Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι Ναι τα έμαθα...Έγινε λεει οργανωμένο attack αλλά εκεί που θα παίρναμε το 2ο fort αρχισανε μερικοί τα emotes και έπεσε ο server(οι exodus νομιζω????Καλα τι χαζά άτομα....).Ευτυχώς που είχαμε βγάλει screenshots και ολοι αυτοί θα φάγανε ban.Χθες πάντως βάρεσα 9ωρο rvr.Καλή φάση αν και εισασταν τουλαχιστον διπλάσιοι.Το ευχαριστηθηκα όμως γιατι έπαιξα rvr και όχι zerg ;)

Nαι οι exodus ηταν και ενας μαμακας fluxx λεγεται που επειδη ειναι απο παλια σε αυτο το server νομιζει οτι του ανηκει.Τους καναμε και εμεις report.Δε μπορω να καταλαβω τι και αν μπειτε στην altdorf παιχνιδι ειναι δε τρεχει και τιποτα στο κατω κατω.

Χ8ες ειχαμε lost vale και δεν επαιξα rvr παρα μονο λιγο το βραδυ οταν πηραμε τα 2 φορτ και μπηκαμε στην ic.Πολυ γκαντεμης ειμαι κυνηγαω ενα ring στο πρωτο pq απο purple bag που δινει heal crit.και χ8ες την μια φορα που ειχε 2 purple bag ημουν 5ος και την αλλη που ημουν 3ος δεν ειχε purple bag.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την τελευταία βδομάδα έχει πάρει φωτιά ο server. Νομίζω ότι τα πράγματα πλέον έχουν ισορροπήσει. Οι destro επιτέλους πέρασαν στην αντεπίθεση. Χθές για άλλη μια φορά μας πείραν ένα fotress και μέχρι αργά την νύχτα γινόντουσαν σκληρές μάχες για να κλειδώσουν τις υπόλοιπες δύο περιοχές.

Πάλι καλά πάντως γιατι έτσι αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρων το game. Τράβηξα και μια φώτο με το defend που κάναμε στο east keep στην caledor που το είχε πάρει το guild μου

dionissos042.th.jpg

Δημοσ.

Ποια αντεπι8εση λες χ8ες βαλανε και goal μπηκαν στην altdorf.Kατα τις 4 το πρωι μπηκαν στην altdorf αλλα δε προχωρησαν στο stage 2.

Δημοσ.

Καλά ας μην ήταν τα dc στο Eataine και θα χαμε μπει απο τις 12-1.Γαμώτο και εγώ κατα τις 2 βγηκα.Αν το ξερα θα το παιρνα σερί μεχρι να παω στη σχολή αλλά δεν το περίμενα...Ειχαν λογγάρει σχεδόν όλοι.Τουλάχιστον γέμισα rp.

Το fort έχει γινει παιχνιδάκι ποια(θέλει απλά ένα κολπάκι με το aoe cap)....skill>zerg anyways :P

A....και στο πρώτο fort βγήκα 4ος στο contribution αλλά δεν έκανα καλό roll(γαμώτο και θα ολοκλήρωνα το σετακι)

Η κυριαρχία των Order στο server αρχίζει και τελειώνει :o :O :D :P

Κάτι άσχετο...Προχθες παίζαμε 10 ατομα εναντίον 2 wb σε μια περιοχή για 2 ώρες(avelorn αν θυμάμαι καλά).Μιλάμε τα χαν παίξει.Θέλανε να κλειδώσουν και δεν μπορουσαν.Οι κότες ήταν λίγο παραπάνω και επειδή χανανε φερανε ολο το guild τους.Blackhand order και inquisitors νομιζω.Τους κάναμε τη ζωη δύσκολη αλλά δεν τους είχαμε(μας έδωσαν καλά rp όμως).

2 darkpromise ακόμη και πάω για aldorf stage 2 :P

Δημοσ.

Σήμερα κάθισα και ασχολήθηκα λίγο με τα hiden lair που υπάρχουν διάσπαρτα σε όλες τις περιοχές του παιχνιδιού. Κάθε lair θέλει μια ειδική διαδικασία για να το ανοίξεις, έχει cooldown ένα αρκετά μεγάλο χρόνο και σχεδόν όλα έχουν και έναν hero που πρέπει να φας.

Βρήκα πως να ανοίξεις την πήλη σε 4 από αυτά αλλά λόγο ότι κάθε μέρα όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο pvp δεν μπόρεσα να βρω κάποιο team να μπω μέσα. Μπήκα μόνο σε δύο που από τι φένετε κάποοι άλλοι είχαν περάσει πριν από μένα και τα είχαν ανοίξει.

Το πρώτο είναι το Lair of the Fallen Slayer. H τοποθεσία του βρίσκετε στην Kadrin Valley δίπλά από το chapter 20 των greenskin στο 63200,5400. Θα βρείτε ένα path που σε πάει σε μια πύλη και στα δεξιά του χώρου υπάρχει ένας πυροκροτητής. Αν τον χρησιμοποιείσεις παίρνεις ένα quest όπου σου ζητάει να βρείς τρία βαρέλια με Blackpowder. Αν τα βρεις τότε ανοίγει η πόρτα. Μια φώτο εδώ από το lair

dionissos046.th.jpg

Το δεύτερο είναι φοβερά εντυπωιακό και βρίσκετε στην west praag. Πας κολυμπώντας και βρίσκεις στα δεξιά σου μια κόκκινη άμμο που σε βγάζει σε μια πύλη. Μέσα από τι έχω διαβάσει έχει κάποιες πόρτες που από την κάθε μια βγαίνει ένα boss. Αν τα φας τότε ζωντανεύει το άγαλμα του hero και γίνετε η τελική μάχη. Δείτε εδώ

dionissos045.th.jpg

Δημοσ.

zoocra χ8ες βραδυ σε πετυχα 2-3 φορες,την μια στο wc σας οταν καπιοι εκαναν exploite την μανδρα,εγω ημουν απο την μεσα μερια και εκανα heal αλλα μολις βγηκα να σου κανω wave ενας zealot με ειδε :cry:

Μετα πρεπει να ησουν με το zerg κοντα στην martyr square οταν κατεβηκα απο το αλογο να κανω heal τον playahr και την τριτη λιγο αργοτερα που σου εκανα silence λιγο μετα το martyr square προς το wc μας.

Ημουν με τον Οrison wp μου.

Δημοσ.
κατεβηκα απο το αλογο να κανω heal τον playahr

Αυτός ο playahr μια εποχή είχε κεφαλαία γράμματα....Πωπω τι καναμε στον Watdan και friends 3 άτομα έξω από το Warband σας στην Praag.Είχαμε καμπαρωθεί 2 dok πάνω στο μπαλκονάκι και είχαμε ξαμολήσει ένα chosen(imba παικτη chosen).Μπορεί να τον βαράγανε για 10 λεπτά...μετά τον σκωτόνουνε και 6 bw βαραγανε εμένα που δεν έπεφτα μόνος μου χωρίς healer(ο αλλος πεθανε).

Πραγματικά το healling και οι αντοχές των wp dok έιναι cheat...Για μένα από πλευράς destro ο dok είναι ο καλύτερος healer(καλά από εσάς ο runepreist είναι έτη φωτός μακρυά)

Δημοσ.

O playahr οταν καναμε το transfer εβαλε caps lock και εμεινε,αλλα καπου τον ειδε ο gm και του τα αλαξε.Αυτος ειναι ο πιο καμμενος παικτης που εχω δει στο war.Εχει zealot,witch elf,chosen,sorcerer,BW,WH,WL απο r50-r60 και ολοι σολο οι με premade groupakia,3 psychopath titles ktl.Mε το που ηρ8ε στον eltharion πετυχε τον shiding(rathman αλαξε και αυτος ονομα στο transfer)και τον σολαρε με τον bw ετσι για το καλοσορισμα.

Ειναι αλη8εια πως πολλοι orders αλλα και destro δεν εχουν ιδεα απο pvp απλα κανουν οτιδηποτε skill δεν ειναι σε cd.Αυτους που λες δε τους ξερω watdan κτλ,αλλα αν ειδαν chosen να τον βαρανε και να μη πεφτει σιγουρα καπιος του κανει heal οποτε τον κανεις detaunt και πας για τους healers.Δεν ειναι ευκολο να φας 2 dok αφου healarontai μεταξυ τους αλλα με τα morale φορτομενα και με 6 bw πεφτουν αμεσως.Το 8εμα εναι οτι απλα δε ξερουν να παιξουν.Βλεπω τους orders στο rvr πως παιζουν και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

8α συμφωνησω για τους dok wp rune priest αλλα και zealot δε πεφτουν ευκολα,αλλα ολοι εχουν το κουμπι τους.

Δημοσ.

ρε koyote μερικές φορες νιώθω πως παίζουμε σε διαφορετικούς server...

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για το ότι οι destro μας σκίζουν τα ράμματα επειδή είναι 2-3 φορες περισσότεροι,ενώ εσύ λες ότι είμαστε σχεδόν ισορροπημένοι και τους σκίζουμε όπου τους βρούμε.. Wtf δηλαδή..

Δημοσ.

τελικα σαν trial ακομα ξενερωσα... ολο ξυλο τρωμε απο τους Orders... θα το σκεφτω ΠΑΡΑ πολυ καλα αν το συνεχισω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ρε koyote μερικές φορες νιώθω πως παίζουμε σε διαφορετικούς server...

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για το ότι οι destro μας σκίζουν τα ράμματα επειδή είναι 2-3 φορες περισσότεροι,ενώ εσύ λες ότι είμαστε σχεδόν ισορροπημένοι και τους σκίζουμε όπου τους βρούμε.. Wtf δηλαδή..

Παντα μιλαω για το τ4 ston eltharion.Πανω κατω εχουμε τον ιδιο κοσμο χωρις αυτο να σημαινει πως ολοι ειναι online κα8ε μερα την ιδια στιγμη.Καποιες φορες ναι καποιες αλλες οχι.Ποτε δεν ειπα οτι τους σκιζουμε οπου τους βρουμε,απλα εχουμε καλες μαχες και πολυ καλα renown και για τα 2 realm.Yπαρχουν μερες που οι destro κλειδωνουν καποιες zones και επιτι8ονται στα fortress μας και καποιες αλλες μερες που αμυνονται και κλειδωνουμε zone και επιτι8ομαστε στα fortress εμεις.

Τις προαλες ο chek2fire ειχε ενα screenshot απο kadrin valey οπου ηταν 1wb+ destro και 2 group orders και εγραψε πως οι destro μας σκισαν.

Εκεινη τη μερα οι orders ηταν περισσοτεροι online και η μαχη γινοταν στην praag,ειχαμε 4 wb ηδη εκει.Κλειδωσαμε praag,chaos wastes και πηραμε το fort στο maw.

Oι destro oντως λιγοτεροι απο μας ηταν στην kadrin valey προσπα8ωντας να κλειδωσουν την zone.Γιαυτο ειχαμε στιλει 2 groups εκει να τους εμποδισουν να κλειδωσουν την περιοχη περνωντας τα BOs ωσοτου μπορεσουμε και κλειδωσουμε την praag και μεταφερουμε την μαχη στο chaos wastes οπου αρι8μητικα υπερτερουσαμε.

Ο chek2fire οταν εκανε login πηγε kadrin valey χωρις να ξερει τι γινεται στην praag ,δεν ειχε και το add on να βλεπει ποια περιοχη πηγαινει για κλειδωμα.

Σημερα ειχαμε καλες μαχες στο reikland με καλα rp και για τα 2 realms.Kaname defend to north keep και πολλα wipes οταν οι destro επιτι8ονταν και τρωγαμε πολυ ξυλο οταν επιχηρουσαμε να παρουμε το south keep απο τους destro.

Δες εδω τα session kills υστερα απο 2μισι ωρες παιχνιδιου.

http://bayimg.com/KAOEiaabl

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

γεια σας παιδια. Ειχα αγορασει το παιχνιδι οταν ξεκινησε και εχω εναν chaos chosen lvl22 στον sea of dreams server. Σημερα μου ηρθε να πληρωσω ενα μηνα να δω πως βελιτωθηκε το παιχνιδι, και πρατηρησα οτι αν θελω μπορω να κανω free transfer τον χαρακτηρα μου στον eltharion.

Να κανω την μεταφορα ή να κατσω στον παλιο server που ειμουνα? Θελω να παω σε μερος με οσο το δυνατον περισσοτερους ελληνες

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω το εκανα ηδη, κατεβαζω patch 1.5Gb και μπαινω.

Μια ερωτηση, ποιο ειναι καλυτερο τανκ? Ο chosen που εχω εγω ειναι καλο τανκ? Θελω να μη τρωει dmg να μη νιωθει τιποτα, και ας μη κανει αυτος πολυ dmg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...