ksaplostra Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 καλα εισαι υπαρχουν και χειροτερα εμεις εχουμε 100% taxes με 100% taxes τι μπορεί να κάνει κάποιος; Να υποθέσω ότι σου παρέχουν τα πάντα;
zoocra77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλά αν είναι να σωθείς από τα λεφτά που παίρνεις απο τα mobs κάηκες.....Εμείς έχουμε 40% μετά από ψηφοφορία και vt meeting.Εντάξει και 100% δεν θα με ένοιαζε να σου πω την αλήθεια.Ειδικά τώρα με τις αλλαγές στα keeps οι guilds θέλουν money... Επίσης εννοείται ότι τα annihilator conq sentinel παπούτσια darkpromises ζωνες κτλ στα παρέχει η guild αν υπάρχουν. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2009 από zoocra77
koyiote Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Στο rvr παιρνουμε παντα τα quest που ειναι να φας 25 enemies στην ταδε ζωνη,κα8ως και τα quest απο τα keeps οταν κανουμε defend.Πανω κατω κα8ε μερα ειμαι γυρω στα 20g+ απο αυτα.Στο game μεχρι τωρα λεφτα χρειαστηκε να ξοδεψω για να παρω τα mount και ενα cloak απο το AH. Oλοι μας ειμαστε στο craft στο 200 σε ολα τα επαγγελματα οποτε οτιδηποτε χρειαστουμε το φτιαχνουμε μονοι μας. Κανουμε τα city dungeons οποτε δεν εχουμε locks και τα items τα κανουμε salvage και φτιαχνουμε talismans για το guild. Σε κα8ε run κοιταμε στο party μας να εχουμε εναν απο το κα8ε craft prof. To ιδιο κανουμε και με τα set απο το lost vale οσα φυσικα δε χρειαζομαστε να τα φορεσουμε. Κανουμε και μια φορα τη βδομαδα run στο bastion stairs για seeds. Oποτε οπως καταλαβενετε δε χρειαζετε να ξοδεψουμε χρηματα για κατι. Με το νεο patch και το keep upgrade system χρειαζονται πολλα χρηματα γιαυτο εχουμε 100% taxes. Eχουμε stock απο annihilatror,conqueror,darkpromise,sentinel για το guild για οποιον χρειαστει. Το ιδο συστημα εχουμε και στο αλλο μας guild στους destruction στον karag azgal. Eιμαστε κλειστο guild και παιζουμε χρονια με τα παιδια μαζι και γιαυτο ισως δουλευει το συστημα ετσι,ισως αν ειχαμε και μεις πολλα members και ιδιως καινουρια ατομα ισως υπηρχαν αντιρησεις.
Bspus Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αλλαγες ερχονται στο reward system για το rvr. Το βλεπω να γινεται ακομα πιο casual friendly. http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=1345
epo Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια μηπως ειναι ευκολο καποιος να κανει ενα μια γρηγορη περιλιψη του warhammer??παιζω wow με ενα φιλαρακι μου (arena πιο πολυ) και λεμε να βρουμε κατι καινουργιο.. γενικοτερα με ενδοιαφερει με το τι μπορει να κανει καποιος στο game αφου lvlαρει. μπορω εγω με το φιλο μου να παιξουμε μαζι χωρις να περιμενω run απο guild κτλ?? υπαρχει rank pvp και αν ναι πωσ λειρουργει?? και τελος θελω να ξερω αν υπαρχει κατι σαω την αρενα του wow .. ευχαριστω
chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχουν αρένες αλλά όλο το game είναι μια αρένα με συνεχόμενες μάχες που αρκετές φορές κρατάνε για ώρες χωρίς να μειώνετε η εντάση τους.
epo Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 καποιος καλος server rvr που ξερει καποιος με ελληνες για να αρχισω????
koyiote Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 καποιος καλος server rvr που ξερει καποιος με ελληνες για να αρχισω???? παιρνεις xp και απο το pvp,εχει arenes και λεγονται scenarios δινουν καλα xp και rp. Mε το pvp rank μπορεις να φορεσεις καλυτερες set armor,και να ανεβασεις καποια abilities σου(hp, strength,willpower,intelingent,block,parry,distrupt,melee crit,healing crit κτλ) Υπαρχει και το λεγομενο open rvr με μαχες σε keeps η και εξω απο αυτα σε ανοικτους χωρους κτλ. Οι μαχες στα scenarios ειναι με ισαρι8μα groups 12vs12 h 24vs24 ενω στις μαχες στο rvr μπορεις να συναντισεις και ολο τον server με οτι αυτο συνεπαγεται απο lag. Lag γενικα δεν εχει παρα μονο στις πολυ μεγαλες μαχες οπου παιζουν 150 vs 150 η και παραπανω. Ελληνες πολλους εχει στον Eltharion και στα 2 realms.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εγω παιζω στον eltharion απο χτες, και μεσα σε 5 ωρες πηγα απο 22 lvl στο 27lvl μονος μου χωρις party. Ανακαλυψα ενα τρελο exploit για aoe.
koyiote Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εγω παιζω στον eltharion απο χτες, και μεσα σε 5 ωρες πηγα απο 22 lvl στο 27lvl μονος μου χωρις party. Ανακαλυψα ενα τρελο exploit για aoe. ναι μπορεις να κανεις grinding τα public quest ιδιως αν εισαι aoe dps.Εμεις ετσι καναμε power lvl τους slayers στο guild μας και σε 3 μερες απο 1lvl εγειναν 40lvl. Mας εδινε 300.000 xp την ωρα.
ksaplostra Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 @koyiote το lair στην δυτική praag μήπως μπορείς να το υποδείξεις με ένα screenshot;
koyiote Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 @koyioteτο lair στην δυτική praag μήπως μπορείς να το υποδείξεις με ένα screenshot; http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Image:FrostshardPrisonLocation.jpg ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:07 ---------- Οι destro στον k8p σκοτοσαν τον king σημερα το απογευμα.Ηταν οι destro που ηταν στον dbm και παλι καλα που δεν ηρ8αν στον eltharion
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Γενικά τι έγινε δλδ τι γίνετε αν σκοτώσεις τον βασιλιά?
koyiote Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Γενικά τι έγινε δλδ τι γίνετε αν σκοτώσεις τον βασιλιά? Τελειωνει το παιχνιδι,η altdorf γινεται reset μετα απο 15 ωρες και μενει χωρις κανενα αστερι.Αυτες τις 15 ωρες ολες οι zones σε τ3 και τ4 ειναι locked απο τους destruction. H altdorf μεταφερεται σε ενα μικρο camp στο reikwald οπου εχει μονο τους βασικους vendors και το ah. Aπο τη μερια των destro ο king πεταει sorveign armor set. http://www.youtube.com/watch?v=lYhxIMlxY_o http://www.youtube.com/watch?v=7i-GtdkLMCUz ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ---------- Καλα απο τους necrosis/nargaryth corps δε δουλευει κανεις? Μολις εκανα login στις 4 το απογευμα σημερα ειχαν ηδη παρει ενα fort και προσπα8ουσαν να κλειδωσουν kv.
zoocra77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλα απο τους necrosis/nargaryth corps δε δουλευει κανεις? Μολις εκανα login στις 4 το απογευμα σημερα ειχαν ηδη παρει ενα fort και προσπα8ουσαν να κλειδωσουν kv. Βασικά εκατσε καλά ο κόσμος σήμερα. Ξένερα το aldorf siege.Πραγματικά όμως είναι στιγμές που σκέφτομαι γιατί παίζω το game.Σκιστήκαμε τόσες ώρες να lockaroume περιοχές,να παίρνουμε fort για ποιο λόγο?Για ένα lag fest(Μιλάμε lag που σε κάποια φάση μου την έδωσε τόσο που έφαγε μία το ποντίκι ),reboot των server(αν δεν έκανε reboot παίζει και να σας πηγαίναμε stage 2).Aoe των bw να σου σπάει τα νεύρα(αν δεν σας νερφαρουν,πραγματικά σταματώ το game).Σε γενικές γραμμές το high end game ειναι unplayed.Εγώ προσωπικά παίζω λόγω της παρέας και για το fun μερικών skirmishes ου βρίσκονται δυστηχώς στο t3 τώρα ποια.Στην ανάμονή λοιπόν να το φτιάξουν γιατί........ Καλά οι της GOA είναι τόσο βλάκες?Αφου δεν σηκώνει ο server τόσα άτομα τι το κάνετε το merge????Ερευνα δεν κανανε?Έλεος δλδ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα