koyiote Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τι εννοείς nerf? Που έφτιαξαν το Detonate και πλέον δουλεύει όπως έπρεπε? Αυτό είναι nerf? Γιατί το οτι μείωσαν τα crit δεν ειναι nerf. Απλά να συμβαδίζει με τα crit του υπόλοιπου κοσμάκι. O Sorcherer εχει 25% crit δεν ειναι το ιδιο με τοu BW και το play with fire δε κτυπαει τους healers παρα μονο το direct heal.Ενω ο blackguard εχει το ιδιο skill στο anguish path μονο που δεν εχει cooldown και ειναι stuckable 3 times Kαι το withering heat ειναι bugged και γινετε interupt απο μονο του μετα το 1.0.6 patch
Mourgolikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το Play.com έβγαλε σε προσφορά το Warhammer Online στα 13,99€ με δωρεάν μεταφορικά! * Η τιμή σε λίρες Αγγλιας είναι 9,99£ Η συσκευασία περιέχει τις 30 δωρεάν μέρες. Σίγουρα θα ενδιαφέρει όσους θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι!
ksaplostra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το Play.com έβγαλε σε προσφορά το Warhammer Online στα 13,99€ με δωρεάν μεταφορικά! * Η τιμή σε λίρες Αγγλιας είναι 9,99£ Η συσκευασία περιέχει τις 30 δωρεάν μέρες. Σίγουρα θα ενδιαφέρει όσους θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι! ναι ρε συ αλλα απόσο ξέρω όσα παιγνίδια έχουν τιμές με λίρες δεν αποστέλλονται στην υπόλοιπη ευρώπη.. Ps.χαζομάρα είπα... Δεν ήξερα ότι πατώντας στη σημαιούλα αλλάζει άκυρο άκυρο!!
P@ntso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 O Sorcherer εχει 25% crit δεν ειναι το ιδιο με τοu BW LOL? Το mechanic του Sorc (Dark Magic) είναι ακριβώς το ίδιο mechanic με του BW(Combustion). το play with fire δε κτυπαει τους healers παρα μονο το direct heal. A Hex which surrounds the target with hungry flames, causing all healing used on them for the next 10 seconds to become 50% less effective. Each time someone attempts to use a direct heal on them, the flames will lash out, and healer will suffer 53 Elemental damage. Οπότε δεν καταλαβαίνω ποιό το πρόβλημα σου. Κάνει ακριβώς αυτο που λέει. Ενω ο blackguard εχει το ιδιο skill στο anguish path μονο που δεν εχει cooldown και ειναι stuckable 3 times Ποιό ακριβώς skill είναι αυτό? Γιατί δεν βλέπω κάτι παρόμοιο. Kαι το withering heat ειναι bugged και γινετε interupt απο μονο του μετα το 1.0.6 patch Αυτό είναι θέμα bug όχι mechanic. Κάντο report να το φτιάξουν.
subdee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το Play.com έβγαλε σε προσφορά το Warhammer Online στα 13,99€ με δωρεάν μεταφορικά! * Η τιμή σε λίρες Αγγλιας είναι 9,99£ Η συσκευασία περιέχει τις 30 δωρεάν μέρες. Σίγουρα θα ενδιαφέρει όσους θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι! Εμένα μου έβγαλε οτι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια δεν μπορουν να τα στείλουν σε χώρες εκτός ΗΒ.
koyiote Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το play with fire πριν to patch κτυπουσε οσυς εκαναν heal πανω στον συγκεκριμενο target.Τωρα το αλαξαν και κτυπαει μονο οσους κανουν direct heal,απλο ειναι. Δεν ειναι bugged καθαρο nerf ειναι. Mind killer=A vile attack that crushes your target's will to live inflicting 112 dmg and lowering willpower and inteligent by 40 for 20 sec.This effect can be stucked three times 5ft range-no cd Soul killer (carrer tactic from path of anguish)-Mind killer will now reduce all healing cast by the target by 50%
Mourgolikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου έβγαλε οτι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια δεν μπορουν να τα στείλουν σε χώρες εκτός ΗΒ. Μήπως έκανες μεγάλη παγγελία; *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.
koyiote Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο test server ανοξε για το 1.1 patch.Τρεξτε το testpatch exe απο το folder που εχετε εγαταστισει το game.Υπαρχει κ ενα νεο class o hammerer.
subdee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, λέει Electronic items can only be sent to UK addresses.
ksaplostra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, λέει Electronic items can only be sent to UK addresses. επειδή έτσι την έπαθα κι εγώ, κοίταξε πάνω δεξιά,θα δεις 2 σημαιούλες,πάντα στην ευρωπαϊκή και η τιμή αμέσως θα μετατραπεί σε euro. Τώρα μπορείς να παραγγείλεις.
subdee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 επειδή έτσι την έπαθα κι εγώ,κοίταξε πάνω δεξιά,θα δεις 2 σημαιούλες,πάντα στην ευρωπαϊκή και η τιμή αμέσως θα μετατραπεί σε euro. Τώρα μπορείς να παραγγείλεις. Είσαι φοβερός. THANK YOU!
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Επιτελους βγηκαν οι νεες κλασεις για ολους. Ξεκινησα σημερα στον Eltharion τον πρωτο μου χαρακτηρα. Εναν knight. Υπαρχει κανενα order guild που θα μπορουσα να μπω? Newbie & casual friendly αν ειναι δυνατον. Για εμας που παιζουμε στην Ευρωπη, υπαρχει ενα δαχτυλιδι rank 1 epic που μπορουμε να εχουμε και to δινει δωρο ενα online περιοδικο. Αν το θελει κανεις αυτα ειναι τα βηματα για να το ενεργοποιησει 1: enter this site: http://www.gamerzines.com/downloading-mmozine_8.html 2: download the mmo magazine there (8th issue?) (.pdf format) 3: open the .pdf file, on the first page you should see a "free item offer", click that 4: when you hit the right page, enter your name, surname and e-mail address. 5: check your e-mail inbox, you should've gotten a code now. 6: login at your WAR account http://www.war-europe.com/ 7: when you're inside press Enter code. (prepaid card, special licences, etc.) 8: type in your code and then your password to confirm that you've typed the code 9: Your code activation request has been registered! (those french sissypants write funnily) 10: Login at WAR and flash with your special item! Μπορει να χρειαστει το adobe reader 9 για να δουλεψει η φορμα μεσα στο pdf
subdee Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Με το 1.1a patch, το παιχνίδι άλλαξε φοβερά προς το καλύτερο ή έτσι μου φαίνεται;
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ετσι και αλλιώς μια χαρά είναι το game και έτσι όπως ήταν.
subdee Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ρε εννοείται πως το game μια χαρά ήταν. Είμαι fan. Απλά παρατήρηση μεγάλη διαφορά στα γραφικά των spells, και στους ήχους, και είδα τρομερές αλλαγές στο UI, όπως τα item links και το coloring στο chatbox, και οι προσθήκες στο RvR!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα