Bspus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Οι flightmasters γενικως ειναι παντα σε warcamp πολυ κοντα η μεσα στις rvr ζωνες. Απο την αρχη ειναι ανοιχτος αυτος της altdorf μονο και ο αρχικος, τον οποιο φανταζομαι εχεις βρει. Στο level 11 θα ανοιξει αυτοματα και η επιλογη για το troll country και τα αντιστοιχα των αλλων συμμαχων. Στο troll country ειναι σχεδον στα ορια τερμα κατω στο χαρτη, μην πας με τα ποδια, ετσι και αλλιως πριν το 11 δεν εχεις λογο να εισαι εκει
koyiote Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Στο 10 lvl ανοιγουν οι flightmaster για το τιερ2 και καθε 10lvl για το επομενο τιερ. Στο troll country υπαρχει ενα warcamp και εκει 8α βρεις flymaster. -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 03 : 16 : 28----- παιδια ξερετε που ειναι οι flight master εκτοσ απο την αρχικη περιοχη ?εχω φτασει μεχρι Troll Country και δεν εχω βρει αλλους επισης για να ανεβασεις τα Professions πρεπει να εχεις παρεις τις RvR περιοχες? Για να ανεβασεις το prof θα πρεπει να πας σε περιοχη με μεγαλυτερου lvl mobs Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2009 από koyiote Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
A7X. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 re si spyro mpika ston dragonback kai den sas blepw katholou on line. milhsa me kapoion apo to guild kai mou eipe oti exoun meinei mono 4 active meta to patch. pou phgate?? kanenas allos server me pollous ellhnes?
zoocra77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Check eltharion.Πολλοί έλληνες και στις 2 μεριες.Αν και ο dragonback, εχει κόσμο και σχετικά καμποσους Έλληνες(όσο έπαιζα εκει τουλάχιστον).
LuxJaja Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τελικά αξίζει να το πάρει κάποιος το παιχνιδάκι ή μία από τα ίδια ;;;
koyiote Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Eδω ειμαστε Hatori παιζουμε με alts.Παντος ο Dragonback οντος εχει πολους ελληνες αλλα παιζουν στους Destro.
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 re si spyro mpika ston dragonback kai den sas blepw katholou on line. milhsa me kapoion apo to guild kai mou eipe oti exoun meinei mono 4 active meta to patch. pou phgate?? kanenas allos server me pollous ellhnes? Πλέον παίζω μετά τις 2 ως συνήθω μέχρι τις 4 το πρωί και τώρα με τις γιορτές δεν έχω μπει καθόλου εδώ και δύο μέρες. Το game πάντως αξίζει αρκετά για όποιον θέλει να ξεκινήσει να παίζει.
zoocra77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τελικά αξίζει να το πάρει κάποιος το παιχνιδάκι ή μία από τα ίδια ;;; Προσωπική αποψη αξίζει και με το παραπάνω...εχει τα πάντα(τρελο pvp είται rvr ειτε bg-scenarios και αρκετα καλό pve) και είναι τρελη πόροση.Πάντως έχει και τα bugakia του! + ότι ασχολείται πολυ η εταιρια με το παιχνιδι και διορθωνει καμποσα πραγματα με patch η server διορθώσεις Πωπω πήγα σήμερα t4 siege στην praag και γενικοτερα obj...Καλα τι κόλαση γινεται....Απειρα ατομα.Τετοιο πράγμα πρώτη φορα βλέπω σε mmo.Και στo t3 είχε κόσμο αλλά όχι αυτό το πράγμα.Ηθελα να ανεβάσω photos αλλά κάτι έχει το print screen
Vagolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλο ειναι το παιχνιδι αλλα εμενα προσωπικα μου βγαζει πολυ lag(low fps).Το pc μου ειναι:Intel pentium 4 3.2ghz,2gb RAM,nvidia 8600gt 512mb(παιζω με windows xp και εχω τους τελευταιους drivers της καρτας μου) παιζω σε faster framerate στο rvr αλλα εξακολοθθω να εχω lag!Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω για να το βελτιωσω η απλα χρειαζομαι καινουργιο pc?
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Kαινούργιο επεξεργαστή χρειάζεσε και όχι τόσο καινούργιο pc. Προσωπικά τους P4 τους θεωρώ τους πιο απαράδεκτους για pc gaming.
koyiote Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Οτι και να κανεις οταν πας τιερ4 σε rvr παλι lag θα εχεις,δεν ειναι 8εμα pc ειναι 8εμα server. Σιγουρα χρειαζεσε 2πυρινο επεξεργαστη και 4 gb ddr2 800mhz+ ram αλλα απο κει κ περα σε μεγαλα rvr η σε μαχες σε fortress ειναι θεμα server. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2009 από koyiote
zoocra77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Επισης δοκίμασε το windowed mode αντι για full screen..Εχει παρατηρηθει οτι για κάποιο λόγο τρέχει καλύτερα το game.Περισσότερα frames και δεν σε πεταει οπως πολλους που έχουν διπυρινους!
koyiote Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Xθες στον Dragonaback Mountain ειχαμε την πρωτη επιθεση order σε destro fortress στο caledor.9 order warbands k 5 destro δωσαμε μαχη στο lord room και οπως ηταν λογικο ο server επεσε για μια ακομη φορα.
subdee Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πάντως αναμένεται σύντομα να διορθοθεί το crash των server στα fortress sieges. Σύμφωνα με αυτά που είπαν, θα υπάρχει ένα όριο και αν ξεπεραστεί και προσπαθεί κάποιος να μπεί θα τον πετάιξει στο κοντινότερο warcamp. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και είναι μια αρχή. Μπράβο τους πάντως που κάνουν κάτι τουλάχιστον.
Grobath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά όταν βγάζουν ένα game που είναι για pvp πρέπει αυτά να τα έχουν προβλέψει απο πριν και μην κάνουν πασαλήματα 3 μήνες μετά το release!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα