koyiote Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Mπήκαν και επίσημα οι δύο νέοι mellee careers στο warhammer. Πάντως απο χτές είδα μερικούς choppa σε sc που είχαν φτάσει 32lvl. Υπαρχουν choppa και slayer 40 lvl ηδη κανωντας power lvling στα 22 chapter pq Κάτι αλλάζει πάντως στον eltharion με τους destro. Σήμερα υπήρχαν μαζικά warbands και σε praag αλλά και στο calendor όπου εκεί τόσους destro μαζεμένους δεν έχω ξαναδεί. Οι orders πλεον δεν ασχολουνται με το να επιτε8ουν στην ic γιατι ο lord στο πρωτο pq ειναι bugged και βαρετο να κανεις το ιδιο pq 2 ωρες συνεχεια για να παρεις την invader απο τη στιγμη που μπορεις να πας lost vale να περασεις πιο ευχαριστα και να παρεις την darkpromise που εχει τα ιδια wards με την invader αλλα και καλυτερα stats. Πολλα pro guild orders πηγαινουν lost vale τελευταια, και στο rvr βλεπεις μονο pug. Παντος δε ξερω για ποτε μιλας αλλα χ8ες δε κλειδωσαν caledor απλα κλειδωσε απο μονο του με το domination system και στο DW δεν υπηρχαν destro ουτε orders να συνεχισουν τη μαχη. Αργοτερα κλειδωσαμε το chaos wastes και πηραμε το fort στο maw. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2009 από koyiote Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Το game ξαναμπήκε στα pc chart της Αμερικής Ευρώπης για την πρώτη βδομάδα του μαρτίου http://pc.ign.com/articles/963/963481p1.html
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ξερετε απο το play.com που εχει το game με 13ε αν εχει τις 30μερες δωρεάν?
ksaplostra Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ξερετε απο το play.com που εχει το game με 13ε αν εχει τις 30μερες δωρεάν? τις εχει. αν θες παντως,δωσε 13-14 ευρω και παρ'το απο IGXE.com θα σταλει μονο το cd-key σε χρονο DT.
Constant1ne Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εμένα από play.com έκανε 10 μέρες ακριβώς να έρθει. Αλλά anyway έπαιζα το trial 13 euros πάντως είναι ξεφτίλα. Αξίζει τον κόπο. Και να το βαρεθώ το παιχνίδι care
A7X. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ρε σεις, πείτε κανένα realm με μπόλικους έλληνες στην destro μεριά
koyiote Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ρε σεις, πείτε κανένα realm με μπόλικους έλληνες στην destro μεριά πηγαινε στον eltharion εκανες delete τους order sou?
A7X. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 όχι εκει τους έχω απλά θέλω να δοκιμάσω και κάνα dok. μου έχουν σπάει τα νεύρα οι slayers και οι choppa
koyiote Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 The inevitable city's rank decreased Χ8ες καποια random warbands κλειδωσαν caledor και chaos wastes και κατεκτησαν τα 2 fort απο τους destro ανετα κα8ως οι destro δε πηγαν να τα κανουν defend. Στο ic siege προχωρισαν στο stage 2 και ερειξαν το rank της ic. Αντε καντε τιποτα γιατι την επομενη φορα ουτε στο viper pit δε 8α μπορειτε να πατε
chek2fire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πάντως υπάρχει πρόβλημα με το unbalanced σε όλους τους server. Αυτό τον καιρό έχω φτιάξει και μια sorceress στο k8 και χτες αργά που μπήκα να παίξω όλες οι περιοχές σε όλα τα tier ήταν κλειδωμένες από τους destro. Κάτι πρέπει να κάνει η mythic γιατί για μένα είναι πρόβλημα. Είναι φοβερά βαρετό να νικάς τόσο εύκολα κάθε φορά και νομίζω το προτιμούσα να παίζω με υπεράριθμούς destro όπως στον dragonback. Αντε να ανοιξεί και το forum στη Ευρώπη για να μπορούμε να γράψουμε για αυτά τα προβλήματα.
koyiote Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Πάντως υπάρχει πρόβλημα με το unbalanced σε όλους τους server. Αυτό τον καιρό έχω φτιάξει και μια sorceress στο k8 και χτες αργά που μπήκα να παίξω όλες οι περιοχές σε όλα τα tier ήταν κλειδωμένες από τους destro. Κάτι πρέπει να κάνει η mythic γιατί για μένα είναι πρόβλημα.Είναι φοβερά βαρετό να νικάς τόσο εύκολα κάθε φορά και νομίζω το προτιμούσα να παίζω με υπεράριθμούς destro όπως στον dragonback. Αντε να ανοιξεί και το forum στη Ευρώπη για να μπορούμε να γράψουμε για αυτά τα προβλήματα. To οτι νικανε οι destro στον k8p δε σημαινει οτι ο server ειναι unbalance.Ta μεγαλα οργανομενα destro guild απο τον dbm πηγαν στον k8p γιατι μεχρι τοτε ο server εκει ειχε περισσοτερους orders ωστε να υπαρχει challenge. O server στον k8p ειναι balance απλα υπαρχουν καλυτερα οργανομενοι και πιο skilled destro. Αυτη τη στιγμη ο k8p εχει περισοτερους order αλλα δε τους φταιει κανεις αν κα8ονται στην altdorf και κανουν pve η rollaroun alts και δε παιζουν rvr και η mythic δε μπορει να κανει τιποτα γιαυτο. Συγνωμη που 8α στο πω αλλα δε μπορεις να εχεις αποψη για ενα server εχοντας παιξει μονο 2 ωρες Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2009 από koyiote
zoocra77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον chek2fire. Ωρίστε και ένα ωραίο άρθρο για την κατασταση που υπάρχει παντού: http://stuntystomper.blogspot.com/2009/03/fortress-fights-zone-domination.html όπως και το aoe is out of control Στον Eltharion ειδικα το unbalance ειναι τραγικό.(αν και τώρα ποια μετά από τα merge σαν να ισσοροπεί λίγο).Δεν ξέρω...το θέμα είναι οτι οι DESTRO ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ από το αρχικό inbalance.Και μην ξανακούσω ότι είμαστε ανοργάνωτοι....Είστε και εσείς...Έχω δει πολλά πραάγματα,ξέρω άπειρες στρατηγικές και μπορώ να κρίνω ότι αυτή τη στιγμή ότι περιοχή κλειδώνει και ότι fort κτλ attacks γίνονται από pugs(ή από premade που δεν χρειάζονται στρατηγική αφου οι αριθμοί μιλούσαν). Και να σας πω και κάτι.Η guild μου έχει σαν κανόνα το rvr πάνω από το pve.Εεε την προηγούμενη βδομάδα κάθε φορά που πηγαίνατε fort εγώ λόγκαρα.Μιλαμε κάηκα στο Lost vale τόσο πολύ που έφτασα σε κάποια φάση να πώ....Μήπως έγινα pveas? ..(4 darkpromise o πωπωφαρδος.).
koyiote Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν ειπα οτι ειστε ανοργανοτοι και αν δεις τα προηγουμενα post μου λεω οτι pug orders κλειδωσαν τις zones και πηραν τα fortress. To οτι πατε lost vale το καταλαβαινω γιατι και μεις το ιδιο καναμε στον dbm οταν οι destro κα8ημερινα εμπαιναν στην altdorf. Aυτο ομος δε λυνει το προβλημα και το αποτελεσμα ειναι αν δε κανετε defend τα keeps σας πολλοι destro 8α παρατησουν το game ,οπως εγινε και στον dbm. Eιλικρινα πιστευω πως υπαρχουν πολοι destro ακομα στον eltharion που για καποιο λογο δε κανουν rvr. Βλεπω αρκετους απο τους necrosis στα sc αλλα για καπιο λογο δεν ερχεστε για rvr. Και να σου πω και κατι? Χ8ες το guild μου δε πηγε ic γτ δεν υπηρχαν destro εκει,ουτε καν στα fort πηγαμε,προτιμησαμε να παμε lost vale και μεις.
chek2fire Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Χθές οι destro κάναν ένα καλό attack σε όλες τις περιοχές αργά την νύχτα. Praag γρήγορα ενώ είχαμε πάρει όλες τις περιοχές και πήγαμε να πάρουμε και το βόρειο keep γρήγορα μας απωθήσανε και μας διέλυσαν. Η μαχή μεταφέρθηκε στην caledor αλλά και εκεί πήγαμε να κάνουμε ένα attack στο south keep και πάλι χωρίς τύχη. Ηταν αρκετά υπεράριθμοί και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά. Και δύο φώτο από την χθεσινή μάχη
koyiote Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ναι οντος χ8ες περασαμε ωραια ολη μερα.Το απογευμα μεχρι το βραδυ μαχες στην praag και αργα την νυχτα στο caledor που αν και αρκετα υπεραρι8μοι (ηταν 1.5 wb vs 16 orders)δε μπορουσαν να κλειδωσουν το caledor.(τουλαχιστον μεχρι τις 4 αργα την νυχτα που αρχισαμε να το διαλαμε) Aυτα ειναι που γουσταρω στην τελικη, μαχες ολη την ωρα να κερδιζουμε να χανουμε να περναμε ευχαριστα,μαχες στα fort και capital sieges για μενα ειναι ανιαρα. Απο τοτε που μετακομιαμε στον eltharion εχουν γινει 6 ic sieges και εχω παει μονο σε 2 αν και ημουν online και στις 6, και μετανιωσα το χρονο που εχασα κανοντας pve στην ουσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα