Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ παιδια βοηθηστε λιγο και τους αρχαριους

τα quest items πως τα χρησιμοποιουμε? γινονται αυτοματα?

για παραδειγμα εχω μια αποστολη που πρεπει να στησω ενα banner ( lionsbate banner ) εξω απο μια πολη , παω στο σημειο αλλα δεν ξερω τι να κανω , το Banner βρισκεται στα quest items και οταν το παιρνω και το κανω κλικ στο κονταρι μου λεει οτι θα καταστραφει αν το κανω.

τι παιζει τωρα??

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΡΕ παιδια βοηθηστε λιγο και τους αρχαριους

τα quest items πως τα χρησιμοποιουμε? γινονται αυτοματα?

για παραδειγμα εχω μια αποστολη που πρεπει να στησω ενα banner ( lionsbate banner ) εξω απο μια πολη , παω στο σημειο αλλα δεν ξερω τι να κανω , το Banner βρισκεται στα quest items και οταν το παιρνω και το κανω κλικ στο κονταρι μου λεει οτι θα καταστραφει αν το κανω.

τι παιζει τωρα??

double click κανε,μη το μετακινεις

τι ειναι τα renown points?

skills πως αποχτω για να χρησιμοποιησω καποια οπλα που καβατζωσα?

τα renown points τα αποκτας απο το rvr scenarios σκοτονοντας παικτες κατακτωντας enemy keeps και ΒΟs.

Skills παιρνεις κα8ε φορα που ανεβενεις lvl

Επεξ/σία από koyiote
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Δεν ειπα οτι ειστε ανοργανοτοι και αν δεις τα προηγουμενα post μου λεω οτι pug orders κλειδωσαν τις zones και πηραν τα fortress.

To οτι πατε lost vale το καταλαβαινω γιατι και μεις το ιδιο καναμε στον dbm οταν οι destro κα8ημερινα εμπαιναν στην altdorf.

Aυτο ομος δε λυνει το προβλημα και το αποτελεσμα ειναι αν δε κανετε defend τα keeps σας πολλοι destro 8α παρατησουν το game ,οπως εγινε και στον dbm.

Eιλικρινα πιστευω πως υπαρχουν πολοι destro ακομα στον eltharion που για καποιο λογο δε κανουν rvr.

Βλεπω αρκετους απο τους necrosis στα sc αλλα για καπιο λογο δεν ερχεστε για rvr.

Και να σου πω και κατι? Χ8ες το guild μου δε πηγε ic γτ δεν υπηρχαν destro εκει,ουτε καν στα fort πηγαμε,προτιμησαμε να παμε lost vale και μεις.

Κοίτα οι Necrosis oi nagarythe corps και οι boss ήταν οι ποιο active rvr guilds (και οι καλυτερες από destro πλευρα στον σερβερ).Τωρα ποια ,ειναι όλοι lv,alts,boost guildmates for senti αντε και κανα premade.Τελος.....Δεν ξενερωσαμε επειδή χάνουμε...ΧΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ και ποτε δεν καναμε κατι τετοιο(στο τελος γυρισαμε και την κατάσταση).Ξενερωσαμε γιατι χάνουμε από βλακείες της Mythic.Δλδ ελεος είναι τοσο ηλίθιοι?????(γιατί ή ηλίθιοι είναι ή δεν παίζουνε το ίδιο τους το game)

Όσοι εχουμε μείνει στο game έχουμε μείνει για την παρέα και περιμένουμε..Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δεν το βλέπω το game να κρατά τους παλιούς για πολύ καιρό.(τουλαχιστον όχι μετά το patch 1.3 τον Ιούνη)

Δημοσ.

Τα ίδια λέγαμε και εμείς στον dragonback όταν χάναμε καθημερινά. Για την mythic και ότι φροντίζει περισσότερο τους destro και άλλα τέτοια.

Το θέμα είναι ότι η ic στον eltahrion έμεινε με ένα αστέρι. :P

Δημοσ.

χ8ες ειχαμε lock στο lost vale και πηγαμε με την παρεα μου ic.Ημασταν απο το μεσσημερι black crag και αργοτερα praag κανοντας rvr ,sc να ανεβασουμε τους alt μας,καλο το power lvl αλλα πολυ βαρετο.

Χ8ες λοιπον οταν επιτε8ηκαμε στο fort του black crag προτιμησατε να μη πατε για defend αλλα να κλειδωσετε την praag

Μετα στο δευτερο fort δεν συναντησαμε καποια ιδιαιτερη αντισταση ουτε καν repair την πορτα δε κανατε που με το lag που ειχαμε, ενα skill κα8ε 8 sec,8α μας ειχατε κλισει απεξω.

Αργοτερα στην ic κανατε την μεγιστη βλακεια να μην κανετε que για scenarios,πιστευοντας ισως πως αν δε γινοντε sc δε 8α περνουμε vp.Mεγα λα8ος αν κανουμε que για sc και δε μπαινετε παιρνουμε vp τζαμπα.Τουλαχιστον τα sc ειναι ballance επρεπε να μπειτε να υπερασπιστιτε την πολη σας και να διξετε οτι σε balance καταστασεις ειστε καλυτεροι.Μην ακουσω οτι δεν ειχατε κοσμο γιατι μολις προχωρισαμε stage 2 και φαγατε kick απο την ic αμεσως αρχισατε τα sc.

Aλλα εγω ειδα να κανετε αυτο που κατηγορειτε σε μας.Ζerg.

Στο πρωτο stage κρυβοσασταν πισω απο τον lord του Pq και μαζι με τον lord αρχιζατε το zerg.

Aσε που μολις φαγατε kick απο την ic μαζευτηκατε εξω απο την πορτα της ic στο maw να κανετε zerg οπιον δυστηχη δεν ειχε καταφερει να μπει στην ic

Στον dbm οι αναλογια destro orders ηταν 3/1 αλλα ποτε μα ποτε δεν τους αφησαμε να πανε stage 2 χωρις να το παλεψουμε,και απο οτι 8υμαμαι εμπαιναν στην altdorf μια δυο φορες τη βδομαδα και μονο μια φορα προχωρισαν στο stage 2.

Κατα τ'αλλα η ic ειναι ομορφη πολη χωρις τους destro μεσα,στο stage 2 εχουμε τη δυνατοτητα να παμε οπου 8ελουμε.Καποιο orders πηγαν και εκανα τα ic dungeons που πεφτουν οι sentinel ,καπιοι αλλοι εκαναn explore την ic και οι υπολοιποι τα pq sto stage 2 για τις warlods armors.

Πηγαμε στην αρενα διπλα απο το temple οπου ηταν και το πρωτο pq.Στο stage 1 επρπεπε να φαμε κατι adds και στο τελος εναν lord 43 lvl.

Στο stage 2 επρεπε να φαμε 8 lords 45 lvl .

Στο stage 3 επρεπε να φαμε ενα lord 47 lvl που καποια στιγμη εμφανιζονταν 8 mirror του και καποια τανκ επρεπε να τα κανουν κιτε και οι υπολοιποι να φανε τον main lord.

Mετα τις χιλιες δυσκολιες τον φαγαμε και προχςρισαμε στο stage 4 οπου ηταν ενας lord 48 lvl και εκανε aoe dmg που αν δεν ειχες wards πε8αινες.

Ο Βw μας με full dps build εκανε crit πανω του 700dmg.

Με τα χιλια ζορια τον φαγαμε και πεταξε 4 warlord set και κατι purple και green bags.

Mετα απο αυτο πηγαμε στον monolith οπου ηταν το δευτερο pq.Eκει εχει κατι portlas και μπαινεις στο εσωτερικο του monolith οπου πολεμας με κατι heros στο stage 1.

Στο stage 2 αν δεν εχεις superior wards εισαι νεκρος απο το aoe lighting,και σε αντι8εση με το προηγουμενο pq τα portals κλεινουν και δε μπορεις επιστρεψεις αν κανεις retreat.

H ic εμεινε με ενα αστερι που σημαινει no sentinel,no 25 rank guilds mounts,no viper pit με οτι αυτο συνεπαγεται recall scrolls,quartemaster ktl.Τερμα το αρχικο quest για lost vale ktl.

Bασικα οι alt 8α εχουν προβλημα αλλα πιο πολυ οι νεοι παικτες.

Βλεπω στο μελλον πολλους choppa να τριγυρναν με green items :-)

Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει κανενας server που να ειναι balanced μεταξυ order και destro; στον Karak-Norn σαν trial που παιζω μας εχουν γαμ*σει οι order. αν αγορασω τελικα το game θελω να μαθω αν υπαρχει ενας τετοιος server με μπολικους Ελληνες.

Δημοσ.
ρε παιδια υπαρχει κανενας server που να ειναι balanced μεταξυ order και destro; στον Karak-Norn σαν trial που παιζω μας εχουν γαμ*σει οι order. αν αγορασω τελικα το game θελω να μαθω αν υπαρχει ενας τετοιος server με μπολικους Ελληνες.

balanced server δεν υπαρχει.Στον karag eight peaks κερδιζουν οι destruction αλλα δε ξερω αν υπαρχει ελληνικο guild εκει

Δημοσ.
balanced server δεν υπαρχει.Στον karag eight peaks κερδιζουν οι destruction αλλα δε ξερω αν υπαρχει ελληνικο guild εκει

χμμμ, ευχαριστω πολυ. επισης πρεπει να αγορασω ολοκληρο το game για να συνεχισω το trial; η φτανει η prepaid;

Δημοσ.

Χθές πάντως κάπως ξύπνησαν στον eltharion οι destro. Ιδίως σε kandrin valey γίνανε φοβερές μάχες και πολλές φορές μας διώχνανε από τα keep και μας πετάγανε πίσω στο warcamp. Μακάρι κάθε μέρα να ήταν έτσι. Εδώ έχω τραβήξει μια φώτο με μια από τις συναντήσεις των στρατών :P

dionissos039.th.jpg

Να ρωτήσω κάτι για το crafting. Με το scavegining βρήσκω όλα τα υλικά που χρειάζετε για να φτιάξεις talisman το μόνο που δεν βρίσκω είναι magical essence. Αυτο το βρίσκω από salvaging? Και αν ναι αν ανεβάσω το scavengining μπορώ μετά να το αλλάξω να ανεβάσω το salvaging και όποτε θέλω να μπορώ να επιστρέψω στο scave χωρίς να έχω χάσει το lvl του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χθές πάντως κάπως ξύπνησαν στον eltharion οι destro. Ιδίως σε kandrin valey γίνανε φοβερές μάχες και πολλές φορές μας διώχνανε από τα keep και μας πετάγανε πίσω στο warcamp. Μακάρι κάθε μέρα να ήταν έτσι. Εδώ έχω τραβήξει μια φώτο με μια από τις συναντήσεις των στρατών :P

Για πιον στρατο μιλας 2 order groups και 1destro warband?

Λοιπον πρεπει να βαλεις το add on να ξερεις ποια keep ειναι under attack ποσα vp εχουμε σε κα8ε περιοχη,ποιες περιοχες πανε για lock και ποιες οχι.

Χ8ες οσο ησασταν kadrin valey κλειδωσαμε praag,chaos wastes και επιτε8ικαμε στο fort.

To ασχημο στην υπο8εση ηταν οτι ειχαμε μονο pugs και ο κα8ενας κανει οτι ναναι,δεν υπαρχει καμια συνενοηση.

Δε το πηραμε το fort φυσικα αν και 2 φορες εριξαν τον lord στο 20% πριν γινει reset.

Οσο καναμε siege στο fort ενα αλλο order group πηγε και κλειδωσε kadrin valey.

Να ρωτήσω κάτι για το crafting. Με το scavegining βρήσκω όλα τα υλικά που χρειάζετε για να φτιάξεις talisman το μόνο που δεν βρίσκω είναι magical essence. Αυτο το βρίσκω από salvaging? Και αν ναι αν ανεβάσω το scavengining μπορώ μετά να το αλλάξω να ανεβάσω το salvaging και όποτε θέλω να μπορώ να επιστρέψω στο scave χωρίς να έχω χάσει το lvl του?

Magical essence παιρνεις απο salvaging,αν αλαξεις και πας salvager 8α αρχισεις απο την αρχη.

Αν αργοτερα ξαναγινεις scavenger 8α ξεκινησεις παλι απο το 0.Οτι lvl ειχες μεχρι τωρα το χανεις.

Ο μονος τροπος ειναι να φτιαξεις ενα αλτ salvager.

Yπαρχει και ενα αλλο προβλημα.

Ο salvager πρεπει να κανει salvage drop items δε μπορει να αγορασει πλεον απο τους renown vendors items για salvage.

Oποτε αν γυρισεις τον lvl 40 char σου σε salvager 8α πρεπει να δωσεις μια περιουσια να αγορασεις items απο το ah απο lvl 13-31γιατι αν πας στο τιερ1,τιερ2 να τα farmareis 8α γινεις κοτα.

Αυτο ειναι το ασχημο στον open rvr server.

Επεξ/σία από koyiote
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Καλά πέρα από την πλάκα.Την Κυριακή είχαμε αρκετό κόσμο και μου φάνηκε περιέργο.(randoms βεβαια αλλά κάτι είναι και αυτό).Αφου κλειδώσαμε και περιοχή :o(αν και μας αφήσατε για να ξεκλειδώσουν οι κεντρικές)

Τεσπά.Χθες το μεσήμέρι που μπήκα o server ήταν medium order

low destro

Εγώ παίζω αλτ και περιμένω να τελειώσει η συνδρομή μου.Μετά βλέπουμε αλλά μάλλον δεν θα ανανεώσω(τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνη που θα βγει το νέο πατς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...