chek2fire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Xτές άρχισε και το Night of Murder event. Πολύ καλό και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή σε RVR και sc μέχρι αργά τα ξημερώματα. Δείτε και εδώ μια περιγραφή http://www.keenandgraev.com/?p=1945
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παλικαρια θελω να ρωτησω μιας και το τοπικ ειναι μεγαλο και δεν μπορω να ψαξω σωστα. Πριν κανενα 2μηνο περιπου σταματησα το WoW μιας και το παιχνιδι καταφεραν να το σακατεψουν μεσα σε ενα expansion. Απλα για εμας που εχουμε το PvP στο αιμα μας (οπως εγω) το WoW ειναι σαφως η χειροτερη επιλογη αυτη τη στιγμη και ψαχνω κατι αλλο. - To warhammer ως PvP τι λεει? - Εχει πολυ grinding η κατασταση του? - Οι class τι λενε? Υπαρχει μια σχετικη ισοροπια η απλα οτι να 'ναι? - Το stability των server σχετικα με lag, disconnects και τετια πως ειναι? - Το community εχει μια σχετικη σοβαροτητα η ειναι σαν του WoW? Με ενδιαφερει να μαθω γιατι σκεφτομαι να το ξεκινησω να δω τι παιζει γιατι γενικα ακουω καλα λογια. Εχω ενα προβλημα με τη διαθεση χρονου και ελπιζω το παιχνιδι να μην θελει 25 ωρες το 24ωρο προκειμενου να κανεις κατι (αλλα WoW). Μπορω δηλαδη να το γουσταρω το παιχνιδι αν παιζω 1-2 ωριτσες το βραδυ μετα τη δουλεια χωρις να αισθανομαι οτι τζαμπα πληρωνω καρτες? Ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες.
koyiote Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πιστευω οτι μπορεις γιατι αφου λες οτι σαρεσει το pvp στο war μπορεις να παιξεις pvp απο το lvl 1 κιολας σε αρενες και σε rvr.To ωραιο εδω ειναι οτι και στο pvp παιρνεις xp,ετσι μη σε απασχολει το lvl up. Απο grinding δεν υπαρχει κα8ολου,δε ξερουμε τι να παει grinding εδω Το lag εχει διορ8ο8ει αρκετα και ακομα σε μεγαλες μαχες στα fort δεν υπαρχει lag η εστω δεν υπαρχει σε τετοιο βα8μο ωστε να σε εμποδιζει να παιξεις. Στα class υπαρχει μια σχετικη ισοροπια κα8ως οτι skill εχει ενα class απο το ενα realm εχει και τα ιδια το αντοιστιχο του class στο αλλο realm,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν ακομη κατι προβληματακια σε ορισμενα skills,αλλα με το 1.2 patch 8α ασχολι8ουν με το carrer balance αναμεσα σε 6 class για αρχη ειπαν.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πιστευω οτι μπορεις γιατι αφου λες οτι σαρεσει το pvp στο war μπορεις να παιξεις pvp απο το lvl 1 κιολας σε αρενες και σε rvr.To ωραιο εδω ειναι οτι και στο pvp παιρνεις xp,ετσι μη σε απασχολει το lvl up.Απο grinding δεν υπαρχει κα8ολου,δε ξερουμε τι να παει grinding εδω Το lag εχει διορ8ο8ει αρκετα και ακομα σε μεγαλες μαχες στα fort δεν υπαρχει lag η εστω δεν υπαρχει σε τετοιο βα8μο ωστε να σε εμποδιζει να παιξεις. Στα class υπαρχει μια σχετικη ισοροπια κα8ως οτι skill εχει ενα class απο το ενα realm εχει και τα ιδια το αντοιστιχο του class στο αλλο realm,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν ακομη κατι προβληματακια σε ορισμενα skills,αλλα με το 1.2 patch 8α ασχολι8ουν με το carrer balance αναμεσα σε 6 class για αρχη ειπαν. Φιλε μου ειπες την μαγικη φραση. "No grinding". Ξερεις τι ειναι αυτο για μενα? Επισης ειπες PvP απο το lvl 1 κιολας? XPαρεις και μεσω PvP? Σοβαρα μιλας τωρα?
Roronoakostas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μερικοι lvlaroun απο lvl 1 σε pvp χωρις να κανουν quests.. χαλαρα Περνεις πολυ xp απο pvp εδω..
subdee Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προτείνω να το ξεκινήσεις χωρίς ενδοιασμούς. War is everywhere!
Bspus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 +1 και απο μενα. Και εγω επαιζα πολυ παλια wow αλλα μου την εσπασε το grinding και οι περιορισμοι στο pvp. Νομιζω οτι το WAR απευθυνεται σε αυτο το κοινο κυριως. Οι περισσοτεροι παικτες που βλεω ειναι wow veterans που τους αρεσε το pvp. Οπωσδηποτε να το δεις. Να ξερεις ομως, για να μην απογοητευτεις οτι το παιχνιδι ακομα δεν ειναι τοσο polished οσο το wow και πιθανως να μην φτασει ποτε σε τετοιο επιπεδο. Επισης το content σε ογκο ειναι φυσικα μικροτερο, αν και υπαρχουν ηδη σχεδια για αυξηση στο προσεχες μελλον.
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και χτές μπήκαν στην altdorf οι destruction αργά το βράδυ στον dragonback server. Το καλό ήταν ότι τα δύo από τα instances είχαν κόσμο και από τις δύο πλεύρές και έπεφτε πολύ ξύλο στους δρόμους του altdorf. Πάντως την τελευταία εβδομάδα οι destruction στον server μας έχουν σκίσει... Υποψιάζομαι ότι έχει πέσει κάποια οργάνωση από μέρος τους και μάλλον από κάποιο μεγάλο ally που έχει γίνει μεταξύ τους. Στον χθεσινό χαμό σε πολλές περιπτώσεις ήταν εμφανές ότι χρησιμοποιούσαν ts.
koyiote Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και χτές μπήκαν στην altdorf οι destruction αργά το βράδυ στον dragonback server. Το καλό ήταν ότι τα δύo από τα instances είχαν κόσμο και από τις δύο πλεύρές και έπεφτε πολύ ξύλο στους δρόμους του altdorf. Πάντως την τελευταία εβδομάδα οι destruction στον server μας έχουν σκίσει...Υποψιάζομαι ότι έχει πέσει κάποια οργάνωση από μέρος τους και μάλλον από κάποιο μεγάλο ally που έχει γίνει μεταξύ τους. Στον χθεσινό χαμό σε πολλές περιπτώσεις ήταν εμφανές ότι χρησιμοποιούσαν ts. Ειναι πολλοι ειναι παρα πολοι.Χ8ες ηταν online 100 40lvl orders,200 40 lvl destro.Οι destro προσπα8ουσαν να κλειδωσουν ταυτοχρονα 2 zones και εμεις δε μπορουσαμε να υπερασπιστουμε 2 zones ταυτοχρονα. Στη μαχη του fortress ημασταν 2 vs 5 warbands. Eχει αυξη8η ο κοσμος των destro στον server μας κατα 0.25% μετα την πρωτη πολιορκια στην altdorf απο τους destro .Hταν που ηταν η αναλογια order-destro 1/3 τωρα παραγινε. Hρ8αν destro απο eltharion και karak eight peaks. Nα μου το 8υμι8εις μου μυριζει παλι merge μεταξυ dragonbacl και eltharion.
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μακάρι να γίνει merge αν και νομίζω ότι ο server μας δεν συκώνει αυτή την στιγμή άλλο κόσμο. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μένουμε πάντα έξω από τα keep λόγο limit.
zoocra77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 slayer and new mounts: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=247379 choppa: http://www.tentonhammer.com/node/62987 εμάς πάντως κάθε Κυριακή μπαίνουν οι order ic.Φανταστείται ότι πολλοι καναν reroll order(έλεος) και διαγραψαν τον παλιό τους.Να δω τι θα κάνουν όταν αλλάξει πάλι το server status
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον μολις εκανα install και εφτιαξα και account. Τωρα ρε παλικαρια για πειτε κανεναν Server που να γουσταρω σαν battle priest (order φυσικα ετσι?).
zoocra77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αν θές order θα σου πρότεινα eltharion(μπαινουν κάθε βδομάδα στη πόλη μας) για open rvr server και karak eight peaks για core. Πάντως νομίζω η καλύτερη επιλογή έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι eltharion απο τη άποψη οτι γίνονται πολύ καλές μάχες απο δύο παρατάξεις που ασχολούνται πολύ με το rvr και λιγοτερο με το pve, ενώ θεωρητικά ο server ειναι balanced από κόσμο(αν και άλλο βλεπουμε στις rvr περιοχες). p.s. αν μπεις τελικά eltharion πες και το ονομα του char σου και καλά θα περασεις :P
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Χεχε οκ. Μπηκα εκει λοιπον σαν warrior priests. Εφτασα ρανκ 3 ως τωρα και το ονομα μου ειναι "skylosmauros" XD
zoocra77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίος...Have fun με το rvr και φτασε γρήγορα 40 να παίζουμε ξύλο(destro εδω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα