Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online: Age of Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch καλο ειναι ισως το καλυτερο ως τωρα και μιλαω και σαν order και σαν destro(εχω στο τ4 classes και στα 2 realm),αλλα πιστευω πως η πλειονοτητα των παικτων δεν εχει την νοοτροπια για να παιξει αυτο το game ακομα.:-(

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντος φοβερές βελτιώσεις με το τελευταίο patch και ιδίως στα εφέ των spell. Φοβερά εντυπωσιακά.

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 01 : 58 : 02-----

Να ρωτήσω μερικά πράγματα. Δεν εχω καταλάβει τι είναι το brags στο inventory και τι σκοπό έχουν να τοποθετείς εκεί τα Bragging Rights.

Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις κάνα άλογο και σε ποιό lvl?

Kαι τέλος το charm skill ποιος το έχει?

Δημοσ.
Οντος φοβερές βελτιώσεις με το τελευταίο patch και ιδίως στα εφέ των spell. Φοβερά εντυπωσιακά.

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 01 : 58 : 02-----

Να ρωτήσω μερικά πράγματα. Δεν εχω καταλάβει τι είναι το brags στο inventory και τι σκοπό έχουν να τοποθετείς εκεί τα Bragging Rights.

Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις κάνα άλογο και σε ποιό lvl?

Kαι τέλος το charm skill ποιος το έχει?

Στα brags μπορεις να βαλεις οτι τιτλους εχεiς ξεκλειδωσει στο tome of knowledge

Αλογο παιρνεις στο 20 lvl.

Πιο charm skill εννοεις?

Δημοσ.

Και για ποιό λόγο βάζεις τους τίτλους εκεί? Για το άλογο ήδη έχω περασει το lvl 20 που το παίρνεις? Και τέλος για το charm skill έχω ένα αντικείμενο που λέει ότι πρέπει να έχω αυτό το skill για να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Ερώτηση απο κάποιον που έχει αποχωρίσει απο το game στο lvl 29:

Το combat έστρωσε καθόλου ή συνεχίζει το απαράδεκτο non-responsiveness, rubberbanding, και lack of info στο combat?

Δημοσ.
Και για ποιό λόγο βάζεις τους τίτλους εκεί? Για το άλογο ήδη έχω περασει το lvl 20 που το παίρνεις? Και τέλος για το charm skill έχω ένα αντικείμενο που λέει ότι πρέπει να έχω αυτό το skill για να το χρησιμοποιήσω.

Ετσι για μοστρα,να φενετε οταν σε κανουν inspect, ειναι κατι σαν το hall of momuments στο gw

Για αλογο 8α πας Altdorf city νοτια στο war quarters και καπου εκει ειναι ο τυπος που αγοραζεις το mount.

Για το charm δε ξερω κατι παντως δεν ειναι skill μαλλον ειναι καπιο drop απο pve,αλλα απο pve σε αυτο το game εχω μαυρα μεσανυχτα:-D

Δημοσ.
Ερώτηση απο κάποιον που έχει αποχωρίσει απο το game στο lvl 29:

Το combat έστρωσε καθόλου ή συνεχίζει το απαράδεκτο non-responsiveness, rubberbanding, και lack of info στο combat?

Τι εννοεις lack of info? Αν θες να δεις καταγραφη των χτυπηματων πας σε combat chat

Για τα αλλα δεν ξερω αλλα αρχισα ουσιαστικα να παιζω απο το 1.1α και δεν βλεπω (σοβαρα) προβληματα στο combat

Παρεπιπτοντως, στον eltharion γινεται χαμος απο κοσμο

Δημοσ.
Τι εννοεις lack of info? Αν θες να δεις καταγραφη των χτυπηματων πας σε combat chat

Για τα αλλα δεν ξερω αλλα αρχισα ουσιαστικα να παιζω απο το 1.1α και δεν βλεπω (σοβαρα) προβληματα στο combat

Παρεπιπτοντως, στον eltharion γινεται χαμος απο κοσμο

Αυτό ήταν το πρόβλημα μου...ότι στο combat για να καταλάβεις τι σκατά έγινε στη διάρκεια μιας μάχης έπρεπε να το διαβάσεις μετά στο combat log.

Εννοώ το lack of audio/visual feedback κατά την διάρκεια της μάχης, δε μπορούσες π.χ. να καταλάβεις αν ένα ability λειτούργησε ή όχι και άλλα πολλά.

Δημοσ.
Αυτό ήταν το πρόβλημα μου...ότι στο combat για να καταλάβεις τι σκατά έγινε στη διάρκεια μιας μάχης έπρεπε να το διαβάσεις μετά στο combat log.

Εννοώ το lack of audio/visual feedback κατά την διάρκεια της μάχης, δε μπορούσες π.χ. να καταλάβεις αν ένα ability λειτούργησε ή όχι και άλλα πολλά.

Βαλε ενα add on υπαρχουν τοσα που μπορουν να σε βοη8εισουν,αν δε σε διευκολινει το game οπως ειναι απο μονο του.

Δημοσ.

η mythic ετοιμάζει ενά χριστουγεννιάτικο event για την εορταστική περίοδο. Δείτε εδώ

http://news.softpedia.com/news/Warhammer-Online-Prepares-Christmas-Event-100154.shtml

Mythic Entertainment, the developer of Warhammer Online, announces that they plan to introduce a unique holiday event for their MMO, in response to the fact that their biggest rival, World of Warcraft from Blizzard, has been holding something akin to Christmas festivities under the name of Feast of Winter’s Veil. The Warhammer themed event will be launched on December 17 and will go on until January 5, 2009, under the name of the Keg End, the Dwarven New Year.
Δημοσ.

Καλό. Για να δούμε. Ας φτιαξει πρώτα το πρόβλημα με τα loading screens για να μπορώ να παίξω και μετά βλέπουμε. :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά συνάντησε κανείς προβλημα με τα loot bags?Βγηκα 2ος σε keep raids(40 ατομα και...)πήρα gold bag και ενώ πάτησα για το devastator( http://www.wardb.com/item.aspx?id=435510#comments ) μου έδωσε άλλα νταλλον....Αν κάνω appeal υπάρχει περίπτωση να μου το δώσουν?

Δημοσ.
Ρε παιδιά συνάντησε κανείς προβλημα με τα loot bags?Βγηκα 2ος σε keep raids(40 ατομα και...)πήρα gold bag και ενώ πάτησα για το devastator( http://www.wardb.com/item.aspx?id=435510#comments ) μου έδωσε άλλα νταλλον....Αν κάνω appeal υπάρχει περίπτωση να μου το δώσουν?

Δε ξερω σε πιο tier αναφερεσαι παντως στο tier4 τα gold bags δινουν annihilator pieces.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tier3..Και μου παν και άλλα παιδια ότι είχαν αυτό το πρόβλημα οπότε προσέξτε οταν σας πεφτουν τσάντες ειδικά σε keep sieges.Κρατήστε τις και τις ανοιγετε μετα.Από ότι μου παν αυτό γίνεται λόγω του lag.

add:

respect τελικα....

Dear Customer,

Thank you for your appeal. We have investigated the issue and have concluded that you received Steaming Entrails from the loot bag in place of the item you desired.

We are pleased to report that we have placed a new massive loot bag in the backpack of your character Diafana on the Eltharion server and removed the Steaming Entrails that was received in error.

For any further queries don't hesitate to contact us via the in game Ticket system.

Kind Regards,

WAR European Customer Support Team

Απλά η πλάκα είναι ότι το ξαναπήρα το item πριν δω το golden loot bag.(πολυ imba οι doks ρε gmt συνεχεια στην τριάδα είμαι σε pqs και keeps)

Επεξ/σία από zoocra77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...