Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Full customisation = haircuts/hair colour? Ουάου...
koyiote Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ενα θεμα με την αυρα των chosen και το ποσο dmg παιρνουν οι BW πισω απο αυτη την αυρα, και επισης μετα το τελευταιο patch εχουν ανεβασει ολοι το elemental resistance με αποτελεσμα να εχουν 75% περιπου mitigation στo elemental dmg. Oι developers εργαζονται πανω σε αυτο το 8εμα το τελευταιο μηνα και μαλλον 8α μιωσουν το dmg που κανει η αυρα και 8α προσ8εσουν magical penetration στα spell to οποιο 8α εξαρτατε απο το ποσο inteligent εχει ο κα8ε BW. Επισης το dmg που τρωνε απο το combustion ειναι ακομα bugged. Ολα αυτα ειχαν πει 8α τα διορ8οσουν σε επομενο patch ελπιζω να ηρ8ε η ωρα -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 03 : 04 : 12----- Τι εγινε στον eltharion μπηκαν οι order στην inevitable city? Kανεις order η destro απο eltharion να πας πει? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από koyiote Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
zoocra77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τι εγινε στον eltharion μπηκαν οι order στην inevitable city? Kανεις order η destro απο eltharion να πας πει? Yep...Destruction εδω οπότε ρωτάτε ότι θέλετε... Γενικα ήταν περισσότεροι και οργανωμένοι.Φαντασου οτι σκάγανε επίθεση να κλειδώσουν περιοχή και φορτ και ταυτόχρονα βρίσκονταν και σε άλλη ,έξω απο το warcamp μας και δεν μας αφηναν να μπουμε :S Όσο για το siege πόλης μια βλακεια και μιση.Pq και scenario ανούσια .Πήραν invader κάτι 36αριδες, ξύλο σχεδόν καθόλου αφου είναι instanced ο χώρος.
koyiote Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οταν ηταν orders στην inevitable city οι destro μπορουσαν να πανε εκει? -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 05 : 27 : 23----- A και κατι αλλο οι doors στα fortress ηταν bugged παλι, η ολα κυλισαν ομαλα?
Bspus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Η πολιορκια της IC ηταν η πρωτη στην Ευρωπη. Και οντως υπηρξε οργανωση. Εδω βοηθουσαμε κλειδωνοντας τα tier 2 kai 3 γιατι με αυτον τον τροπο παιρνανε victory points και απο το τιερ 4. Οταν επεσε το maw fortress η πολη εγινε contested για 5 ωρες. Μπορουσες πλεον να πας με αλογο (η πιο κοντινη flight zone ηταν τα chaos wastes) μεχρι την πορτα και να μπεις. Τρεχανε ταυτοχρονα 6-7 instances, με max 48 ατομα απο την καθε πλευρα. Μπορουσες να διαλεξεις σε ποιο θα μπεις αντι να προσπαθει το παιχνιδι μονο του να ισορροπησει τους πληθυσμους. Μεγαλο λαθος. Υπηρχε instance για ολα τα γουστα. Μια που ηταν σχεδον φουλ και απο τις 2 μεριες, 2 γεματες order και 2-3 destro οι οποιοι φαρμαραν invader gear κανοντας συνεχως την ιδια PQ. Αλλες 2 γεματες destro χωρις order να φαρμαρουν την αντιστοιχη. Που και που εβλεπες και κανενα instance με 40 απο τη μια και 15-20 απο την αλλη. Η PQ ηταν να βαλεις κατι φωτιες και να σκοτωσεις εναν αριθμο εχθρων, στους οποιος μετρανε και οι npc. Και να εχεις στην κατοχη σου 2 περιοχες σαν battlefield objectives. Χωρις εχθρικους παικτες υποθεση λιγων λεπτων. Μετα βγαινει ενας hero και 4 champion npcs και τους σκοτωνεις και αυτους. Οι defenders ειχαν την ιδια ακριβως PQ αλλα να σβηνουν φωτιες αντι να τις βαζουν. Αν μεσα στις 5 ωρες μια πλευρα μαζεψει αρκετους ποντους και μετακινησει την μπαρα πανω δεξια περα απο το pin θα κλειδωνε η ζωνη. Μετα απ ότι εχω ακουσει θα εβγαινε ο βασιλιας (η ο αντιστοιχος) για να τον σκοτωσουμε. Φυσικα δεν εγινε αυτο. Εξω απο την πυλη υπηρχε κοσμος και σκοτωνε τους destro που προσπαθουσαν να μπουν. Αλλα μαλλον υπηρχε και αλλος τροπος να μπουν γιατι ηταν μονιμως συγκρισιμος ο πληθυσμος. Γενικως θα ελεγα μαλλον απογοητευτικο για end-game. Δεν μπορεις να βασισεις ολοκληρη πολιορκια πολης σε μια μονο PQ των 2 stages. Ασε που οσο φαρμαρανε οι attackers φαρμαραν και οι defenders. Θα επρεπε invader gear να πεφτει μονο στους attackers. Την αλλη φορα να τους ανοιξουμε μονοι μας τις πορτες στην altdorf να φαρμαρουμε εμεις στο σπιτι μας. Αφου το ιδιο πραγμα ειναι.
koyiote Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι 8υμαμαι απο το close beta τα pq ηταν οσα και τα αστερια της capital.Σε κα8ε ενα pq που ολοκληρονεται η capital χανει κ ενα αστερι.
Bspus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Για οταν ειμαστε σε πολιορκια λες? Μα η πολη πολυ καιρο ειναι σταθερα στα 5 αστερια. Εγω ποτε δεν την προλαβα πιο κατω. Και οι 2 πολεις στο σερβερ. Η PQ στην πολιορκια ειναι μια και μοναδικη. Δεν ξερω τωρα αν η IC εχασε τα αστερια της αλλα ετσι και αλλιως θα τα ξαναπαρει σχεδον αμεσως.
koyiote Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ολες οι πολεις ξεκινουν με 1 αστερι και αναλογα με τα quest που κανει το realm μεσα στην capital η capital παιρνει rank.Mε κα8ε rank που περνει ανοιγουν καποια dungeons και καποια αλλα πραματα μεσα στη πολη.Aν βαλεις το mouse πανω στα αστερια 8α δεις τι ξεκλιδωνει σε κα8ε αστερι. Απο τη στιγμη που δε κερδισατε στο πρωτο pq η IC δεν εχασε αστερι. Ο Βασιλιας 8α βγει οταν κανετε ολα τα pq (σε πολη με 5 αστερια τα pq ειναι 5). Τουλαχιστον ετσι ηταν στο beta.
Bspus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ναι, ξεκινουν με ενα αστερι αλλα πολυ γρηγορα ανεβαινουν στα 5 και μενουν εκει. Πολλοι που δεν παιζανε στο beta δεν εχουν δει καν την πολη με κατω απο 5 αστερια και γι αυτο δεν ξεραν καν οτι ισχυει κατι τετοιο Τωρα για τα 5 PQ δεν ξερω. Δηλαδη στο 5ωρο επρεπε να κλειδωσουμε τη ζωνη κερδιζοντας το πρωτο PQ και μετα θα πηγαιναμε στα επομενα κερδιζοντας παραταση χρονου? Ειλικρινα δεν πιστευω να φτασει ποτε πολιορκια μεχρι το βασιλια σε καμια περιπτωση αμα παει ετσι. Εκτος αμα ειναι συννενοημενοι ολοι κει δεν εμφανιστουν
koyiote Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ναι, ξεκινουν με ενα αστερι αλλα πολυ γρηγορα ανεβαινουν στα 5 και μενουν εκει. Πολλοι που δεν παιζανε στο beta δεν εχουν δει καν την πολη με κατω απο 5 αστερια και γι αυτο δεν ξεραν καν οτι ισχυει κατι τετοιο Τωρα για τα 5 PQ δεν ξερω. Δηλαδη στο 5ωρο επρεπε να κλειδωσουμε τη ζωνη κερδιζοντας το πρωτο PQ και μετα θα πηγαιναμε στα επομενα κερδιζοντας παραταση χρονου? Ειλικρινα δεν πιστευω να φτασει ποτε πολιορκια μεχρι το βασιλια σε καμια περιπτωση αμα παει ετσι. Εκτος αμα ειναι συννενοημενοι ολοι κει δεν εμφανιστουν Μαλλον δε παιζεις απο το realese η ισως δε το ειχες προσεξει.Ουτε κ εγω πιστευω οτι 8α μπορεσει καποιο realm να φαει τον αντιπαλο king μεσα στο επομενο 6μηνο.
koyiote Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Kαποιες πληροφοριες απο το 1.2 patch http://www.myforum.com.hk/redirect.php?tid=456369&goto=newpost
zoocra77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αυτά με φτιάξανε: -Restore Essence will now heal slightly more initially and slightly less over time. The over time portion will now last 5s. -Khaine's Embrace will now cast faster and heal for a higher value. -Soul Shielding will now absorb more damage. -Khaine's Bounty will now absorb more damage. Ειδικά το Khaine's Embrace ήταν που ήταν imba θα γινει..... Πάντως απο το warhammer alliance, το εσβησαν αυτό το ποστ με τις αλλαγές οπότε κρατάω επιφυλάξεις.... Από ότι φαίνεται όμως μπαίνουν 2 new chars choppa και slayer: http://thegreenskin.com/2009/01/22/is-mythic-ready-to-unleash-the-orc-choppa/ http://www.keenandgraev.com/?p=1843 Προσωπική άποψη είναι ότι κάνουν λάθος να βάλουν νεα chars.Θα χαλάσει το balance again.Ειναι που είναι..... Με τον DoK μου έφτασα 40 και στα δύο, 4 annihi και γενικα καλούτσικο gear.Ε σιγα σιγά full senti .Τα bb be είναι πολύ εύκολα ή μου φάνηκε?
koyiote Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι ειδα απο μια γρηγορη ματια το χοντρο nerf επεσε στις Witch Elf.Nerfarane επησεις και την αυρα των chosen αλλα αυτο το ειχαν πει οτι ψαχνουν τροπο να το κανουν. Ειδα οτι εφτιαξαν τους Αrchmage γιατι με το 1.1 patch τους ειχαν σακατεψει λιγο και boostaran εμεσα τους Bright Wizzards και λεω εμεσα γιατι κατεβασαν το cap στο mitigate απο το 75% στο 40%.Μετα το 1.1 patch οι annihilator εδιναν στα περισσοτερα class elemental bonus με αποτελεσμα μαζι με κατι elemental talismans πολλοι να εχουν 75% mitigation στο elemental dmg. Απο οτι φενεται το dmg του BW 8α ανεβει στο διπλασιο περιπου 8εωρητικα. Ισως γιαυτο ανεβασαν λιγο και το healing στον DoK Οταν βγηκε το expansion του wow η mythic εφερε 2 νεα class τοτε τους kotbs και τους blackguard.Tωρα κανει ακριβως το ιδιο με τα νεα class γιατι ειναι να κυκλοφορισει το darkfall online,αυτη ειναι η γνωμη μου.
Vagolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Θα ηθελα παιδια να μου λυσετε μια απορια. Τους εστειλα μηνυμα επειδη εχω πολυ μικρο framerate στις orvr ζωνες τουσ εστειλα τις πληροφοριες που μου ζητησαν και μου απαντησαν με το παρακατω:From the traceroute information you have supplied to us, there would appear to be an issue with your connection. Please contact your ISP and confirm they do not have any Packet Shaping protocols in place and are not restricting the Warhammer Online client in any way. We are using this public network range; 80.12.99.2/24 80.12.100.2/23 80.12.102.2/24 Please provide this information to your ISP in hopes that they will be able to resolve your iss.Ξερετε τι σημαινουν ολα αυτα που λεει γιατι εγω δεν βγαζω ακρη ειναι δυνατον να φταιει η συνδεση για το χαμηρο framerate?
vanzelvoul Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος θα μπορουσσε να μου στειλει invite για το 7 day trial! Θα ηθελα να το δοκιμασω το παιχνιδι παρα πολυ! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα