zoocra77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έχουν αφησει πολλά πράγματα έξω από τις σημειώσεις..... αλλά εγω σας το ξαναλέω ,αυτό με φτιάχνει αγρια(σαν να πέρνω το αίμα μου πίσω): Fetch: This ability's range has been reduced to 65 feet, and its cost has been reduced. Additionally, this ability's cooldown has been increased to 30 seconds. αντε γιατί έιχαν πάρει πολύ αέρα οι παλιοκότες οι white lion 1st send lion -fetch(συνήθως με champion κοντα) 2nd turn back 3d flee p.s. όλο και πλησίαζει το fort capture απτους destro στον eltharion.Flaag attacks, συνεργασια,2 επιτυχημενα fort defences.Πραγματικα γούσταρα που logara και ας έχω και εξεταστικη.Σήμερα είδα τουλάχιστον 200+ ατομα στην praag πριν κλειδωθεί.Thank god φυγανε τα noobia που ήθελαν μόνο να κερδίζουν και υπάρχει κάποια συνεργασια.
spyraldo10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μακαρι να πραγαμτοποιηθουν αυτα που διαβασα στα patch notes παντως ο καλυτερος server στην ευρωπη αυτη την στιγμη ειναι ο karak azgal απο core. εχω εναν sorcerer 40r 50rr και ειμαι στους apokalypsis.Μια απο τις καλυτερες international destruction guild στον server με αρκετους ελληνες. αν καποιος ενδαφερεται ας μου κανει ενα pm
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Στον dragonback κάθε μέρα η altdorf είναι στα χέρια των destruction... Και εδώ μπορείτε να δείτε μια ανάλυση με τις αλλαγές που έρχονται στο patch 1.2 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/239/feature/2696/page/1 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2009 από chek2fire
koyiote Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έχουν αφησει πολλά πράγματα έξω από τις σημειώσεις..... αλλά εγω σας το ξαναλέω ,αυτό με φτιάχνει αγρια(σαν να πέρνω το αίμα μου πίσω): αντε γιατί έιχαν πάρει πολύ αέρα οι παλιοκότες οι white lion 1st send lion -fetch(συνήθως με champion κοντα) 2nd turn back 3d flee p.s. όλο και πλησίαζει το fort capture απτους destro στον eltharion.Flaag attacks, συνεργασια,2 επιτυχημενα fort defences.Πραγματικα γούσταρα που logara και ας έχω και εξεταστικη.Σήμερα είδα τουλάχιστον 200+ ατομα στην praag πριν κλειδωθεί.Thank god φυγανε τα noobia που ήθελαν μόνο να κερδίζουν και υπάρχει κάποια συνεργασια. Οι ιδιες αλαγες ισχυουν και για τους marauder και με 30sec cd αν καταφερεις και γλυτωσεις τη πρωτη φορα δε μπορει να σε κανει παλι pull οπως μπορουσαν μεχρι τωρα. Αυτο που με φτιαχνει ειναι οτι επιτελους κατηγοριοπιησαν το dmg που κανει η αυρα των chosen κα8ως και το dmg που κανει το touch of palsy σε spiritual dmg,αντε γιατι πολυ rambo την ειχαν δει. Επισης τα kisses των witch elf κανουν corproreal dmg και τωρα με 990 spiritual και 930 corproreal resistance που εχω,αντε γεια.
subdee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οι ιδιες αλαγες ισχυουν και για τους marauder και με 30sec cd αν καταφερεις και γλυτωσεις τη πρωτη φορα δε μπορει να σε κανει παλι pull οπως μπορουσαν μεχρι τωρα.Αυτο που με φτιαχνει ειναι οτι επιτελους κατηγοριοπιησαν το dmg που κανει η αυρα των chosen κα8ως και το dmg που κανει το touch of palsy σε spiritual dmg,αντε γιατι πολυ rambo την ειχαν δει. Επισης τα kisses των witch elf κανουν corproreal dmg και τωρα με 990 spiritual και 930 corproreal resistance που εχω,αντε γεια. Το μόνο nerf που φάγαμε οι WE ήταν αυτό. Όταν σου σκάσω όμως απο πίσω με stealth και 75% ignore armor και σε πετσοκόβω.... :p:p
koyiote Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το μόνο nerf που φάγαμε οι WE ήταν αυτό. Όταν σου σκάσω όμως απο πίσω με stealth και 75% ignore armor και σε πετσοκόβω.... :p:p το 8εμα δεν ειναι αυτο αν 8α μου σκασεις απο πισω,μπορεις να μου σκασεις και απο μπροστα και με positional skill να με ριξεις κατω η ακομα να μου κανεις enfeebling,στο κατω κατω ΒW ειμαι,και αν με βρεις μονο μου και εισαι κοντα μου μπορεις να με φας ανετα,αν δεν εχω personal healer.To 8εμα ειναι να μη με ριχνεις μεσα σε 3-4 sec οπως γινετε μεχρι τωρα.Να υπαρχει η δυνατοτητα να αντιδρασει καποιος. Μεχρι τωρα με την WE μου οποιον εβαζα στοχο τον κα8αριζα,μπορει να πε8αινα και εγω μετα αλλα τον κα8αριζα,μονο με τους ΙΒ ειχα προβλημα. Τωρα αλαζουν το pierce armor και και αντι για να κατεβαζεις το armor του αντιπαλου, σου ανεβαζει το weapon skill.,και ειναι πιο δυσκολο να φας καπιον με heavy armor σε 1vs1
zoocra77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα και εγώ πιστεύω οτί καλά θα κάνουν και θα nerfaroun το we γιατί ήταν λίγο op(άσχετο αλλά ένας δικός μας tankare be bb καποια boss :S).Πάντως σε γενικές γραμμές ο we πρέπει να είναι ο ποιο δυνατός melee dps στο game και ο bw ο ποιο δυνατος range dps. Για εμένα ψιλοαδιάφορες οι balance αλλαγές(αν εξαιρέσεις το fetch)..To gameplay παραμένει το ίδιο.Δλδ aoe σε κλειστούς χώρους. Αυτό που με χάλασε είναι που δεν θα nerfaroun πολύ τους ib(που πραγματικά δεν πέφτουν με τίποτα) αλλα και το boost σε όλους τους healer(ήθελα ενα μικρο boost ήθελα μονο για τον dok σε αυτόν τον τομέα.Όπως και massive taunt που έχει ο warrior preist....Μάλλον δεν θα δω ποτε massive taunt ) Οι ιδιες αλαγες ισχυουν και για τους marauder και με 30sec cd αν καταφερεις και γλυτωσεις τη πρωτη φορα δε μπορει να σε κανει παλι pull οπως μπορουσαν μεχρι τωρα. Εντάξει το nerf το μεγάλο δεν είναι αυτό.Το nerf έιναι ότι οι wl είχαν 150 ft θεωρητικά,αλλά πρακτικά μπορούσαν να σε τραβηξουν από τη μια μεριά της πίστας στην αλλη.Οι marauder έιχαν έτσι και αλλιώς 65 ft + αν πηδαγες την ώρα που σου έκαναν το pull,μπορούσες να γλιτώσεις.
koyiote Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι εχεις δικιο σε αυτο,βεβεα ειναι πιο δυσκολο να παιξεις τον WL γιατι τα περισοτερα skill του κανουν dmg οταν ειναι στην πλατη του target σε αντι8εση με τον marauder που δε παιζει κατι τετοιο,και οταν εισαι μεσα στο δασος η εχει πολλα εμποδια το fetch δε δουλευει γιατι αν το lion εχει μπροστα του ενα εμποδιο και δε μπορει να δει το target απο κει που ειναι,ασχετα δλδ αν εχεις κα8αρο πεδιο εσυ 8α πρεπει να εχει κα8αρο πεδιο και το λιονταρι για να κανει το pull. Παντος γενικοτερα δε συμφωνω με τα pull skills(WL,marauder,magus,engineer) η τουλαχιστον ας δωσουν ενα αντιskill για το pull ωστε να γινει πιο balance. O IB ειναι το ιδιο "ζωο" με το black orc και οι 2 δε καταλαβενουν πολλα,ανεβασμενο block,absorbe dmg,υψηλο toughness,μεγαλο armor,υψηλα resistance,με την μονη διαφορα οτι το black orc εχει self heal 1000hp ka8e 10 sec.Aν και ειχαν πει οτι 8α το nerfaroun,δε κοιταξα ακομα και κρατω τις επιφυλαξεις μου. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2009 από koyiote
zoocra77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μπαινουμε altdorf σου λεω.... Οι destro στον Eltharion ξυπνησαν..... 2 φορτ attack,πηραμε το 1,πάμε για 3ο. Οι guildies πηραμε 4-5 gold bag πήρα και εγώ ώμους
koyiote Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Οι destro στον eltharion παραξυπνησαν μπηκαν altdorf σημερα
zoocra77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω όταν πήραμε το πρώτο fort δεν μπορείς να φανταστείς συγκίνηση.Στο δευτερο φάγαμε το πρώτο wipe και μετα επρεπε να φυγω(ε ειπα κιολας σιγα που θα μπούμε και aldorf).Γυρνάω κατα τις 3.30 και τι να δω.....Είμασταν μέσα ....... Τούλαχιστον τσίμπησα invader chest.... Μπράβο στους destro..Οργανωθηκαμε πολύ καλά και έπεται και συνέχεια(αύριο τι θα γίνει?????παίζει να χουμε και ic attack ).... Waaagh.....
koyiote Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Yπο παρακολου8ηση οι μαχες στα fort απο τους developers στον dragonback mountain γιατι οι destro buggaroun τον lord και τον κανουν pull. Oι destro παραπονιουντε γιατι οι orders στο bright wizzard college buggaroun το δευτερο pq στην altdorf siege. Lost vale γεματο στα bug και στα exploite,sigmars crypt το ιδιο. Bughammer online ftw!
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Για να δούμε με το patch τι θα γίνει. Αν θυμάμαι για αύριο δεν έχει ανακοινωθεί?
zoocra77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 1.2 in PTS...tomorrow!(today) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?p=3526084#post3526084
Bspus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μερικες αλλαγες ακομα Important changes/new stuff between the patch notes posted on the Herald and the new notes dated 2/16 on the PTS: Inventory overflow will now automatically empty its contents into any available backpack slot. High amounts of magic resistances will now begin to experience diminishing returns. Once a resistance is above 40%, players will begin receiving less resistance per point of stat. (was previously 45%) Khaine's Embrace: This ability's cool down time has been reduced and now heals for a higher value. (was previously decreased cast time) Cutting Claw: This ability will now reduce the victim's armor by a flat amount, instead of a percentage. Shield of the Sun: This ability will now deal Elemental Damage. Additionally, all victims will only take damage from this ability once every 2 seconds. (this puts SOTS in line with Bane Shield) Demolition: This ability's tooltip no longer claims that it has a cooldown time, and now correctly displays that the ability has no cooldown. Healing Hand: Fixed a bug which caused this effect to disappear when used on multiple players. Ranged siege weapons, such as catapults and ballistae, have had their cone of fire increased to a full 360 degrees. Αυτο με το shield of the sun εχει κανει εξαλλους ολους τους knights, συμπεριλαμβανομενου και μενα. Μας ευνουχισαν πρωτα το on your guard που το καναν να χτυπαει καθε 2 δευτερολεπτα. Τωρα που ολες οι ανακλαστικες επιθεσεις θα ειναι elemental, αρα και mitigable θα πεσει η ζημια του κι αλλο. Και σημερα βλεπω οτι το Shield of the sun, η μονη ανακλαστικη επιθεση που αξιζει και πλεον το μονο skill που δινει αξια στους knights με ασπιδα θα παθει το ιδιο ακριβως. Συνολικα η ζημια του θα πεσει κατω απο το μισο στην καλυτερη περιπτωση. Ειλικρινα εχω σπαστει τοσο που σκεφτομαι να μην ανανεωσω μονο και μονο γι αυτο. Ο τροπος που αντιμετωπιζουν τα θεματα balancing ειναι επιεικως αθλιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα