koyiote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 καλο dmg για το lvl σου.Θα σου ελεγα καλυτερα να επεζες σολο για περισοτερα renown και xp.Στο tier 3 θα παιρνεις 25-30k xp και περιπου 1500 rp αν και αυτο εξαρτατε απο το rr του αντιπαλου.
subdee Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Στο tier 3 είμαι τώρα αλλά δεν πάω πολύ κάτω και ούτε oRvR κάνω γιατί θα με γδάρουν. Γι'αυτό μπαίνω σε scenarios να ανεβάσω και λίγο το renown μέχρι να μπορώ να κατέβω κι άλλο.
koyiote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Για scenario μιλαω Πηγενε σε group που να εισαι μονος σου για να παιρνεις πολλα xp και πολλα rp,και οταν φτασεις 28lvl πηγενε tier4. 28 lvl οταν πρωτοπηγα t4 με τον BW μου εκανα 175κ dmg 19kb και πηρα 48k xp και 8,5κ rp:-D.Μη φοβασαι μη σε φανε, αν κανεις πολυ dmg οι healers θα τσακονονται πιος 8α σε πρωτοhealrei γιατι οσο healaroun αυτον που κανει πολυ dmg παιρνουν και οι ιδιοι πολλα xp και rp
subdee Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Χεχε σωστός. Έφυγα για SC!!!!!! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με το μόνος μου σε grp. Υποθέτω ότι το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνω buffs.
zoocra77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Sorceress rules! Όταν έπαιζα sorcerers (πριν το πατς με το αναλογο heal dmg kai rp) μου την είχε δωσει με το Backlash αφου κανείς δεν με healare και ρολαρα dok...Τώρα πρέπει να χουν αλλάξει τα πραγματα και πιστευω μια νίκη στα scenario εξαρταται πολύ απο τις sorc λογω του αοε.Παντως πολυ ωραιο game...
koyiote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δε χρειαζεσε τα buffs απλα μονο λιγο heal ετσι ωστε να μπορεις να παιζεις με full dark magic.Στο κατω κατω πισω απο ολους θα καθεσε.
subdee Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα το Patch 1.06. Για όσους ολοκλήρωσαν το metal hammer event, μπορούν να δοκιμάσουν τους Knight of the Blazing Sun για Empire και Black Guard για Dark Elf. Αναλυτικότερα: http://img.war-europe.com/syndic_img/news/patches/Patch106_EN.html
koyiote Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πως ειδατε το νεο patch? Απο οτι ειδα nerfaran BW k Sorcerers και ανεβασαν τις υπολοιπες range dps classes ετσι ωστε να εχουν ολοι το ιδιο dmg.
subdee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι οτι το RvR είναι πολύ πιο balanced τώρα, δεν έχεις το κλασικό BW vs Sorcs αλλά ενώ οι BW ήταν αυτοί που έπρεπε να φάνε το μεγαλύτερο nerf, το φάγαμε εμείς, αν και δεν έχω παράπονο. Εξακολουθώ να γουστάρω το dmg που κάνω, και το γύρισα σε DOT mastery τώρα και όλα οκ.
koyiote Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το dmg στους BW επεσε κατα 30% αλλα αυτο κυριως εγινε στο immolation path.Nerfarane τα dots με λιγα λογια αλλα με κατι αλαγες στα mastery path και κατι career tactics βρεθηκε η λυση. Οσο για το rvr δε θα ελεγα οτι ειναι τοσο balance,γιατι στη μαχη των keeps οι BW δε μπορουν να κανουν spells μεσα απο τις κλειστες πορτες ενω οι sorcerer συνεχιζουν να κανουν pit πανω στα τειχη. Μου πεταξε χ8ες ενα trhowing axe ενα black orc και εφαγα 930dmg,ελεος!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μου πεταξε χ8ες ενα trhowing axe ενα black orc και εφαγα 930dmg,ελεος! Critical damage αν έχεις σχετικά λίγη ενέργεια και σε πετύχει στην πλάτη.
subdee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ναί το Immolation τους χτύπησε. Μα δεν ξέρω πολλούς BW που έχουν άλλο spec χεχεχε! Πάντως αν και ισχύει αυτό που λές, εγώ για λίγες ώρες που έπαιξα scenarios αυτό παρατήρησα. Το βράδυ αν έχω χρόνο και υπάρχει κόσμος, θα ορμήξω σε κανα keep να δούμε τι παίζει.
ksaplostra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδιά παίζω στον dragon back και έχω παρατηρήσει ότι το μονο σενάριο που παίζει είναι το nordwich.. Τι στο καλο γίνετε μαυτό το παιγνίδι? Εν tw μεταξύ αυτό δεν είναι pvp.... hydralisk των zerg είναι..
koyiote Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Οσοι το γυρισαν σε incineration εχουν πολυ καλο dmg σε τ4 sc (serpeant passage),απο οτι βλεπω γυρω στο 150-250k dmg. Ksaplostra τι class εχεις? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 10 : 34 : 06----- Ερχεται νεο patch,για περισοτερα δειτε εδω http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=492
ksaplostra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Οσοι το γυρισαν σε incineration εχουν πολυ καλο dmg σε τ4 sc (serpeant passage),απο οτι βλεπω γυρω στο 150-250k dmg.Ksaplostra τι class εχεις? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 10 : 34 : 06----- Ερχεται νεο patch,για περισοτερα δειτε εδω http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=492 magus!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα