Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ακριβως κανουν τα wards? Πως καταλαβαινεις ποτε και αν σε προστατευουν?

Tα wards μειωνουν το dmg που τρως,10-20% και αυξανουν το dmg που κανεις, 10-20% το κα8ε piece αναλογα τι ward ειναι.

Τα wards βρισκονται μονο σε set armors.Ισχυει μονο για pve σε dungeons κα8ως και σε μαχες σε fortress και capital sieges.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτές στον server μπορώ να πω ότι φάγαμε τρελό ξύλο. Οι destro δείξανε την δύναμή τους και πήραν εκδίκηση για την προχτεσινή ξεφτίλα. Πάντα άκουγα ότι υπάρχει πλήθος κόσμου στην άλλη πλευρά αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχα ξαναδεί. Στην praag που εκεί έγινε η μάχη υπάρχαν από εμας τρία full warband συν ένα πλήθος από ξέμπαρκους παίχτες που νομίζω αριθμητικά ήταν περισσότεροι από αυτούς στα warband. Οι μάχες γινόντουσαν σε όλα τα σημεία της praag και πουθενά δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε. Αφού χάσαμε το βόρειο keep μετά γίνανε σκληρές μάχες στην κεντική praag στα σοκάκια και τους κρατήσαμε λίγη ώρα και τέλος μας σπρώξανε προς το νότιο keep όπου εκεί έγινε η τελική μάχη. Αν και μπορέσαμε να θερίσουμε τρία απανωτά κύματα των destro και στο τέλος νομίζαμε ότι είχαμε τελειώσει τελικά γρήγορα καταλάβαμε ότι αυτοί δεν ήταν ούτε το 10% από τους destro που υπήρχαν στην praag. Στην τελευταία επίθεση δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά αν και στο τοίχος είχαμε βάλει τα πάντα και τους ρίχναμε με οτιδήποτε μπορείς να φορτώσεις. Τελικά λόγο πλήθους μπήκανε μέσα και μας θέρισαν..

Δημοσ.

Οταν ξεκηνισα το WAR επαιζα με destro στον Αxe Bite Pass και το population εκει ηταν med-med αλλα η αναλογια μεταξυ order-destro ηταν 1/5.Οι Order οτι και να κανανε παντα τρωγαν ξυλο γιατι ηταν παντα λιγοτεροι.Το αποτελεσμα ηταν μετα απο 3 μηνες να εχουν φυγει ολοι οι Order απο το server,και με την σειρα τους εφυγαν και οι destro αφου δεν υπηρχαν order να πολεμησουν.

Eλπιζω να μην γινει κατι αναλογο και σε αλλους server και ας ξυπνησει λιγο η mythic και να σταματησει να προμοταρει τοσο πολυ τους destro.

Τελικα πιστευω πως ο μεγαλυτερος εχ8ρος των destro ειναι οι ιδιοι οι destro.

Δημοσ.

Χτές μπήκαν για πρώτη φορά στον server μας οι order στο IC. Και εγώ βρήκα τον εαυτό μου για πρώτη φορά να αμύνομαι την πόλη μου. Δεν μπορώ να πώ πως το χάρηκα παρα πολύ. Ίσως τα city sieges να θέλουν λίγο περισσότερη δουλειά. Gratz στους order λοιπόν και ελπίζω το ηθικό των destro να μην έχει πέσει πολύ χαμηλά γιατί έρχεται η σειρά μας.

Δημοσ.

Παιδια εχω ξεκινησει και εγω να παιζω το WAR. Μεχρι τωρα μου αρεσει αρκετα. Παιζω στον Εltharion. Υπαρχει καποιο ελληνικο guild να κανω join?

Δημοσ.

Έχω τον main μου στον Karak Eight Peaks αλλά έκανα reroll στον Dragonback με witch elf αυτή τη φορά με τις ελπίδες ότι δεν υπάρχει φαγομάρα μεταξύ των destruction εκεί.

Δημοσ.
Έχω τον main μου στον Karak Eight Peaks αλλά έκανα reroll στον Dragonback με witch elf αυτή τη φορά με τις ελπίδες ότι δεν υπάρχει φαγομάρα μεταξύ των destruction εκεί.

Ωχ!! Στον Dragonback παιζω με order.Τι lvl ειναι η WE σου?

Δημοσ.
Παιδια εχω ξεκινησει και εγω να παιζω το WAR. Μεχρι τωρα μου αρεσει αρκετα. Παιζω στον Εltharion. Υπαρχει καποιο ελληνικο guild να κανω join?

Με ποιους είσαι?Με τους "καλούς" ή τους "κακούς"?

Στους destro θα βρεις το καλυτερο ελληνικο guild(Necrosis) ;)....Νομίζω ότι και οι order εχουν τους sons of jeus που πρέπει να ναι Έλληνες :confused:

Δημοσ.
Ωχ!! Στον Dragonback παιζω με order.Τι lvl ειναι η WE σου?

Χτές την άρχισα, όνομα Ashblade, lvl 7!! :P:p

Αλλά έχω σκοπό να την κάνω main. Τα σπάει προς το παρόν αν και πρέπει να συνηθίσω σε melee τώρα.

Δημοσ.

Υπαρχει ενα ελληνικο destro guild στον dragonback και λεγετε greek legion αλλα δε ξερω αν ειναι μονο ελληνες.Eπισης δε ξερω πιος ειναι leader η officer,παντως αν ειναι κ 8ες να πας εκει κανε pm στον hannibalos,feithlinn,ouzopower.

O Βright Wizard μου ειναι 40lvl και λεγετε koyiote.

Δημοσ.

Ναί απο ότι έψαξα, τους είδα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω ένα αποκλειστικά Ελληνικό guild μετά απο αυτά που πέρασα επι εποχής WoW...

Δημοσ.
Ναί απο ότι έψαξα, τους είδα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω ένα αποκλειστικά Ελληνικό guild μετά απο αυτά που πέρασα επι εποχής WoW...

χαχαχ σωστος τα ιδια λαθη δεν τα κανουμε 2 φορες ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα μεγαλο guild ειναι οι rus corp αλλα νομιζω μιλανε μονο ρωσικα και ενα αλλο καλο ειναι οι legio dcxiv

Επεξ/σία από koyiote
Δημοσ.

Παιδιά άσχετο αλλά κοιτάξτε να βρείτε μια μεγάλη και active guild γιατι αλλιως κατά 99% θα σταματήσετε το game...Το παιχνίδι δεν είναι σαν το wow που μπορουσες να σολάρεις αν δεν γουσταρες guilds.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...