Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ θυμάμαι απ'όταν έπαιζα (θέλω να ξαναγυρίσω με choppa, αλλά με τόσα games...), πως στον Eltharion είμασταν τίγκα Destro, αλλά οργάνωση 0 (εκτός από κανένα μεγάλο raid που θυμόταν ένα άτομο να κάνει). Τώρα πως είναι η ισορροπία δηλαδή;

Θα σου πω για πριν τα transfer.

Ο server ήταν ο ποιο ισσοροπημένος στην Ευρώπη.

Στην αρχή το zerg των destro ήταν τεράστιο και ο server ήταν κάτι σαν τον dbm(απλά δεν υπήρχε το gear για fort και aldorf attack).

Αργότερα αν και λιγότεροι ακομη οι order, ήταν και ποιο οργανωμένοι(εχουν και μια -δυο καλες hardcore guilds πραγμα που εμείς δεν είχαμε αφού φύγανε οι server police).

Τη μερα δε που μπηκε το bonus για τους order μπήκαν και Inevitable...Οπως καταλαβαινεις και το ηθικο έπεσε (αφου φαντασου μετά δεν καναμε καν defence στα fort) και για μια περίοδο οι order μας εκαναν ότι ήθελαν.Λόγω του μπονους και οτι έκαναν και την πρώτη πολιορκία πόλης στην Ευρώπη τα νούμερα ισσοροπισαν.Οι order ήταν ποιο active στο rvr και κοινώς την τρώγαμε ασύστολα(φαντάσου καθε Κυριακή δεν loggare κανεις).

Τι να κάνουμε και εμεις..... οργανωθήκαμε....Και μετα του Αγίου Βαλεντινου τους ψιλοξεσκίσαμε(4 aldorf attacks.στο τελευταίο τους ρίξαμε και τα αστέρια).

Ο πλυθησμός ήταν κομπλέ.Τρελό ξύλο κάθε μερα 150vs150 σε πολλές περιοχές.Φοβερές τακτικές,wing attacks κλειδώματα με νόημα(φαντάσου ότι μέχρι και το zerg είχε μάθει τι να κάνει).Γενικά τρελό fun.

Από χθές τα πράγματα έχουν αλλάξει.Δεν ξέρει κανείς πως έχει το balance.Εχω νευριάσει τρελά με τον κάθε βλακα που τρέχει δεξιά αριστερά.Από οργάνωση το alliance μου δεν έχει κουνηθεί(είναι και καλά το ποιο οργανωμένο και active rvr alliance στο server και εμείς οργανώσαμε τα fort και aldorf sieges).Γενικά η κατάσταση και μετά το τελευταίο class balance έχει γίνει πολύ.....Πολλοί σκέφτονται να σταματήσουν το game για λίγο.Γενικά αυτή τη στιγμή ο server έιναι ένα mindless skirmish zerg και από τις δύο πλευρές,με λίγο ποιο οργανωμένη την order πλευρά.Θα δείξει το μέλον αλλα για μένα....

GJ MYTHIC ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ FUN(αν είναι να μπαίνω και να νευριάζω qq μου)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα σου πω για πριν τα transfer.

Ο server ήταν ο ποιο ισσοροπημένος στην Ευρώπη.

Στην αρχή το zerg των destro ήταν τεράστιο και ο server ήταν κάτι σαν τον dbm(απλά δεν υπήρχε το gear για fort και aldorf attack).

Αργότερα αν και λιγότεροι ακομη οι order, ήταν και ποιο οργανωμένοι(εχουν και μια -δυο καλες hardcore guilds πραγμα που εμείς δεν είχαμε αφού φύγανε οι server police).

Τη μερα δε που μπηκε το bonus για τους order μπήκαν και Inevitable...Οπως καταλαβαινεις και το ηθικο έπεσε (αφου φαντασου μετά δεν καναμε καν defence στα fort) και για μια περίοδο οι order μας εκαναν ότι ήθελαν.Λόγω του μπονους και οτι έκαναν και την πρώτη πολιορκία πόλης στην Ευρώπη τα νούμερα ισσοροπισαν.Οι order ήταν ποιο active στο rvr και κοινώς την τρώγαμε ασύστολα(φαντάσου καθε Κυριακή δεν loggare κανεις).

Τι να κάνουμε και εμεις..... οργανωθήκαμε....Και μετα του Αγίου Βαλεντινου τους ψιλοξεσκίσαμε(4 aldorf attacks.στο τελευταίο τους ρίξαμε και τα αστέρια).

Ο πλυθησμός ήταν κομπλέ.Τρελό ξύλο κάθε μερα 150vs150 σε πολλές περιοχές.Φοβερές τακτικές,wing attacks κλειδώματα με νόημα(φαντάσου ότι μέχρι και το zerg είχε μάθει τι να κάνει).Γενικά τρελό fun.

Από χθές τα πράγματα έχουν αλλάξει.Δεν ξέρει κανείς πως έχει το balance.Εχω νευριάσει τρελά με τον κάθε βλακα που τρέχει δεξιά αριστερά.Από οργάνωση το alliance μου δεν έχει κουνηθεί(είναι και καλά το ποιο οργανωμένο και active rvr alliance στο server και εμείς οργανώσαμε τα fort και aldorf sieges).Γενικά η κατάσταση και μετά το τελευταίο class balance έχει γίνει πολύ.....Πολλοί σκέφτονται να σταματήσουν το game για λίγο.Γενικά αυτή τη στιγμή ο server έιναι ένα mindless skirmish zerg και από τις δύο πλευρές,με λίγο ποιο οργανωμένη την order πλευρά.Θα δείξει το μέλον αλλα για μένα....

GJ MYTHIC ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟ FUN(αν είναι να μπαίνω και να νευριάζω qq μου)

Kατσε λιγο να δεις πως 8α παει,παντος απο οτι ξερω οι orders δεν ηταν κα8ολου οργανωμενοι στον DBM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα ένα trial από το επίσημο site. Για πείτε κανένα server να μπω αγαπητοί insomniacs...

Επεξ/σία από LuxJaja
Δε βλέπω τι γράφω.
Δημοσ.

Ελά eltharion και εσύ μια και εκεί έχουμε μαζευτεί όλοι αν και οι υπόλοιποι server έχουν και αυτοί αρκετό κόσμο. brigh wizard παίζω με το όνομα dionissos. Εντάξει δεν είμαι από τους πιο hardcore παίχτες αν δεις την armor του koyiote και μετά την δικιά μου θα καταλάβεις :P

Δημοσ.

Το πιο πιθανό όμως να με δείτε από την απέναντι πλευρά του τείχους :-D Θα δούμε τι θα με τραβήξει περισσότερο.

Δημοσ.

Σήμερα μπήκαμε στην Inevitable City!!! To έπος άρχισε καθώς κλειδώσαμε πρώτα την περιοχή των chaos μαζί με το fotress τους και μετά κλειδώσαμε την περιοχή των βρόμικων greenskins. Στο τέλος την πέσαμε στο fotress τους. Εδώ η αρχή του έπους το πέσιμο στο τελευταίο keep τους

dionissos013n.th.jpg

Αφού κλειδώσαμε την περιοχή το έπος συνεχίστηκε πηγαίνοντας για το fotress τους. Εδώ έξω από το fotress φώτο από την εξωτερική πύλη τους

dionissos015.th.jpg

και εδώ από την εσωτερική πύλη τους

dionissos017.th.jpg

Τέλος εδώ την ώρα που πέφτει ο lord τους μαζί με την καντεμία μου που ενώ ειχα τον 16ο καλύτερο score στην ζαριά βγήκα 155!!

dionissos023.th.jpg

τέλος έξω απο την πύλη της πρωτεύουσας τους καθώς και μέσα που γίναν μερικές σκληρές μάχες με τους dest

dionissos024.th.jpg

dionissos027.th.jpg

Στο dragonback και μόνο να έκανες αναφορά για πέσιμο στην capital σε κοροιδεύανε. Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον υπέρ μας.

Δημοσ.
Σήμερα μπήκαμε στην Inevitable City!!! To έπος άρχισε καθώς κλειδώσαμε πρώτα την περιοχή των chaos μαζί με το fotress τους και μετά κλειδώσαμε την περιοχή των βρόμικων greenskins. Στο τέλος την πέσαμε στο fotress τους. Εδώ η αρχή του έπους το πέσιμο στο τελευταίο keep τους

dionissos013n.th.jpg

Αφού κλειδώσαμε την περιοχή το έπος συνεχίστηκε πηγαίνοντας για το fotress τους. Εδώ έξω από το fotress φώτο από την εξωτερική πύλη τους

dionissos015.th.jpg

και εδώ από την εσωτερική πύλη τους

dionissos017.th.jpg

Τέλος εδώ την ώρα που πέφτει ο lord τους μαζί με την καντεμία μου που ενώ ειχα τον 16ο καλύτερο score στην ζαριά βγήκα 155!!

dionissos023.th.jpg

τέλος έξω απο την πύλη της πρωτεύουσας τους καθώς και μέσα που γίναν μερικές σκληρές μάχες με τους dest

dionissos024.th.jpg

dionissos027.th.jpg

Στο dragonback και μόνο να έκανες αναφορά για πέσιμο στην capital σε κοροιδεύανε. Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον υπέρ μας.

μια χαρα σας βλέπω...εμεις στον karak-azgal βαρεθκαμε να πηγαινουμε στην aldorf!!destro FTW :P

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξανα-δοκιμάσω το War τώρα που μπήκαν επιτέλους οι Choppa. Έχει διορθωθεί καθόλου το παιχνίδι ? τι λένε οι νέες καρίερες?

Ήμουν Eltharion σε ένα από τα καλά guild και παρόλα αυτά το είχα βαρεθεί μόλις έγινα 40. Ελπίζω να άλλαξε .

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το βαρεθεί κάποιος έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα. Καταρχήν κάθε απόγευμα και μέχρι αργά το βράδι γίνετε σκοτωμός με το rvr. Χθες είμασταν πάνω από 150 άτομα μόνο οι order. Επός κανονικό αλλά και έπος για το lag αν και νομίζω ότι για τον κόσμο που έχει μια χαρά τα καταφέρνει το game. Σε ανάλογες περιπτώσεις στο eve online το κρασάρισμα το έχεις δεδομένο.

Αυτό τον μήνα εκτός από τα class που θα τα ανεβάσουν σε λίγες μέρες θα βάλουν και ένα καινούργιο dungeon για του high lvl χαρακτήρες και μέχρι τον Ιούνιο έχουν υποσχεθεί συνεχόμενα update που θα προσθέσουν αρκετό νέο περιέχομενο στο game.

H mythic δεν είναι funcom. Εχει εμπερία και ξέρει να διαχειρίζεται τα mmorpg αρκεί επιτέλους να την αφήσουν τα συμφέροντα τις ΕΑ.

Στο eltharion βρήκα ένα ελληνικό guild. Νομίζω λέγετε son of jeus η κάπως έτσι.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να ξανα-δοκιμάσω το War τώρα που μπήκαν επιτέλους οι Choppa. Έχει διορθωθεί καθόλου το παιχνίδι ? τι λένε οι νέες καρίερες?

Ήμουν Eltharion σε ένα από τα καλά guild και παρόλα αυτά το είχα βαρεθεί μόλις έγινα 40. Ελπίζω να άλλαξε .

Οι choppa δε μπηκαν ακομα,σε λιγες μερες 8α μπουν δε ξερω ακριβως ποτε.Μεχρι τωρα παιζαμε choppa/slayer μονο στον test server.

To παιχνιδι εχει διορ8ο8ει αρκετα απο το release,και 8α μπουν και νεα πραματα μεχρι τον ιουνιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως χθες δεν ευχαριστήθηκα παιχνίδι..Καλα ρε mythic τα κανεις τα transfer δεν ξερεις οτι οι σερβερ θα τα παιξουν?Μόλις Μπήκατε ic, πήγα Lost Vale(δεν ειμαι pveas αλλα τα χα παίξει τόσες ώρες rvr).Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι lag είχε ο server.Και μιλάμε για pve instance.Έλεος δλδ

Όσο για τον Eltharion δεν με βλέπω για πολύ(ελπιζω να μην σταματίσω το game γιατι όντως ήταν καλό).Η κατάσταση παραπάει.Οι order είναι διπλάσιοι,οι Destro που ρθαν βλακες.Χθές δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε 2 guild ειμασταν και σας κάναμε άμυνα.Οι άλλοι zergarane καπου αλλού(πιθανότατα praag).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αφού θεωρητικά ξέρουν τα νούμερα αυτών που παίζουν δεν βάλαν κάποιο cap.Πολλά άτομα ξενερωσαν(μιλάω στο vt με πολλούς) και κρίμα που έβαλλα κάρτα πριν λίγο καιρό γιατί δεν ανέχεται αυτή η κατασταση πάνω από μήνα.+σε όλα αυτά το τρελό unbalance του 1.2

edit για τους καινούριους το score ειναι 4-4 ετσι? μην ξεχνίομαστε......

Επεξ/σία από zoocra77
Δημοσ.

Τι να πούμε και εμείς που τόσο καιρό τρώγαμε ξύλο στον dragonback. Το game δεν είναι μονο pvp αλλά έχει και φοβερό pve τουλάχιστον πολύ καλύτερο από πολλά αντοίστιχα mmorpg και υπάρχουν πάντα πράγματα να κάνεις ingame.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως πείρατε τα αστέρια από την altdorf τόσο χάλιδες που είστε :D

Λέω να ασχοληθώ με το craftign, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Αξίζει και τι είναι καλύτερο να πάρω?

Δημοσ.

Οσοι εχετε προβλημα με lag δοκιμαστε να παιζετε το παιχνιδι σε maximum framerate. Αν και κανονικα δεν θα επρεπε να παιζει τοσο ρολο, βοηθαει οταν γινεται χαμος. Εχω 8800GTS (την παλια). και C2D 3Ghz. Η διαφορα στην ποιοτητα εικονας ειναι ελαχιστη.

Παντως στην τελευταια πολιορκια αλλαξαν πολυ τη δυσκολια της PQ. Δεν προλαβα να παιξω πολυ, αλλα μια φορα μονο καταφεραμε να τον βγαλουμε το lord καμια 30ρια ατομα μεσα χωρις καθολου εχθρους και μας βγηκε η παναγια. Συνεχως κανανε και respawn οι 5 heros kai o lord στα καλα καθουμενα συνεχως reset. Οποιον επιτεθει σχεδον instakill τον κανει. Πριν το patch ο αντιστοιχος εχθρος ηταν γελοιος. Σε μια full instance και απο τις 2 μεριες πραγματικα αδυνατω να καταλαβω πως θα τον σκοτωνε η μια πλευρα.

Για crafting με το patch και γενικως με τα επαγγελματα ηρθαν τα πανω κατω. Εγω αλλαξα απο scavenging σε butchering (ειδικη προσφορα για λιγο καιρο, στο ιδιο skill level) οποτε συνεχιζω apothecary για το δευτερο skill. Τα potions που φτιαχνω τωρα ειναι πολυ πιο ποικιλα και γενικως καλης ποιοτητας και τα materials τα βρισκω ολα στο butchering. Παντως αν θες λεφτα καλυτερα μαλλον να πας scavenging/talisman making

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...