Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμείς κάναμε ομαδικό transfer στον eltharion σαν guild. 120 άτομα active αλλά.. έκανε μάλλον μια μλκ ο leader και δεν μετάφερε το guild αλλά εφτιαξε άλλο γιατί το όνομα που υπήρχε στον παλιό υπήρχε και στον καινούργιο σαν guild από τους destro.

Aποτέλεσμα ήταν να σκορπίσουμε και να είμαστε τώρα 20 άτομα και από rank 22 σε 1 :P

Πάντως το τι καντήλη φάγαμε από τους order στο eltharion δεν λέγετε. Στο public channel μας βρίζανε να φύγουμε από τον server τους και κάτι τέτοια. Τους lagarame απίστευτα τον server. O dragonback ήταν ένα ενεργός server με πάρα πολύ κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ την απόφαση της mythic για transfer.

Μερικές εντυπώσεις από την κατάσταση στον eltharion. Εχώ την εντύπωση ότι εκεί οι dest καίνε κάρβουνο... Αυτοί δεν έχουν καμία οργάνωση στο παιχνίδι τους και πάνε σαν ζώα σε σφαγή. Στον dragonback ήταν φοβερά οργανωμένοι και ήταν εμφανές ότι είχαν ts.

Με του που μπήκαμε σήμερα στον server τους κάναμε και attack μετά από λίγη ώρα ένα fortess τους. H πόρτα δεν έπεσε αλλά ήταν μοναδική εμπειρία. Δείτε εδώ και δύο φώτο από το attack

dionissos010.th.jpg

dionissos009.th.jpg

Δημοσ.

Θελω names και classes να σας βάλω στο blacklist :P

Ρε ούτε την δευτερη πόρτα δεν ρίξατε?????Μου θέλατε και fort...Αφου ρωτάγανε οι randoms στο /1 καταλάθως κλειδώσανε caledor ή ήταν οργανωμενο attack???

(p.s. αυτό που περιμενα έγινε....ήρθαν όλοι στον eltharion ρε γμτ.Κατά την άποψη μου έπρεπε οι destro του dbm να πάνε Eight peaks και να ρθούνε κάποιοι order εδω.Ελπίζω να μην χαλάσει η ισσόροπία που υπήρχε στον server.)

1 θα σας πω.....Θα δείτε πράγματα που δεν εχετε ξαναδεί σε άλλους server......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε πολυ lag στο fort,απο την μια τα τανκ σας healarane την πορτα και απο τη αλλη με τοσο lag δε μπορουσαμε να κανουμε ουτε ενα skill,μου επαιρνε 8 sec να ριξω fireball που εχει 2 sec casting time.

To caledor κλειδω8ικε απο domination system.Ηταν μονο ενα order warband εκει.

Παντως ειδα διαφορα κουφα απο τουσ destro στα scenarios.Σε ενα sc οταν επαιζα με τον warrior priest ηταν ενας marauder που προσπα8ουσε να κρυφτει πισω απο μια κολονα για να μου κανει surprise.ολοκληρο γομαρι νομιζε οτι δε φενοταν.

Εχω ενα ΒW 59 rr koyiote και εναν WP 26 lvl Orison.Eσυ πως λεγεσαι in game?

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Ναι αλλά το lag είναι εναντίον του αμυνόμενου,έχουμε και το cap :P(ετσι να βάζουμε τις φυτιλιές σιγά σιγά).

Καλα ξενέρωσα τη ζωή μου...Μπήκα και δεν ήξερα κανέναν γύρω μου έλεος...Τελος το farming obj και τλπ με τόσο κόσμο.Να σας ρωτήσω....πως και ήρθαν όλοι από dbm στον eltharion και ειδικά οι order δεν πήγαν eight peaks???

Diafana DOK (check signature ;) ) κανονίζουμε και κανά duel αμα θέλετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναι αλλά το lag είναι εναντίον του αμυνόμενου,έχουμε και το cap :P(ετσι να βάζουμε τις φυτιλιές σιγά σιγά).

Καλα ξενέρωσα τη ζωή μου...Μπήκα και δεν ήξερα κανέναν γύρω μου έλεος...Τελος το farming obj και τλπ με τόσο κόσμο.Να σας ρωτήσω....πως και ήρθαν όλοι από dbm στον eltharion και ειδικά οι order δεν πήγαν eight peaks???

Diafana DOK (check signature ;) ) κανονίζουμε και κανά duel αμα θέλετε.

Το lag ειναι εναντια του επιτι8εμενου γιατι εκτος απο τους πεκτες εχει να αντμετοπισει και τους npcs :)

σε συναντησα praag το βραδυ η στο twisted towers δε 8υμαμαι καλα αλλα 8υμαμι το name σου γτ μου ηρ8ε στο μυαλο ενα συγροτημα τα διαφανα κρινα:-)

Ε δε 8α πηγαιναν σε core server και ο μονος rvr ηταν ο eltharion.

Στους core δεν εχει καλα drops στο rvr,scenarios πρεπει να κανεις pve,pq,farming γενικοτερα για να βρεις καλα drops.

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Όχι μέσα από το παιχνίδι..Αλλά μπορείς από τις ιδιότητες της κάρτας γραφικών σου.Πιάνει κανονικά

Δημοσ.

Warhammer® Online Opens Its Doors for 10 Days!

Get ready to come and swell the ranks of Order or Destruction – you can play Warhammer® Online for free and under no obligation for 10 days!

In addition, if you join the forces of the Old World between March 5th and March 11th, you will be able to take part in the "Bitter Rivals" event and be one of the first to preview the two new careers: the Dwarf Slayer and the Greenskin Choppa.

Warhammer® Online has a community of hundreds of thousands of players online 24/7, who clash in a merciless war to capture Keeps and enemy Capitals. So what are you waiting for? Join the Warhammer® Online adventure for a free 10-day trial by visiting our official web site.

(You do not need to pay to register for the trial offer.)

Με λίγα λόγια μόλις μου ήρθε e-mail από noreply @mailforge.orange.fr όπου λέει πως προσφέρουν πλέον trial για όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν.

Link εδώ: www.war-europe.com/#/trial/?lang=en

Δημοσ.

κανένας server που να έχει πολλούς Ελληνες και να πέφτει τρελό ξύλο??

λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι απ'όταν έπαιζα (θέλω να ξαναγυρίσω με choppa, αλλά με τόσα games...), πως στον Eltharion είμασταν τίγκα Destro, αλλά οργάνωση 0 (εκτός από κανένα μεγάλο raid που θυμόταν ένα άτομο να κάνει). Τώρα πως είναι η ισορροπία δηλαδή;

Δημοσ.
Εγώ θυμάμαι απ'όταν έπαιζα (θέλω να ξαναγυρίσω με choppa, αλλά με τόσα games...), πως στον Eltharion είμασταν τίγκα Destro, αλλά οργάνωση 0 (εκτός από κανένα μεγάλο raid που θυμόταν ένα άτομο να κάνει). Τώρα πως είναι η ισορροπία δηλαδή;

Πρέπει να είμαστε σε κάποια ισσοροπία τώρα γιατί στον dragonback δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πάμε να την πέσουμε σε fotress η να τους κρατάμε σε όλες τις περιοχές που γίνετε rvr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...