Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω να το ΞΑΝΑδοκιμάσω στο τουρμπινάτο νέο μου pc τουλαχιστον να δω ΑΝ θα με τραβήξουν τα γραφικά γιατι το παιχνίδι ναι μεν ειναι ωραίο ΑΛΛΑ θέλει κομμάτι συμμάζεμα (βλέπε Carrer Trainer :( )

Δημοσ.
zoocra ειχα σχεδον το ιδιο pc με το δικο σου και αναβαθμισα τις μνημες σε ddr2 4gb 1066 και πλεον στα fortress στην χειροτερη παιζω με 18-20 fps.

Tι εννοεις οτι ηταν ανοικτες οι πορτες? Μαλλον αναφερεσε σε keep και οχι σε fortress.Αν γινει επι8εση σε keep και καταστρεψουν μερος της πορτας και μετα φυγουν η πορτα δε κανει reset.Η θα την επιδιορ8ωσει ενας warriorpriest rr45 (σε destro δε ξερω πιο class κανει repair στις πορτες)η η πορτα 8α μινει μισοχαλασμενη μεχρι την επομενη επι8εση.

Όχι αναφέρομαι σε foretress...Bug τρελό εγινε χαμός στα tickets...Μια χαρα πήραν το foretress το loot τους και pullaran και τον lord στη σκαλα και τον έφαγαν eassy kill χωρις να τρώνε dmg...Σαν να τους είπαν περάστε φατε τον..Ευτύχως που ξυπνησαν οι δικοι μας και δεν μας κλειδωσαν και αλλο ενώ στο τσακ θα τρώγαμε το δικο τους.

(Καταλάβατε.... οι gm ειναι order στον Eltharion.....)

Χθες είχαμε τα τρομερά Order boost:

-20 %renown

-20 %xp

-free κλειδωμα fortress

-Και free defence bonus στο δικό τους Fort αφου ρίξαμε τις πόρτες και δεν μας άφηνε να μπουμε.

Πάντως ψήνομαι να τσιμπήσω και άλλη Ram αν το πρόβλημα δεν είναι του game.Πάντως το rvr στο server ξυπνησε για τα καλά..Τρελό rvr σήμερα...Και δεν μιλάμε για farming keeps και obj....ΞΥΛΟ!!!!!!!!

Παιδιά αν έχει κάποιος ένα buddy key θα το εκτιμούσα δεόντως.

gabrielconnor(AT)gmail(DOT)com

Buddy keys μονο Αμερικα για την ώρα...Ερχονται όμως και για Ευρώπη λιαν συντόμως

Δημοσ.
Όχι αναφέρομαι σε foretress...Bug τρελό εγινε χαμός στα tickets...Μια χαρα πήραν το foretress το loot τους και pullaran και τον lord στη σκαλα και τον έφαγαν eassy kill χωρις να τρώνε dmg...Σαν να τους είπαν περάστε φατε τον..Ευτύχως που ξυπνησαν οι δικοι μας και δεν μας κλειδωσαν και αλλο ενώ στο τσακ θα τρώγαμε το δικο τους.

(Καταλάβατε.... οι gm ειναι order στον Eltharion.....)

Χθες είχαμε τα τρομερά Order boost:

-20 %renown

-20 %xp

-free κλειδωμα fortress

-Και free defence bonus στο δικό τους Fort αφου ρίξαμε τις πόρτες και δεν μας άφηνε να μπουμε.

Πάντως ψήνομαι να τσιμπήσω και άλλη Ram αν το πρόβλημα δεν είναι του game.Πάντως το rvr στο server ξυπνησε για τα καλά..Τρελό rvr σήμερα...Και δεν μιλάμε για farming keeps και obj....ΞΥΛΟ!!!!!!!!

Buddy keys μονο Αμερικα για την ώρα...Ερχονται όμως και για Ευρώπη λιαν συντόμως

Χθες επειδή έτυχε να παραστώ σε όλα τα siege,να σου πω ότι όλα γίναν απόλυτα νόμιμα από χαρακτήρες 12 έως 25lvl max κι ενώ οι destro ήταν 20-30+,κανονικά σπάσαμε πόρτες,τανκαραμε το boss κλπ!

επίσης ΔΕΝ λαγαρέ σχεδόν καθόλου και ότι lag είχα,ήταν λόγω forthnet λογικά(το τελευταίο διάστημα τάξει παίξει).

Δημοσ.

Χθες σε t3 στον server μας είχαν ξεφτιλίσει η destro άσε που είχαν κλειδώσει όλες τις περιοχές. Εκτος ότι είναι σιχαμεροί και βρώμικοι είναι και πολλοί :P. Mπήκα σε ένα ελληνικό guild και είμαστε αρκετός κόσμος όποιος θέλει να έρθει ας μιλήσει στον megas η anemos.

Δημοσ.
Χθες σε t3 στον server μας είχαν ξεφτιλίσει η destro άσε που είχαν κλειδώσει όλες τις περιοχές. Εκτος ότι είναι σιχαμεροί και βρώμικοι είναι και πολλοί :P. Mπήκα σε ένα ελληνικό guild και είμαστε αρκετός κόσμος όποιος θέλει να έρθει ας μιλήσει στον megas η anemos.

Εγώ t2 ήμουνα χθες και ευχαριστήθηκα το ξυλίκι όσο τίποτε!!!

Ρε παιδιά αυτός ο λιοκαυτος(blazing συν) πολύ καλός χαρακτήρας δεν είναι?Έναν healer`από πίσω και σπέρνει τον όλεθρο(ποπό πως τα λέω και δε κλαίω)!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χ8ες Σπυρο ηρθαν απο t4 στο τ3 40 lvl destro για να παρουν keeps και BO γιατι τους λειπαν victory points και δε μπορουσαν να κλειδωσουν το etaine.To κανουν συχνα ειναι lame τι να πεις destro ειναι αυτοι.

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 04 : 10 : 57-----

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 04 : 14 : 45-----

Εγώ t2 ήμουνα χθες και ευχαριστήθηκα το ξυλίκι όσο τίποτε!!!

Ρε παιδιά αυτός ο λιοκαυτος(blazing συν) πολύ καλός χαρακτήρας δεν είναι?Έναν healer`από πίσω και σπέρνει τον όλεθρο(ποπό πως τα λέω και δε κλαίω)!!

Τανκ ειναι τι dmg να κανει? Ειναι κατι σαν τον chosen στους destro.Η δουλεια του ειναι να κανει guard το παρτυ και ας αφησει το dps σε αλλα class που το εχουν πραγματικα :-)

Επεξ/σία από koyiote
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Χ8ες Σπυρο ηρθαν απο t4 στο τ3 40 lvl destro για να παρουν keeps και BO γιατι τους λειπαν victory points και δε μπορουσαν να κλειδωσουν το etaine.To κανουν συχνα ειναι lame τι να πεις destro ειναι αυτοι.

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 04 : 10 : 57-----

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 04 : 14 : 45-----

Τανκ ειναι τι dmg να κανει? Ειναι κατι σαν τον chosen στους destro.Η δουλεια του ειναι να κανει guard το παρτυ και ας αφησει το dps σε αλλα class που το εχουν πραγματικα :-)

Μια χαρά dmg κάνει!

Ps. Έχει κανεις να μου πουλήσει havoc set items(eltharion)?

Δημοσ.

Το να κανει 300 κ 400 dmg σε crit δεν ειναι και τοσο σοβαρο απο τη στιγμη που τα βαρια dps classes οπως ο bw κανει 1,5κ-2κ crit dmg.Aυτο εννοω ασε τον kotbs να τανκαρει και ασε τους αλλους να ασχολι8ουν με το dps:-)

Δημοσ.

Χαχαχαχα λίγα για τους destro! Έλα μια βόλτα απο τον uber server, Karak Eight Peaks, να δείς πως θερίζουμε τα stunties, τους πιστολέρο σας και τα φλωράκια! :lol::lol:

Δημοσ.

Χτές ξανά τα ίδια κάνανε. Κάναμε defend ένα keep 24 ατόμα με πλήρες εξοπλισμό και αυτοί οι μισοί ήταν 40 lvl. Φυσικά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε και για πολύ. Δώσαμε και μια μάχη στα ανοιχτά έξω από ένα άλλο keep αλλά μας θερίσαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι γλοιώδεις μπαίνουν high lvl σε t3 τόσο κότες είναι και δεν παίζουν στο τ4?

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να μην έχει τόσο κόσμο στο T4.

Και άλλωστε για λίγο free PvP xp, πάει ο κόσμος στο Τ3.

Στην τελική, αφού δεν γίνονται (κυριολεκτικά) κότες, τότε είναι οκ.

Φωνάξτε τους δικούς σας 40ρηδες ή αντεπιτεθείτε στο Τ4 (αν οι 40ρηδες σας δεν θέλουν να έρθουν Τ3) που δεν προστατεύεται.

Δημοσ.
Χαχαχαχα λίγα για τους destro! Έλα μια βόλτα απο τον uber server, Karak Eight Peaks, να δείς πως θερίζουμε τα stunties, τους πιστολέρο σας και τα φλωράκια! :lol::lol:

Παιζω WAR απο το close beta,επαιζα με chosen τοτε.Οταν κυκλοφορισε το game ξεκινησα εναν DoK και μολις τον πηγα 40lvl/40rr ξεκινησα μια WE και την εχω για σολο καταστασεις.Επισης εχω εναν magus,zealot,shaman.WE εχω και σε αλλους 2 server σε εναν core και σε εναν rvr.

Mετα φυγαμε μαζι με αλλα παιδια απο το guild μας και φτιαξαμε order γιατι πιστευουμε οτι να παιζεις με τους πολλους δεν εχει ουσια,και ετσι ξεκινισα εναν BW σαν main 52rr και μερικους αλτ παλι και εναν WH με build για σολο καταστασεις :-)

Δεν διαχωριζω τον εαυτο μου σε destrro η order,απλα ειμαι fun του balance pvp.

Αυτο που δε μου αρεσε στους destro ειναι οτι στηριζονται στο zerg.Exουν τον κοσμο και το κανουν.Το 8εμα ομως ειναι οτι στα scenarios που ειναι πιο balance τα πραματα συνη8ως χανουν.Αυτο σημαινει οτι εχουν κοσμο αλλα δεν εχουν skilled παικτες.

Ναι 8α μπορουσα κ εγω να παω με τον BW μου να κανω defend ενα keep σε τ3 αλλα αυτο δεν εχει fun για μενα.

Δημοσ.
Παιζω WAR απο το close beta,επαιζα με chosen τοτε.Οταν κυκλοφορισε το game ξεκινησα εναν DoK και μολις τον πηγα 40lvl/40rr ξεκινησα μια WE και την εχω για σολο καταστασεις.Επισης εχω εναν magus,zealot,shaman.WE εχω και σε αλλους 2 server σε εναν core και σε εναν rvr.

Mετα φυγαμε μαζι με αλλα παιδια απο το guild μας και φτιαξαμε order γιατι πιστευουμε οτι να παιζεις με τους πολλους δεν εχει ουσια,και ετσι ξεκινισα εναν BW σαν main 52rr και μερικους αλτ παλι και εναν WH με build για σολο καταστασεις :-)

Δεν διαχωριζω τον εαυτο μου σε destrro η order,απλα ειμαι fun του balance pvp.

Αυτο που δε μου αρεσε στους destro ειναι οτι στηριζονται στο zerg.Exουν τον κοσμο και το κανουν.Το 8εμα ομως ειναι οτι στα scenarios που ειναι πιο balance τα πραματα συνη8ως χανουν.Αυτο σημαινει οτι εχουν κοσμο αλλα δεν εχουν skilled παικτες.

Ναι 8α μπορουσα κ εγω να παω με τον BW μου να κανω defend ενα keep σε τ3 αλλα αυτο δεν εχει fun για μενα.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι είμαστε καλύτεροι επειδή έχουμε μεγαλύτερο πληθυσμό. Και τουλάχιστον στον server μου έχει ισορροπήσει ο πληθυσμός αρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε μας συμβαίνει το εξής: Μια μέρα θα είναι τα περισσότερα κόκκινα και την άλλη τα περισσότερα μπλε. Δυστυχώς, επειδή υπάρχει το bug στο fortress μας που είναι οι πόρτες ανοιχτές, οι φρουροί λείπουν και μπορείς να κάνεις pull τον keep lord στο κάτω δωμάτιο, και έτσι οι order σαν κότες που είναι, σκάνε μεταμεσονύχτια να κλειδώσουν ζώνες. Πήγαινε μια στο warhammeralliance.com στο φόρουμ του server μας να δείς τι παίζεται ακριβώς.

Και στις δύο πλευρές υπάρχουν καλοί και κακοί παίχτες, απλά για λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε σωστά. Αλλά τώρα τελευταία, όταν μαζευόμαστε, κλειδώνουμε και τις 3 ζώνες μέσα σε ένα απόγευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...