε dps class? Να τον βαρας με το chalice? Λογικο ειναι να σε τσακισει.Δεν ειναι ο σωστος τροπος για να φας ενα bw αλλα δε 8α σου πω βεβαια τι πρεπει να κανεις Μια μερα ειμασταν 1ib, 1sm, 1bw, 2wp, 1sw, 1eng, 1rp premade και καναμε defend και wipe 1.5wb στο cof. Ολα γινονται,παιζει ρολο η 8εση που 8α παρει ο κα8ενας ,ο αφνιδιασμος,η ικανονητα μερικων παικτων,η βλακεια των destro τοτε που προσπα8οθσαν να φανε τον bw που ειχε 2 wp kai 1rp να τοv healaroyn τον ib να τον κανει guard τα μοραλε 4 του ib και sm,τα shield των wp κτλ. Τους ειχαμε στριμωξει στην πρωτη πορτα ειμασταν φορτομενοι με morales,stun aoe και ο sw στο oil να ριχνει σε οσους ειχαν στριμωχτει στην πορτα και δε μπορουσαν να μπουν μεσα.Σε 15 sec ειχαμε κανει wipe 1.5 wb. Oσο για το cheating τι να πω και εγω μαζι σου ειμαι. Οπως ξερεις ερχομαι απο τον dbm οπου εκει ηταν οι βασιλιαδες του cheating bloodline και legio dcmxiv,ω ναι οι ιδιοι ειναι που στον k8p σκοτωσαν τον king και δε μου φενεται περιεργο για τους συγκεκριμενους να το κανουν.Τι και αν ειχαν μονο invader,10 ατομα αρκουσαν να φανε τον king. Eπεσε τρελο σπρωξιμο απο την mythic για να γινει αυτο γτ στους 5 μεγαλους αγγλικους servers ο k8p ειναι ο μονος server οπου οι destro εχουν το πανω χερι,και πιστευω πως ισως βολευε την mythic να γινει κατι τετοιο μηπως και γυρισουν οι destro στο war.Toυλαχιστον στον eltharion την επομενη μερα 300 destro ηταν μεσα στην altdorf. Πισω στο 8εμα μας τωρα,οι bloodline και οι legio ειχαν φαει απειρα report απο τους orders για expoiting,cheating και το μονο που εκανε η mythic ηταν να κανει ban για 3 μερες καποιους απο αυτους.3 ΜΕΡΕΣ LOL!!! Βεβαια μετα παλι τα ιδια ξανα ban για 3 μερες κτλ. Οι bloodline και legio μαζι ειναι 6 wb κανεις δε 8ελει τοσα ban δια παντος απο το παιχνιδι απο τη στιγμη που το war εχανε συνεχεια συνδρομητες ολους αυτους τους μηνες. Επισης οι bloodline παιζουν με χορηγους οτι και αν σημαινει αυτο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2009 από koyiote
zoocra77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 δε καταλαβαινω τι 8ες να πεις.Δλδ να νερφαρουν μονο τους bw επειδη σε αυτο το server ειναι περισοτεροι απο τους sorcerer? 1 δεν είναι μόνο στο δικό μας server.Όπως και εμείς έχουμε περισσότερους ξέρω γω shaman(λόγω lore κτλ).Όταν όμως ένα class αλλάζει όλο το balance σε ΟΛΟΥΣ του σερβερ, ναι πρέπει να το νερφαρουν. Θα το ξαναπώ:Οι BW είναι εντελώς overpowered εξαιτίας των procs από το RoF.Όπως και το line of sight στο aoe(είμαστε στον 3ο όροφο και ρίχνουμε aoe στις σκάλες του 1ου) Βασικά αυτό που θέλω είναι να nerfaristei το aoe όλων(dok wp sorcerer choppa κτλ) και ειδικά των bw.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΟΕ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SINGLE TARGET. και εντάξει μην συγκρινουμε bw και sorcerer και rain of fire και pit of shades.και μόνο που δεν βλέπω τι με χτυπάει...... To pit of shade που ειναι bugarismeno και συνεχιζει να κανει dmg ακομα και αν οι sorcerer εχουν πε8ανει? και το rain of fire το ίδιο. Oι chosen που στα σεναριο κανουν 360κ dmg αοε και knockback τους παντες κα8ε 10 sec γιατι το skill τους ειναι bugarismeno και αντι για 30feet range εχει 150feet? για αυτό και νερφάρεται στο 1.2.1 Τέλος αν δεν είναι αυτό op τότε τι είναι...Αν μετα από αυτά μου πείτε οτι το game είναι playable νίπτω τας χείρας μου: http://www.craterboy.nl/tolga/flaming/rof.mp4 http://files.filefront.com/ANightInICmp4/;13587881;/fileinfo.html και έχω και άλλα....αν θέλετε τα βρίσκω.!.!.!.! Αυτά για τώρα, δεν νομίζω να ξέχασα κάτι p.s. Όλα αυτά τα λέω ενώ έχω δείξεi faith στην εταιρια αν δειτε σε προηγούμενα ποστ.έχουν κάνει πολλές χαζομάρες στην Ευρώπη και πιστεύω είναι σε κρισιμο στάδιο.Αυτό που μου τη δίνει είναι γιατί στην ευρωπη, στα fort ic aldorf κτλ εχουμε τρελο λαγκ ενώ στην Αμερική δεν εχει παραπονεθεί κανεις. p.s.2 http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,1069.0.html Και δείτε και την άποψη ενός παιδιού που έχει παιξει και στα δύο στρατοπεδα στον eltharion σε καλες guild(necrosis, bad carma) και σταματησε.(Είστε καλοδεχούμενοι να σχολιασετε και ότι θέλετε)
koyiote Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 1 δεν είναι μόνο στο δικό μας server.Όπως και εμείς έχουμε περισσότερους ξέρω γω shaman(λόγω lore κτλ).Όταν όμως ένα class αλλάζει όλο το balance σε ΟΛΟΥΣ του σερβερ, ναι πρέπει να το νερφαρουν. Θα το ξαναπώ:Οι BW είναι εντελώς overpowered εξαιτίας των procs από το RoF.Όπως και το line of sight στο aoe(είμαστε στον 3ο όροφο και ρίχνουμε aoe στις σκάλες του 1ου) Βασικά αυτό που θέλω είναι να nerfaristei το aoe όλων(dok wp sorcerer choppa κτλ) και ειδικά των bw.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΟΕ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SINGLE TARGET. και εντάξει μην συγκρινουμε bw και sorcerer και rain of fire και pit of shades.και μόνο που δεν βλέπω τι με χτυπάει...... και το rain of fire το ίδιο. για αυτό και νερφάρεται στο 1.2.1 Τέλος αν δεν είναι αυτό op τότε τι είναι...Αν μετα από αυτά μου πείτε οτι το game είναι playable νίπτω τας χείρας μου: http://www.craterboy.nl/tolga/flaming/rof.mp4 http://files.filefront.com/ANightInICmp4/;13587881;/fileinfo.html και έχω και άλλα....αν θέλετε τα βρίσκω.!.!.!.! Αυτά για τώρα, δεν νομίζω να ξέχασα κάτι p.s. Όλα αυτά τα λέω ενώ έχω δείξεi faith στην εταιρια αν δειτε σε προηγούμενα ποστ.έχουν κάνει πολλές χαζομάρες στην Ευρώπη και πιστεύω είναι σε κρισιμο στάδιο.Αυτό που μου τη δίνει είναι γιατί στην ευρωπη, στα fort ic aldorf κτλ εχουμε τρελο λαγκ ενώ στην Αμερική δεν εχει παραπονεθεί κανεις. p.s.2 http://www.greekwarhammer.com/index.php/topic,1069.0.html Και δείτε και την άποψη ενός παιδιού που έχει παιξει και στα δύο στρατοπεδα στον eltharion σε καλες guild(necrosis, bad carma) και σταματησε.(Είστε καλοδεχούμενοι να σχολιασετε και ότι θέλετε) Λοιπον το ειδα το videaki και δεν ειδα κατι περιεργο.Εσυ ειδες τον flaming να κανει τοσο dmg.Oκ ειναι το ιδιο build που παιξαμε και μεις στο cof οταν καναμε defend και wipe 7 orders 1.5 wb destro. o ib κανει guard τον flaming o engineer κανει το magnet οι 2 rune priest healaroun και ο sm κανει guard οποιον healer τρωει dmg,και εχουν τους heroes για προστασια.Εμεις παιζουμε το ιδιο build σαν morbid angels σε scenario και open rvr. Eιναι ομαδικο build δεν στηριζονται μονο στον bw. To ιδιο ακριβως build παιζουν οι bloodline με 2 chosen 1 sorcerer 1 magus 1marauder 1 zealot 1 dok healer.Exω δει τους bloodline να κανουν wipe ολοκληρο order wb. Δεν ειναι ο bw op ειναι απλα ομαδικη δουλεια. Aπο κει και περα για να παιξεις αυτο το build χριαζεται να εχεις και skilled παικτες. Δεν ειναι τυχαιο που ενω υπαρχουν τοσοι bw και sorcerer στο war μονο οι exodus oi bloodline και οι morbid angels παιζουν το build σωστα.Δε λεω οτι ειμαι ο παικταρας και φυσικα δεν ειμαι, 8ελει να εχεις πολυ καλο ,πολυ γρηγορο και με σωστες επιλογες bw για να παιξεις αυτο το build.Εγω παιζω wp και προσπα8ω να παιξω τον rolo μου μεσα στο team οσο καλυτερα μπορω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:48 ---------- Λοιπον το ειδα το videaki και δεν ειδα κατι περιεργο.Εσυ ειδες τον flaming να κανει τοσο dmg.Oκ ειναι το ιδιο build που παιξαμε και μεις στο cof οταν καναμε defend και wipe 7 orders 1.5 wb destro.o ib κανει guard τον flaming o engineer κανει το magnet οι 2 rune priest healaroun και ο sm κανει guard οποιον healer τρωει dmg,και εχουν τους heroes για προστασια.Εμεις παιζουμε το ιδιο build σαν morbid angels σε scenario και open rvr. Eιναι ομαδικο build δεν στηριζονται μονο στον bw. To ιδιο ακριβως build παιζουν οι bloodline με 2 chosen 1 sorcerer 1 magus 1marauder 1 zealot 1 dok healer.Exω δει τους bloodline να κανουν wipe ολοκληρο order wb. Δεν ειναι ο bw op ειναι απλα ομαδικη δουλεια. Aπο κει και περα για να παιξεις αυτο το build χριαζεται να εχεις και skilled παικτες. Δεν ειναι τυχαιο που ενω υπαρχουν τοσοι bw και sorcerer στο war μονο οι exodus oi bloodline και οι morbid angels παιζουν το build σωστα.Δε λεω οτι ειμαι ο παικταρας και φυσικα δεν ειμαι, 8ελει να εχεις πολυ καλο ,πολυ γρηγορο και με σωστες επιλογες bw για να παιξεις αυτο το build.Εγω παιζω wp και προσπα8ω να παιξω τον rolo μου μεσα στο team οσο καλυτερα μπορω. Tωρα που ξαναειδα το videaki πιο προσεκτικα δες τον ib πως κανει αοε knockback τους sorcerer οταν ετοιμαζονται να κανουν pos.Kαι απο οτι ειδα παιζουν με 2 bw που ειναι πιο ευκολο γιατι εχουν παντα αοε stun οταν ο engineer κανει το pull. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ---------- YEEEEEP Μολις σκοτοσαμε τον destro king στον eltharion,για πρωτη φορα παγκοσμιως
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Mια και δεν έχει αναφερθεί εδώ η φώτογραφία με τον βασιλιά τους αιχμάλωτο που τον κρατάγαμε στην altdorf Πάντως τις τελευταίες μέρες οι destro έχουν λυσάξει και θέλουν να μπούν στην altdorf.
subdee Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Χαχα εμείς μπήκαμε στον K8P altdorf, αλλά θα ήθελα να κάνουν οι order ένα ντου και στην IC, να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον!
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Νταξει και εγω εβαλα καρτα για 1 μηνα να δω αν το φτιαξανε το παιχνιδι. Τα bugs που υπηρχαν οταν βγηκε το παιχνιδι εχουν φτιαχτει, τα γραφικα συνεχιζουν να μη μου αρεσουν. Ανεβηκα απο 22 στο 31 level ομολογω οτι δε μου αρεσε καθολου ο τροπος παιχνιδιου, κσι επεισης αδειος ο server eltharion στα χαμηλα level PQ. Δεν εχει lore παιδια το παιχνιδι, τα quests ειναι ασχετα μεταξυ τους και δεν ακολουθουν μια μεγαλη ιστορια ,ετσι ωστε να ολοκληρωνεται στο high end game. Απο το tier 1 πηγα στο tier 2 και εφτασα στο 4. Μια απο τα ιδια και τα ιδια. Αν το παιχνιδι το δινανε να το παιζεις single player δε νομιζω οτι θα τρελενοταν κανεις να παιξει. Θα ξαναβαλω καρτα στο wow.
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για lore δεν θα το έλεγα γιατί το wow έχει κλέψει το καθαρά τον κόσμο του warhammer. Το warhammer στηρίζετε πάνω σε γερές βάσεις με έναν απίστευτα πολύπλοκο κόσμο.
apathya Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 μεσα σε 15 μερες το play.com μου το εστειλε το Warhammer, αν και αυτη την στιγμη δεν εχω ορεξη να το παιξω, μαλλον μετα τις εξετασεις!
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Από την μέρα που τους ρίξαμε τον Tchar'zanek έχουν λυσάξει οι destro. Και χτές συνέχεια fort siege κάνανε και σε όλες τις περιοχές γινόντουσαν σκληρές μάχες.
zoocra77 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Έλειπα εγώ.....Αλλιώς θα σου λεγα πότε θα χα με μπει Αλντορφ και ποτε θα χαμε φτασει stage 3... :P (Κολο rl υποχρεώσεις) Μάθαμε τι αλλάζει στα city sieges μετά το πατς?Γιατί άκουσα θα αλλάξουν πολλά... edit: Εψαξα λίγο για το Tombs king zone και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον rvr για να έχεις entrance στο dungeon που και αυτό θα έχει rvr και με αντικειμενα που θα βρισκεις μόνο εκεί....Ακουγεται παρα πολύ καλό.Είχε παίξει κανείς το αντίστοιχο Daekness fall στο daoc να μας πει τι περίπου θα περιμένουμε? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από zoocra77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα