Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει char και ιδίως destro δεν μπορείς να κάνεις transfer. Aκόμα ρε hatory πάιζει να έχει γεμίσει ο server και τότε μάλλον θα είσαι άτυχος. Αν καταφέρεις να μπεις έλα στο guild που βρίσκομαι τώρα. Είμαστε πάνω από 100 άτομα και σε ένα μεγάλο alliance αλλά είναι ξένο. Υπάρχει και ένα ελληνιό guild από τι έχω δει στον server.

Χθες πείραμε κα τα αστέρια της altdorf πίσω στο eltharion, Από τι έμαθα νωρίτερα είχαν μπει ξανά στο ic. Μετά το τελευταίο update υπάρχουν μερικά skill που αν τα πατάς επαναλμβανόμενα γίνονται δύο φορές μαζί. Ενα από αυτά είναι το detonate. Μου μυρίζετε για bug.

Επεξ/σία από chek2fire
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πρέπει να έχω char αλλα δεν θυμάμαι τι side θα δω άυριο μεθάυριο που θα μου ρθει η κάρτα

για να μη σε αφηνει να μεταφερεις order σιγουρα εχεις destro στον eltharion:-)

Δημοσ.

χαχα σε εμας τα πουλάνε ποιο φτηνά :P

10-15 το πολύ....

Τι θα γίνει κανά duel θα κανονίσουμε?(αν και δεν σας παίρνει duel με dok)

Δημοσ.
χαχα σε εμας τα πουλάνε ποιο φτηνά :P

10-15 το πολύ....

Τι θα γίνει κανά duel θα κανονίσουμε?(αν και δεν σας παίρνει duel με dok)

εχω ενα screen shot πριν 2 μερες στο serpeant passage τεσταραμε ενα team build με το guild μου και επαιξα πρωτη φορα με τον warrior priest μου (28lvl τοτε) και ειχα 350κ heal hehe.Hσουν με τον diafana σε εκεινο το sc μολις βρω την foto 8α την κανω upload.

Duel bw vs dok αν και με το dark rites που παιζεις παλι χλωμο να σε ριξω.Μονο με τον white lion 8α σε ειχα αλλα ειναι ακομα 25lvl.

Δεν αγοραζουμε τπτ απο ah,τα φτιαχνουμε μονοι μας και τα δινουμε δωρεαν στα παιδια του guild μας.Μετα το 1,2 patch με τα καινουρια containers εχει ανεβει πολυ το crit στον talisman maker και βγαζουμε για πλακα +19 talismans.

Σε ενα run sigmars crypt μαζεψαμε 16 sentinel pieces και απο αυτα βγαλαμε 2 +19wound talisman και 3 +19 streanght talisman

Δημοσ.
εχω ενα screen shot πριν 2 μερες στο serpeant passage τεσταραμε ενα team build με το guild μου και επαιξα πρωτη φορα με τον warrior priest μου (28lvl τοτε) και ειχα 350κ heal hehe.Hσουν με τον diafana σε εκεινο το sc μολις βρω την foto 8α την κανω upload.

Duel bw vs dok αν και με το dark rites που παιζεις παλι χλωμο να σε ριξω.Μονο με τον white lion 8α σε ειχα αλλα ειναι ακομα 25lvl.

Δεν αγοραζουμε τπτ απο ah,τα φτιαχνουμε μονοι μας και τα δινουμε δωρεαν στα παιδια του guild μας.Μετα το 1,2 patch με τα καινουρια containers εχει ανεβει πολυ το crit στον talisman maker και βγαζουμε για πλακα +19 talismans.

Σε ενα run sigmars crypt μαζεψαμε 16 sentinel pieces και απο αυτα βγαλαμε 2 +19wound talisman και 3 +19 streanght talisman

Μμμμ κατι θυμάμαι...Είχα πάει σε ένα σενάριο και μου την έπεφταν όλοι..Μαλλον εσείς θα σας σταν(ελπίζω να ήμασταν guild premade και να χα πάνω από 200.000 heal μην εγινα και ρεζίλι :P).Αρχισα και φαρμάρω scenario γιατί ετσι όπως έγινε ο server, και δεν μπορώ να παίξω, και σε skirmish λίγα rp...

Τον shaman τον φτιαξανε καθολου? :D

Shaman δεν έχω παίξει να σου πώ την αλήθεια.Ρώτησα ένα φιλαρακι τι λέει ο Σαμανος τον φτιαξανε καθόλου?Την απάντηση δεν μπορώ να την μεταφέρω(ήταν λίγο shockin :S ).Πάντως από ότι ακούγεται ο σαμανος ειναι υπό κατασκευή(και υποψήφιος για τρελό boost) αφού για πολλους είναι ο ποιο αδικημενος παίκτης(μαζί με το mirror class του).Πάντως εγώ αν ήθελα καθαρόαιμο healer θα διάλεγα zealot.

P.S.1 άντε μετά την γκαντεμιά που με έδερνε......2ο Darkpromise(hand έιχα το belt)

P.S.2 Έβαλλα και + disrupt απο τον renown merchant οπότε οποιος με βλέπει μην έρθει να με φάει...χανει τον καιρό τού :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να τον φτιάξουν τον shaman γιατί έχω έναν 40 και ψάχνω αφορμή να ξαναρχίσω το War.

Τον choppa τον βάλανε ή θα αργήσει ακόμα ;

αλλη μια αφορμή να ξαναμπώ !!!

Επεξ/σία από indian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ελπίζω να τον φτιάξουν τον shaman γιατί έχω έναν 40 και ψάχνω αφορμή να ξαναρχίσω το War.

Τον choppa τον βάλανε ή θα αργήσει ακόμα ;

αλλά μια αφορμή να ξαναμπώ !!!

κατι ειχα ακουσει για boost shaman/archmage στο 1.3 patch.

O choppa μπαινει σημερα γιαυτους που ειχαν ολοκληρωσει το event,και λογικα την ερχομενη εβδομαδα 8α κανει release κανονικα.

Zoocra o wp εχει ενα tactic +10% disrupt,στο lvl 31 παιζω με 29% disrupt.

Χ8ες το βραδακι καναμε ενα ωραιο fight στο cof,αντεξαμε 3 επι8εσεις και στο τελος πεσαμε αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν οτι δε κλιστεικαμε μεσα στο lord room αλλα καναμε fight στο χωρο αναμεσα στην εξω και την μεσα πορτα του keep.

Mεχρι που αναγκασαμε τους destro να φερουν 1 raid απο το reikland για να μας παρουν το keep.

gz για την darkpromise,τελικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο game μεχρι τωρα.

Οι invader ειναι gtp και ο μονος λογος που πηγαινω σε ic siege ειναι για το purple bag που δινει το ring με το critical.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Zoocra o wp εχει ενα tactic +10% disrupt,στο lvl 31 παιζω με 29% disrupt.

Ναι ρε συ....Για αυτό δεν πέφτει με την καμία.Γενικά πρίν το πατς που το χα ψάξει ήταν ποιο αμυντικογενής παίκτης από τον dok.Τωρα δεν ξέρει νομίζω πήρε boosteraki ο wp και στο attacking part του.Χαλαρά αυτοί οι δύο είναι το καλύτερο class στο game για μένα.Το απόλυτο υβρίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ανοησια ειναι αυτη με τους slayer στο lost vale ολο items για slayers πεφτουν

Επεξ/σία από koyiote

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...