Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια τι γνώμη έχετε για Shadow Warrior??Σκεφτομαι να ξεκινήσω μαυτον.

Καλος ειναι,δεν ειναι ο higher dps οπως σε αλλα games αλλα κανει την δουλεια του:-)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μάχες στα tier 3 και ιδίως 4 είναι τελείως επικές. Μιλάμε για κανονικές πολιορκίες με πάνω από 100 άτομα. Απλά επός...

Ας ανεβάσουμε pic όσοι παίρνουμε μέρος σε τέτοιες μάχες.

Δημοσ.
Οι μάχες στα tier 3 και ιδίως 4 είναι τελείως επικές. Μιλάμε για κανονικές πολιορκίες με πάνω από 100 άτομα. Απλά επός...

Ας ανεβάσουμε pic όσοι παίρνουμε μέρος σε τέτοιες μάχες.

Δε χωραει σε μια pic ολος αυτος ο κοσμος:-)

Ειδικα σε ενα defend που καναμε στο stonewatch fortress μου 8υμισε την μαχη στην minas tirith στην ταινια lord of the rings.

Δημοσ.

Xτες αργά το βράδι που βρέθηκα σε μια επιδρομή σε όλα τα keep στο fire pass και badlands και είμασταν γύρω στα 60 άτομα μια χαρά έτρεχε χωρίς κανένα lag. Πάντως τέτοιες μάχες μόνο στο eve μπορείς να δείς αν και εκεί τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα. Εδώ η κατάσταση είναι λίγο γιούργια. Πιστεύω όμως σε λίγο καιρό να γίνουν και εδώ πιο οργανωμένες οι μαζικές μάχες.

Δημοσ.
To lag στις πολύ μεγάλες μάχες είναι καθόλου καλύτερο ή έχει ακόμα;

Χ8ες στο τ4 ηταν περιπου 9 destro warbands και 5 order warbands μεσα και εξω απο το stonewatch.Ειχε λιγο lag αλλα οχι τοσο οσο να μην μπορεις να παιξεις ενα melee class αλλα μετα απο 35 λεπτα crashare ο server εντελως ξαφνικα.

• Moderators
Δημοσ.

Άντε...

Μάλλον πρέπει να έχει φτιαχτεί αρκετά, γιατί όταν κάναμε Fortress defense στην αρχή που μαζεύτηκε όλος (περίπου :P) ο server, είχε πολύ lag.

Καλή φάση. :)

Δημοσ.

Αρχίσαν να δίνονται και τα trial key για 7 μέρες μετά από πρόσκληση που μπορεί αν σας κάνει κάποιος ενεργός παίχτης.

-----Προστέθηκε 24/12/2008 στις 11 : 03 : 30-----

Προσπαθώ να στείλω email για μια πρόσκληση αλλά δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει τέτοια επιλογή στο acoount manager. Μήπως θα το προσθέσουν αργότερα?

Δημοσ.

Στον Dragonback Mountains παίζω. Είμαι και σε ένα int guild με τον nanar και τον drag. Εχει αρκετό κόσμο ο server και καθημερινα γίνονται επικές μάχες στα keep. θα με βρεις ingame σαν dionissos και τον nanar σαν koyiote

Δημοσ.

το πηρα και εγω το παιχνιδι χτες εφτασα εναν bright wizard 9 lvl

μπηκα και σε καποια scenarios καλη η ολη φαση

βεβαια το χp μερος ειναι κομματι προχειρο αλλα ειναι ωραιο σαν παιχνιδι

τωρα δεν ξερω τι να κανω freeze to acc στο WoW

ή freeze στο Warhammer ?

Δημοσ.

Order καθαρά λόγο του bright wizard καθώς δεν είδα να υπάρχει άλλος nuker στο game ούτε στους destruction. Nα ρωτήσω και κάτι αν ξέρει κανείς. Στην armor στο left hand πως γίνετε να βάλουμε κάτι? Εχώ ένα book που είναι για το left hand αλλά από τι βλέπω μου λέιπει ένα skill το charm. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το skill και που το παίρνεις.

-----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 02 : 06 : 10-----

το πηρα και εγω το παιχνιδι χτες εφτασα εναν bright wizard 9 lvl

μπηκα και σε καποια scenarios καλη η ολη φαση

βεβαια το χp μερος ειναι κομματι προχειρο αλλα ειναι ωραιο σαν παιχνιδι

τωρα δεν ξερω τι να κανω freeze to acc στο WoW

ή freeze στο Warhammer ?

Μάλλον το πρώτο το WoW. Το game θα σου δείξει το χαρακτήρα του μετά το lvl 20 και ο κόσμος του warhammer είναι πιο σκοτεινός και φυσικά πιο καφρίλα από αυτόν του wow.

Δημοσ.
Εχώ ένα book που είναι για το left hand αλλά από τι βλέπω μου λέιπει ένα skill το charm. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το skill και που το παίρνεις.

Το Book ειναι για warrior priest,ο BW εκτος του staff δε κραταει τιποτα αλλο:-D

Δημοσ.

παιδια ξερετε που ειναι οι flight master εκτοσ απο την αρχικη περιοχη ?

εχω φτασει μεχρι Troll Country και δεν εχω βρει αλλους

επισης για να ανεβασεις τα Professions πρεπει να εχεις παρεις τις RvR περιοχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...