koyiote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Κριμα γιατι παιζουμε στον ιδιο server αλλα ειμαι στους order.Aπλα ρωτισα μηπως και εψαχνες κανα guild
subdee Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Στο Tier 1, το μόνο scenario που μπορούσα να μπώ και εγώ ήταν το Nordenwatch. Περίμενε μέχρι Tier 2 & πάνω να δείς τεράστια ποικιλία.
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Στο server μου το sea of dreams αν μπείς σου βγαίνει μύνημα ότι είναι low populating και σου λέει να αλλάξεις server. Επειδή είχα βαρεθεί αν παίζω τελείως μόνο πήγα άλλαξα server και πήγα στον Dragonback Mountains. Θα παίξω και λίγο εδώ να δω αν έχει καθόλου κόσμο. Αν είναι τα ίδια χάλια με το sea of dreams τότε το παρατάω το game.
koyiote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Χθες επαιζα ολη μερα με τον knight of blizing sun scenarios στο τ1 και μπορω να πω οτι τα sc μοιραζονταν σε nordenwatch και khain embrace. Συνηθως διαλεγεις ενα sc και παιζεις συνεχεια σε αυτο για να παιρνεις και xp απο τα quest που συνοδευουν το εκαστοτε scenario,για να μην χρειαζετε να ταξιδευεις καθε φορα.Γιαυτο και οι Orders συνι8ιζουν να ξεκινουν μονο αυτα τα 2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Koyiote, τι λέει ο KOTBS; Καλό τανκ;
koyiote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ιδιος ο chosen ειναι αφου αρκετες φορες μου θυμισε τον Chosen που ειχα στους destro.Μεχρι και το 2handed sword εχει το ιδιο skin με του chosen.Ξερεις εκεινο το σπαθι 10 μετρα υψος lol. -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 05 : 21 : 26----- check2fire καλα εκανες ο server που εισαι τωρα τισ ωρες αιχμης εχει population med-med
subdee Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλά άλλαξα σε calamity spec σήμερα και απλά πορώθηκα!! Τελικά όντως δεν μας έχουν νερφάρει και τόσο. Με τα dots που έριχνα, πέφτανε δεξιά και αριστερά όλοι! Αυτά είναι...
Bspus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 chek2fire είπε: Στο server μου το sea of dreams αν μπείς σου βγαίνει μύνημα ότι είναι low populating και σου λέει να αλλάξεις server. Επειδή είχα βαρεθεί αν παίζω τελείως μόνο πήγα άλλαξα server και πήγα στον Dragonback Mountains. Θα παίξω και λίγο εδώ να δω αν έχει καθόλου κόσμο. Αν είναι τα ίδια χάλια με το sea of dreams τότε το παρατάω το game. Ισως αυτο βοηθησει http://www.waralytics.com/ Απ'οτι βλεπω ο δικος σου ειχε περιπου 3600 παικτες συνολικα, με αναλογια 1.2/1.0 υπερ των destro. O dragonback εχει μεν τον τριπλασιο κοσμο αλλα η αναλογια ειναι χειροτερη, 1.4/1.0 Το απιστευτο ειναι οτι υπαρχει servers με 411 ατομα συνολο! Ακομα δεν εχω αρχισει το παιχνιδι. Περιμενω την αλλη βδομαδα οταν ανοιξει για ολους ο KotBS μαζι με το μεγαλο content patch. Φυσικα θα κοιταξω να παω σε σερβερ με αρκετο κοσμο (οχι υπερβολικα πολυ) και αναλογια το πολυ 1.1/1.0. Κατι σαν το Magnus η το Ostermark
koyiote Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Bspus είπε: Ισως αυτο βοηθησει http://www.waralytics.com/ Απ'οτι βλεπω ο δικος σου ειχε περιπου 3600 παικτες συνολικα, με αναλογια 1.2/1.0 υπερ των destro. O dragonback εχει μεν τον τριπλασιο κοσμο αλλα η αναλογια ειναι χειροτερη, 1.4/1.0 Το απιστευτο ειναι οτι υπαρχει servers με 411 ατομα συνολο! Ακομα δεν εχω αρχισει το παιχνιδι. Περιμενω την αλλη βδομαδα οταν ανοιξει για ολους ο KotBS μαζι με το μεγαλο content patch. Φυσικα θα κοιταξω να παω σε σερβερ με αρκετο κοσμο (οχι υπερβολικα πολυ) και αναλογια το πολυ 1.1/1.0. Κατι σαν το Magnus η το Ostermark Yπηρξε και χειροτερα πριν 1μισι μηνα στον dragonback server αλλα με το merge ηρθε κοσμος στους order και συνεχιζει να ερχετε.Το ασχημο ειναι οτι κανεις order δε μπορει να μετακομισει απο δω σε αλλο server
Bspus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 koyiote είπε: Ιδιος ο chosen ειναι αφου αρκετες φορες μου θυμισε τον Chosen που ειχα στους destro.Μεχρι και το 2handed sword εχει το ιδιο skin με του chosen.Ξερεις εκεινο το σπαθι 10 μετρα υψος lol. Τι εννοεις το σπαθι εχει το ιδιο skin? Το καθε οπλο που βρισκεις δεν εχει ξεχωριστο δικο του μοντελακι? Ολα ιδια φαινονται?
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις άλλαξα server και επιτέλους βρήκα κόσμο να παίζει . Παντού συναντάω κάποιος που στον άλλο server είχα να βρω άλλον πάνω από βδομάδα. Εδώ μπήκα χτες σε σενάριο μετά από ένα λέπτο και στις 10 το βραδι κάτι απίστευτο για όσο διάστημα παίζω το game. Τέλος βρήκα και guild και παιδιά που παίζαμε για χρόνια στο gw
Yperaspisths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Πουλαω warhammer online μαζι με 2μηνη αχρησιμοποιητη καρτα 50 ευρο. Τα ειχα αγορασει για να παιξω και να φυγω απο το WoW και δυστυχως καηκε το κωλοpc.
koyiote Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Bspus είπε: Τι εννοεις το σπαθι εχει το ιδιο skin? Το καθε οπλο που βρισκεις δεν εχει ξεχωριστο δικο του μοντελακι? Ολα ιδια φαινονται? Μιλαωγια τα green οπλα.Tα εχουν κατηγοριoπιησει ανα 10 lvl.Και ναι ενα 2handed του 2 lvl εχει το ιδιο skin με με ενα του 9 lvl
koyiote Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνα με το νεο patch θα αλαξουν τα στατιστικα στις Annihilator Armor οποτε ο BW θα ειναι οπως ηταν πριν το nerf http://garrisonofwar.com/index.php/2008/12/patch-11-brings-rvr-and-set-item-updates/
P@ntso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 koyiote είπε: Συμφωνα με το νεο patch θα αλαξουν τα στατιστικα στις Annihilator Armor οποτε ο BW θα ειναι οπως ηταν πριν το nerf http://garrisonofwar.com/index.php/2008/12/patch-11-brings-rvr-and-set-item-updates/ Τι εννοείς nerf? Που έφτιαξαν το Detonate και πλέον δουλεύει όπως έπρεπε? Αυτό είναι nerf? Γιατί το οτι μείωσαν τα crit δεν ειναι nerf. Απλά να συμβαδίζει με τα crit του υπόλοιπου κοσμάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα