koyiote Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ναι για μενα θα επρεπε να ειχαν κρατισει το beta για 2-3 μηνες ακομα.Εξαλου εκει ειναι ολο το παιχνιδι στο τ4 fortress fights.Αν δε μπορει οπιοδηποτε realm να κατακτησει το fortress λογω κρασαρισματος του server τοτε κανεις δε μπορει να κλειδωσει 2 περιοχες και να κανει επιθεση σε capital.
subdee Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ναί δεν έχετε άδικο, αλλά πως θα μπορούσαν να τεστάρουν κάτι τέτοιο; Σε τέτοια θέματα, αν δεν υπάρχει ζωντανό παράδειγμα, τα νούμερα δε σημαίνουν τίποτα. Τουλάχιστον ασχολούνται να το φτιάξουν. Για κοιτάξτε σε κάτι άλλα MMORPG πέρσι...
ksaplostra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά γιατί όταν αλλάζω τα controls,αυτά παραμένουν τα ίδια?Έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έκανα ένα char στον eltharion(order) αλλα πολύ ξύλο τρώμε ρε γαμώτο...Όλοι έχουνε πλακώσει στους destro... Θα τον διαγράψω μου φαίνεται τον ιππότη τον λιόκαυτο..
chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά γιατί όταν αλλάζω τα controls,αυτά παραμένουν τα ίδια?Έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έκανα ένα char στον eltharion(order) αλλα πολύ ξύλο τρώμε ρε γαμώτο...Όλοι έχουνε πλακώσει στους destro... Θα τον διαγράψω μου φαίνεται τον ιππότη τον λιόκαυτο.. Κράτα γερά.. Μην αφήσουμε τους μιαρούς destro να μας πάρουν το αέρα...
koyiote Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά γιατί όταν αλλάζω τα controls,αυτά παραμένουν τα ίδια?Έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έκανα ένα char στον eltharion(order) αλλα πολύ ξύλο τρώμε ρε γαμώτο...Όλοι έχουνε πλακώσει στους destro... Θα τον διαγράψω μου φαίνεται τον ιππότη τον λιόκαυτο.. lol στον eltharion παιζω με Witch Elf και οντος οι order εκει τρωνε ξυλο. Ελα στον dragonback mountain
zoocra77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Α ωστε order είστε... Για ελάτε να γεμίσω το chalice μου με το αίμα σας
ksaplostra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 dragonback είχα κάνει έναν μάγους 17lvl(vampirela) αλλα έδωσα το account σε ένα φίλο. Τώρα eltharion,order,name montezuma
subdee Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κανένας δεν παίζει Karak Eight Peaks ρε παιδιά;
zoocra77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις στα foretress εχετε lagg?Γιατί εγώ με το pc της υπογραφής είχα 1-8 fps στο lord room και στις σκαλες.Να βάλω καμια ραμ ακόμη ή δεν φταιει αυτό?Δεν μιλάω για keeps... Καλά χθές έγινε χαμός στον Eltharion....Μας πήραν το chaos fort αλλά πως.....Ειχε ανοικτες τις πόρτες.Οποτε οι φίλοι μας οι order πηκαν μεσα χαλαρα ούτε αμυνες ουτε κατι να τους καθυστερησει :S....Ε τα πήρε όλη η destruction πλευρά και μαζευομαστε ξαφνικα κατα τις 12 Reikland την κλειδωνουμε και παμε για το fort..Ριχνουμε τις πόρτες στο 5λεπτο.Αλλά η 2η πόρτα ενώ είχε πέσει είχε bugαριστεί και ήταν σαν κλειστή...δεν μπορουσαμε να μπουμε μέσα.ΑΣτεια πράγματα.Έπρεπε ή να λογκαρεις ή να αλλαξεις περιοχή για να περασεις πραγμα που βρήκαμε στο 9 λεπτο ε και όπως ήταν λογικό χασαμε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμου και φαγαμε wipe.Ξενέρωσαν όλοι οι destruction στο server απο χθες.Ενώ πολλοί από του καλούς pvpαδες την κανουν μετα το τέλος της κάρτας τους...Last chance Mythic για πολλούς!Μην καταστρέψεις ένα τόσο καλοφτιαγμένο παιχνιδι λογω των bugs
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Yπάρχει lag αρκετό στο lord room. Yπομονή το game είναι σχετικά άψογο τεχνικά.
ksaplostra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 χθες πήγα πρώτη φορα σε κάστρο καταλάθος(είμαι 15 lvl) και εντάξει δεν κολλούσα,αν και δε πρόλαβα να το χορτάσω γιατί με πέρασαν για λουκουμάκι και με ξαπόστειλαν σε 2 λεπτά
koyiote Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) zoocra ειχα σχεδον το ιδιο pc με το δικο σου και αναβαθμισα τις μνημες σε ddr2 4gb 1066 και πλεον στα fortress στην χειροτερη παιζω με 18-20 fps. Tι εννοεις οτι ηταν ανοικτες οι πορτες? Μαλλον αναφερεσε σε keep και οχι σε fortress.Αν γινει επι8εση σε keep και καταστρεψουν μερος της πορτας και μετα φυγουν η πορτα δε κανει reset.Η θα την επιδιορ8ωσει ενας warriorpriest rr45 (σε destro δε ξερω πιο class κανει repair στις πορτες)η η πορτα 8α μινει μισοχαλασμενη μεχρι την επομενη επι8εση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2009 από koyiote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα