Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα ναι....και σε μας για choppa...Θα τον φτάσω γρήγορα 40 να ντυθώ αμέσως πριν τα αλλάξουν(και στα city instances τα ίδια.1 αντικείμενο τουλάχιστον choppa).

Πάντως πορωτικοί οι νέοι chars

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ξεκινησα εναν choppa στον k8p.8ετικες εντυπωσεις μεχρι τωρα αν και ειναι ακομα 6lvl.

Και σε μας στα city instances ολο slayer πεφτει 1sentinel ανα boss ειναι slayer.

Δημοσ.

ρε παιδια τωρα κατεβαζω τον client για το 10 day trial .. ας μου πει καποιος κανεναν καλο σερωερ με ελληνες για να εχω λιγη βοηθεια στην αρχη γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο τετοιου ειδους παιχνιδια.

Δημοσ.

και να θέλεις δε μπορείς

το έβαλα και εγώ το trial και σου επιτρέπει μόνο σε core servers να μπεις.

Δημοσ.

και αν μπεις σε core server τι 8α γινει? η μονη διαφορα με τον rvr server ειναι οτι στον core παιζεις rvr μονο σε rvr περιοχες.

Δεν υπαρχει κανεις που να παιζει σε core server και να ξερει καποιο ελληνικο guild?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok να σαι καλα μαν το προβλημα διορθωθηκε.

απο οτι ειδα σαν trial μπορουμε να παιξουμε μονο σε Core.. Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με τα MMoRPG τι διαφορες εχουν το PvP με το RvR; τους περισσοτερους Ελληνες τους εχει ο Eltharion;

Επεξ/σία από apathya
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
ok να σαι καλα μαν το προβλημα διορθωθηκε.

απο οτι ειδα σαν trial μπορουμε να παιξουμε μονο σε Core.. Επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με τα MMoRPG τι διαφορες εχουν το PvP με το RvR; τους περισσοτερους Ελληνες τους εχει ο Eltharion;

pvp=player vs player,rvr=realm vs realm.Στο rvr μπορεις να δεις 200 order παικτες εναντια σε 200 destro παικτες. Ο eltharion εχει πολλους ελληνες και στα 2 realms,δε ξερω αν εχει τους περισσοτερους απο οτι σε αλλους server.

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες από τι φένετε οι destro έχουν αρχίσει και οργανώνονται επιτέλους. Δύο μέρες τώρα έχουμ επιχειρήσει να του πάρουμε ένα fotr χωρίς αποτέλεσμα. Πάνε και κλείνονται γύρω από τον lord και μας τσακίζουν. Μετά και τις δύο φορές είχαν στήσει παράλληλα και μια ενέδρα έξω από το warcamp μας ώστε να σκοτώνουν και όποιον έκανε respawn και επιχειρούσε να επιστρέψει πίσω.

Καλά τα σημάδια γιατί ο eltharion είχε αρχίσει να γίνετε λίγο βαρετός server.

Δημοσ.
Τις τελευταίες μέρες από τι φένετε οι destro έχουν αρχίσει και οργανώνονται επιτέλους. Δύο μέρες τώρα έχουμ επιχειρήσει να του πάρουμε ένα fotr χωρίς αποτέλεσμα. Πάνε και κλείνονται γύρω από τον lord και μας τσακίζουν. Μετά και τις δύο φορές είχαν στήσει παράλληλα και μια ενέδρα έξω από το warcamp μας ώστε να σκοτώνουν και όποιον έκανε respawn και επιχειρούσε να επιστρέψει πίσω.

Καλά τα σημάδια γιατί ο eltharion είχε αρχίσει να γίνετε λίγο βαρετός server.

ρε σπυρο που την ειδες την οργανωση? 2 order warbands καταφεραν και κλειδωσαν το chaos wastes και πηγαν maw και εφαγαν wipe.

Δημοσ.

Mπήκαν και επίσημα οι δύο νέοι mellee careers στο warhammer. Πάντως απο χτές είδα μερικούς choppa σε sc που είχαν φτάσει 32lvl.

Κάτι αλλάζει πάντως στον eltharion με τους destro. Σήμερα υπήρχαν μαζικά warbands και σε praag αλλά και στο calendor όπου εκεί τόσους destro μαζεμένους δεν έχω ξαναδεί. Είχαμε πάει να πάρουμε ένα keep αλλά μάταια. Μας διώξανε γρήγορα με την μια και μετά κλειδώσαν όλες τις περιοχές στην calendor και δεν μπορούσες να κουνηθείς μέχρι την ώρα που έκανα logout.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...