zoocra77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω...το patch για τον test server ειναι 462 mb χωρις τα νέα classes :S Bspus μην ξενερώνεις για τέτοια θέματα.Ειδικά αν δεν δεις στην πράξη τις αλλαγές.Mmo ειναι θα νερφαριστεις θα μπουσταριστείς και θα αλλάξει πάλι...(τι να πουν και oι we??? ).Εγώ θέλω να δω αν θα φτιάξουν το lag στα fort...Αυτό είναι και σοβαρο κριτηριο ανανέωσης για μένα....
Bspus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω...το patch για τον test server ειναι 462 mb χωρις τα νέα classes :S Bspus μην ξενερώνεις για τέτοια θέματα.Ειδικά αν δεν δεις στην πράξη τις αλλαγές.Mmo ειναι θα νερφαριστεις θα μπουσταριστείς και θα αλλάξει πάλι...(τι να πουν και oι we??? ).Εγώ θέλω να δω αν θα φτιάξουν το lag στα fort...Αυτό είναι και σοβαρο κριτηριο ανανέωσης για μένα.... Δεν ειναι το ιδιο. Τα πρωτα reports απο το PTS ειναι απογοητευτηκά. Οι knights ηταν ηδη nerfαρισμενοι. Ξεκινησαν δυνατοι, ισως περισσοτερο απ'οτι επρεπε αλλα ακομα και τοτε ελαχιστοι διαμαρτυρονταν. Μετα το πρωτο (με λαθος τροπο αλλα εστω δικαιολογημενο) over-nerf ηταν οριακα ΟΚ. Αλλα τωρα πια, ο μονος λογος να παιζεις knight ειναι η ωραια εμφανιση. Κυριολεκτικα μια γλαστρα μεσα στο πεδιο της μαχης. Το θεμα δεν ειναι μονο οτι γιναμε πιο αδυναμοι. Πλεον πανω απο τα μισα skills και αυρες δεν αξιζει καν να τα εχεις στο hotbar. Θα μας αναγκασουν να γινουμε ολοι conquest spec και να προσπαθουμε να κανουμε dps οσο μπορουμε με 2h. Κατι στο οποιο ειμαστε οι χειροτεροι απο τα 3 τανκ (ποσο μαλλον γενικως). Λενε οτι πλεον θα ανοιξουν και official forums στη mythic μετα το patch. Ελπιζω ο χειμαρρος απο παραπονα να τους ταρακουνησει λιγο γιατι σιγουρα δεν ειμαι στη μειοψηφια.
gio@ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια μπορω να εχω 1 trial? εγω και 2 φιλοι μου φυγαμε απο wow και λεμε να αρχισουμε warhammer απο οτι εχουμε δει το παιχνιδι τα σπαει εκτος απτα συνηθισμενα bugs/etc.. οποιος μπορει πμ plix Thx
zoocra77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά δοκίμασε κανείς το game στους τεστ σερβερ??Εντυπώσεις?(ειδικα αν ειδατε fort attack def....)Ειχα πολύ λίγο χρόνο ρε γμτο και το είδα για ένα μισαωρακι...Καλούτσικες αλλαγές σε ui κτλ,έπαιξα και λίγο με το /sit.Αύριο μεθαύριο που θα χω λίγο παραπάνω χρόνο θα σας πω περισσότερα. Παιδια μπορω να εχω 1 trial? εγω και 2 φιλοι μου φυγαμε απο wow και λεμε να αρχισουμε warhammerαπο οτι εχουμε δει το παιχνιδι τα σπαει εκτος απτα συνηθισμενα bugs/etc.. οποιος μπορει πμ plix Thx Κοίτα τελευταία φορά που είχα κοιταξει έδιναν trial μονο για us server με το σχόλιο ότι θα αρχίσουν στο μέλλον να δίνουν και για Ευρωπαικούς σερβερ.Δεν έχω δει κατι πάντως :S. Μπορείς να το βρείς πάντως σε καλές τιμούλες σε Online ευρωπαικα μαγαζια. Το game είναι αρκετά καλό και εθιστικό..Μπορεί να φταίει και το κλίμα του στυλ η διαιτησία φταίει που χάνουμε,ναι αλλα ειστε περισσότεροι,οχι τα classes σας είναι καλύτερα κτλ(όπως καταλαβαίνεις to rvr οδηγεί σε καταστάσεις Ολυμπιακού Παναθηναικού στυλ ).Παίζεις για την τιμή της παράταξης σου
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πότε θα ανέβει το update στους main server? Είχα κάνει ένα off για δύο μέρες και χτες επανήλθα. Νομίζω παιδιά ότι το game είναι ένα από τα καλύτερα game μην πω το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή στα mmorpg. Oσο για το pvp που παραπονιούνται μερικοί και για την έλλειψη ισορροπίας να πω ότι δεν γίνετε να ισοροπήσεις ένα game όταν ο κάθε char έχει διαφορετική armor ένα κάρο skill και δεν ξέρω τι άλλο πάνω του. Το μόνο game που όντος είχε ισορροπημένο pvp ήταν το guild wars αλλά εκεί τα πάντα ηταν σεταρισμένα ώστε να μην διαφέρει κάποιος στα pvp από κάποιον άλλον. Και να σκεφτείτε ακόμα και εκεί υπήρχε γκρίνια για έλλειψη ισορροπίας Χτες πήρα και το άλλο μου trophy σαν dark elf killer . Πλέον τα έχω κάνει τρία. Εσείς πιά trophy έχετε? Και δεν ανεβάζουμε μια φώτο του char μας να τους δούμε?
koyiote Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πότε θα ανέβει το update στους main server? Είχα κάνει ένα off για δύο μέρες και χτες επανήλθα. Νομίζω παιδιά ότι το game είναι ένα από τα καλύτερα game μην πω το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή στα mmorpg. Oσο για το pvp που παραπονιούνται μερικοί και για την έλλειψη ισορροπίας να πω ότι δεν γίνετε να ισοροπήσεις ένα game όταν ο κάθε char έχει διαφορετική armor ένα κάρο skill και δεν ξέρω τι άλλο πάνω του. Το μόνο game που όντος είχε ισορροπημένο pvp ήταν το guild wars αλλά εκεί τα πάντα ηταν σεταρισμένα ώστε να μην διαφέρει κάποιος στα pvp από κάποιον άλλον. Και να σκεφτείτε ακόμα και εκεί υπήρχε γκρίνια για έλλειψη ισορροπίας Χτες πήρα και το άλλο μου trophy σαν dark elf killer . Πλέον τα έχω κάνει τρία. Εσείς πιά trophy έχετε? Και δεν ανεβάζουμε μια φώτο του char μας να τους δούμε? Οταν περσι η mythic παρουσιαζε το WAR μιλουσε για 2 realm με ισοροπιμενες classes με τα ιδια skills μεταξυ τους και με τα ιδια set armor και το μονο που 8α αλαζε 8α ηταν η εμφανηση των armor και η διαφορα στο annimation των skills σε κα8ε realm. Mεχρι τωρα δε το εχει κανει πραξη,γιαυτο υπαρχουν παραπονα για unbalance. Στο guild wars δεν ηταν το ιδιο με εδω γιατι εκει δεν υπηρχαν 2 realm,οποτε ολα τα guilds ειχαν τα ιδια classes. Eπησεις εκει πες οτι nerfaran ενα class μπορουσες την ιδια στιγμη να ρολαρεις ενα αλλο class 20 lvl αυτοματα και να παιξεις pvp. Tα trophy τα παιρνεις μονο στο pve.Aυτο που πηρες ειναι οτι σκοτοσες 1000 npc dark elf. Eιναι ασχημο για ενα pvp game να μην υπαρχουν trophy στο pvp.Με τον ΒW εχω 60k lifetime kills,11k lifetime deathblows και περα απο τον τιτλο psychopath δεν εχω κανενα trophy για ολα αυτα.
gio@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 thx για το info. δεν το ήξερα θα το πάρω το game μετα την εξεταστική
ikaruga24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δυσκολα τα πραγματα για μενα ρε παλικαρια. Το πηρα το παιχνιδι κανονικα και ειμαι ακομα στο level 7 γιατι απλα δεν παιζει χρονος καθολου Ετσι οπως παω θα τελιωσει ο μηνας free και δεν θα εχω παιξει καθολου. Ισως δεν ειμαι για MMOs πλεον. Οτι εκανα, εκανα. Κριμα γιατι ηθελα πολυ να ασχοληθω λιγο με το παιχνιδι.
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα πήρα και το άλλο μου trophy αφού συμπλήρωσα τα 1000 quest!! αλλά δυστηχώς για άλλη μια φορά η altdorf ήταν στα χέρια των destruction και δεν μπορούσες να μπεις μέσα. Γενικά νομίζω ότι το game έχει ένα από τα καλύτερα pve με άπειρα quest και αρκετές διαφορετικές τοποθεσίες να επισκεφτείς. Το μόνο mmoprg που μπορει να συγκριθεί μαζί του στο pve είναι το Lotro.
ksaplostra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 σήμερα δόθηκε μια απίστευτη μάχη για το stone claw!! Ήμασταν καμια 10aria από order και 2 full οβ από destro με 36arides,40lvl παίκτες..Πήρα το defend the keep quest 7-8 φορες στο defence!! Εντάξει πώρωση!!
chek2fire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 και στο server μας σήμερα γίναν καλές μάχες και πήγαν να μας πάρουν και ένα keep αλλά δεν τα κατάφεραν. Γενικά παρατήρησα αυτές τις μέρες ότι υπάρχει παρά πολύ κόσμος σε όλες τις περιοχές στους order. Δεν ξέρω τι έχει γίνει η αν μεταφέρθηκαν από άλλους server αλλά πάντως έχει πιο ενδιαφέρων να βρίσκεις άτομα σε όποια περιοχή είσαι. Από την άλλη έχω την εντύπωση ότι το 80% των order που υπάρχουν στον server μας καίνε κάβουρνο Tι να πω... Αν συνεχίσουμε έτσι δεν πρόκειτε να κάνουμε τπτ καλό σαν order στο game. Το βλέπεις παντού απο τα sc μέχρι όταν πηγαίνουμε να πάρουμε μια περιοχή.
ksaplostra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 και στο server μας σήμερα γίναν καλές μάχες και πήγαν να μας πάρουν και ένα keep αλλά δεν τα κατάφεραν. Γενικά παρατήρησα αυτές τις μέρες ότι υπάρχει παρά πολύ κόσμος σε όλες τις περιοχές στους order. Δεν ξέρω τι έχει γίνει η αν μεταφέρθηκαν από άλλους server αλλά πάντως έχει πιο ενδιαφέρων να βρίσκεις άτομα σε όποια περιοχή είσαι.Από την άλλη έχω την εντύπωση ότι το 80% των order που υπάρχουν στον server μας καίνε κάβουρνο Tι να πω... Αν συνεχίσουμε έτσι δεν πρόκειτε να κάνουμε τπτ καλό σαν order στο game. Το βλέπεις παντού απο τα sc μέχρι όταν πηγαίνουμε να πάρουμε μια περιοχή. which servah?
Bspus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 σήμερα δόθηκε μια απίστευτη μάχη για το stone claw!!Ήμασταν καμια 10aria από order και 2 full οβ από destro με 36arides,40lvl παίκτες..Πήρα το defend the keep quest 7-8 φορες στο defence!! Εντάξει πώρωση!! 10 ατομα κρατησατε 40? Και μαλιστα 36-40rank? Κουφο. Πρεπει να δεις τι γινεται στο t4 και στα fortresses απο κοσμο. Ειδικα στα fortresses που ειναι καμια εκατοστη attackers στην ξεφτιλα
ksaplostra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 10 ατομα κρατησατε 40? Και μαλιστα 36-40rank? Κουφο. Πρεπει να δεις τι γινεται στο t4 και στα fortresses απο κοσμο. Ειδικα στα fortresses που ειναι καμια εκατοστη attackers στην ξεφτιλα Τους στριμώξαμε στις σκάλες,μπήκαμε τα tank μπροστά,με τους μάγους στο πίσω μέρος τις σκάλας και τους healer στην περιοχή του lord,χρησιμοποιούσαμε μονο knockback skills και aoe,αυτοί έπρεπε να ανεβάσουν τους healer τους πάνω στο μέσο σκαλοπάτι προς υποστήριξη των tank οποτε τρώγανε όλοι μαζί dmg. Χωρίς υπερβολές μακράν το καλύτερο siege που πήρα μέρος! Βεβαια μετά πήγαμε να πάρουμε το passwatch αλλα επειδή ήμασταν 10 νοματαίοι,πήραμε κάτι άλλο.. :-D:p υποσημείωση, Δεν ήταν όλοι 36-40 απλά είχαν 4-5-6 36-40lvl
zoocra77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλά αν δεν νιώθει το zerg που πάει να πάρει το keep, τρωει wipe ανετα. Καλό tank wall, spam group heals και aoe στις σκάλες και δεν καταλαβαίνουν που τους ήρθε.Κάνεις και καμιά μαγκιά με lord aggro και gg Gz για το πρώτο σου καλό defence... Btw είδατε τα νέα classes?Τρελά morale 4.Ο choppa έχει όσοι είναι στα 30 feet να μην παίρνουν καθόλου heal για 7-10 secs και ο slayer 50% reduction στο heal και dmg...Θα πέφτουν τα tank wall στα φορτ για πλάκα :S Τρελοί dmd dealers και οι δύο(πέφτουν βέβαια for fun)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα