Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχουν πάθει οι servers ; λέει στο news ότι είναι closed όλοι. πότε θα ανοίξουνε πάλι ;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι έχουν πάθει οι servers ; λέει στο news ότι είναι closed όλοι. πότε θα ανοίξουνε πάλι ;

Ανοικτοι ειναι ειχε συντηρηση νωριτερα

Εγώ πάντως χθες δεν ευχαριστήθηκα παιχνίδι..Καλα ρε mythic τα κανεις τα transfer δεν ξερεις οτι οι σερβερ θα τα παιξουν?Μόλις Μπήκατε ic, πήγα Lost Vale(δεν ειμαι pveas αλλα τα χα παίξει τόσες ώρες rvr).Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι lag είχε ο server.Και μιλάμε για pve instance.Έλεος δλδ

Όσο για τον Eltharion δεν με βλέπω για πολύ(ελπιζω να μην σταματίσω το game γιατι όντως ήταν καλό).Η κατάσταση παραπάει.Οι order είναι διπλάσιοι,οι Destro που ρθαν βλακες.Χθές δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε 2 guild ειμασταν και σας κάναμε άμυνα.Οι άλλοι zergarane καπου αλλού(πιθανότατα praag).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αφού θεωρητικά ξέρουν τα νούμερα αυτών που παίζουν δεν βάλαν κάποιο cap.Πολλά άτομα ξενερωσαν(μιλάω στο vt με πολλούς) και κρίμα που έβαλλα κάρτα πριν λίγο καιρό γιατί δεν ανέχεται αυτή η κατασταση πάνω από μήνα.+σε όλα αυτά το τρελό unbalance του 1.2

edit για τους καινούριους το score ειναι 4-4 ετσι? μην ξεχνίομαστε......

Σε καταλαβαινω τα ιδια καναμε και μεις στον dbm οταν εμπαιναν οι destro στην altdorf.

Σε μας εκει η αναλογια ηταν 1/3 υπερ των destro στο τ4.

Απο οτι ξερω τα οργανομενα destro guilds απο τον dbm πηγαν στον k8p και οι randoms ηρ8αν στον eltharion.

To score αλαξε εγινε 5-4 υπερ των orders:-)

Επεξ/σία από koyiote
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Τελικά βλακεία γιατί σου επιτρέπει να μπεις μόνο σε μερικούς server και όχι σε όλους για το trial. Να σας πω ρε αλάνια. Ποια η διαφορά του Core από του Open RVR. To open rvr το πιάνω σαν ffa pvp. Τo Core τι κανόνες έχει ;

Δημοσ.

Μάλλον δεν σε αφήνει γιατί οι μεγάλοι server είναι full από κόσμο. Πάντως αν δεν δεις rvr δεν θα έχεις δει τπτ από το game. Νομίζω έχει pvp που μόνο στο eve online μπορείς να συναντήσεις κάτι ανάλογο.

Για το crafting που ρώταγα μπορεί να δώσει κανείς καμία πληροφορία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον core server μπορεις να κανεις pvp μονο σε rvr zones.

Στον orvr server μπορεις να κανεις pvp παντου

Τι να πούμε και εμείς που τόσο καιρό τρώγαμε ξύλο στον dragonback. Το game δεν είναι μονο pvp αλλά έχει και φοβερό pve τουλάχιστον πολύ καλύτερο από πολλά αντοίστιχα mmorpg και υπάρχουν πάντα πράγματα να κάνεις ingame.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως πείρατε τα αστέρια από την altdorf τόσο χάλιδες που είστε :D

Λέω να ασχοληθώ με το craftign, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Αξίζει και τι είναι καλύτερο να πάρω?

Υπαρχουν 2 main prof apothecary και talisman maker.Με το Apothecary φτιαχνεις potions,και με το talisman maker φτιαχνεις talismans.

Yπαρχουν και 4 sub prof scavenging,butchering,cultivating,salvaging.

scavenging-μαζευεις materials απο οτιδηποτε πτωμα μπορει να εχει τσεπες πανω του.

butchering-μαζευεις materials απο πτωματα ζωον.

cultivating-φυτευεις σπορους

salvaging-παιρνεις materials καταστρεφοντας items,armors,weapons.

Για να γινεις apothecary χρειαζεσαι να εισαι cultivating για τους σπορους,butchering για καποια materials και scavegining για το νερο που χρειαζεται στο cultivating ο σπορος να μεγαλωσει.

Για να γινεις talisman maker χρειαζεται να εισαι salvaging για τα main fragments,magical essence και scavenging για τα curio,gold essence.

Mπορεις να διαλεξεις μονο ενα main prof και ενα sub prof.

Oπως καταλαβαινεις για να ακολου8ησεις καπιο main prof χωρις να αγοραζεις τα materials απο το auction house 8α πρεπει να εχεις και ενα alt.

Επεξ/σία από koyiote
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τακη,σπυρο καλησπερα, Χατορι εδω:-). ρε σεις είχα σταματήσει το παιχνίδι λόγω στρατού και εξεταστικής αλλα λέω να συνεχίσω τώρα. εγώ είχα αφήσει τον sw μου στον dbm μπορώ να τον φέρω στον eltharion????? η πρέπει να φτιάξω καινούριο;

Επεξ/σία από A7X.
Δημοσ.

Είχα πάρει apothecary σαν κύριο profession και scavenge σαν δευτερεύον,μέχρι το 150lvl apothecary μου έβγαζε όλα τα ματς που ήθελα μέσο scavenging,πλέον και αφού έφτασα 31 lvl,δεν μου βγάζει αντικείμενα για το apothecary παρα μονο για talisman..Τι στο καλο γίνετε?

Δημοσ.

Για να γινεις apothecary χρειαζεσαι να εισαι cultivating για τους σπορους,butchering για καποια materials και scavegining για το νερο που χρειαζεται στο cultivating ο σπορος να μεγαλωσει.

Για να γινεις talisman maker χρειαζεται να εισαι salvaging για τα main fragments,magical essence και scavenging για τα curio,gold essence.

Mπορεις να διαλεξεις μονο ενα main prof και ενα sub prof.

Oπως καταλαβαινεις για να ακολου8ησεις καπιο main prof χωρις να αγοραζεις τα materials απο το auction house 8α πρεπει να εχεις και ενα alt.

Τα επαγγελματα εχουν αλλαξει παρα πολυ στο 1.2. Αυτα που γραφεις δεν ισχυουν πια.

Ολα τα παλια υλικα που ειχα απο το scavenging (βδελλες, ποτιστηρια κλπ) πλεον δεν χρησιμοποιουνται (σου λεει οτι εχουν αλλοιωθει και αναγκαστικα τα πουλας στους vendors).

Για apothecary μπορεις να εισαι αυτονομος απο το butchering τωρα. Αντι για νερα χρησιμοποιεις zoic gore που βρισκεις απο τα ζωα και μαλιστα σε αφθονια. Επισης εχουν αλλαξει ολα τα main και secondary ingredients και πλεον υπαρχει αρκετη ποικιλια. Παλιοτερα το μονο που αξιζε ηταν τα πρασινα healing potions.

Στο scavenging πλεον βρισκεις μονο αντικειμενα που χρησιμευουν για talisman making.

Δημοσ.
Είχα πάρει apothecary σαν κύριο profession και scavenge σαν δευτερεύον,μέχρι το 150lvl apothecary μου έβγαζε όλα τα ματς που ήθελα μέσο scavenging,πλέον και αφού έφτασα 31 lvl,δεν μου βγάζει αντικείμενα για το apothecary παρα μονο για talisman..Τι στο καλο γίνετε?

ειναι αλαγες απο το 1.2 patch

Τα επαγγελματα εχουν αλλαξει παρα πολυ στο 1.2. Αυτα που γραφεις δεν ισχυουν πια.

Ολα τα παλια υλικα που ειχα απο το scavenging (βδελλες, ποτιστηρια κλπ) πλεον δεν χρησιμοποιουνται (σου λεει οτι εχουν αλλοιωθει και αναγκαστικα τα πουλας στους vendors).

Για apothecary μπορεις να εισαι αυτονομος απο το butchering τωρα. Αντι για νερα χρησιμοποιεις zoic gore που βρισκεις απο τα ζωα και μαλιστα σε αφθονια. Επισης εχουν αλλαξει ολα τα main και secondary ingredients και πλεον υπαρχει αρκετη ποικιλια. Παλιοτερα το μονο που αξιζε ηταν τα πρασινα healing potions.

Στο scavenging πλεον βρισκεις μονο αντικειμενα που χρησιμευουν για talisman making.

α οκ thx μετα το 1.2 patch δεν ασχολη8ηκα κα8ολου με το crafting.

Δημοσ.
Τακη,σπυρο καλησπερα, Χατορι εδω:-). ρε σεις είχα σταματήσει το παιχνίδι λόγω στρατού και εξεταστικής αλλα λέω να συνεχίσω τώρα. εγώ είχα αφήσει τον sw μου στον dbm μπορώ να τον φέρω στον eltharion????? η πρέπει να φτιάξω καινούριο;

είδα στο site ότι δωρεάν δεν με αφήνει να τον μεταφέρω αν πληρώσω πόσο είναι γτ δεν το βρήκα

Δημοσ.
είδα στο site ότι δωρεάν δεν με αφήνει να τον μεταφέρω αν πληρώσω πόσο είναι γτ δεν το βρήκα

8α πας http://www.war-europe.com/#/home/?lang=en και 8α κανεις login με το λογαριασμο που εχεις στο warhammer.Μετα 8α πας στο profile και κατω κατω καπου λεει transfer character.Δε πληρωνεις τιποτα ειναι free.

Πρεπει να εχεις πληρωσει την συνδρομη γιαυτο το μηνα για να σε αφησει να το κανεις.

Δημοσ.

ρε συ πηγαίνω εκεί. κάνω sign in πάω στο profile μου και μετά character transfer και στισ επιλογες για τον sw μου μου έχει μόνο karak-norn, karak eight peaks, karak azgal και ατίποτα άλλο αν και βλέπω στην κεντρική ότι απο dbm θα έπρεπε να μπορώ να πάω eltharion

Δημοσ.
ρε συ πηγαίνω εκεί. κάνω sign in πάω στο profile μου και μετά character transfer και στισ επιλογες για τον sw μου μου έχει μόνο karak-norn, karak eight peaks, karak azgal και ατίποτα άλλο αν και βλέπω στην κεντρική ότι απο dbm θα έπρεπε να μπορώ να πάω eltharion

μηπως εχεις char στον eltharion και δε το 8υμασαι?Αν ναι καντον delete.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...