Dreamcatcher Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 pve aka raids αλα wow εχει το game?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος, πάντως τα πιο μετά PQs πρέπει να γίνονται ακόμα πιο βαρβάτα.
Roronoakostas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Τα Beta Αccounts εχουν γινει κατι σαν trial τωρα. Δλδ οσοι ειχαν κανει account me beta key τωρα εχουν 7 μερες δωρεαν trial. Κι αυτο γιατι το launch του open beta ηταν λιγο χαλια. Χθες στις 18 του μηνα αρχησαμε στους κανονικους σερβερ με κανονικα games και οχι headstart. Τωρα που το απεγκατεστησα το μαθενω μεχρι ποτε ειναι το trial? Παιδια οταν επαιζα την open beta το παιχνιδι ηταν πολυ βαρυ και οταν σε pvp μαζευοντουσαν πολλα ατομα ειχα τρομερα κοληματα.. Τορα το παιχνιδι στην retail εφτιαξε καθολου?
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να βαλω την prepaid card(εν αντιθεση με το WoW που επρεπε να παρεις prepaid card για να παιξεις) και οταν παρω το νεο desktop μου θα την βαλω. Μπορείς να παίξεις χωρίς να βάλεις κάρτα, απλά βάζεις αριθμό πιστωτικής (και ψεύτικης ακόμα, δεν τραβάει λεφτά ούτε παίρνει στοιχεια του account)απλά για να κάνει το verify , αυτό γίνεται σχεδόν σε όλα τα ΜMΟ βλέπε AoC κτλ.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερώτηση απλή θέλω να κάνω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω!Το game έστω και τώρα στην αρχή είναι πιο πολύ fun ή σπάσιμο νεύρων? Κοινώς πιο πολλές είναι οι θετικές εντυπώσεις ή οι αρνητικές?Γιατί σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό εν αναμονή για το WotLK και θέλω απλά fun όχι end game απαιτήσεις!Να το πάρω τώρα ή να περιμένω αργότερα?
Toufas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 κατσε στο wow να κυνηγας τον δρακο που θα σου δοσει 1% πιο καλο item
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 κατσε στο wow να κυνηγας τον δρακο που θα σου δοσει 1% πιο καλο item Βασικά το WoW μου αρέσει και συνεχίζει να μου αρέσει μετά από 3 χρονια (αν και οι καλύτερες μέρες του ήταν πριν το TBC) το ότι θέλω να παίξω και ένα άλλο παιχνίδι δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσω το WoW. Γενικά αυτό το fanboism(watch the spelling ) που υπάρχει δεν το καταλαβαίνω!Όταν παίζαμε δηλαδή τόσα χρονια WoW ήταν καλά και με το που βγήκε άλλο game πρέπει να θάβουμε το WoW?Όσο για το grinding οποιος νομίζει ότι το WAR δεν θα έχει είναι πάρα πολύ γελασμένος , απλά ακόμα είναι νωρίς!Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα, αν με βάση το launch του παιχνιδιού αξίζει να το πάρω τώρα ή να περιμένω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ που παίζω πάντως, μου αρέσει πολύ. Έχει χαβαλέ αν και πρέπει κάποια άτομα στην Destruction να γίνουν πιο ομαδικά, γιατί η Order είναι οργανωμένη και μας ρίχνει ξύλο, πάντως χθες το απόγευμα που ξύπνησαν μερικοί πήραμε το αίμα μας (και Keeps) πίσω.
Toufas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά το WoW μου αρέσει και συνεχίζει να μου αρέσει μετά από 3 χρονια (αν και οι καλύτερες μέρες του ήταν πριν το TBC) το ότι θέλω να παίξω και ένα άλλο παιχνίδι δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσω το WoW. Γενικά αυτό το fanboism(watch the spelling ) που υπάρχει δεν το καταλαβαίνω!Όταν παίζαμε δηλαδή τόσα χρονια WoW ήταν καλά και με το που βγήκε άλλο game πρέπει να θάβουμε το WoW?Όσο για το grinding οποιος νομίζει ότι το WAR δεν θα έχει είναι πάρα πολύ γελασμένος , απλά ακόμα είναι νωρίς!Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα, αν με βάση το launch του παιχνιδιού αξίζει να το πάρω τώρα ή να περιμένω. εσύ δεν έχεις ψάξει το game καν και κατάλαβες ότι θέλει και grind? δεν είναι wow να πας να λιώσεις στα raids για να πέσει το item. μπαίνεις παίζεις τα ξυλα σου και ανεβαίνεις levels στο pvp
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 εσύ δεν έχεις ψάξει το game καν και κατάλαβες ότι θέλει και grind? Όλα τα MΜΟ σε κάποιο βαθμό έχουνε grind,στην αρχή του παιχνιδιού είναι λογικό να μην χρειάζεται να κανεις grinding είναι νωρίς ακόμα για το WAR, καλά items θα είναι accessible από casuals (PQ,RvR) αλλα όταν αρχίσει το end game τα items που κάνουν την διαφορα δεν θα είναι προσβάσιμα σε όλους ,αυτή είναι και η μοίρα των ΜMΟ δεν είναι wow να πας να λιώσεις στα raids για να πέσει το item. μπαίνεις παίζεις τα ξυλα σου και ανεβαίνεις levels στο pvp Το gear up στο wow παρα έχει nerf-αριστεί όσο δεν πάει και γενικά το game είναι πλέον αρκετά casual friendly. Εν πάση περίπτωση δεν είναι αυτό το θέμα μου, το μονο που θέλω να μάθω είναι πως είδατε το launch του παιχνιδιού και αν αξίζει να το πάρω τώρα ή να περιμένω.
chill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι άρρωστος με το wow, σε σημείο που αν παίζω στον ίδιο server με τον toufa και είμαστε σε αντίπαλο faction αν με βρει θα με σαπίσει στο ξύλο xoxo. Από τι έχω δει ναι το παιχνιδάκι αξίζει. Απλά όπως όλα τα mmo πρέπει να το κρίνουμε σε βάθος χρόνου.
Toufas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα τα MΜΟ σε κάποιο βαθμό έχουνε grind,στην αρχή του παιχνιδιού είναι λογικό να μην χρειάζεται να κανεις grinding είναι νωρίς ακόμα για το WAR, καλά items θα είναι accessible από casuals (PQ,RvR) αλλα όταν αρχίσει το end game τα items που κάνουν την διαφορα δεν θα είναι προσβάσιμα σε όλους ,αυτή είναι και η μοίρα των ΜMΟ Το gear up στο wow παρα έχει nerf-αριστεί όσο δεν πάει και γενικά το game είναι πλέον αρκετά casual friendly. Εν πάση περίπτωση δεν είναι αυτό το θέμα μου, το μονο που θέλω να μάθω είναι πως είδατε το launch του παιχνιδιού και αν αξίζει να το πάρω τώρα ή να περιμένω. μα τα endgame τα παιρνεις απο το rvr. πας στον vendor και αγοραζεις οτι θες αναλογα με το lvl σου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα items παίρνεις με διάφορους τρόπους. Κλασσικά από drop, quest και renown (PvP). Τα πιο καλά πάντως από full infamy σε Public Quest και από reward του σεντουκιού του κάθε PQ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα