Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα αλλαγες κανουν συνεχως στα mechanics και abilities των classes, παλιων και νεων. Με το που μπαινει ο Μαρτιος εχουμε το live event που κραταει μια βδομαδα και οσοι το τελειωσουν θα εχουν early access στις νεες classes. Φανταζομαι τοτε θα μπει το νωριτερο, οποτε μιλαμε για 10 μερες minimum.

Δημοσ.

"hello help spread the word .... loose SCs intentionally and generally suck as much as we can without makeing it obvious........ just think about it for a minut.........then pass it on...... quietly" (all the typos included) Cheesy

pm που παιζει στην choppa πλευρά....Χαχαχαχα ΈΛΕΟΣ(πρεπει να τα σπαει τρελά ο choppa)

γνωρίζει κανείς πότε θα το ανεβάσουν το update?

Νομίζω από τον άλλο μήνα σίγουρα.

Παρασκευή τελειώνω Εξεταστική και τότε θα το λιώσω.Ελπίζω μόνο να μην μας πάνε..... βίαια το Σ-Κριακο.

Δημοσ.

Παίδες επειδή θέλω να δοκιμάσω το εν λόγο παιχνίδι έχει κανείς κανένα trial να μου δώσει να δω αν αξίζει?

Thnx in advance :D

Δημοσ.
Παίδες επειδή θέλω να δοκιμάσω το εν λόγο παιχνίδι έχει κανείς κανένα trial να μου δώσει να δω αν αξίζει?

Thnx in advance :D

δεν υπαρχουν ακομα trial keys για την ευρωπη

Δημοσ.

Aυτή τη στιγμή το play.com το παρουσιάζει να κοστίζει 13 euros. Σκεφτόμουν να το παραγγείλω από εκεί. Δεν πιστεύω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα σωστά;

Δημοσ.

Μπα δεν πιστεύω και το game αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του. Φοβερό pve που μπορεί να σε κρατήσει για μήνες με το περιεχόμενο του και φοβερό pvp που έχει και νόημα να πλακώνεις τους άλλου και δεν κάνεις ανούσιο τζαμπουκα όπως γίνετε στα άλλα mmorpg.

Αν το πάρεις πάντως να φτιάξεις order :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παλούκι είναι το μεσαίο wing στο baston stair????Full warded και ετρωγα 5000λαρα ελεος.....Τουλάχιστον επεσε το back με το crit healing chance που ήθελα.

Τι νεα?Πως το βλέπετε το war στον Eltharion(τελειωσε και η εξεταστική και μπορω να ψιλοκαώ για λίγες μερες :D)?

Ααα και κάτι αλλο.....Πουλάω το stack apoth από salvaging στο ah 10g(οποιαδήποτε αντικείμενα,,ταριφα).Με συμφέρει?Στον test server τα items στακαρουν ανα 20 και βγάζουν chaos black(που τώρα πουλιέται 400g αλλά ενας θεός ξέρει πόσο μετά το πατς).Πάντως σε λίγες ώρες έβγαλα 100+g για πλάκα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι παλούκι είναι το μεσαίο wing στο baston stair????Full warded και ετρωγα 5000λαρα ελεος.....Τουλάχιστον επεσε το back με το crit healing chance που ήθελα.

Τι νεα?Πως το βλέπετε το war στον Eltharion(τελειωσε και η εξεταστική και μπορω να ψιλοκαώ για λίγες μερες :D)?

Ααα και κάτι αλλο.....Πουλάω το stack apoth από salvaging στο ah 10g(οποιαδήποτε αντικείμενα,,ταριφα).Με συμφέρει?Στον test server τα items στακαρουν ανα 20 και βγάζουν chaos black(που τώρα πουλιέται 400g αλλά ενας θεός ξέρει πόσο μετά το πατς).Πάντως σε λίγες ώρες έβγαλα 100+g για πλάκα.

Δε πανα να εχεις και full darkpromise το ιδιο dmg 8α φας.Δε μετρανε τα wards στο bastion stairs.ειναι μονο για τα dungeons στην capital,forts,capital siege και lost vale.

Μιλας για το pq με τα statues ε? Δε πρεπει τα αγαλματα να πλησιασουν τον hero γιατι απο κα8ε αγαλμα παιρνει +10% dmg,ισως γιαυτο ετρωγες τοσο dmg.

Στον eltharion λεω να φτιαξω choppa με το νεο patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το pq με τα αγάλματα farmarame για τις μπλε τσάντες(έχει κάτι weapon με crit) αλλά εγώ ήθελα το drop απο το προηγούμενο mini boss(ριχνει κάτι back με heal crit).Ε αυτό το mini boss μου σκαγε 5000αρα, έλεος...

Τέσπα και εγώ θα φτιάξω alt choopa οποτε.....cya in da batl

Επεξ/σία από zoocra77
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...